2011. október 2. vasárnap

okt. 2
18:18
Öt góllal nyert a Debrecen (Metropol)
Az éllovas Debrecen eredményes támadójátékkal öt góllal verte hazai pályán a Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának vasárnapi játéknapján.
okt. 2
18:19
Primera División: néhány óráig biztos a Levante hátát nézi a mezőny (She)
A Levante idegenben 1–0-ra nyert a Betis ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában, ezzel a tabella élére állt.
okt. 2
18:21
Premier League: eddig négy gólt szerzett a nyeretlen Fulham, ma hatot (She)
Az eddig hazai pályán csak döntetlent játszó, a bajnokságban amúgy nyeretlen Fulham a Premier League 7. fordulójában megszerezte első győzelmét, méghozzá nem is akármilyen mérkőzésen: Martin Jol együttese 6–0-ra ütötte ki a városi rivális Queens Park Rangerst.
okt. 2
18:23
Kerékpár: Cziráki István és Zelinka Gabriella sikere a hegyi ob-n (She)
Cziráki István és Zelinka Gabriella sikerét hozta az országúti kerékpárosok hegyi országos bajnoksága Parád és Kékestető között.
okt. 2
18:25
Svájc: Vanczákék győztek, botrány miatt félbeszakadt a zürichi derbi (She)
Vanczák Vilmos csapata, a Sion 1–0-ra legyőzte a Lausanne-t a svájci labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi játéknapján, és őrzi helyét a dobogón.
okt. 2
18:30
Otthon kapott ki a Betis (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-bajnokág 7. fordulójának vasárnapi mérkőzésén hazai pályán szenvedett 1-0-s vereséget a Real Betis a Levantéval szemben, amely Juanlu 33. percben esett találatával továbbra is őrzi veretlenségét.
okt. 2
18:33
Budapest Maraton: részvételi csúcs, hazai és kenyai győzelem (She)
Rekordnak számító 16 350 atléta nevezett a 26. Spar Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválra, melynek maratoni versenyében Földingné Nagy Judit, illetve a kenyai Elisha Kiprotich győzött vasárnap.
okt. 2
18:35
Videó: a parádézó Debrecen így ütötte ki hazai pályán az újonc Diósgyőrt (She)
Mint arról beszámoltunk, csillagos ötösre vizsgázott a labdarúgó NB I-ben a Debreceni VSC, ugyanis a keleti rangadón öt góllal megverte a dobogóra ácsingózó Diósgyőrt.
okt. 2
18:36
A „San José Magyars” nyerte idén a Las Vegas-i Árpád Kupát (Metropol)
Az évenként hagyományosan megrendezésre kerülő labdarugó tornára olyan Amerikában és Kanadában működő amatőr focicsapatokat hívnak meg, amelyekben döntő részt magyar származású labdarúgók játszanak.
okt. 2
18:51
Ökölvívó-vb: Bouquet Bencét az első menetben kiütötte román ellenfele (She)
Két perc 55 másodpercig tartott Bouquet Bence vb-szereplése. A fiatal szupernehézsúlyú bokszoló az első menet végéig jobban bokszolt a nála két fejjel alacsonyabb Mihai Nistornál, azonban egy pillanatnyi kihagyás elég volt a vereséghez. A román egyik irtózatos ütése elkapta Bouquet fejét, aki a földön terült el és csak néhány perc után tudta összeszedni magát. Szerencsére a magyar óriás ezek után…
okt. 2
18:53
Hollandia: Babosék sokáig állták a sarat, de a végén lecsapott a PSV (She)
A NEC Nijmegen a hajrában kapott gólokkal hazai pályán 2–0-ra kikapott a PSV-től a holland labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén.
okt. 2
19:06
Miroslav Klose fejese három pontot ért a Laziónak - videó (Agroinform)
Az olasz bajnokság 5. fordulójában a Lazio 2-1-es győzelmet aratott a Fiorentina vendégeként.
okt. 2
19:08
A Tottenham legyőzte az Arsenalt a londoni rangadón (Agroinform)
Bár az Arsenal többet támadott, a hazai környezetben játszó Tottenham Hotspur nyerte meg a Premier League londoni rangadóját.
