2011. október 26. szerda

okt. 26
21:36
Finnország: a záró fordulóban ezüstcsata vár Gruborovicsékra (She)
Csak az utolsó fordulóban dől el az ezüst- és a bronzérem sorsa a finn élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2011-es idényében.
okt. 26
21:36
Arcon taposta ellenfelét az argentin játékos - videó (Agroinform)
Brutális jelenet zajlott le az All Boys-Newell's Old Boys összecsapáson Argentínában, Carlos Soto ellenfele, s földön fekvő Cristian Diaz arcára lépett rá.
okt. 26
21:38
Sarapova visszalépett - Bartoli ugrik be a helyére (Agroinform)
Két vereség után szerdán este visszalépett az Isztambulban zajló világbajnokságtól az orosz Marija Sarapova, akit az utolsó csoportkörben a francia Marion Bartoli pótol majd.
okt. 26
21:54
Tenisz: a sérült Sarapova visszalépett, Bartoli ugrik be a helyére (She)
Marija Sarapova második veresége után visszalépett a női teniszezők isztambuli világbajnokságától, így utolsó csoportmérkőzésén Marion Bartoli lép pályára helyette Viktorija Azarenka ellen.
okt. 26
21:54
Csak hosszabbítás volt, mégis a tizenegyest fogó kapus a Mainz hőse (Agroinform)
Drámai körülmények harcolta ki a továbbjutást a Mainz a Hannover otthonában a Német Kupa második fordulójában.
okt. 26
21:56
Törökország: a Galata kilenc emberrel és négy kapott góllal zárt (She)
A Galatasaray labdarúgócsapata váratlan, 4–2-es vereséget szenvedett hazai pályán a Gaziantepsportól a török Szuperliga 8. fordulójában – igaz, az isztambuli sárga-pirosak kiállítások miatt kilenc emberrel fejezték be a mérkőzést. A Lázár Pál nélkül felálló Samsunspor nem bírt a Karabüksporral.
okt. 26
21:56
Vanczákék hazai pályán vesztették el a Basel elleni rangadót (Agroinform)
1-0-s vereséget szenvedett a címvédő Baseltől a svájci bajnokság 13. fordulójában a Sion, amelyben Vanczák Vilmos végig pályán volt.
okt. 26
21:58
Női kosárlabda, Euroliga: a Győr kikapott a Bourges vendégeként (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörének harmadik fordulójában a Győr 19 ponttal kapott ki a francia Bourges vendégeként. A második vereségüket elszenvedő győriek emelt fővel hagyhatták el a parkettet, hiszen három és fél negyeden keresztül pariban voltak ellenfelükkel, a különbség csak a hajrában lett meggyőző. A végig vezető franciák negyedről negyedre növelték előnyüket, így megszerezték…
okt. 26
22:00
Tenisz: Juzsnij nyert Benneteau ellen, egy másik francia vár rá (She)
Az ötödik helyen kiemelt Mihail Juzsnij három játszmában legyőzte Julien Benneteau-t a szentpétervári torna második fordulójában, ahol a következő ellenfele egy másik francia játékos, Adrian Mannarino lesz.
okt. 26
22:02
Ukrán Kupa: a Sahtar nyerte meg a nyolcaddöntő szuperrangadóját (She)
Már a nyolcaddöntőben összecsapott a labdarúgó Ukrán Kupa két legnagyobb esélyese, a Dinamo Kijev és a Sahtar Doneck. A két legerősebb ukrán csapat Kijevben feszült egymásnak, és a Dinamo nem tudta érvényre juttatni a hazai pálya előnyét: a Sahtar huszonegy perc alatt két góllal elhúzott, és összességében magabiztosan győzte le nagy riválisát. Kiesett a két nagyra a bajnokságban tapadó…
okt. 26
22:12
Videó: Sneijder kötényes-kapufás gólja az Interben az Atalanta ellen (She)
Nem mondhatni, hogy szerencse híján volt Wesley Sneijder, amikor kapura lőtt az Atalanta elleni találkozó 32. percében az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában. A holland légiós lövése után a labda megpattant az egyik védő lábán, majd a kapufáról került a hálóba.
okt. 26
22:12
A Levante és a Valencia is a hajrában harcolta ki a győzelmet (Agroinform)
A Málaga emberhátrányban kapott a Rayo Vallecano otthonában, az Osasuna pedig korai vezető gólja ellenére sem nyert.
okt. 26
22:14
Svájc: a Basel legyőzte Vanczákékat, és az élre állt a tabellán (She)
A svájci labdarúgó Szuperliga 13. fordulójának rangadóján a bajnoki címvédő Basel Jacques Zoua góljával 1–0-ra legyőzte idegenben a Vanczák Vilmossal a kezdőben felálló Siont, így átvette a vezetést. A magyar válogatott védő végig a pályán volt.
