2011. október 17. hétfő

okt. 17
11:30
Németország: Klose a 2014-es vb-ig játszana a válogatottban (She)
A 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság után vonulna vissza a német válogatottból Miroslav Klose, a Nationalelf csatára.
okt. 17
11:42
Nem volt reális a célkitűzésem - Kamuti Jenő (Agroinform)
Lehet, hogy inkább a vágyaimat fogalmaztam meg, amikor azt mondtam, hogy három-négy érmet és esetleg közte egy aranyat várok a magyar versenyzőktől a cataniai vívó-világbajnokságon - mondta Kamuti Jenő.
okt. 17
11:44
Kutyakomédia, avagy Sousa nyelvleckéje (Agroinform)
Az NB I 12. fordulójának legnagyobb meglepetése a Videoton hazai veresége. Ezzel és a Loki Győr elleni győzelmével a bajnoki címvédő hátránya már 12 pont a Lokival szemben.
okt. 17
12:00
Karambolban elhunyt az IndyCar kétszeres bajnoka (Metropol)
Végzetes balesetet szenvedett Dan Wheldon brit autóversenyző, az IndyCar autós gyorsasági sorozat kétszeres bajnoka vasárnap a Las Vegasban tartott versenyen.
okt. 17
12:00
A Lazio játékosa felmutatta a piros lapot a játékvezetőnek - videó (Agroinform)
A Lazio-Roma rangadón Paolo Tagliavento játékvezető elveszítette a piros lapját, amelyet Giuseppe Biava talált meg és vitt utána.
okt. 17
12:06
Van Persie-dupla, villámgól Hollandiában, Lazio-siker a derbin - vasárnapi videók (She)
Az európai topligákban vasárnap is potyogtak a szebbnél szebb találatok: bombagólok Angliában, Lazio-siker a római derbin, Juhászék győztes rangadója Belgiumban, parádézó Szabics Ausztriában. Tekintse meg a legérdekesebb vasárnapi videókat!
okt. 17
12:18
London 2012 - Berki a 76. magyar induló (Behaviour)
A lólengés világbajnoka, Berki Krisztián tokiói aranyérmével - nem hivatalos számítások szerint - biztosította helyét a londoni olimpián, így ő a 76. magyar résztvevője a jövő évi játékoknak.
okt. 17
12:19
El sem akartam hinni, hogy dobogón vagyunk - Benczés Miklós (Agroinform)
Az újoncok csatáján a Diósgyőr négygólos győzelmet aratott a vendég Pécs felett a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján, ezzel feljött a tabella harmadik helyére.
okt. 17
12:24
MU: az egészségesek közül csak Ferdinand nem utazott el Galati-ba (She)
Sir Alex Ferguson az első csapat egészséges játékosai közül csak Rio Ferdinandot hagyta otthon, a Liverpool elleni rangadón 90 percet játszó hátvéd nem utazott el a kerettel Galati-ba a keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésre.
okt. 17
12:26
Súlyemelés: kijelölték a magyar csapatot a novemberi párizsi vb-re (She)
A hétvégi országos bajnokságot és elnökségi ülést követően véglegesnek tekintendő, hogy hét magyar súlyemelő indul a novemberi, párizsi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. A nők ötfős csapattal készülnek a franciaországi csúcstalálkozóra, ahol eldől, hogy a gyengébb nem képviseletében hány magyar állhat majd rajthoz a jövő nyári, londoni ötkarikás játékokon.
okt. 17
12:36
Olyan volt, mint valami brutális filmben - mondta egy szemtanú a tragédiáról (Agroinform)
Végzetes balesetet szenvedett Dan Wheldon brit autóversenyző, az IndyCar autós gyorsasági sorozat kétszeres bajnoka vasárnap a Las Vegasban tartott versenyen.
okt. 17
12:42
Spanyol Rali: nem indul a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős (She)
A navigátor rossz egészségi állapota miatt nem indul a hétvégi Spanyol Ralin a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős.
okt. 17
12:54
Saját játékosa törte el a Saints edzőjének a lábát - videó (Agroinform)
Megsérült Sean Payton, az NFL-ben szereplő New Orleans Saints vezetőedzője, miután saját játékosa, a majd' 120 kilós Jimmy Graham rázuhant a bal lábára. A vizsgálatok törést és szalagszakadást állapítottak meg a szakembernél.