okt. 2
19:24
Elrontották Roberto Carlos debütálását, otthon kapott ki az Anzsi - videó (Agroinform)
A orosz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Dzsudzsák Balázs nélkül felálló Anzsi Mahacskala hazai pályán 1-0-ra kikapott a Lokomotiv Moszkvától.
okt. 2
19:26
Vajda Attila második lett a válogatón (Agroinform)
Nagy Péter, Noé Milán és a Csay Renáta, Farkasdi Ramóna kajakpáros győzelmével zárult a győri maraton világbajnoki válogató első napja.
okt. 2
19:27
Férfi kézilabda BL: nyert az Atlético és a Montpellier, Medvegyi-iksz (She)
Az Atlético Madrid 30–27-re nyert a dán Silkeborg otthonában, míg a Csehovszkije Medvegyi hazai pályán 31–31-es döntetlent játszott a Füchse Berlinnel a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában, amelyet az első forduló után az MKB Veszprém vezet, amely 29–25-re nyert a Kielce vendégeként.
okt. 2
19:28
Huntelaar zseniális mozdulata döntött Hamburgban (Agroinform)
A Schalke újdonsült vezetőedzője, Huub Stevens győzelemmel tért vissza Hamburgba, miután a gelsenkircheniek Huntelaar duplájával 2-1-re nyerni tudtak a HSV ellen.
okt. 2
19:29
PL: negyedik vereségét szenvedte el az Arsenal, ezúttal a Spurstől (She)
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapata hazai pályán 2–1-re legyőzte az Arsenalt az angol bajnokság hetedik fordulójának londoni derbijén. Rafael van der Vaart találatára ugyan Aaron Ramsey révén még érkezett válasz a vendégek oldaláról, Kyle Walker találata azonban már három pontot ért a Spurs számára.
okt. 2
19:31
Ligue 1: nyert és felzárkózott a Lille, tovább kínlódik a Marseille (She)
Három döntetlen után újra nyert a címvédő Lille a francia labdarúgó-bajnokságban, és az éllovasok nyomába szegődött. A 9. forduló vasárnapi programjában szerepelt a Marseille is, amely megint nem tudott nyerni.
okt. 2
19:33
Atlétika: elhunyt Schulek Ágoston, a MASZ korábbi elnöke (She)
Rövid betegség után, 68 éves korában elhunyt Schulek Ágoston, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) korábbi elnöke, az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) egykori alelnöke.
okt. 2
19:45
Supersport: Németh Balázs öt pontot szerzett Franciaországban (She)
Németh Balázs a 11. helyen végzett, ezzel öt pontot szerzett a motorkerékpárosok Supersport-világbajnokságának 11., magny-cours-i futamán. Tóth Imre a 20. helyen ért célba, így ő nem gyarapította pontjai számát.
okt. 2
19:47
Labdarúgás: a San José Magyars nyerte a Las Vegas-i Árpád Kupát (She)
A San José Magyars nyerte meg az idei Las Vegas-i Árpád Kupát, melynek elhódításáért az Egyesült Államokban és Kanadában működő olyan amatőr csapatok szálltak versenybe, melyekben döntő részt magyar származású labdarúgók játszanak.
okt. 2
19:48
Elhunyt Schulek Ágoston (Behaviour)
Rövid betegség után, 68 éves korában elhunyt Schulek Ágoston, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) korábbi elnöke, az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) egykori alelnöke.
okt. 2
19:49
Premjer-liga: Roberto Carlos és Dzsudzsák nélkül vesztett az Anzsi (She)
Egyelőre nem tud kilábalni a hullámvölgyből az Anzsi Mahacskala: a dagesztáni csapat hazai pályán 1–0-ra kikapott a Lokomotiv Moszkvától az orosz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának záró mérkőzésén.
okt. 2
19:51
Női kosárlabda NB I: pasaréti győzelemmel kezdett a Pécs (She)
A legutóbb ezüstérmes Pécs sima győzelemmel kezdte az idényt a Vasas vendégeként a női kosárlabda NB I 1. fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén.
