2011. október 2. vasárnap

okt. 2
21:01
NB I: lezuhant egy diósgyőri szurkoló a lelátóról Debrecenben (She)
Súlyosan megsérült egy diósgyőri szurkoló vasárnap, amikor lezuhant a mintegy tíz méter magas lelátóról a Debrecen–Diósgyőr labdarúgó-mérkőzésen.
okt. 2
21:03
NB I: Nagyon hiányzik a csapatnak a győzelem - Nagy Tamás (She)
Mint arról beszámoltunk, a Videoton 1–0-ra győzött a Ferencváros ellen az Üllői úton a labdarúgó NB I 11. fordulójának záró mérkőzésén. Az André Alves 14. percben fejelt góljával nyerő fehérváriak ezzel első győzelmüket szerezték meg idegenben ebben az idényben. A mérkőzést közvetítő Sport Televíziónak a Ferencváros vezetőedzője, Nagy Tamás értékelt.
okt. 2
21:05
Jégkorong, Mol Liga: a Brasov az utolsó pillanatban nyert az FTC ellen (She)
Antal Zsombor 25 másodperccel a vége előtt lőtt góljával nyert 4–3-ra a Brasov az FTC otthonában a magyar-román jégkorong-bajnokság, a MOL Liga vasárnapi játéknapján.
okt. 2
21:12
Tindall elnézést kért az újabb csajozós-sztori és hazugság után (Agroinform)
Félrevezette a szurkolókat az angol rögbi válogatott játékosa, Mike Tindall, aki egy átmulatott éjszaka után elhallgatta rövid kalandját egy titokzatos szőke hölggyel.
okt. 2
21:14
Bogdán hibáiról beszélt a Bolton menedzsere - videó (Agroinform)
Két gólban is erősen benne volt a Chelsea elleni 5-1-s vereség alkalmával a magyar válogatott kapusa.
okt. 2
21:15
Elhunyt Schulek Ágoston (Infostart)
Rövid betegség után, 68 éves korában elhunyt Schulek Ágoston, a Magyar Atlétikai Szövetség korábbi elnöke, az Európai Atlétikai Szövetség egykori alelnöke.
okt. 2
21:15
Videó: nézőtéri rendbontás miatt félbeszakadt a zürichi derbi (She)
A nagy presztízsű 226. zürichi derbi a 80. percben nézőtéri rendbontás miatt félbeszakadt a svájci labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi játéknapján, akkor a Grasshoppers 2–1-re vezetett a hozzá hasonlóan gyengélkedő FC Zürich ellen.
okt. 2
21:17
Női röplabda Eb: a házigazda szerb válogatotté lett az arany (She)
A házigazda szerb válogatott szetthátrányból fordítva 3:2-re nyert a német csapat ellen a női röplabda Európa-bajnokság vasárnapi döntőjében.
okt. 2
21:19
Finnország: utcahossznyi előnnyel lett 24. alkalommal bajnok a HJK (She)
Bár még öt teljes forduló hátravan a finn labdarúgó-bajnokságból, vasárnap eldőlt: újra a címvédő HJK kapja meg az aranyérmet.
okt. 2
21:21
Tenisz: a negyedik helyen kiemelt Li Na már az első fordulóban kiesett (She)
A negyedik helyen kiemelt kínai Li Na már az első fordulóban kiesett egyesben a Pekingben zajló WTA-tornáról, miután két játszmában kikapott a román Monica Niculescutól.
okt. 2
21:30
Hosszabbítás után szerezte meg első hazai győzelmét a Fehérvár (Agroinform)
A Sapa Fehérvár AV19 hosszabbítás után 3-2-re nyert a vendég horvát Medvescak Zagreb ellen.
okt. 2
21:32
Lezuhant a debreceni lelátóról egy diósgyőri szurkoló (Agroinform)
Súlyosan megsérült egy diósgyőri szurkoló vasárnap, amikor lezuhant a mintegy tíz méter magas lelátóról a Debrecen-Diósgyőr labdarúgó-mérkőzésen.
