2011. október 9. vasárnap

okt. 9
20:39
U20-as válogatott: hét Hali-játékossal készül a keret a szlovénok ellen (She)
A magyar U20-as labdarúgó-válogatott kedden 16 órától Zalaegerszegen játssza második mérkőzését a Regionális Bajnokságban.
okt. 9
20:42
Cristiano Ronaldo fájdalmak közepette készül Dánia ellen (Agroinform)
A portugál válogatott orvosai mindent megtesznek azért, hogy a keddi Eb-selejtezőre „összedrótozzák” a klasszist.
okt. 9
20:57
Jégkorong, Mol Liga: miskolci rangadón kapott ki a DAB, újpesti vereség (She)
A jégkorong Mol Liga vasárnapi játéknapján három összecsapást rendeztek, a Csíkszereda, a Brassó és a Miskolc is otthon tartotta a három pontot. A Dab.Docler szoros csatában maradt alul, viszont a Fehérvár farm és az Újpest nem bizonyult egyenrangú partnernek.
okt. 9
20:59
Férfi kézilabda BL: a Montpellier nyerni tudott a Kiel otthonában (She)
A Montpellier bravúros teljesítménnyel 24–23-ra megverte idegenben a Kielt a férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 2. fordulójában. Félidőben még 14–10-re a német csapat vezetett, a franciák győztes gólját az összesen 8 találatig jutó William Accambray szerezte fél perccel a vége előtt.
okt. 9
21:00
Jó néhány játékos távozni fog Angyalföldről (Agroinform)
Marijan Vlak elégedett a közelmúlt eredményeivel, de egy kis szerencsével talán néhány ponttal többet is szerezhettek volna.
okt. 9
21:15
Női kosárlabda: a soproniak tíz ponttal kikaptak az amerikai válogatottól (She)
A Sopron női kosárlabdacsapata felkészülési mérkőzésen tíz ponttal, 73–63-ra kikapott az amerikai válogatottól. Bár a találkozóban az is benne volt, hogy a hazai csapat „elkapja” a Team USA-t, az este így is szépen sikerült, hiszen Eördögh Editet vastapssal búcsúztatta el az aktív évektől a soproni publikum.
okt. 9
21:33
Az egykori legenda szerint Guardiolát kellene felkérni brazil szövetségi kapitánynak (Infostart)
Sócratest, akit a hetvenes-nyolcvanas évek fordulóján nemcsak az egyik legjobb, de egyben a legokosabb brazil futballistának is tartottak - még pályafutása alatt elvégezte az orvosi egyetemet - sokkolta hazája közvéleményét egy egyébként alapvetően logikus kijelentéssel.
okt. 9
21:36
Pontot hozott Bécsből a Sapa Fehérvár (Agroinform)
Fordulatokban és gólokban gazdag, sokáig emlékezetes találkozót hozott a Vienna Capitals és a Sapa Fehérvár AV19 vasárnap esti összecsapása az osztrák jégkorongligában.
okt. 9
21:38
Vereséget szenvedett az amerikai válogatottól a jól küzdő Sopron (Agroinform)
Az olimpiai és világbajnoki címvédő amerikai női kosárlabda-válogatott barátságos mérkőzésen tízpontos győzelmet aratott vasárnap a magyar bajnok és kupagyőztes Uniqa-Euroleasing Sopron vendégeként.
okt. 9
22:09
Férfi kézilabda BL: a Csehovszkije elvitt egy pontot Madridból (She)
A Montpellier kieli győzelme után újabb meglepetést szolgáltatott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulója. A tavalyi döntős Atlético Madrid (régi nevén Ciudad Real) ugyanis hazai pályán csak 30–30-as döntetlent játszott az orosz Csehovszkije Medvegyivel a B-csoportban, ahol a Veszprém is szerepel.
okt. 9
22:11
Videó: Csötönyinek felemás érzései vannak a baki világbajnokság után (She)
Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke felemásnak értékeli a Bakiban rendezett világbajnokságot. Az NSO Tv kérdésére elmondta, a megszerzett kvóták számával elégedett, hiszen a kitűzött célt teljesítették, ám nem azok kerültek a londoni csapat tagjai közé, akiktől kötelezően elvárta volna.
