2011. augusztus 14. vasárnap

aug. 14
17:57
MU: Rafael válla megsérült, várhatóan tíz hetet kell kihagynia (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United brazil védője, Rafael megsérült, és várhatóan tíz hetet kell kihagynia.
aug. 14
18:00
Mölders harmadik gólja megint csak egy pontot ért az Augsburgnak - videó (Agroinform)
Az újon Augsburg csatára két mérkőzés alatt háromszor volt eredményes, de még csak két pontjuk van, ezúttal a 'Lautern ellen ikszeltek.
aug. 14
18:02
Djokovics újabb rekord előtt a montreali döntőben (Agroinform)
Világranglista éllovasként most először nyerhet tornát Novak Djokovics, aki idei ötödik mesterversenyét nyerheti Montrealban.
aug. 14
18:04
A Debrecen nyerte a csúcsrangadót (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 5. fordulójának legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzésén a Debrecen hazai pályán 2-1-re legyőzte a bajnoki címvédő Videotont.
aug. 14
18:15
NB I: legyőzte a Debrecen a Videotont a forduló rangadóján (She)
Alighanem a szezon eddigi legnagyobb rangadóját rendezték vasárnap kora délután a labdarúgó NB I-ben: a forduló előtt a tabella élén álló Debreceni VSC a címvédő Videotont fogadta. Az első félidei gólváltást követően Luis Ramos roppant látványos gólja döntötte el a mérkőzést.
aug. 14
18:17
NB I: Kaposvár-Újpest bajnoki élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójában a 11. helyen álló Kaposvár az eddig nulla rúgott góllal nulla pontot szerző, új edzővel érkező Újpestet fogadja. Kövesse a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk segítségével!
aug. 14
18:18
Evakuálni kellett a metrót a részeg szurkolók miatt (Agroinform)
Felelőtlen labdarúgó szurkolók okoztak veszélyhelyzetet a hamburgi metróban, ami miatt evakuálni kellett egy tömött metrószerelvény bennrekedt utasait.
aug. 14
18:19
Premjer-liga: kimaradt a büntető, megszakadt Husztiék jó sorozata (She)
Csupán 1–1-es döntetlent játszott Huszti Szabolcs csapata, a Zenit az orosz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnapi játéknapján az Amkar Permmel.
aug. 14
18:20
Czvitkovics és Tőzsér is szabadrúgásból adott gólpasszt - videó (Agroinform)
Czvitkovics Péter csapata, a Kortrijk 2–0-s győzelmet aratott a belga bajnokság 3. fordulójában. A második találatnál az egykori debreceni futballista adta a gólpasszt szabadrúgásból David Vandenbroeknek, amivel bebiztosították győzelmüket. Tőzsér Dániel és Köteles László is végigjátszotta a címvédő Racing Genk Zulte-Waregem elleni mérkőzését, a magyar középpályás szintén gólpasszt jegyzett…
aug. 14
18:33
A Videoton legyőzésével hibátlan maradt a Debrecen (Infostart)
A Debrecen 2-1-re legyőzte a címvédő Videotont a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának vasárnapi rangadóján, így továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a tabellát.
aug. 14
18:33
NB I: Paulo Sousa nincs kibékülve a Vidi helyzetkihasználásával (She)
A találkozót közvetítő mtv mikrofonja előtt Paulo Sousa, a Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzője a csapata helyzetkihasználását kritizálta, a vasárnapi NB I-es rangadót 2–1-re megnyerő Debrecen trénere, Kondás Elemér a játékosai küzdőszellemét dicsérte gyorsértékelésében.
aug. 14
18:35
Cagliari: a szardíniaiak tagadják, hogy bejelentkeztek volna Rudolfért (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Cagliari sportigazgatója úgy nyilatkozott, nem tárgyalnak a Genoát erősítő Rudolf Gergely szerződtetéséről.
aug. 14
18:36
Egy év alatt 70 cm-t javult, így vb-esélyes lett a kolumbiai hármasugró (Agroinform)
Beállította az év legjobb hármasugró eredményét, így vb-esélyessé lépett elő a kolumbiai Caterine Ibargüen.
aug. 14
18:37
Motorcsónak-vb, Formula 500: Havas Attila győzött és vezet (She)
Havas Attila nyerte vasárnap a motorcsónakosok Formula 500-as világbajnoki sorozatának németországi versenyét.
