2011. augusztus 18. csütörtök

aug. 18
14:39
Deák Nagy Marcell aranyérmes az Universiadén (Infostart)
Deák Nagy Marcell aranyérmet szerzett a Sencsenben zajló Universiadén, az egyetemista és főiskolás sportolók világjátékán: a magyar futó csütörtökön 400 méter bizonyult a leggyorsabbnak.
aug. 18
14:39
Labdarúgás: Rudas Ferenc és Mészöly Kálmán állami kitüntetésben részesült (She)
Augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetéseket adtak át a Szépművészeti Múzeumban. Ebben az évben két egykori labdarúgó is elismerésben részesült: Rudas Ferenc volt válogatott labdarúgó a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át, míg Mészöly Kálmán a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét kapta meg. A kitüntetéseket Réthelyi Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium…
aug. 18
14:39
Szakmai és ember nevelés Gödöllőn (Behaviour)
Boros György igazi gödöllői lokálpatrióta. A hétvégi győztes magyar teniszbajnokság után, mint a gödöllői Kiskastély teniszközpont megálmodóját és tulajdonosát kérdeztük, arról, hogyan jutott idáig, és mik a tervei.
aug. 18
14:41
Kézilabda: hererák miatt megműtötték a korábbi veszprémi légióst (She)
Hererákot diagnosztizáltak a Rhein-Neckar Löwen jelenlegi, a Veszprém korábbi kézilabdázójánál, Bjarte Myrholnál. A norvég beállóst már meg is műtötték, és jó esélye van a teljes felépülésre – adta hírül a handball-planet.com szakportál.
aug. 18
14:42
Nem jutott döntőbe Dombvári Bence (Agroinform)
A kajak egyesek 1000 méteres versenyének középdöntőjében a negyedik helyen végzett Dombvári Bence, így nem jutott be a döntőbe - ezzel pedig lemaradt az olimpiai kvótáról.
aug. 18
14:57
Real Sociedad: a spanyol klub kölcsönveszi az Inter középpályását (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Sociedad a hivatalos honlapján tette közzé, hogy megállapodott az olasz Interrel McDonald Mariga kölcsönvételéről.
aug. 18
15:00
Egy esély maradt - menekülni a győzelembe (Agroinform)
A magyar férfi kosárlabda válogatott látja vendégül Portugáliát az Európa-bajnoki pótselejtező harmadik fordulójában. Hangáéknak legalább hat ponttal nyernie kell, hogy életben maradjanak a továbbjutási reményei.
aug. 18
15:02
Deák Nagy Marcell aranyérmes 400 méteres síkfutásban (Agroinform)
Parádés sorozatát folytatva, idei második legjobb eredményével, 45,50 másodperccel Deák Nagy Marcell nyerte a 400 méteres síkfutást a Sencsenben zajló Universiadén.
aug. 18
15:04
Sousa üzent - türelem (Agroinform)
Miután a Videoton nem bírt a Siófokkal, a fehérváriak hátránya egyre nagyobb a tabellán. Paulo Sousa azonban hosszútávon gondolkodik, nem csak egy meccsben.
aug. 18
15:15
Kecskemét: Maynard felépült és bekerült a Bp. Honvéd elleni keretbe (She)
Tomiszlav Szivics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának elmondta, hogy Kelvin Ruben Maynard, a csapat nyáron igazolt játékosa felépült a sérüléséből – az elmúlt hétvégén a KTE NB III-as együttesében lépett pályára Magyar Kupa-mérkőzésen –, és helyet kapott a Bp. Honvéd ellen készülő keretben.
aug. 18
15:17
Chelsea: körülbelül egy hónapra kidőlt a csapat kapusa, Petr Cech (She)
Térdsérülés miatt előreláthatólag három-négy hétig nem védhet Petr Cech, az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea kapusa, aki az egyik edzésen vált harcképtelenné.
aug. 18
15:18
Szingapúrban tőzsdézik a Manchester United (Agroinform)
A szingapúri tőzsdén igyekeznek értékesíteni a csapat részvényeinek egy részét a Manchester United labdarúgócsapatának tulajdonosai, hogy fedezzék a klub adósságait.