okt. 9
22:12
Kovács Istvánék Szlovénia ellen készülnek (Agroinform)
U20-as válogatottunk kedden, 16 órától Zalaegerszegen játssza második mérkőzését a Regionális Bajnokságban.
okt. 9
22:27
Női kézi BL: a Larvik javított, a Podgorica és a Valcea ismét nyert (She)
Az előző szezon győztese, a Larvik a második fordulóban javított a női kézilabda Bajnokok Ligájában: Linn-Kristin Riegelhtuthék (9 gól) a Krim elleni idegenbeli vereség után hazai pályán fölényesen, 39–25-re győzték le a horvát Podravka Koprivnicát.
okt. 9
22:29
Női kosárlabda NB I: a Pécs negyven ponttal győzött Cegléden (She)
A női kosárlabda NB I vasárnapi mérkőzésén a Pécs 95–55-re győztött a Cegléd vendégeként.
okt. 9
22:30
A magyarok közül egyedül Szényi Péter búcsúzott az első napon (Agroinform)
A négy kiemelthez a nyolc vasárnapi selejtezős magyar közül hét csatlakozott a cataniai világbajnokságon, így férfi kardban és női tőrben négy-négy, férfi párbajtőrben pedig három vívó képviseli majd a piros-fehér-zöld színeket a főtáblán.
okt. 9
22:48
A balhés Robbie Savage a táncparkett ördöge lett - videó (Agroinform)
A botrányairól elhíresült egykori walesi játékos, Robbie Savage ezúttal a BBC showműsorában tűnt fel a profi táncosnő, Aleksandra  Jordan oldalán.
okt. 9
22:50
Szasa Stevanovic első helyen zárná az őszt (Agroinform)
A Győri ETO rutinos kapusa nyerni szeretne Debrecenben, ezzel bebiztosítva csapata őszi első helyét.
okt. 9
23:03
NFL: a Colts továbbra is nyeretlen, a Philly a Billstől is kikapott (She)
A Philadelphia a Buffalo otthonában sem tudott véget vetni idei gyengélkedésének, az elején jelentős hátrányba kerülve 31–24-es vereséget szenvedett a Billstől, így öt mérkőzés után csupán egy győzelemmel áll. Az Indianapolis helyzete még rosszabb, a Colts hiába vezetett 24–7-re a Kansas City ellen, a négy TD-passzt jegyző Matt Cassel vezérelte Chiefs fordítani tudott. A Pittsburgh Ben…
okt. 9
23:05
Asztalitenisz Eb: maratoni csata után nyolc között a férfiak is (She)
A női után a magyar férfi válogatott is bejutott a legjobb nyolc közé a Gdanskban zajló asztalitenisz Európa-bajnokság csapatversenyében, miután vasárnap esti mérkőzésén drámai csatában legyőzte az esélyesebb fehérorosz együttest.
okt. 9
23:06
Megöltek egy amerikai játékost egy romániai szórakozóhelyen (Agroinform)
Vasárnap este életét vesztette Chauncey Hardy amerikai kosárlabdázó, akit szombaton éjjel vertek meg egy romániai szórakozóhelyen.
okt. 9
23:07
Serie B: a Reggina Kovácsik Ádám nélkül nyert két góllal (She)
A másodosztályú olasz labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában a Reggina hazai pályán 3–1-re legyőzte a Barit. A hazai csapatban Kovácsik Ádám csak a kispadon kapott helyet. A Reggina Antonio Ragusa duplájával szerezte meg a három pontot.
okt. 9
23:08
Neville lehűtötte az angolokat: nincs esélyük Eb-t nyerni (Agroinform)
A korábbi 85-szörös válogatott védő szerint az angol nemzeti csapat nem elég jó ahhoz, hogy megnyerje a kontinensbajnokságot.
okt. 9
23:10
Az áramszünet után nyolc között a magyar férfi csapat is (Agroinform)
A női után a magyar férfi válogatott is bejutott a legjobb nyolc közé a Gdanskban zajló asztalitenisz Európa-bajnokság csapatversenyében, miután vasárnap esti mérkőzésén drámai csatában legyőzte az esélyesebb fehérorosz együttest.

Keresés