aug. 14
18:39
Videó: így nyert a Debrecen a Videoton ellen a forduló rangadóján (She)
Ahogyan arról már beszámoltunk, a Debrecen labdarúgócsapata 2–1-es győzelmet aratott a bajnoki címvédő Videotonnal szemben a labdarúgó NB I 5. fordulójának rangadóján. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
aug. 14
18:41
Championship: második meccsét is hozta, az élen áll Gyepes csapata (She)
A Cardiff City 3–1-re legyőzte a Bristol Cityt az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) vasárnapi játéknapján, így holtversenyben az első helyen várja a folytatást.
aug. 14
18:54
Így győzte le a Debrecen a bajnok Videotont - videó (Agroinform)
Kulcsár és Ramos góljaira csak egy ízben tudott válaszolni a Videoton, így az őszi idény rangadóján a Debrecen legyőzte a bajnokot.
aug. 14
18:56
Huszti negyedórát kapott a döntetlent játszó Zenitben (Agroinform)
1–1-es döntetlent játszott Huszti Szabolcs csapata, a Zenit az orosz bajnokság 20. fordulójában az Amkar Permmel.
aug. 14
18:58
Álnéven indult a Tour de France győztes a Dolomitokban (Agroinform)
Az egyetlen német Tour de France győztes, Jan Ullrich ugyan a visszatérést nem tervezi, de kisebb versenyekre felkészül – a felhajtást megelőzendő álnéven.
aug. 14
19:09
Premier League: az MU a West Brom elleni győzelemmel kezdte az idényt (She)
A Manchester United 2–1-re győzött a West Bromwich Albion ellen idegenben a Premier League első fordulójának vasárnap késő délutáni mérkőzésén. A „vörös ördögök” Wayne Rooney szép góljával szereztek vezetést a nyáron igazolt magyarjai nélkül játszó birminghamiek ellen, majd a hazaiak egyenlítettek, ám Steven Reid öngóljával nyert a címvédő.
aug. 14
19:12
Szerencsés góllal nyert az MU a West Brom otthonában (Agroinform)
Sokáig úgy tünt, hogy 1-1-es döntetlen lesz a West Bromwich Albion-Manchester United találkozó vége, ám Young megpattanó beadása három pontot hozott a vendégeknek.
aug. 14
19:27
Videó: Thomas Gebauer, a Ried kapusa eséllyel pályázik az év öngóljára (She)
Az osztrák élvonal nem olyan erős, mint az angol-német-olasz-spanyol pontvadászat kvartettje, de amit Thomas Gebauer elkövetett az 1–3-as végeredménnyel záruló SV Ried–Red Bull Salzburg találkozón, azért még a magyar körzeti bajnokságok edzéséről is hazazavarnak bárkit.
aug. 14
19:27
Hibátlan maradt a Loki (Metropol)
A Debrecen 2-1-re legyőzte a címvédő Videotont a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának vasárnapi rangadóján, így továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a tabellát. Kaposváron megszerezte első góljait és pontját az Újpest.
aug. 14
19:29
Ligue 1: a Marseille elherdálta előnyét, az újonc történelmet írt (She)
Kétgólos előny sem volt elég az Olympique Marseille-nek az Auxerre legyőzéséhez a francia labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában: a vasárnapi mérkőzés 2–2-re végződött. Megszületett ellenben az újonc Évian Thonon Gaillard első élvonalbeli győzelme.
aug. 14
19:29
Premier League: győzelemmel rajtolt a címvédő (Metropol)
A hajráig döntetlenre állt, végül azonban egy öngóllal megszerezte a győzelmet a címvédő Manchester United az angol labdarúgó Premier League nyitófordulójában, vasárnap.
aug. 14
19:30
Az Ajax fölényesen nyert a Heerenveen ellen (Agroinform)
A címvédő Ajax Amsterdam hazai pályán simán legyőzte a Heerenveen együttesét a holland labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának vasárnapi játéknapján.
aug. 14
19:32
Dzsudzsákkal a soraiban kapott nagy verést az Anzsi a Szpartak otthonában (Agroinform)
Az orosz bajnokság 20. fordulójának rangadóján a Szpartak Moszkva hazai pályán 3-0-ra kiütötte a Dzsudzsák Balázzsal felálló Anzsi Mahacskala csapatát. A PSV Eindhoventől érkező magyar szélső kezdőként jutott szóhoz a mérkőzésen, Gadzsi Gadzsijev vezetőedző a 88. percben cserélte le.
