2011. augusztus 28. vasárnap

aug. 28
15:51
Sebastian Vettel megnyerte a Belga Nagydíjat (Infostart)
A világbajnoki pontversenyben is vezető Sebastian Vettel nyerte a Formula-1-es világbajnokság Belga Nagydíját.
aug. 28
15:51
Skócia: Hooper öt perc alatt duplázott, a Celtic győzött (She)
A Celtic 2–0-ra győzött idegenben a St. Mirren ellen a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában. A vendégek gyorsan eldöntötték a találkozót, miután Gary Hooper a 7., majd a 12. percben is eredményes volt.
aug. 28
15:51
Dzsudzsák helyett Sándor György a keretben (Metropol)
Dzsudzsák Balázs sérülése miatt Sándor György, a Videoton középpályása kapott vasárnap meghívót Egervári Sándor szövetségi kapitánytól a magyar labdarúgó-válogatott keretébe, amely a soron következő, két szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőre készül.
aug. 28
15:53
Atlétikai vb: Usain Boltot kizárták (Metropol)
Kazi Tamás az elődöntőben fejezte be szereplését 800 méteren, a 110 m gátas Baji Balázs és a súlylökő Márton Anita pedig nem jutott tovább az előfutamból, illetve a selejtezőből a dél-koreai atlétikai világbajnokság vasárnapi versenynapján, melyen Usain Boltot korai rajt miatt kizárták a 100 méteres síkfutás döntőjéből.
aug. 28
15:54
Az Anzsi Mahacskala 25 millió fontot kínál Nemanja Vidicsért - sajtóhír (Agroinform)
Angol lapértesülések szerint a Manchester United szerb védőjével kívánja megerősíteni keretét Dzsudzsák Balázs csapata.
aug. 28
15:56
A Real Madrid és más trónkövetelők elkezdik a versenyt (Agroinform)
Vasárnap délután és este öt mérkőzést rendeznek a Primera División második - de a sztrájk miatt nyitó - fordulójában.
aug. 28
16:09
Vízilabda: szobrot avattak a kétszeres olimpiai bajnok emlékére (She)
Újpest Önkormányzata 2010. júniusában döntött arról, hogy szobrot állít Vitéz Halassy Olivérnek, a kétszeres olimpiai-, illetve Európa bajnok úszónak, vízilabdázónak. Emlékművét augusztus 28-án, 11 órakor avatták fel a nevét viselő Sport-és Szabadidő Központ előtt.
aug. 28
16:09
Vettel győzött, kettős Red Bull-siker (Metropol)
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Belga Nagydíjat. Vettel mögött csapattársa, az ausztrál Mark Webber lett a második és a brit Jenson Button (McLaren) pedig a harmadik.
aug. 28
16:11
NB I: Debrecen-Újpest mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójában az eddig százszázalékos Debreceni VSC a még nyeretlen Újpestet fogadja. Kövesse élő, szöveges tudósításunk segítségével a mérkőzést!
aug. 28
16:12
Vettel lehűtötte a kedélyeket, és nyert Belgiumban (Agroinform)
Négy hét szünet után izgalmasnak ígérkező Nagydíjjal folytatódik a Formula-1-es világbajnokság: a belgiumi Spa-Franchochamps-ban ugyanis nem kisebb a tét, mint az, hogy bele tud-e még szólni valaki a világbajnoki elsőség dolgába.
aug. 28
16:13
Premier League: Best duplázott, a Newcastle megverte a Fulhamet (She)
A Newcastle United hazai pályán 2–1-re legyőzte a Fulhamet a Premier League 3. fordulójának mérkőzésén. A találkozón Leon Best duplázott a hazai csapatban, Clint Dempsey csak a hajrában szépített.
aug. 28
16:14
Az 1860 München ismét nyert, és negyedik a tabellán (Agroinform)
3-1-es győzelmet aratott a Király Gáborral felálló 1860 München a Bundesliga 2 hatodik fordulójában, és a müncheniek ezzel negyedikek a bajnokságban.
aug. 28
16:15
Kézilabda: Sándor Ákos megsérült, nem lehet ott a Szeged elleni rajton (She)
Súlyosnak tűnő, de végül annál azért kisebb vállsérülést szenvedett Sándor Ákos az élvonalbeli Gyöngyös férfi kézilabdacsapatának beállója az ausztriai felkészülési mérkőzésen. A játékosnak tíznapos pihenőt írtak elő, így nem léphet pályára a Szeged elleni bajnoki rajton.
aug. 28
16:27
A Man City tényleg bajnokesélyes (Infostart)
Harmadik mérkőzését is megnyerte az angol Premier League 2011-2012-es idényében a Manchester City. A városi rivális United trónjára törő csapat a White Hart Lane-en, azaz Londonban verte meg 5-1-re a Tottenhamet.
