2011. augusztus 14. vasárnap

aug. 14
21:00
Sousa szerint csak ők játszottak győzelemre (Agroinform)
A Videoton mestere szerint csapata végig dominált a mérkőzésen, rengeteg helyzetet dolgoztak ki, ezeket azonban sajnos nem sikerült gólra váltaniuk.
aug. 14
21:02
A szerencséért tenni kell - Kondás Elemér (Agroinform)
A Videoton elleni mérkőzés után a Hathárom TV-nek nyilatkozva Kondás Elemér elmondta, a szezon legnehezebb mérkőzésén van túl a csapata.
aug. 14
21:15
Férfi kézi: negyedik lett a házigazda Tatabánya a Grundfos-kupán (She)
Befejeződött a Grundfos-Tatabánya-kupa, amelynek a vasárnapi záró találkozóján, amelyre Vetési Iván MKSZ-elnök is kíváncsi volt, a házigazda együttes a BL-induló Chambéryvel mérkőzött. A félidőben még kettővel ment a hazai csapat, de a franciák a folytatásban fordítani tudtak, és végül egy góllal győztek. A tornát végül a harmadik mérkőzését is megnyerő dán Silkeborg nyerte meg.
aug. 14
21:17
Eurofutball: a volt Fradi-csatár gólgyártásba kezdett odahaza (She)
A tavasszal még a Ferencvárost erősítő Marek Heinz két góljával fordított, majd nyert 2–1-re a Sigma Olomouc a cseh labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának vasárnapi játéknapján.
aug. 14
21:18
Utolsó helyen végzett a Tatabánya a Grundfos Kupán (Agroinform)
A negyedik helyen zárta a házigazda Tatabánya a II. Grundfos Kupa nemzetközi férfi kézilabdatornát.
aug. 14
21:19
Genk: lengyel válogatott riválist kapott Köteles - hivatalos (She)
A belga labdarúgó-élvonalban szereplő KRC Genk szerződtette Grzegorz Sandomierskit a Jagiellonia Bialystoktól. A lengyel válogatott kapus ötéves szerződést kötött Köteles László és Tőzsér Dániel csapatával.
aug. 14
21:20
Több helyzetünk volt, mint a Lokinak - Gosztonyi András (Agroinform)
A Videoton újabb veresége után Gosztonyi András a Hathárom TV kamerájának nyilatkozott: a szélső szerint a korán bekapott gól megfogta a csapatát.
aug. 14
21:21
Videó: Rajczi egyenlített, majd kiállításával a Kaposvárnak adott esélyt (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 5. fordulójában megszerezte első bajnoki pontját az Újpest csapata, a Kaposvárnak ugyanis nem sikerült megnyernie a találkozót, bár a mérkőzés legvégén már kettő emberelőnyben játszhattak. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
aug. 14
21:33
Tenisz: Serena Williams egyre jobb formában, tornát nyert Torontóban (She)
A hosszas sérülése miatt közel egy évet kihagyó Serena Williams nyerte a Torontóban megrendezett keménypályás női tenisztornát. Az amerikai játékos a döntőben 6:4, 6:2-re legyőzte Samantha Stosurt.
aug. 14
21:35
Videoton: Lázár után André Alvest is vinné a török Samsunspor (She)
Török lapértesülések szerint Lázár Pál átigazolása után André Alvest is szeretné megszerezni a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Samsunspor a magyar bajnoki címvédő Videotontól.
aug. 14
21:36
Több helyzetünk volt - Gosztonyi András (Agroinform)
A Videoton debreceni veresége után Gosztonyi András a Hathárom TV kamerájának is nyilatkozott.
aug. 14
21:37
Női kézi: kaproncai siker született az érdi-budaörsi tornán (She)
A horvát Podravka Koprivnica nyerte az Érden és Budaörsön rendezett, hatcsapatos női kézilabda felkészülési tornát, miután a döntőben 32–30-ra legyőzte a Veszprémet.
aug. 14
21:38
Yannick szerint nehéz meccsen vannak túl (Agroinform)
A hajdúságiaknál a félidőben beálló Yannick Mbengono a Hathárom TV-nek a találkozó után értékelte a Videoton elleni mérkőzést.
aug. 14
21:51
Ipswich Town: a menedzser szerint nem adják kölcsön Priskint a Leedsnek (She)
Paul Jewell, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ipswich Town menedzsere cáfolta azokat a sajtóhíreket, melyek szerint Priskin Tamás a Leeds Unitedhez kerül kölcsönbe.
aug. 14
21:54
Serena Williams lendületbe jött, megnyerte a kanadai viadalt is (Agroinform)
Két héten belül másodszor is tornát nyert a volt világelső Serena Williams: az amerikai teniszező vasárnap két szettben diadalmaskodott az ausztrál Samantha Stosur felett.
