2011. augusztus 18. csütörtök

aug. 18
22:30
Juhász nélkül nyert az Anderlecht Törökországban (Agroinform)
A sérült Juhász Roland nélkül felálló Anderlecht 2-1-re nyert csütörtökön a török Bursaspor otthonában a labdarúgó Európa Liga-selejtező 4. fordulójának első mérkőzésén.
aug. 18
22:32
Stosur a nyolcaddöntőben búcsúztatta a kínai sztárt (Agroinform)
A Cincinnatiban zajló női tenisztorna nyolcaddöntőjében az ausztrál Samantha Stosur három játszmába diadalmaskodott a Roland Garros-győztes, ötödik kiemelt kínai Li Na ellen.
aug. 18
22:45
El: a Somogyi Csabát nélkülöző Fulham magabiztosan győzött (She)
A Somogyi Csabát a keretbe nem nevező Fulham hazai pályán 3–0-ra legyőzte az ukrán Dniprót a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének 4. fordulójában.
aug. 18
22:47
Vasas: Bárányos igazi profinak nevezte az új vezetőedzőt (She)
Bárányos Zsolt, a Vasas labdarúgócsapatának játékosa szerint igazi profiként mutatkozott be Marijan Vlak az angyalföldiek kispadján.
aug. 18
22:48
Az Inter tizenegyesekkel győzte le a Juventust (Agroinform)
Az Internazionale nyerte meg a tizenegyedik alkalommal megrendezett TIM Kupa első mérkőzését, miután az 1-1-re végződő találkozón tizenegyesekkel legyőzte a Juventus csapatát.
aug. 18
23:03
El: a Tottenham kitömte a Paks kiejtőjét, Roma-kudarc Pozsonyban (She)
Az angol Tottenham 5–0-ra legyőzte idegenben az előző körben a Paksot búcsúztató skót Heartsot a labdarúgó Európa-liga rájátszásának csütörtöki játéknapján.
aug. 18
23:06
Kikapott a Roma, hengerelt a Spurs és a PSG (Agroinform)
Az Európa Liga rájátszásának odavágóján kiütéses győzelmet aratott az angol Tottenham és a francia Paris Saint-German is, meglepetésre vereséget szenvedett az olasz AS Roma.
aug. 18
23:21
El: Vanczák Vilmosék döntetlenje, a Lazio megszórta a Rabotnicskit (She)
A Vanczák Vilmost végig a soraiban tudó Sion gól nélküli döntetlent ért el a Celtic otthonában a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének 4. fordulójában.
aug. 18
23:23
Barca-Real: Mourinho is megrúgta Fabregast? Villa az iszlámot szidta? (She)
Nem csitulnak a kedélyek a tegnapi Barcelona–Real Madrid Szuperkupa-mérkőzést követően. Az interneten napvilágot látott videó szerint elképzelhető, hogy José Mourinho megrúgta a földön fekvő Cesc Fabregast, míg David Villa az iszlám vallást megsértő kijelentéssel provokálta Mesut Özilt.
aug. 18
23:24
Vanczákék ikszeltek a Celtic otthonában, a Lazio hatot vágott (Agroinform)
A Vanczák Vilmossal felálló svájci Sion értékes, gól nélküli döntetlent ért el a skót Celtic Glasgow vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező 4. fordulójának első mérkőzésén.
aug. 18
23:57
Izland: Disztl Dáviddal a soraiban kikapott a listavezetőtől a Thór (She)
Disztl Dávid csapata, a Thór hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a listavezető KR-től az izlandi labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. A magyar légiós a 35. percben lépett pályára, ezután végigjátszotta a találkozót.

Keresés