okt. 17
12:56
A 2016-os Eb-re való kijutás követelmény Egervári Sándor és a csapat számára - Csányi Sándor (Agroinform)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke a Debrecen-Győr (2-0) OTP Bank Liga mérkőzésen nyilatkozott a Hathárom TV kamérájának.
okt. 17
13:00
IndyCar: Wheldon a verseny után írt volna alá az Andretti-csapathoz (She)
A vasárnapi Las Vegas-i IndyCar-idényzárón halálos balesetet szenvedő Dan Wheldon a verseny előtt megegyezett korábbi istállójával, az Andretti Autosportttal, hogy jövőre visszatér hozzá, s a futam után írta volna alá új szerződését – árulta el a gárda szóvivője.
okt. 17
13:02
NEC: Babos Gábor szerint ezúttal megérdemelték volna a győzelmet (She)
Az ebben az idényben nem túl fényesen szereplő NEC ezúttal a Vitesse elleni bajnokit bukta el 1–0-ra, ám a nijmegeniek magyar kapusa, Babos Gábor szerint győzelmet érdemeltek volna a játék képe alapján.
okt. 17
13:12
Messi kétszer olyan jó a Barcelonában, mint a válogatottban (Agroinform)
A katalán együttesben átlagosan 0.69 gólt lő meccsenként, míg az argentin válogatottban ez a szám mindössze 0.31.
okt. 17
13:18
Hearts: ketten is előtte vannak a sorban, de a menedzser Baloghot sem írja le (She)
Balogh Jánosnak továbbra is nagyon nehéz dolga van, ha be akar kerülni a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hearts kezdőcsapatába, mivel két kapuvédő, Marián Kello és Jamie MacDonald is előtte van a sorban.
okt. 17
13:30
Új elnökségi tagokat választ a szövetség (Agroinform)
Új elnökségi tagokat választ szombaton a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ), és a küldöttek szavaznak majd az új alapszabályról is.
okt. 17
13:36
Hearts: ketten is Balogh előtt vannak a sorban, de menedzsere nem írja le (She)
Balogh Jánosnak továbbra is nagyon nehéz dolga van, ha be akar kerülni a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hearts kezdőcsapatába, mivel két kapuvédő, Marián Kello és Jamie MacDonald is előtte van a sorban.
okt. 17
13:38
Bolton: Bogdán nagyszerű srác, a Chelsea ellen hibázott először - Coyle (She)
Mint ismert, október elején Bogdán Ádám védte a Bolton kapuját a Chelsea ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, és a magyar kapus öt gólt kapott. A csapat menedzsere, Owen Coyle azonban jelezte, ugyanúgy bízik Bogdánban, mint a londoni kékek elleni összecsapás előtt, és ha Jussi Jääskeläinen nem lesz bevethető, akkor a magyar játékos kap szerepet.
okt. 17
13:48
Áldozata szólalt fel Wayne Rooney eltiltása ellen (Agroinform)
A brutális belépőt elszenvedő Miodrag Dzudovic szerint túlzott az angol válogatott támadójának három meccses eltiltása.
okt. 17
13:54
Cselgáncs-vk: Mészáros Anett ötödik lett Abu-Dzabiban (She)
A 70 kg-os Mészáros Anett ötödik lett hétfőn az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat Abu-Dzabiban zajló versenyén.
okt. 17
14:06
Jól halad Cesc Fabregas felépülése (Agroinform)
A katalán középpályás már visszatérhetett a csapathoz, sőt a levezető gyakorlatokat már társaival együtt végezte el.
okt. 17
14:24
Lucescu virággal köszönte meg az asszisztens közreműködését - videó (Agroinform)
A Sahtar Donyeck vezetőedzője, Mircea Lucescu a Tavriya elleni idegenben megnyert 3-1-es sikert követően egy csokor virágot adott át a hölgy asszisztensnek.
okt. 17
14:30
HSV: „Látom a csapat kvalitásait, nem vagyok ostoba” - nyitott az új tréner (She)
Hamburgban bemutatták Thorsten Finket, a Bundesligában sereghajtó HSV labdarúgócsapatának új vezetőedzőjét. A fiatal tréner persze rögtön megkapta a kérdést: miért hagyta el a BL-résztvevő, svájci bajnok Baselt a nagyon meggyengült hamburgiak kedvéért?