aug. 14
19:45
Videó: Gebauer, a Ried kapusa eséllyel pályázik az év öngóljára (She)
Az osztrák élvonal nem olyan erős, mint az angol-német-olasz-spanyol pontvadászat kvartettje, de amit Thomas Gebauer elkövetett az 1–3-as végeredménnyel záruló SV Ried–Red Bull Salzburg találkozón, azért még a magyar körzeti bajnokságok edzéséről is hazazavarnak bárkit.
aug. 14
19:45
A Videoton legyőzésével hibátlan maradt a Debrecen (Behaviour)
A Debrecen 2-1-re legyőzte a címvédő Videotont a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának vasárnapi rangadóján, így továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a tabellát.
aug. 14
19:47
Bundesliga: a balbekk véget vetett a két éve tartó döntetlenháborúnak (She)
A Bayer Leverkusen 1–0-ra legyőzte a Werder Brement a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának vasárnap esti záró mérkőzésén.
aug. 14
19:48
Dzsudzsákkal és Zsirkovval a soraiban kapott nagy verést az Anzsi - videó (Agroinform)
Az orosz bajnokság 20. fordulójának rangadóján a Szpartak Moszkva hazai pályán 3-0-ra kiütötte a Dzsudzsák Balázzsal felálló Anzsi Mahacskala csapatát.
aug. 14
19:49
Premjer-liga: Dzsudzsákék három góllal kikaptak Moszkvában (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 20. fordulójában a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Anzsi Mahacskala 3–0-s vereséget szenvedett a Szpartak Moszkva otthonában. A magyar szélső kezdőként lépett pályára, és 88 perc játéklehetőséghez jutott. A hazaiak már az első félidőben kétgólos előnybe kerültek, melyet a fordulás után tovább növeltek.
aug. 14
19:50
A Leverkusen a hajrában nyert a Bremen ellen (Agroinform)
A Bayer Leverkusen hazai pályán 1-0-ra verte meg a Werder Brement a Bundesliga 2. fordulójában. A találkozó győztes gólja a 85. percben született, amikor a hazaiak védője Michal Kadlec talált be a brémaiak kapujába.
aug. 14
19:51
Videó: Dzsudzsák helyzetig jutott az Anzsiban a moszkvai vereség során (She)
Ahogyan arról már beszámoltunk, a Dzsudzsák Balázst ismét kezdőcsapatában tudó Anzsi Mahacskala vereséget szenvedett a moszkvai Szpartak otthonában. A magyar válogatott szélső a 65. percben jutott a legközelebb a gólszerzéshez, Roberto Carlos szögletét kapásból lőtte el 10 méterről, ám a labda megpattant egy védő hátán és elkerülte a kaput. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
aug. 14
19:53
Női kézilabda: a Siófok a negyedik, az FTC a hatodik lett a Szabella-kupán (She)
A házigazda a negyedik, a Ferencváros a hatodik helyen végzett a siófoki Bet-at-home-Szabella-kupán: előbbi az osztrák Hypótól, utóbbi a román Valceától kapott ki a délutáni helyosztókon.
aug. 14
20:03
NB I: kétszer is egyenlített az emberhátrányban lévő Újpest Kaposváron (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójában a 11. helyen álló Kaposvár az eddig nulla rúgott góllal nulla pontot szerző, új edzővel érkező Újpestet fogadta. A fordulatos mérkőzésen megszerezte első góljait és pontját a mérkőzést kilenc emberrel befejező Újpest.
aug. 14
20:05
Női kézilabda: a Metz lett a bronzérmes Érden, miután legyőzte a DVSC-t (She)
A francia Metz szerezte meg a bronzérmet a nyári női felkészülési kézilabdatornán, miután 34–23-ra legyőzte a DVSC-t. A BL-főtáblás Metz végig a kezében tartotta a meccset, a magyar csapatban nem lépett pályára a derekát fájlaló Léránt Vivien.
aug. 14
20:06
Két gólt és egy pontot szerzett az Újpest Kaposváron (Agroinform)
A kaposváriak Milan Perics révén kétszer is vezetést szereztek, de a mérkőzést kilenc emberrel befejező lila-fehérek hatalmas erőfeszítések árán döntetlenre mentették a meccset.