aug. 18
15:19
Videoton: megérkeztek Filipe Oliveira papírjai Olaszországból (She)
Az olasz szövetség a napokban elküldte azokat a dokumentumokat, amelyek eddig hiányoztak ahhoz, hogy Paulo Sousa pályára küldhesse bajnoki mérkőzésen a Videoton új szerzeményét, Filipe Oliveirát. Most azonban ez az utolsó akadály is elhárult, így szombaton a Pécs ellen akár már pályára is léphet a portugál labdarúgó.
aug. 18
15:20
Minczér Albert sem áll rajthoz Dél-Koreában (Agroinform)
Kiss Dániel után Minczér Albert is lemondta szereplését az augusztus 27-én kezdődő tegui világbajnokságon. Minczér az Universiadén súlyos sérülést szenvedett a 3000 méteres akadályfutásban.
aug. 18
15:33
Asztalitenisz: lemondott az elnökség, pályázat a 2016-os csapat-vb-re (She)
A Magyar Asztalitenisz-szövetség megpályázza a 2016-os csapat-világbajnokság rendezését, az elnökség pedig a megújulást szem előtt tartva lemondott.
aug. 18
15:35
DVTK: Takács megbecsüli a lehetőséget, és győzelmet vár az Újpest ellen (She)
Takács Péter nem sokkal a bajnoki rajt előtt csatlakozott ismételten a DVTK keretéhez, de pályára csak a Pápa elleni találkozón lépett először. A csapat hivatalos honlapjának elmondta: megbecsüli a lehetőséget, és győzelmet vár a hétvégén az Újpest ellen.
aug. 18
15:36
Lemondott a szövetség elnöke, pályázunk a 2016-os vb-re (Agroinform)
A Magyar Asztalitenisz Szövetség megpályázza a 2016-os csapat-világbajnokság rendezését, az elnökség pedig a megújulást szem előtt tartva lemondott.
aug. 18
15:37
Zalaegerszeg: Tököli Attila az idény végéig a ZTE-t erősíti (She)
Információink szerint a Kecskemétet elhagyó Tököli Attila az idény végéig kölcsönjátékosként a Zalaegerszeg labdarúgócsapatában szerepel.
aug. 18
15:38
Romelu Lukaku hivatalosan is a Chelsea játékosa (Agroinform)
Az Anderlechttel történt megegyezés után a Romelu Lukakuval is megállapodott a Chelsea szerződtetésének részleteiről, így a 18 éves balga válogatott csatártehetség immár hivatalosan is a Kékek futballistája.
aug. 18
15:40
Vajda Attila futamgyőztesként döntős (Agroinform)
Úgy tűnik minden, rendben van Vajda Attilával, aki a délutáni középdöntőben is remekül versenyzett, futamgyőztesként jutott tovább a fináléba.
aug. 18
15:51
Schalke: Raúlt a Paris Saint-Germain szerződtetné - sajtóhír (She)
Az AS című madridi napilap szerint a Paris Saint-Germain is szerződtetné a Schalke labdarúgócsapatának spanyol csatárát, Raúlt.
aug. 18
15:53
Kajak-kenu vb: Vajda és a férfi kajak páros is döntős 1000 m-en (She)
Az 1000 méteres középfutamokból Vajda Attila C–1-ben, a Dombi Rudolf, Kökény Roland egység pedig K–2-ben kvalifikálta magát a fináléba a szegedi kajak-kenu világbajnokságon. Egyedül a fiatal Dombvári Bencének nem sikerült továbbjutnia, így ifjúsági világbajnokunk a B-döntőben szerepelhet majd, míg az olimpiai kvótáról ebben a számban egyelőre le kell mondanunk.
aug. 18
15:54
Világsztárokkal érkezik a FociFesztiválra az 1986-os szovjet csapat (Agroinform)
Világsztárok sorával érkezik a jövő héten szombaton Telkiben sorra kerülő FociFesztiválra az 1986-os világbajnokságon szerepelt szovjet labdarúgó-válogatott, amely az akkori magyar együttessel csap össze.
aug. 18
15:55
Universiade: a súlyemelő Nagy Péter ezüstérmet szerzett (She)
A súlyemelő Nagy Péter ezüstérmet szerzett a +105 kilósok mezőnyében a sencseni universiadén.