okt. 17
14:42
A külföldi tulajok eltörölnék a kiesést és a feljutást Angliában (Agroinform)
Az angol első osztályban szereplő csapatok külföldi tulajdonosai új rendszert szeretnének bevezetni a ligában.
okt. 17
14:48
Newcastle: Kádár mindennap az első csapatba kerülésért dolgozik (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle-ben játszó Kádár Tamás ügynöke, Pataky Tibor a brit sajtóban úgy nyilatkozott, a magyar válogatott védő mindennap azért dolgozik, hogy beverekedje magát a „szarkák" első csapatának keretébe.
okt. 17
15:00
Turán Frigyesék kihagyják a hétvégi spanyol futamot (Agroinform)
A navigátor rossz egészségi állapota miatt nem indul a hétvégi Spanyol-ralin a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős.
okt. 17
15:06
Klub-vb: Marokkó rendező lenne 2013-ban és 2014-ben (She)
Marokkó maradt az egyetlen jelentkező a 2013-as és 2014-es labdarúgó klub-világbajnokság megrendezésére.
okt. 17
15:08
Videó: nem szabálytalankodott Ferdinand, jogtalan Pool-szabadrúgás (She)
Steven Gerrard szabadrúgásgóljával szerzett vezetést a Liverpool a Manchester United elleni rangadón (1–1). Az eset előtt azonban Rio Ferdinand nem szabálytalankodott Charlie Adammal szemben, így jogtalan szabadrúgást váltott gólra a liverpooli csapatkapitány...
okt. 17
15:10
Csehország: Jankulovski óriási pechje, 8 perc után újabb súlyos térdsérülés (She)
Elképesztően balszerencsés Marek Jankulovski, a Baník Ostrava 78-szoros cseh válogatott szélső hátvédje: a 34 éves játékos a hétvégén tért vissza nevelőegyesületéhez, de nyolc perc játék után súlyos térdsérülést szenvedett – a szezon máris véget ért számára.
okt. 17
15:12
Kézilabda: új elnökségi tagokat választ a kézilabda-szövetség (She)
Új elnökségi tagokat választ szombaton a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ), és a küldöttek szavaznak majd az új alapszabályról is.
okt. 17
15:14
Videó: a kapus elesett, így a labda akadály nélkül gurult a kapuba (She)
Elképesztő gólt kapott az Interclube hazai pályán a Magreb Fez elleni Afrikai Konföderációs Kupa-elődöntőben. A vendégtérfél közepéről előreívelt labdára jött ki a hazai kapus, Tsherry a tizenhatoson kívülre, de elcsúszott, a labda így akadálytalanul csuroghatott a kapuba. Később azonban Moco révén hat perc alatt fordított az Interclube a hajrában, és nyert.
okt. 17
15:18
Extrém sportok: rossz a szabályozás (Metropol)
Szabó Máté ombudsman szerint szakmailag megalapozatlan és pontatlan a jogszabályban meghatározott "extrém sportok" köre, ezért a nemzeti erőforrás minisztert arra kérte, hogy kezdeményezze a szabályozás mielőbbi felülvizsgálatát.
okt. 17
15:36
Diósgyőrben és Debrecenben is játszhat a válogatott (Metropol)
A Puskás Ferenc Stadion újjáépítésének ideje alatt akár Debrecenben és Diósgyőrben is szívesen irányítaná a magyar labdarúgó-válogatottat Egervári Sándor szövetségi kapitány, bár az infrastrukturális hiányosságok miatt erre nem lát lehetőséget.
okt. 17
15:36
Ronaldinho nem látta Rooney hibáját, ő is pirosat kapott - videó (Agroinform)
A Flamengóban játszó brazil sztár az angol válogatott csatárhoz hasonlóan belerúgott ellenfelébe, és őt is kiállították a hétvégén.
okt. 17
15:38
Indul a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathon (Metropol)
Szerdán - egy év kihagyás után - az ultramaratoni futók ismét nekivághatnak a több mint 316 km-es Bécs-Pozsony-Budapest távnak, melynek végén a budapesti Tabánban érnek célba vasárnap.