aug. 14
20:07
Belgium: Juhász Rolandék győztek a Lokeren ellen idegenben (She)
A Juhász Rolanddal a soraiban felálló Anderlecht 1–0-ra győzött a Lokeren ellen idegenben a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában.
aug. 14
20:08
Így nyert az Manchester United a WBA otthonában - videó (Agroinform)
Ahogy arról beszámoltunk, a Manchester United némi szerencsével, de győzni tudott a WBA otthonában 2-1-ra. Íme, a találkozó összefoglalója!
aug. 14
20:09
Manchester United: Rio Ferdinand hat hétre harcképtelenné vált (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Manchester United középhátvédje, Rio Ferdinand a West Bromwich ellen idegenben 2–1-re megnyert bajnokin szenvedett térdsérülést, mely miatt előreláthatólag hathetes kihagyás vár rá.
aug. 14
20:21
Férfi kézilabda: a Veszprém nem bírt a Kiellel, így második lett Lemgóban (She)
A lemgói négyes torna döntőjében az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata kiegyenlített első félidő után már nem tudta tartani a lépést a német THW Kiellel, és végül 38–29-es vereséget szenvedett.
aug. 14
20:24
Juhász Rolandék idegenben gyűjtötték be a három pontot (Agroinform)
A belga bajnokság 3. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Juhász Rolanddal felálló Anderlecht a Lokeren otthonában tudott nyerni 1-0-ra.
aug. 14
20:39
Nehezen halad az indiai F1-es pálya építése (Infostart)
Indiának nemcsak Formula-1-es csapata, hanem az idei évtől versenypályája is lesz - már ha elkészülnek időre. Ezúttal a környező gazdák okoznak problémákat a szervezőknek.
aug. 14
20:39
Futsal Cup: tönkreverte ellenfelét a magyar bajnok a BL-nyitányon (She)
A Rába ETO esélyeshez méltón 9–0-ra legyőzte az észt Anzhi Tallinnt a futsalosok BL-jében, az UEFA Futsal Cup selejtezőjének E-csoportjában. A vasárnap esti nyitány után további két találkozó vár a győriekre Bécsben.
aug. 14
20:41
Felkészülés: a Milan döntetlenezett a svéd bajnoki címvédővel (She)
Az olasz labdarúgó-élvonalban szereplő AC Milan 2–2-es döntetlent játszott nemzetközi felkészülési mérkőzésen a svéd bajnoki címvédő Malmővel. A találkozón az olasz bajnok szerezte meg a vezetést Antonio Cassano révén, majd fordítottak az északiak, végül Kingsley Boateng állította be a végeredményt.
aug. 14
20:42
Wenger a Sochaux-ban találta meg Fabregas utódját (Agroinform)
A 23 éves Marvin Martin 19 gólpasszig jutott a francia bajnokság legutóbbi szezonjában, ami felkeltette az Arsenal figyelmét.
aug. 14
20:44
Sokkból is megárt a sok - meccselemzés, DVSC-Videoton (Agroinform)
Előrehozott bajnoki döntő, csúcsrangadó, elit magyar foci - színvonal nélkül. Elemző írásunkban arra is megpróbáljuk megkeresni a választ, hogy mi a baj a Sousa-taktikával...
aug. 14
20:57
Videó: Sisa nagyon bosszús, de sejtette, hogy döntetlen lesz (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, kettős emberhátrányban szerzett pontot az Újpest Kaposvárott, ráadásul úgy, hogy kétszer a somogyiaknál volt az előny. Zoran Szpisljak, az Újpest csütörtökön kinevezett vezetőedzője izgatott volt a mérkőzés előtt, de mindent megtett azért, hogy új csapatának a lelátóról is tudjon segíteni.
aug. 14
20:59
Férfi kézilabda: negyedik lett a házigazda Tatabánya a Grundfos-kupán (She)
Befejeződött a Grundfos-Tatabánya-kupa, amelynek a vasárnapi záró találkozóján, amelyre Vetési Iván MKSZ-elnök is kíváncsi volt, a házigazda együttes a BL-induló Chambéryvel mérkőzött. A félidőben még kettővel ment a hazai csapat, de a franciák a folytatásban fordítani tudtak, és végül egy góllal győztek. A tornát végül a harmadik mérkőzését is megnyerő dán Silkeborg nyerte meg.

Keresés