2011. október 7. péntek

okt. 7
17:26
Az önkormányzat marasztalná Aczél Zoltánt, aki nyitott a folytatásra (Agroinform)
A Haladás vezetőedzője szerint jó az, hogy két politikus, aki különböző világnézetű, a Haladásért összefog.
okt. 7
17:39
Euro 2012: a finnek házi gólkirálya a kispadon kezd a svédek ellen (She)
A finn labdarúgó-válogatott a házi gólkirály, Mikael Forssell nélkül kezd a Svédország elleni hazai Eb-selejtezőn. A vendégeknél ott van a kezdőben többek között az AC Milan kiválósága, Zlatan Ibrahimovic.
okt. 7
17:41
Videó: a svédek nem barátaink a sportban - Jari Vilén nagykövet (She)
Jari Vilén, a Finn Köztársaság magyarországi nagykövete barátként tekint a svédekre a hétköznapokban, de a sportban nem. Vilén reméli, hogy honfitársai lehetőségek adnak a magyar labdarúgó-válogatottért szorítóknak a további reménykedésre a ma esti finn–svéd meccsen. A Fradi finn légiósa, Juha Hakola szerint az lenne az igazságos, ha a finn csapat a svédek után a mieinket is megverné…
okt. 7
17:43
Légióssors: Szélesi Zoltán hétfőre várja a boldogító igent a FIFA-tól (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból bundagyanú miatt kizárt Olympiakosz Volosz magyar légiósa, Szélesi Zoltán a napokban sikeres próbajátékon járt a holland első osztályú NEC Nijmegennél, ám szerződtetésének egyelőre adminisztratív akadálya van.
okt. 7
17:57
Görögország: korábbi AEK-játékos váltja a távozó Manuel Jiménezt (She)
A görög labdarúgó-bajnokságban szereplő AEK Athéntól közös megegyezéssel távozott Manuel Jiménez, akit a klub korábbi játékosa, Nikosz Kosztenoglu követ a kispadon.
okt. 7
17:59
Tenisz: Tsonga magabiztosan menetel, kialakultak a pekingi elődöntők (She)
A Pekingben zajló férfi tenisztorna negyeddöntőjében a francia Jo-Wilfried Tsonga két szettben legyőzte a spanyol Juan Carlos Ferrerót, így bejutott a négy közé, ahol a Fernando Verdascót lemosó cseh Tomás Berdich vár rá.
okt. 7
18:00
Lenyűgözték a szemlebizottságot a szervezők (Agroinform)
Elismeréssel nyugtázta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szemletestülete, hogy "nagyon nagy előrelépés" történt a londoni nyári játékok előkészületeiben.
okt. 7
18:02
A miénk mellett a portugálok és az oroszok csoportjában is óriási a verseny (Agroinform)
A C csoportban még négy csapatnak van esélye a csoportgyőzelemre, de a H-ban is hárman versengenek a továbbjutó helyekért.
okt. 7
18:04
Elúsztak az álmaink, a svédek nyertek Finnországban (Agroinform)
Svédország 2-1-re győzött Finnországban, ezzel eldőlt, hogy a magyarok - az utolsó játéknap eredményeitől függetlenül - a harmadik helyen zárnak a hatosban, azaz már nem juthatnak ki a 2012-es kontinensviadalra.
okt. 7
18:15
Vettel tuti befutó (Blikk)
Szuzuka — A vasárnapi Japán Nagydíjjal (7.30, RTL Klub) együtt öt futam van még hátra az idei Forma–1-es világbajnokságból, és a McLaren Mercedeshez tartozó brit Jenson Button (31) előtt 124 ponttal vezető Sebastian Vettelnek (24) ezeken mindössze egy pontot kell szereznie – ehhez elég vaásrnap a tizedik helyen végeznie –, hogy megvédje címét.
okt. 7
18:33
Inter: Herrera és Mourinho szobrot érdemelne - Ranieri (She)
Claudio Ranieri, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Inter vezetőedzője úgy nyilatkozott, a fekete-kékek két korábbi sikertrénere, Helenio Herrera és José Mourinho is megérdemelne egy szobrot.
okt. 7
18:35
Euro 2012: Finnország-Svédország selejtező élőben az NSO-n (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek E-csoportjában a már révbe érő hollandok mellé a svédek is csatlakozhatnak, ha legyőzik idegenben a finneket. Sikerül ez számukra vagy tovább élnek a magyar remények? Megtudhatja, ha követi a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk vagy folyamatosan frissülő élőképes cikkünk segítségével!