okt. 26
22:16
Primera División: a 93. percben lőtte a győztes gólt a Levante (She)
A Levante drámai mérkőzésen tovább nyújtotta győzelmi sorozatát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
okt. 26
22:30
A Bayern hatot vágott az Ingolstadtnak, Hajnalék is magabiztosan nyertek (Agroinform)
Az Ingolstadt és a FSV Frankfurt sem tudott komolyabb ellenállást tanúsítani a Bayern München és a VfB Stuttgart ellen a Német Kupában.
okt. 26
22:48
Német Kupa: a Bayern-henger átgördült az Ingolstadton, 6-0 a vége (She)
Visszatért a szezonban megszokott útra a Bayern München: a német rekordbajnok könnyedén eltiporta a másodosztályú sereghajtó Ingolstadt ellenállását, és 6–0-s sikerrel jutott be a labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjébe. A Hajnal Tamást 75 percig bevető Stuttgart is könnyedén nyert, Stieber Zoltán nem kapott szerepet a Hannoverben továbbjutó Mainzban.
okt. 26
22:48
Wozniacki kikapott, de így is marad világelső az év végén (Agroinform)
Caroline Wozniacki vereséget szenvedett második vb-meccsén, legyőzője az igencsak hullámzó játékot nyújtó Vera Zvonarjova volt.
okt. 26
22:50
Tenisz: Zvonarjova három szettben legyőzte a világelső Wozniackit (She)
Az orosz Vera Zvonarjova 6:2, 4:6, 6:3-ra legyőzte a világelső dán Caroline Wozniackit a női teniszezők isztambuli világbajnokságán.
okt. 26
22:50
A Napoli simán "lent" tartotta az Udinesét, sűrű az olasz élmezőny (Agroinform)
Nocerino mesterhármast szerzett a Milanban, amely így simán nyert a Parma ellen, nem nyert az Inter, a Lazio és a Roma sem.
okt. 26
23:06
Angol Ligakupa: a Wolvesnak csak ötöt lőtt a City, nyert a Pool is (She)
A Manchester United 6–1-es kiütése után a Wolverhamptont „csak” 5–2-re tudta megverni a Manchester City, ám természetesen ezzel is továbbjutott a labdarúgó Angol Ligakupában, a legjobb nyolc közé. Ugyanez igaz a Liverpoolra is, amely Luis Suárez duplájával 2–1-re diadalmaskodott a Stoke City otthonában.
okt. 26
23:08
Serie A: nyert a Milan, ikszelt az Inter, a Napoli legyőzte az Udinesét (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 9. fordulójában a Napoli otthon nyert rangadót az Udinese ellen. A címvédő AC Milan simán győzött a Parma ellen – Antonio Nocerino mesterhármast szerzett –, a Roma kikapott a Genoától idegenben. A nápolyi rangadót a házigazda két góllal nyerte meg az Udinese ellen, a Lazio a Cataniával, az Internazionale az Atalantával játszott döntetlent.
okt. 26
23:10
Videó: Lavezzi remek kapásgóllal szerzett vezetést a Napolinak (She)
A Napoli 2–0-ra legyőzte az Udinesét az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában. Különösen az első gól volt szép, Lavezzi nagyszerű kapáslövéssel vette be a vendégek kapuját.
okt. 26
23:24
Női kosárlabda, Euroliga: őrzi veretlenségét a Galatasaray és a Kraków (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörének harmadik fordulójában a Sopronban tízpontos (74–64) győzelmet arató spanyol címvédő Salamancához hasonlóan az A-csoportban a török Galatasaray, míg a C-csoportban a lengyel Kraków is nyert, így megőrizte hibátlan mérlegét.
okt. 26
23:24
Vettel rekordjába kerülhet a Red Bull csapatutasítása (Agroinform)
Az egyéni és a konstruktőri vb-cím is zsebben van már a Red Bull-Renault csapatnál, így mostantól Mark Webber második helye a fő cél.
okt. 26
23:26
Videó: Nem alszik rosszul a hibáját javító újpesti támadó (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Újpest tizenegyesekkel továbbjutott a Magyar Kupában az SZTK ellen. A meccsen a hosszabbításban büntetőt hibázó, de a tizenegyespárbajban javító Barczi Dávid örül, hogy nem kell rossz szájízzel lefeküdnie.
okt. 26
23:42
A Napoli az első félidőben döntött az Udinese ellen - videó (Agroinform)
A Napoli 2-0-ra nyert a forduló előtt első helyezett Udinese ellen a Serie A kilencedik fordulójában.
okt. 26
23:44
A 'Lautern a hosszabbításban birkózta le az Eintracht Frankfurtot (Agroinform)
1-0-s, hosszabbításban kiharcolt győzelemmel jutott tovább a Kaiserslautern az Eintracht Frankfurt ellen a Német Kupában.
okt. 26
23:46
A Manchester City hétgólos meccsen nyert a Wolves otthonában - videó (Agroinform)
Az angol Ligakupában a Wolverhampton otthonában 5-2-re nyert a Premier League listavezetője, a Manchester City.

Keresés