okt. 2
20:00
Két éremesélyesünk, Káté és Bacskai továbbment (Agroinform)
A vasárnap szorítóba lépett négy magyar közül kettő - Káté Gyula és Bacskai Balázs - továbbjutott, azaz a legjobb 16 között is ringbe szállhat majd a bakui olimpiai kvalifikációs férfi ökölvívó-világbajnokságon.
okt. 2
20:02
Novemberben lesz az olimpiai teszttorna (Agroinform)
Hat csapat részvételével november végén rendezik meg Londonban a 2012-es olimpia kézilabda tornájának tesztversenyét.
okt. 2
20:03
Deák Bárdos sem segített a DVTK-n (Blikk)
Debrecen - Egy „óriás", 120 kilogrammos birkózó erősíti a Diósgyőr focicsapatának szurkolótáborát. Az Európa-bajnok, vébéezüstérmes Deák Bárdos Mihály (36) amikor csak teheti, a helyszínen követi kedvencei találkozóit.
okt. 2
20:03
Videó: kapushiba vagy bombagól döntött a Spurs-Arsenal meccsen? (She)
Mint arról beszámoltunk, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapata hazai pályán 2–1-re legyőzte az Arsenalt az angol bajnokság hetedik fordulójának londoni derbijén. Rafael van der Vaart találatára ugyan Aaron Ramsey révén még érkezett válasz a vendégek oldaláról, Kyle Walker találata azonban már három pontot ért a Spurs számára.
okt. 2
20:04
Elhunyt Schulek Ágoston (Agroinform)
Rövid betegség után, 68 éves korában elhunyt Schulek Ágoston, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) korábbi elnöke, az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) egykori alelnöke.
okt. 2
20:05
Kajak-kenu: párosban is második lett Vajda Attila a maratoni válogatón (She)
Hihetetlen izgalmakat hozott vasárnap a férfi kajakpárosok küzdelme a győri maratoni világbajnoki válogatóversenyen. Salga István és Ceiner Benjámin egy ütközést követő borulás után, három perces hátrányt ledolgozva nyerte meg a viadalt. Kenuban a Györe Attila, Kövér Márton kettős nyert, míg női egyesben Csay Renáta távollétében Kollár Judit lett a legjobb.
okt. 2
20:06
Borulás és három perces hátrány után nyert a Salga-Ceiner páros (Agroinform)
Hihetetlen izgalmakat hozott vasárnap a férfi kajakpárosok küzdelme a győri maratoni világbajnoki válogatóversenyen. Salga István és Ceiner Benjámin egy ütközést követő borulás után, három perces hátrányt ledolgozva nyerte meg a viadalt.
okt. 2
20:07
Bundesliga: Huntelaar első góljára volt válasz, a másodikra már nem (She)
A Schalke Klaas-Jan Huntelaar két góljával 2–1-re győzött a Hamburg vendégeként a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.
okt. 2
20:18
Nyert Pakson a Kozármisleny, ezzel feljött a harmadik helyre (Agroinform)
Nyert a Paks második csapatának vendégeként a Kozármisleny vasárnap, ezzel a harmadik helyen áll a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában.
okt. 2
20:20
Alves góljával nyert a címvédő az Üllői úton (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 11. fordulójának zárómérkőzésén a Videoton Andre Alves góljával 1-0-ra legyőzte a Ferencváros csapatát.
okt. 2
20:21
Női röplabda NB I: otthon nyert a Békéscsaba, idegenben a BSE (She)
A BSE vendégként nagy küzdelemben nyert vasárnap a női röplabda NB I-ben, míg a Szolnok és a Békéscsaba egyaránt 3:1-re tudott diadalmaskodni.
okt. 2
20:22
Nem született gól az Atlético-Sevilla rangadón (Agroinform)
Az Atlético Madrid gól nélküli döntetlent játszott a vendég Sevillával a spanyol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának vasárnapi játéknapján.
okt. 2
20:23
Férfi röplabda NB I : győzött a Kaposvár, a MAFC, a Dág és a Csepel (She)
A Csepel ötjátszmás mérkőzésen győzött a Sümeg vendégeként, míg a Kaposvár a papírformát igazolva simán verte a Kazincbarcikát vasárnap a férfi röplabda NB I-ben, míg a MAFC és a Dág is idegenben nyert.
