2011. október 7. péntek

okt. 7
22:02
A csehek egyelőre csak csodálják a spanyolok játékát - Xabi Alonso gólja videón (Agroinform)
Spanyolország könnyed játékkal vezet 2-0-ra a Csehország ellen idegenben játszott Európa-bajnoki selejtezőjén az I csoportban.
okt. 7
22:12
Csehovi győzelem a Kőér utcában (Agroinform)
A budapesti torna pénteki nyitómérkőzésén az orosz Sturm 2002 magabiztosan nyert a Würzburg ellen; a csehovi alakulat 12 góllal diadalmaskodott a német együttes felett.
okt. 7
22:14
Az oroszok kizárták Szlovákiát a továbbjutásért folyó versenyből (Agroinform)
Eggyel csökkent a továbbjutásért versenyzők száma a B csoportban, már "csak" Oroszország, Örményország és Írország érhet oda.
okt. 7
22:48
A németek és a hollandok hibátlanok, eldőlt a csoportunk első helye is (Agroinform)
A Tulipánosok hozták a minimumot, 1-0-ra nyertek Moldova ellen, így csupa tét nélküli meccset rendeznek majd kedden az E csoportban.
okt. 7
22:50
Belgium nagy lépést tett a második hely felé, Wales becsületbeli győzelmet aratott (Agroinform)
Az F-csoportban Wales Svájcot verte tét nélküli mérkőzésen, a második hely az angolokkal ikszelő Montenegróé lett.
okt. 7
22:52
Újabb spanyol győzelem, nehéz helyzetben a csehek (Agroinform)
A csehek a vereséggel nehéz helyzetbe kerültek, a szombati, Liechtenstein-Skócia mérkőzés eredményétől függ a sorsuk.
okt. 7
23:03
Euro 2012, D-csoport: ikszeltek a románok, és így lecsúsztak a továbbjutásról (She)
Románia 2-2-s döntetlent játszott Fehéroroszországgal, ezzel matematikailag is biztossá vált, hogy nem lesz ott a 2012-es Európa-bajnokságon. Románia így alighanem a csoport harmadik helyén végez.
okt. 7
23:05
Euro 2012, C-csoport: döntetlen a Szerbia-Olaszország rangadón (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőkörének C-csoportjában a már továbbjutott olasz válogatott döntetlent játszott Szerbiában, a forduló előtt a csodás továbbjutásban reménykedő északírek pedig kikaptak a hozzájuk látogató észtektől. A második hely kérdése így az utolsó játéknapon a Szlovénia–Szerbia délszláv derbin dől majd el.
okt. 7
23:06
Olaszország ikszelt Szerbiával (Agroinform)
A hatos másik mérkőzésén Észtország hátrányból fordítva nyert Észak-Írországban. A második hely sorsa továbbra is nyílt a csoportban.
okt. 7
23:07
Euro 2012, G-csoport: Wales legyőzte Svájcot, Montenegrót figyelik (She)
Wales Aaron Ramsey és Gareth Bale góljával 2–0-ra legyőzte Svájcot, amelynek így a Montenegró–Anglia mérkőzés eredményétől függ, marad-e esélye a G-csoport második helyezésének megszerzésére az Európa-bajnoki selejtezőben. Ha Montenegró pontot szerez, a svájciak esélyei elszállnak, de ha nem, kedden hazai pályán két góllal meg kell vernie Montenegrót, hogy a pótselejtezőbe jusson.
okt. 7
23:08
Anglia kibrusztolta a továbbjutást érő pontot Montenegróban (Agroinform)
A Podgoricában született 2-2-es döntetlennek mindenki örült, az angolok csoportelsők, a montenegróiak másodikak lettek.
okt. 7
23:09
Euro 2012, F-csoport: a görögök nyerték a horvátok elleni rangadót (She)
A görög labdarúgó-válogatott 2–0-ra legyőzte Horvátországot a 2012-es labdarúgó Eb selejtezőjén Pireuszban. A hazaiak ezzel megelőzték a vendégeket és az élre álltak az F-csoportban.
okt. 7
23:10
A franciák lazán verték Albániát és egy pontra vannak a csoportelsőségtől (Agroinform)
Franciaország 3-0-ra verte a vendég albánokat az Európa-bajnoki selejtezősorozat D-csoportjában.
okt. 7
23:11
Euro 2012, A-csoport: a belgák közelebb kerültek a pótselejtezőhöz (She)
A belga labdarúgó-válogatott hazai pályán 4–1-re legyőzte Kazahsztánt a 2012-es Eb selejtezőjében, ezzel feljött az A-csoport második helyére. A hazaiak négy góllal is vezettek, a vendégek a hajrában szépítettek.
okt. 7
23:21
Euro 2012, D-csoport: ikszeltek a románok, így lecsúsztak a továbbjutásról (She)
Románia 2-2-s döntetlent játszott Fehéroroszországgal, ezzel matematikailag is biztossá vált, hogy nem lesz ott a 2012-es Európa-bajnokságon. Románia így alighanem a csoport harmadik helyén végez.
okt. 7
23:23
Euro 2012, G-csoport: Anglia kijutott, Montenegró pótselejtezős (She)
Montenegró kétgólos hátrányból állt fel és játszott döntetlent Anglia ellen az Eb-selejtezők G-csoportjában, s ennek, valamint Svájc Wales elleni vereségének köszönhetően biztossá tette második helyét, amely pótselejtezőt ér. Az angolok a döntetlennel kivívták az Eb-szereplést, igaz, Wayne Rooney a kiállítása miatt az első Eb-meccsen biztosan nem játszhat.
okt. 7
23:27
Csoportelsők a hollandok (Metropol)
A vb-ezüstérmes és már biztos Eb-résztvevő hollandok hazai pályán egygólos győzelmet arattak Moldova felett pénteken a selejtezősorozat magyar érdekeltségű E csoportjában, amelynek így már biztosan az első helyén végeznek az utolsó, keddi játéknap eredményeitől függetlenül.
okt. 7
23:57
Videó: megpattanó lövés után vesztettek pontot az olaszok - az Eb-selejtezők góljai (She)
Kim Källström remek ütemű passza után Sebastian Larsson megszerezte a vezetést Svédországnak a Finnország elleni Eb-selejtezőn. A második félidő elején Olsson kettőre növelte a vendégek előnyét. Toivio gyönyörű akció végén szépített. Az Eb-selejtezők góljai.
okt. 7
23:59
Euro 2012: Löw szerint aki győzni akar, azt idegenben is megteheti (She)
Németország labdarúgó-válogatottja 3–1-re legyőzte Törökországot idegenben a 2012-es Európa-bajnokság selejtezőjében. Az A-csoport fantasztikus hangulatú rangadóján a Nationalelf már 2–0-ra is vezetett, majd szépítettek a vendéglátók, a végeredményt Bastian Schweinsteiger állította be büntetőből a 86. percben.

Keresés