okt. 7
18:51
Euro 2012: finn-svéd selejtező élőben az NSO-n (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek E-csoportjában a már révbe érő hollandok mellé a svédek is csatlakozhatnak, ha legyőzik idegenben a finneket. Sikerül ez számukra vagy tovább élnek a magyar remények? Megtudhatja, ha követi a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk vagy folyamatosan frissülő élőképes cikkünk segítségével!
okt. 7
18:53
London 2012: lenyűgözték a szemlebizottságot a szervezők (She)
Elismeréssel nyugtázta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szemletestülete, hogy „nagyon nagy előrelépés" történt a londoni nyári játékok előkészületeiben.
okt. 7
18:55
Túraautó-vb: jövőre változatlan felállásban indul a Chevrolet csapata (She)
A Chevrolet túraautó-világbajnokságban szereplő gyári csapata 2012-ben változatlan felállásban, azaz a svájci Alain Menuvel, a brit Robert Huff-fal és a francia Yvan Mullerrel a volánnál vág neki a szezonnak.
okt. 7
19:09
QPR: rosszabbodott a lábsérülése a két hónapja lábadozó Dyernek (She)
Hosszú kihagyás vár Kieron Dyerre, a Queens Park Rangers angol középpályására, aki csapata első, augusztus közepi bajnokiján sérült meg hétpercnyi játék után. Bár akkor még úgy tűnt, nem súlyos a sérülése, közel két hónap elteltével sem csillapodott a fájdalom a lábfejében.
okt. 7
19:11
Játékossors: Nem az volt az álmom, hogy futballista leszek - Torres (She)
Fernando Torres, a Chelsea támadója – aki jelenleg a spanyol labdarúgó-válogatottal készül a ma esti, csehek elleni Eb-selejtezőre – úgy nyilatkozott, gyerekkorában nem álmodozott arról, hogy futballista lesz.
okt. 7
19:12
Örményország simán nyert, és előrébb lépett a szoros B csoportban (Agroinform)
Az örmények felléptek a második helyre a B jelű hatosban, ahol négy csapat pályázik még a csoportelsőségre. A többiek később játszanak.
okt. 7
19:14
Kaká szerint idén nagyon jó éve lesz a Realnak - videó (Agroinform)
A brazil középpályás a Real TV-nek adott interjújában beszélt az elmúlt két év nehéz időszakáról, a példaképeiről és természetesen a Real Madridról.
okt. 7
19:27
Kerékpár: balesetet okozott az alacsonyan repülő közvetítő helikopter (She)
Az alacsonyan repülő közvetítő helikopter okozott balesetet a pekingi kerékpáros körverseny pénteki szakaszán. A légi jármű által kavart szél felborított egy hirdetőtáblát, emiatt a belga Yannick Eijssen hatalmasat bukott.
okt. 7
19:29
Euro 2012, B-csoport: újra négyet vágtak, tovább tart az örmény csoda (She)
Folytatta remek szereplését az örmény labdarúgó-válogatott: Vardan Minaszjan legénysége hazai pályán 4–1-re legyőzte Macedóniát, azaz továbbra is őrzi esélyét a továbbjutásra a 2012-es Európa-bajnokság selejtezőjének B-csoportjában.
okt. 7
19:30
Larsson góljával vezetnek a svédek - videó (Agroinform)
A magyarok csoportjában zajló Finnország-Svédország mérkőzésen a vendégek a 8. percben szereztek vezetést, Kallström remek passza után Sebastian Larsson helyezett a hálóba.
okt. 7
20:06
Az osztrákok nyertek Azerbajdzsánban, negyedikek lesznek (Agroinform)
Az azeriek Törökország és Belgium meglepése után Ausztria ellen sima vereséget szenvedtek az A jelű selejtezőcsoportban.
okt. 7
20:21
Videó: szép kapáslövéssel szépített Finnország a svédek ellen (She)
Kim Källström remek ütemű passza után Sebastian Larsson megszerezte a vezetést Svédországnak a Finnország elleni Eb-selejtezőn. A második félidő elején Olsson kettőre növelte a vendégek előnyét. Toivio gyönyörű akció végén szépített.
okt. 7
20:23
Euro 2012: oda a magyar remények, legyőzték a svédek a finneket (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek E-csoportjában a már révbe érő hollandok mellé a svédek is csatlakoztak, mivel legyőzték idegenben a finneket. A finnekkel még megmérkőző magyar válogatott így a 3. helyen zár a csoportban.