okt. 2
20:24
Huntelaar sarokkal pörgetett a hamburgi kapuba - videó (Agroinform)
A Schalke 04 Klaas-Jan Huntelaar duplájával 2-1-re nyerni tudott a Hamburg ellen idegenben a Bundesliga 8. fordulójában.
okt. 2
20:25
NB I: elvitte a három pontot a Ferencvárostól a Videoton (She)
Az NB I 11. fordulójának záró mérkőzésen a tabella hátsó részén szerénykedő Ferencváros a címvédő Videotont fogadta. A találkozó elején vezetést szerzett a vendégcsapat, és ezt már nem is engedte ki kezéből. Az Üllői útról elhozott három pont a dobogó harmadik helyét jelenti a címvédőnek.
okt. 2
20:27
Videó: Egy percre sem álltunk le a Diósgyőr elleni meccsen - Bódi (She)
Mint arról beszámoltunk, csillagos ötösre vizsgázott a labdarúgó NB I-ben a Debreceni VSC, ugyanis a keleti rangadón öt góllal megverte a dobogóra ácsingózó Diósgyőrt. Az NSO Tv-nek a hazai oldalról Bódi Ádám és Kulcsár Tamás, illetve a vendégek vezetőedzője, Benczés Miklós értékelt.
okt. 2
20:29
Jégkorong, EBEL: a Fehérvár hosszabbításban nyert a Zagreb ellen (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 hazai pályán 3–2-re nyert a horvát Medvescak Zagreb ellen Sofron István hosszabbításban lőtt góljával az osztrák jégkorong-bajnokság 8. fordulójában.
okt. 2
20:31
Norvégia: Korcsmár gólja reményt adott, aztán jött az ellen (She)
Továbbra sincs jó passzban Korcsmár Zsolt csapata: a Brann hazai pályán 4–1-re kikapott a Valerengától a norvég labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában, és legyőzőjével helyet cserélve visszacsúszott az ötödik helyre.
okt. 2
20:33
Videó: Alves fejese döntött, így nyert a Vidi a Fradi otthonában (She)
Mint arról beszámoltunk, az NB I 11. fordulójának záró mérkőzésen a tabella hátsó részén szerénykedő Ferencváros a címvédő Videotont fogadta. A találkozó elején, Alves révén vezetést szerzett a vendégcsapat, és ezt már nem is engedte ki kezéből. Az Üllői útról elhozott három pont a dobogó harmadik helyét jelenti a címvédőnek. Nézze meg Alves gólját videón!
okt. 2
20:36
Jól küzdött a Szeged, de nagy verést kapott a Kieltől (Agroinform)
A Bajnokok Ligája D-csoportjának első fordulójában a Pick-Szeged 38-26-ra kikapott a világ egyik legerősebb együttesének tartott THW Kiel csapatól.
okt. 2
20:39
Primera División: gólok helyett 12 sárga lap a madridi rangadón (She)
Nem hozott gólt az Atlético Madrid és a Sevilla mérkőzése a spanyol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának vasárnapi játéknapján.
okt. 2
20:42
Először nyert idegenben a Videoton (Metropol)
A címvédő Videoton megszerezte idénybeli első győzelmét idegenben: a székesfehérvári csapat 1-0-ra nyert a Ferencváros otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának vasárnapi játéknapján.
okt. 2
20:54
Kaptunk egy mélyütést, de fel kell állnunk - Benczés Miklós (Agroinform)
Az éllovas Debrecen eredményes támadójátékkal öt góllal verte hazai pályán a Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának vasárnapi játéknapján.
okt. 2
20:57
Férfi kézilabda BL: a szünetig bírta erővel a Szeged a Kiel ellen (She)
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata 38–26-as vereséget szenvedett hazai pályán a német THW Kieltől a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. A Tisza-partiak az első játékrészben remekül helytálltak, de a második félidőben már nem bírták tartani a Bundesliga-éllovas által diktált hatalmas tempót.
okt. 2
20:59
Ausztria: Szabics Imre góljával a Sturm kimászott a gödörből (She)
A Sturm Graz Szabics Imre góljával 1–0-ra legyőzte a Ried legénységét az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Keresés