okt. 2
21:33
Négyből két továbbjutó az ökölvívó-vb-n (Infostart)
A vasárnap szorítóba lépett négy magyar közül kettő - Káté Gyula és Bacskai Balázs - továbbjutott, azaz a legjobb 16 között is ringbe szállhat majd a bakui olimpiai kvalifikációs férfi ökölvívó-világbajnokságon.
okt. 2
21:34
Vadóczot lecserélték, utána kikapott a NEC (Agroinform)
Hazai pályán kapott ki 2-0-ra Babos Gábor és Vadócz Krisztián csapata a PSV Eindoventől, a vendégek a hajrában szerzett gólokkal győzték le a NEC-et.
okt. 2
21:35
Lezuhant egy diósgyőri szurkoló a lelátóról Debrecenben (Infostart)
Súlyosan megsérült egy diósgyőri szurkoló vasárnap, amikor lezuhant a mintegy tíz méter magas lelátóról a Debrecen-Diósgyőr labdarúgó-mérkőzésen.
okt. 2
21:37
A Fradi bánta, hogy megszakadt a Videoton rossz sorozata (Infostart)
Megszerezte szezonbeli első idegenbeli bajnoki győzelmét a Videoton labdarúgó-csapata. A címvédő 1-0- nyert az Üllői úton a továbbra is kiesőhelyen álló Ferencváros ellen. A nap másik találkozóján a Debrecen hazai pályán 5-0-ra verte a Diósgyőrt.
okt. 2
21:48
Szabics gólja három pontot ért a Sturmnak (Agroinform)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a Sturm Graz hazai pályán Szabics Imre góljával győzte le a Ried együttesét.
okt. 2
21:51
Törökország: élen a Fener, Galata duó, Baros életjelet adott magáról (She)
A Galatasaray 3–0-ra győzött az Ankaragücü vendégeként a török labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának vasárnapi játéknapján, és pillanatnyilag a második helyet foglalja el a tabellán a Fenerbahce mögött.
okt. 2
21:53
Jégkorong, Mol Liga: simán nyert a Dunaújváros a Steaua ellen (She)
Az éllovas Dab.Docler simán legyőzte a vendég Steaua Rangerst a magyar-román jégkorong-bajnokság, a MOL Liga vasárnapi játéknapján.
okt. 2
21:54
Egy félidőt bírt a Szeged (Metropol)
Egy félidőn át jól tartotta magát hazai pályán a Pick Szeged, ám végül 38-26-ra kikapott a világsztárokkal felálló német THW Kiel csapatától a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 1. fordulójában, a D csoportban.
okt. 2
21:55
Görögország: Bölöni csapata pont nélkül maradt a bajnok otthonában (She)
Az Olympiakosz Pireusz 2–1-re legyőzte a Bölöni László irányította PAOK Szalonikit a görög labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának vasárnap késő esti záró mérkőzésén.
okt. 2
22:06
Könnyedén nyert a Dunaújváros (Agroinform)
Az éllovas Dab.Docler simán legyőzte a vendég Steaua Rangerst a magyar-román jégkorong-bajnokság, a MOL Liga vasárnapi játéknapján.
okt. 2
22:08
Adriano góljával nyert a sereghajtó otthonában a Barcelona (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában a címvédő Barcelona a Sporting Gijón pályájáról hozta el a három pontot.
okt. 2
22:27
Primera División: a Barcelona egy góllal győzött a Sporting ellen (She)
A Barcelona Adriano 12. percben szerzett góljával 1–0-ra győzött a sereghajtó Sporting Gijón ellen idegenben a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában. A hazaiak bátran játszottak a címvédő ellen a nem túl látványos összecsapáson.