aug. 18
15:57
Videó: Hű, de büdös van itt! - Mourinho és Messi találkozása (She)
Az alábbi jelenet az éjjel lejátszott Barcelona–Real Madrid Spanyol Szuperkupa-mérkőzésről való. Lionel Messi éppen elsétál José Mourinho előtt, aki nem éppen sportszerű gesztusokkal fogadja az argentin aranylabdást.
aug. 18
15:59
Kerékpár: súlyos balesetet szenvedett a kétszeres paralimpiai bajnok (She)
Súlyos balesete után kritikus állapotban szállították kórházba Simon Richardsont, a britek kétszeres paralimpiai bajnok kerékpárosát.
aug. 18
16:09
Újpest: A Diósgyőr ellen megszereznénk az első győzelmet - Egerszegi (She)
Egerszegi Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest középpályása a klub hivatalos honlapjának elmondta, bízik benne, hogy a Diósgyőr elleni hétvégi bajnokin megszerzik az első győzelmüket ebben az idényben.
aug. 18
16:09
Egy kvótaesély elúszott, Vajda és a kajakos duó a döntőben (Metropol)
A férfi kajak egyesek 1000 m-es számában már biztosan nem lesz magyar kvóta a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, mivel Dombvári Bencének a csütörtök délutáni középfutamból nem sikerült bejutnia a pénteki döntőbe.
aug. 18
16:11
Anglia: a Liverpool ifjú magyarja Zidane és Dalglish nyomdokaiba lépne (She)
A patinás angol labdarúgóklub, a Liverpool hivatalos honlapja az utánpótlás fiatal magyar légiósával, Adorján Krisztiánnal készített interjút az ifjú csillagait bemutató új sorozata nyitányaként.
aug. 18
16:12
A Dombi-Kökény páros is finalista (Agroinform)
A kajak kettesek ezer méteres versenyében a Dombi Rudolf - Kökény Roland kettős futamában a második helyen végzett, így bejutott a szám döntőjébe.
aug. 18
16:13
Serie A: Di Benedetto már hivatalosan is többségi tulajdonos lett Rómában (She)
A Thomas Di Benedetto által vezetett amerikai befektetőcsoport ma ténylegesen is többségi tulajdont szerzett az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma csapatánál.
aug. 18
16:14
Cech négy hétre kidőlt a sorból, de a United ellen már védene (Agroinform)
Egy hónapig nem számíthat első számú kapusára, Petr Cechre a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője, Andre Villas-Boas.
aug. 18
16:15
Rangers: a St.-Étienne-ből távozó amerikai hátvéd három évre írt alá (She)
Az amerikai Carlos Bocanegra elhagyja a francia St.-Étienne labdarúgócsapatát, és a skót Rangersben folytatja pályafutását. A 32 éves hátvéd három évre írt alá.
aug. 18
16:16
Verrasztó Evelyn jól szurkolt Dombinak (Agroinform)
Jól alakult a hétvége a Dombi Rudolf - Verrasztó Evelyn párnak, a magyar úszó kajakos párja ugyanis két remek futammal zárta a csütörtöki napot.
aug. 18
16:18
A döntőben kell nagyot villantani - Vajda Attila (Agroinform)
Az olimpiai bajnok Vajda Attila a délelőtti előfutamot, majd a délutáni középfutamot is megnyerte C-1 1000 méteren a szegedi kajak-kenu világbajnokságon, és magabiztosan kvalifikálta magát a fináléba.
aug. 18
16:27
Premier League: a Man. United a szingapúri tőzsdére megy (She)
A szingapúri tőzsdén igyekeznek értékesíteni a csapat részvényeinek egy részét a Manchester United labdarúgócsapatának tulajdonosai, hogy fedezzék a klub adósságait.
aug. 18
16:27
Egy hónapra kidőlt Petr Cech (Metropol)
Egy hónapig nem számíthat elsőszámú kapusára, Petr Cechre a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője, Andre Villas-Boas. A portugál tréner a csütörtöki sajtótájékoztatóján számolt be arról, hogy a cseh hálóőr a szerdai edzésen szenvedett térdszalagsérülést.
aug. 18
16:29
Inter: nyolcmillió euró választja el az Anzsit Samuel Eto'ótól (She)
Továbbra is folynak a tárgyalások az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Inter és az orosz Anzsi Mahacskala között Samuel Eto'óról, és a legfrissebb hírek szerint nyolcmillió euró választja el a feleket a megállapodástól.