okt. 7
20:24
Szűk békéscsabai győzelmével maradt az élmezőnyben a Vác (Agroinform)
Egygólos győzelmet aratott Békéscsabán a Vác a női kézilabda NB I kilencedik fordulójából előrehozott pénteki mérkőzésen.
okt. 7
20:27
Osztrák siker Azerbajdzsánban (Metropol)
Az osztrák labdarúgó-válogatott 4-1-re győzött Azerbajdzsánban az Európa-bajnoki selejtezősorozat pénteki játéknapján.
okt. 7
20:39
Euro 2012, E-csoport: a svédek idegenben legyőzték a finneket (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek E-csoportjában a svéd nemzeti csapat legyőzte idegenben a finneket. A finnekkel még megmérkőző magyar válogatott így a 3. helyen zár, nem érheti el tehát a pótselejtezőt jelentő második helyet. Ha győznek ma a hollandok Moldova ellen, a csoport élén végeznek, de a legjobb csoportmásodikként már egyébként is biztos résztvevői a kontinenstornának.
okt. 7
20:41
NB II: gázszivárgás miatt elmarad az Újpest B meccse Egerben (She)
Gázszivárgás miatt elmarad a szombaton 15 órára kiírt Eger–Újpest FC B NB II-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés.
okt. 7
20:42
Így vették el tőlünk az Eb-szereplés lehetőségét a svédek - videó (Agroinform)
Svédország 2-1-es, Finnországban elért győzelmével eldőlt, hogy a magyar válogatott nem vehet részt a 2012-es Európa-bajnokságon.
okt. 7
20:43
Afrika-kupa: Eto'o betalált, az oroszlánok felülmúlták a leopárdokat (She)
A labdarúgó Afrika-kupa selejtezőjének ötödik csoportjában Kamerun 3–2-re legyőzte a Kongói Demokratikus Köztársaságot idegenben. Az oroszlánok ezzel életben tartották reményeiket, hogy kvalifikálják magukat a kontinenstornára.
okt. 7
20:45
Euro 2012: A finnek jobbak voltak, csalódott vagyok - Egervári (She)
Egervári Sándor szövetségi kapitány csalódott volt a Helsinkiben rendezett Finnország–Svédország Európa-bajnoki selejtező után. A találkozót a helyszínen megtekintő szakember szerint a finnek rászolgáltak volna a döntetlenre, de a svéd kapu előtt nem találták meg a megfelelő megoldásokat.
okt. 7
20:45
Győztek a svédek Finnországban, elszálltak a magyar remények (Metropol)
A svéd labdarúgó-válogatott pénteken 2-1-re győzött Finnországban az Európa-bajnoki selejtezősorozat E csoportjában. Ezzel eldőlt, hogy a magyarok - az utolsó, keddi játéknap eredményeitől függetlenül - a harmadik helyen zárnak a hatosban, azaz már nem juthatnak ki a 2012-es kontinensviadalra.
okt. 7
20:45
Svéd siker Finnországban, harmadikként zárnak a magyarok (Behaviour)
A svéd labdarúgó-válogatott pénteken 2-1-re győzött Finnországban az Európa-bajnoki selejtezősorozat E csoportjában, ezzel eldőlt, hogy a magyarok - az utolsó, keddi játéknap eredményeitől függetlenül - a harmadik helyen zárnak a hatosban, azaz már nem juthatnak ki a 2012-es kontinensviadalra.
okt. 7
20:57
Eldőlt, hogy nem jut ki a magyar fociválogatott az Eb-re (Infostart)
A svéd labdarúgó-válogatott pénteken 2-1-re győzött Finnországban az Európa-bajnoki selejtezősorozat E csoportjában, ezzel eldőlt, hogy a magyarok - az utolsó, keddi játéknap eredményeitől függetlenül - a harmadik helyen zárnak a hatosban, azaz már nem juthatnak ki a 2012-es kontinensviadalra.
okt. 7
21:00
Bíztunk benne, hogy hozzásegítenek minket a finnek a második helyhez - Egervári (Agroinform)
A szövetségi kapitány csalódott, de egy folyamat részeként tekint az Eb-selejtezőkre.
okt. 7
21:02
Lettország kettőt tudott lőni Máltának hazai pályán (Agroinform)
Lettország hazai pályán aratott kötelező győzelmével megelőzte Grúziát, előrelépett az F csoport negyedik pozíciójába.
okt. 7
21:03
Dallos Gyula visszatért (Metropol)
Rekordmezőny részvételével kezdődött meg pénteken a kaposvári Pannon Lovas Akadémián a díjlovagló Világkupa magyarországi fordulója. A 61 esztendős legendás díjlovas Piconero IV. nevű lovával mutatta be a kötelező gyakorlatot, és a kilencedik helyet szerezte meg.