okt. 2
22:29
Videó: Adriano a kapufáról visszapattanót lőtte be, így nyert a Barca (She)
Mint arról beszámoltunk, a Barcelona Adriano 12. percben szerzett góljával 1–0-ra győzött a sereghajtó Sporting Gijón ellen idegenben a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában. A hazaiak bátran játszottak a címvédő ellen a nem túl látványos összecsapáson. Nézze meg Adriano gólját videón!
okt. 2
22:31
Vízilabda: tömeges lebetegedés miatt elmarad a Vasas-Honvéd rangadó (She)
A múlt héten a grúziai vízilabda Európa-kupa-selejtezőn összeszedett fertőzés miatt a -Groupama-Honvéd nem tud kiállni a TEVA-Vasas-Uniqa elleni hétfő esti első osztályú bajnokira, a szövetség elhalasztotta a rangadót.
okt. 2
23:00
Marchisio duplájával nyert a Juventus a Milan ellen (Agroinform)
Sokáig úgy nézett ki, hogy gólnélküli döntetlent játszik egymással a Juventus és a Milan, de a hajrában Marchisio döntött a hazaiak javára.
okt. 2
23:02
Higuaín felsősarkos lövésével szerzett vezetést a Real Barcelonában - videó (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának zárómérkőzésén Gonzalo Higuaín korai góljával jutott előnyhöz a Real Madrid az Espanyol otthonában.
okt. 2
23:03
FTC: Tévez szabadon igazolható, megpróbáljuk elhozni - Détári (She)
A Videoton 1–0-ra győzött a Ferencváros ellen a labdarúgó NB I 11. fordulójának záró mérkőzésén. Détári Lajos, a zöld-fehérek szakmai igazgatója a meccs után elmondta, nem esnek kétségbe a vereség után, és a szakember Carlos Tévez szerződtetésével viccelődött.
okt. 2
23:04
Az Anderlecht nyerte a "magyar" rangadót a Genk ellen (Agroinform)
Az Anderlecht Mbokani 74. percben szerzett góljával megnyerte a belga bajnokság rangadóját.
okt. 2
23:18
A Videoton jobb csapat - Détári Lajos (Agroinform)
A Ferencváros szakmai igazgatója a Videoton elleni vereséget követően a Hathárom TV kamerája előtt értékelte csapata teljesítményét.
okt. 2
23:21
Ligue 1: Pastore újra elemében volt, a Paris SG legyőzte a Lyont (She)
A Paris Saint-Germain 2–0-ra legyőzte a Lyont a francia labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának vasárnap késő esti rangadóján, és immár egyedül vezeti a tabellát.
okt. 2
23:36
Marchisio szerencséje és Abbiati bakija kellett a Juve győzelméhez - videó (Agroinform)
Az olasz bajnokság vasárnapi rangadóján a Juventus Claudio Marchisio duplájának köszönhetően a hajrában legyőzte a nagy rivális AC Milan együttesét.
okt. 2
23:38
Détári Tévezzel erősítene - videó (Agroinform)
Détári Lajos a Videoton ellen 1-0-ra elveszített mérkőzést követő sajtótájékoztatón ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.
okt. 2
23:57
Videó: a Videoton elleni vereség ellenére csak dicsérni tudott Détári (She)
Mint arról beszámoltunk, a Videoton 1–0-ra győzött a Ferencváros ellen az Üllői úton a labdarúgó NB I 11. fordulójának záró mérkőzésén. Az André Alves 14. percben fejelt góljával nyerő fehérváriak ezzel első győzelmüket szerezték meg idegenben ebben az idényben. A meccs után a szakmai igazgató, Détári Lajos, illetve Jova Levente és Oláh Lóránt értékelt ferencvárosi részről.
okt. 2
23:59
Eurofutball: a 100-szoros dán válogatott beintett a bajnoknak (She)
A címvédő FC Köbenhavn nem bírt a második helyezett AGF-fel a dán labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Keresés