okt. 17
15:38
Thorsten Fink a dortmundi sikeredző útját követné Hamburgban (Agroinform)
A sereghajtó Hamburg új vezetőedzője szerint sokkal több van a csapatban, mint amit eddig mutatott.
okt. 17
15:42
Férfi vízilabda Magyar Kupa: összekerült a Vasas és a Honvéd (She)
A legerősebb pár tagjaként szembekerült egymással a címvédő Honvéd és a Vasas a férfi vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében, amelynek sorsolását hétfőn végezték el a szövetségben.
okt. 17
15:44
Videó: Sir Alex Ferguson válaszolt az NSO olvasók kérdéseire - exkluzív (She)
A Manchester United legendás menedzsere, Sir Alex Ferguson videóüzenetben válaszolt a magyar rajongók által feltett kérdésekre – szóba kerültek az edzői szakma nehézségei, valamint az Aranycsapat is! A kérdést feltevők között a betfair.com és az nso.hu Manchester United relikviákat sorsolt ki. A nyertesek: Zsigmond Bence, Takács István, Nagy Ákos (a nyerteseket e-mailben értesítjük). A lehetőséget…
okt. 17
16:12
Parádés akció után a legkisebb szereplő voltam - Kulcsár Tamás (Agroinform)
Négy pontra növelte előnyét a listavezető DVSC-TEVA a második helyen álló Győr előtt, miután szombaton 2-0-ra győzött a Rába-partiak ellen.
okt. 17
16:14
A KTE vezetősége eljárást indít, Szivicsék egyeztettek a bíróval a levonulásról (Agroinform)
Nem maradt következmény nélkül, hogy a Kecskemét magyar futballistái hasmenésre hivatkozva egy perce levonultak a pályáról a szerdai, Paks elleni Ligakupa-mérkőzésen.
okt. 17
16:16
Az Eurosport győzelmével zárult a Bundesliga-tippjáték első fordulója (Agroinform)
Az Eurosport és a hatharom.hu szerkesztőségeinek Bundesliga tippversenye az elmúlt hétvégén kezdetét vette.
okt. 17
16:18
Videó: Alex Ferguson válaszolt az NSO-olvasók kérdéseire - exkluzív (She)
A Manchester United legendás menedzsere, Sir Alex Ferguson videoüzenetben válaszolt a magyar rajongók által feltett kérdésekre – szóba kerültek az edzői szakma nehézségei, valamint az Aranycsapat is! A kérdést feltevők között a betfair.com és az nso.hu Manchester United relikviákat sorsolt ki. A nyertesek: Zsigmond Bence, Takács István, Nagy Ákos (a nyerteseket e-mailben értesítjük). A lehetőséget…
okt. 17
16:20
Sturm Graz: Szabics szerint a bíró botrányosan vezette a meccset (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sturm Graz játékosai nagyon dühösek voltak a Mattersburg elleni 3–3-as döntetlennel végződő bajnoki után, amelyen két gólt kaptak a hosszabbításban. Szabics Imre szerint a bíró nagyban befolyásolta a találkozó eredményét.
okt. 17
16:22
Videó: főbe lőtte csapattársát a bajnoki gólja után a mexikói támadó (She)
A mexikói bajnokságban megrendezett Chivas Guadalajara–Estudiantes Tecos találkozón (5–2) a második hazai gól után Marco Fabian közvetlen közelről főbe lőtte csapattársát gólöröm címén...
okt. 17
16:30
Hajnal és Szabics is villogott a mögöttünk hagyott hétvégén - videók (Agroinform)
A magyar válogatott húzóemberei a Finnország elleni döntetlen után klubjaikban remek teljesítménnyel jelentkeztek a hétvégén.
okt. 17
16:32
Összesorsolták a Vasast a Honvéddal (Agroinform)
Szembekerült egymással a címvédő Honvéd és a Vasas a férfi MK negyeddöntőjében, amelynek sorsolását hétfőn végezték el a szövetségben.
okt. 17
16:36
Anglia: a kölcsönvett magyar védőt hosszabb távon is megtartanák (She)
Az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Luton Town menedzsere, Gary Brabin nagyon elégedett a Hereford Unitedtől egy hónapra kölcsönvett Kovács Jánossal, és hosszabb időre is megtartaná.

Keresés