aug. 14
21:56
A Porto védőt és középpályást igazolt a Standard Liege-től (Agroinform)
A belga válogatott középpályás Steven Defourért és a francia védő Eliaquim Mangaláért a hírek szerint 13 millió eurójába került a portugál együttesnek.
aug. 14
21:58
A Győr nyerte a Szabella Kupát (Agroinform)
A Győr női kézilabdacsapata nyerte a Siófokon rendezett Szabella Kupa elnevezésű felkészülési tornát, miután a a vasárnapi döntőben három góllal legyőzte a spanyol Itxako Navarra együttesét.
aug. 14
22:09
Tenisz: Jani Réka Luca kemény pályás tornát nyert Isztambulban (She)
Az isztanbuli kemény pályás ITF-torna első kiemeltje, Jani Réka Luca a fináléban 6:4, 6:1-re felülmúlta Christina Shakovetset, ezzel megnyerte a viadalt.
aug. 14
22:11
Női kézilabda: a Győr a BL-döntős legyőzésével első lett a Szabella-kupán (She)
A Győr női kézilabdacsapata nyerte a Siófokon rendezett Szabella-kupa elnevezésű felkészülési tornát, miután a vasárnapi döntőben három góllal legyőzte a BL-győztes spanyol Itxako Navarra együttesét.
aug. 14
22:12
A Kiel már nagy falat volt a Veszprém számára (Agroinform)
Az MKB Veszprém második helyen végzett a Németországban megrendezett Schlecker Kupán, miután a négycsapatos torna vasárnapi döntőjében 38-29 arányban alulmaradt a német THW Kiellel szemben.
aug. 14
22:13
Spanyol Szuperkupa: megdobálták a Barca-vezetők buszát a Bernabéunál (She)
A Marca napilap internetes oldalának beszámolója szerint a Real Madrid szurkolói nem fogadták túl szívélyesen a Barcelona klubvezetőit a Santiago Bernabéu Stadionnál: a drukkerek kövekkel dobálták meg az elöljárókat szállító buszt.
aug. 14
22:15
Spanyol Szuperkupa: Real Madrid-Barcelona élőben az NSO-n! (She)
Általában egy Szuperkupa-mérkőzés annyira izgalmas, mint hangyát gyűjteni bokszkesztyűben, bodzát szedni a helyi nyugdíjasklubbal vagy egy szál  kapával nekiesni egy tízholdas kukoricaföldnek; de ha a bajnok a Barcelona, a kupagyőztes pedig a Real Madrid, akkor olyan rossz találkozó nem sülhet ki a pontvadászat kötelező felvezetőjéből. Kövesse velünk az eseményeket!
aug. 14
22:17
Portugália: Hulknak nagy mázlija volt, a Portónak 40-es sorozata lett (She)
A címvédő Porto vasárnap este a Guimaraes idegenbeli 1–0-s legyőzésével indult útnak a portugál labdarúgó-bajnokság 2011–2012-es szezonjában.
aug. 14
22:27
FTC: Prukner őszintén beszélt Ranilovicról és az Abdi-ügyről (She)
Prukner László, a Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai igazgatója a Sport Tv Harmadik Félidő című műsorában beszélt a zöld-fehérekkel kapcsolatos aktuális kérdésekről, így Marko Ranilovicról és az Andrezinho, Abdi páros elküldéséről is.
aug. 14
22:30
Sisa Tibor nagyon bosszús volt a döntetlen után (Agroinform)
Ahogy arról beszámoltunk korábban, az Újpest emberhátrányban is 2-2-t játszott, és pontot szerzett a Kaposvár otthonában.
aug. 14
22:45
Belgium: Kovács Péter gólt szerzett, csapata mégsem tudott nyerni (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának záró mérkőzésén a Lierse 2–1-es vereséget szenvedett a Mechelen otthonában. A vendégek magyar légiósa, Kovács Péter a 35. percben lépett pályára, majd az 57. minutumban gólt szerzett.
aug. 14
22:47
Norvég Kupa: Korcsmárék tizenegyesekkel jutottak az elődöntőbe (She)
A Brann 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel harcolta ki az elődöntőbe kerülést a Viking ellen a Norvég Kupában. A győztes együttes magyar futballistája, Korcsmár Zsolt végigjátszotta a találkozót.
aug. 14
22:48
A Chelsea minden helyzetét kihagyta a Stoke ellen - videó (Agroinform)
A Chelsea csak egy döntetlenre volt képes a Stoke City otthonában a Premier League nyitófordulójában. A londoniaknak megvoltak a lehetőségeik, de mindent kihagytak, így maradt a 0-0-s döntetlen.