okt. 7
21:15
Díjlovagló világkupa: Dallos Gyula visszatért a nemzetközi mezőnybe (She)
Rekordmezőny részvételével kezdődött meg pénteken a kaposvári Pannon Lovas Akadémián a díjlovagló világkupa magyarországi fordulója, amelynek maratoni hosszúságú programjában a nagy visszatérés is helyet kapott: Dallos Gyula több éves kihagyás után lovagolt újra a négyszögbe.
okt. 7
21:17
Euro 2012, F-csoport: a volt ZTE-játékos is gólt szerzett a letteknél (She)
A lett válogatott hazai pályán 2–0-ra legyőzte Máltát a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében. A gólokat Aleksejs Visnakovs és a korábban a Zalaegerszegben is játszó Artjoms Rudnevs szerezte.
okt. 7
21:33
Euro 2012, F-csoport: rendbontás, öt percig állt a görög-horvát meccs (She)
Félbeszakadt a Görögország–Horvátország Európa-bajnoki selejtező, mert a mérkőzés elején néhány hazai drukker pirotechnikai eszközökkel átment a horvátok szektorába. A játékosokat az öltözőbe terelték.
okt. 7
21:35
Férfi vízilabda Ek: győzött a Szolnok a Savona ellen (She)
A férfi vízilabda Európa-kupában, a legjobb 16 közé jutásért zajló küzdelmek franciaországi állomásán győzelemmel kezdett a Szolnok, amely az olasz bajnoki ezüstérmes Savonát verte meg négy góllal a péntek esti összecsapáson.
okt. 7
21:37
Videó: meghatározó finn csapat, kapu előtt jobb svédek - Egervári (She)
A finnek határozták meg a játékot, de a kapu előtt a svédek voltak a jobbak – ez Egervári Sándor véleménye a Finnország–Magyarország mérkőzésről, amelyet a magyar válogatott szövetségi kapitánya a helyszínen tekintett meg. Egervári szerint a papírforma érvényesült, az előzetesen a két legjobbnak kikiáltott csapat jutott tovább a csoportunkból.
okt. 7
21:51
Videó: meghatározó finn csapat, a kapu előtt jobb svédek - Egervári (She)
A finnek határozták meg a játékot, de a kapu előtt a svédek voltak a jobbak – ez Egervári Sándor véleménye a Finnország–Svédország mérkőzésről, amelyet a magyar válogatott szövetségi kapitánya a helyszínen tekintett meg. Egervári szerint a papírforma érvényesült, az előzetesen a két legjobbnak kikiáltott csapat jutott tovább a csoportunkból.
okt. 7
21:53
Felkészülés: kétgólos előnyt tékozolt el a DVSC a CFR Cluj ellen (She)
A labdarúgó NB I listavezetője, a DVSC hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a romániai CFR Cluj ellen nemzetközi felkészülési mérkőzésen. Selim Bouadla szabadrúgásból szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, majd Stevo Nikolic akcióból növelte az előnyt.
okt. 7
21:54
Marchisio az első perc végén szerzett vezetést az olaszoknak Szerbiában - videó (Agroinform)
A C csoportot már megnyerő olasz válogatott Marchisio korai góljával került előnybe Szerbiában Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 7
21:55
Jégkorong, EBEL: hátrányból nyert a Volán a Ljubljana ellen (She)
Bár a második harmadban egygólos hátrányba került, még a záró játékrész előtt fordított, és végül magabiztosan nyert az Alba Volán az Olimpija Ljubljana ellen az EBEL 9. fordulójában.
okt. 7
21:56
Nyert a Szolnok a Savona ellen (Agroinform)
A legjobb 16 közé jutásért zajló küzdelmek franciaországi állomásán győzelemmel kezdett a Szolnok, amely az olasz bajnoki ezüstérmes Savonát verte négy góllal a péntek esti összecsapáson.
okt. 7
21:58
Xavi keresztülpasszolta az egész cseh védelmet Mata gólja előtt - videó (Agroinform)
A spanyol válogatott ugyan már megnyerte a 2012-es Eb selejtezősorozatának I csoportját, de Xaviék így is odateszik magukat Csehországban.
okt. 7
22:00
A Chelsea védője, Ivanovic egyenlített Olaszország ellen - videó (Agroinform)
Bár az olasz válogatott gyorsan vezetést szerzett, Szerbia egy szöglet után egyenlíteni tudott a C csoportban játszott Eb-selejtezőn.

Keresés