aug. 18
16:31
Kajak-kenu vb: Amekkora az elvárás, akkora a támogatás - Vajda Attila (She)
Remek versenyzéssel, az előfutamot követően a középfutamban is első helyen jutott tovább Vajda Attila C-1 1000 m-en, kedvenc számában a szegedi kajak-kenu világbajnokságon, így készülhet a péntek délutáni fináléra. A szegediek kedvencének arra is volt ereje és figyelme, hogy a már biztos hajrát megnyomja, inkább a közönségnek, mintsem saját magának csupán presztízsértékkel bíró győzelmeket…
aug. 18
16:45
Ligue 1: korábbi liverpooli védővel erősített az Olympique Marseille (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Marseille együttesében folytatja pályafutását Djimi Traoré.
aug. 18
16:45
Tököli Attila Zalaegerszegen folytatja (Metropol)
Az OTP Bank Ligában sereghajtó Zalaegerszeg labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Tököli Attila 25-szörös válogatott támadó.
aug. 18
16:47
Chelsea: véglegesítették Lukaku átigazolását, hétvégén már játszhat is (She)
Hivatalosan is eldőlt, hogy Romelu Lukaku a Chelsea labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását, a londoniak 18 millió fontot fizetnek az Anderlechtnek.
aug. 18
16:48
Tököli Attila Zalaegerszegen folytatja (Agroinform)
A 35 éves, 25-szörös válogatott támadó, Tököli Attila a ZTE FC-nél folytatja pályfutását. Tököli egy évre, kölcsönben került új csapatához.
aug. 18
16:50
Pályán a Roma és Spurs, Juhászékra és Vanczákékra is nehéz mérkőzés vár (Agroinform)
Az Európa Liga rájátszásának első mérkőzésén pályára lép a Roma, a Tottenham, a Besiktas, a Celtic, a Schalke és a Sevilla is, ráadásul több magyarért is szurkolhatunk.
aug. 18
17:03
Kajak-kenu vb: Schmitt Pál a Maty-éren szurkolt Vajdáéknak (She)
Schmitt Pál köztársasági elnök, a vb fővédnöke a helyszínen szurkolta végig a csütörtök délutáni középfutamokat a szegedi, olimpiai kvalifikációs MOL kajak-kenu világbajnokságon, és találkozott a nemzetközi, valamint a hazai sportági szövetség vezetőivel.
aug. 18
17:05
Brazília: Ronaldinho és Hulk is ott van a Ghána ellen készülő keretben (She)
Mano Menezes, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Ronaldinhót is meghívta a Ghána ellen készülő válogatott keretbe. A két csapat szeptember 5-én csap össze egymással.
aug. 18
17:06
Se nem fekete, se nem fehér (Agroinform)
Nincs olyan ember a világon, aki ne a Barcelona és a Real Madrid párviadaláról elmélkedne az utóbbi napokban - a csata újból érzelmes fordulatot vett ugyanis, az indulatok a tetőfokára hágtak, és szenvedélyes adok-kapok kezdődött a két szurkolótábor között.
aug. 18
17:07
El: Juhász Roland nem játszik ma este, ez kérőinek is jól jöhet (She)
Edzésen elszenvedett lábsérülése miatt Juhász Roland nem léphet pályára csapata, a belga Anderlecht színeiben a török Bursaspor elleni ma esti labdarúgó Európa-liga-mérkőzésen.
aug. 18
17:09
Tenisz: Balázs Attila győzött, Huta Galung és az ütője repült (She)
Balázs Attila 6:3, 3:6, 6:4-re legyőzte a hatodik kiemelt holland Jesse Huta Galungot az olaszországi Cordenonsban zajló salakpályás Challenger teniszverseny 2. fordulójában.
aug. 18
17:11
Európa-liga: Leandrót a főtábla és nem a reváns motiválja a Salzburg ellen (She)
Az Omonia Nicosia bicskája tavaly a Bajnokok Ligája selejtezőjében beletört a Salzburgba. A magyar válogatott Leandro de Almeidát foglalkoztató ciprusi kupagyőztes az Európa-liga rájátszásában vehet elégtételt a tavalyi sérelemért.

Keresés