aug. 14
22:49
Szomszédfutball: a Steaua megfékezte az eddig hibátlan kolozsváriakat (She)
A CFR után a másik kolozsvári csapat, az Universitatea mérlegébe is a harmadik fordulóban került be az első vereség: az eddig százszázalékos „U" a Steaua vendégeként kapott ki 2–1-re vasárnap este a román labdarúgó-bajnokságban.
aug. 14
22:50
Juhász csapattársa Maradonáéhoz hasonló szólógólt szerzett - videó (Agroinform)
Mathias Suárez a pálya közepéről indulva hámozta át magát a "fél" Lokerenen, a gyönyörű szólógól ráadásul három pontot ért.
aug. 14
22:52
Prukner szerint nincs lehetőség arra, hogy topcsapat legyen a Ferencváros (Agroinform)
Prukner László, a Ferencváros szakmai igazgatója a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában beszélt kapusáról, Marko Ranilovicról, valamint Andrezinho és Abdi elküldéséről is.
aug. 14
23:03
Strandfoci: a magyar válogatott megvédte címét az ausztriai tornán (She)
2010 után idén is a magyar strandlabdarúgó-válogatott nyerte a Négy Nemzet Tornája elnevezésű nemzetközi viadalt Linzben. Massimiliano De Celis együttese a vasárnapi döntőben a házigazda osztrákokat verte 3–3-as rendes játékidő, valamint a hosszabbítás után büntetőkkel 7–6-ra.
aug. 14
23:06
Özil gurítására Villa bombagóllal válaszolt - videó (Agroinform)
A spanyol Szuperkupa első mérkőzésén a Real Madrid Özil góljával szerzett vezetést, de Villa csodás találattal egyenlíteni tudott.
aug. 14
23:08
Az argentin játékos partra vetett halként vergődött gólja után - videó (Agroinform)
A chilei Union San Felipe játékosa, Matias Urbano remek gólt szerzett a bajnokságban, majd egyedi gólörömet mutatott be.
aug. 14
23:21
Videó: a Loki a rosszabb teljesítményből is erőt merít a szezonra (She)
A Debrecen legyőzte a Videoton csapatát a labdarúgó NB I 5. fordulójának rangadóján. Az NSO Tv kamerája előtt az első hazai gól szerzője, Kulcsár Tamás bevallotta, nem ez volt életük legjobb teljesítménye, de csapattársa, Mészáros Norbert szerint ez is csak megerősíti, hogy a Lokival idén igenis számolni kell. Sándor György a Videoton jövőjéről úgy véli, van még miben fejlődni, de tudják az…
aug. 14
23:23
Arsenal: megállapodtak Fabregasról a Barcával - hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal hivatalos honlapján jelentette be, hogy megállapodott a Barcelonával Cesc Fabregas eladásáról. A hírről Andoni Zubizarreta, a katalán együttes sportigazgatója is beszámolt a TVE spanyol televízió élő adásában a gránátvörös-kékek Real Madrid elleni spanyol Szuperkupa-meccse közben.
aug. 14
23:24
Messi góljával átvette a vezetést a Barcelona - videó (Agroinform)
Ugyan Mesut Özil találatával még a Real Madrid szerzett előnyt, de David Villa után Lionel Messi is betalált Iker Casillas kapujába, így a félidőben 2-1-es Barcelona vezetéssel mentek pihenőre a csapatok.
aug. 14
23:39
Légiósok: Koman és Laczkó nélkül izzadt a Samp az Olasz Kupában (She)
A Sampdoria Koman Vladimir és Laczkó Zsolt, az Ascoli Tamási Zsolt nélkül jutott tovább a labdarúgó Olasz Kupa 2. fordulójából. Mindkét B-ligás klub hosszabbításban vívta ki a sikert alsóbb osztályú ellenfelével szemben vasárnap este.
aug. 14
23:42
Az Arsenal bejelentette, hogy megegyeztek Fabregasról a Barcelonával (Agroinform)
Arséne Wenger elmondta az Ágyúsok honlapjának, hogy szíve szerint nem engedné el a középpályást, de megérti, hogy ő menni akar.
aug. 14
23:57
Ligue 1: iksz után ezúttal kikapott a címvédő Lille (She)
Továbbra sem megy a címvédő Lille-nek a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: az első fordulóban elért döntetlent követően ezúttal 1–0-s vereséget szenvedett hazai pályán az Olivier Giroud góljával nyerő Montpellier-től.
aug. 14
23:59
Felkészülés: a Valencia kikapott, Vadócz nem játszott az Osasunában (She)
A Valencia gól nélküli rendes játékidőt követően tizenegyesekkel kikapott az Almería elleni felkészülési meccsen. Az Osasuna Santander ellen 3–0-ra megnyert találkozóján nem kapott szerepet Vadócz Krisztián, aki apróbb sérüléssel bajlódik.

Keresés