aug. 28
16:27
Hegyikerékpár: Buruczki Szilárd nyerte meg a Mátra Maratont (She)
Buruczki Szilárd győzelmével zárult vasárnap a jubileumi, X. hegyikerékpáros Mátra Maraton. A Kőbánya TC kerekese esélyeshez méltóan, fölényesen diadalmaskodott: több mint 20 perccel előzte meg a másodikként célba ért Pintér Tamást. A nőknél a felnőttek mezőnyében Michelberger Szilvia volt a leggyorsabb, az abszolút elsőséget viszont a Masters II. kategóriában indult Cseh Veronika szerezte…
aug. 28
16:29
Bundesliga 2.: Király Gáborék két góllal nyertek hazai pályán (She)
Az 1860 München Király Gáborral a kapujában 3–1-re győzött a berlini Union ellen a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában.
aug. 28
16:30
Ezért zárták ki Usain Boltot - videó (Agroinform)
A tegui atlétikai világbajnokság legnagyobb szenzációját a jamaicai Usain Bolt kizárása jelentette 100 méteren. Aki nem látta élőben, íme a felvétel...
aug. 28
16:45
Videó: taroltak a magyar kajakosok a városligeti sprintversenyen (She)
Több ezres tömeg előtt, kettős győzelemmel Paksy Tímea nyerte a Red Bull Vízisprint ultra rövid távú kajak-kenu sprint összetett versenyét, amely a szegedi világbajnokság után egy héttel Budapest szívébe „hozta el” a sportág válogatott legjobbjait. A férfiak mezőnyében Molnár Péter bizonyult a legsikeresebbnek: K1-100 méteren egyéniben második, míg vegyes párosban első helyezést ért el. A…
aug. 28
16:47
PL: Dzeko négyet vágott, Nasri három gólpasszt adott a Spurs ellen (She)
A Manchester City 5–1-re nyert a Tottenham otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában. A találkozón Edin Dzeko négy gólt szerzett, míg az Arsenaltól a nyáron érkező Samir Nasri három gólpasszt adott.
aug. 28
16:48
Nasri gólpasszaival, Dzeko négy góljával a City elintézte a Tottenhamet (Agroinform)
A Hotspur gyakorlatilag máris kiszállt a bajnoki címért folyó versenyből. A Newcastle Best duplájával nyert a Fulham ellen.
aug. 28
16:49
Fallabda csapat-vb: Magyarország a 27. helyen végzett (She)
A huszonhetedik helyen végzett a magyar válogatott a paderborni fallabda csapat-világbajnokságon.
aug. 28
17:03
Kiengedték a kórházból a legendás futballistát (Infostart)
Kilenc nap után kiengedték a kórházból Sócratest, a brazilok legendás futballistáját, akit gyomorvérzés miatt szállítottak be.
aug. 28
17:03
Premjer-liga: Huszti Szabolcs csapata kiütötte a Krasznodart (She)
A Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Zenit 5–0-ra kiütötte hazai pályán a Krasznodart az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
aug. 28
17:06
Nincs mit mondanom, időre van szükségem - Usain Bolt (Agroinform)
Nem tudni, mi okozta Usain Bolt hatalmas hibáját a 100 méteres síkfutás döntőjében. Maga az érintett sem akar egyelőre nyilatkozni róla.
aug. 28
17:08
Öttel verte a Zenit a Krasznodart, Huszti gólpasszt adott - videó (Agroinform)
Nagy különbségű, 5-0-s győzelmet aratott a Zenit Szentpétervár az FK Krasznodar ellen hazai pályán a Premjer Liga 22. fordulójában.
aug. 28
17:21
Premjer-liga: Huszti Szabolcs csapata kiütötte az FK Krasznodart (She)
A Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Zenit 5–0-ra kiütötte hazai pályán az FK Krasznodart az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
aug. 28
17:23
Belgium: Juhász gólpasszal segítette ponthoz az Anderlechtet (She)
Az Anderlecht 1–1-es döntetlent játszott a Club Bruges ellen idegenben a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén.
aug. 28
17:24
Íme Dzeko mesternégyese a Tottenham otthonában - videó (Agroinform)
Edin Dzeko mesternégyesével a Manchester City 5-1-re ütötte ki a Tottenham Hotspurt Londonban a Premier League harmadik fordulójában.
aug. 28
17:25
Premier League: MU-Arsenal - élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a Manchester United az Arsenalt fogadja. A két csapat összecsapása mindig is a Premier League-idény egyik csúcspontja, s ezen nem változtat az sem, hogy a hazaiak történetesen bombaformában vannak, míg Arsene Wenger együttese gyengén (egy vereséggel és egy döntetlennel) kezdte a bajnokságot. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő…
aug. 28
17:27
Férfi kosárlabda: a németek 16 ponttal nyertek a macedónok ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen a német férfi kosárlabda-válogatott 16 ponttal nyert Macedónia ellen. Mindkét együttest ott találjuk a litvániai Európa-bajnokság 24-es mezőnyében. A németek az első félidőt nyomták meg igazán, akkor 18 pontos előnyre tettek szert.
aug. 28
17:29
Videó: íme, Dzeko mesternégyese és Nasri gólpasszai a Spurs ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester City 5–1-re nyert a Tottenham otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában. A találkozón Edin Dzeko négy gólt szerzett, míg az Arsenaltól a nyáron érkező Samir Nasri három gólpasszt adott.
aug. 28
17:39
Premjer-liga: a Zenit kiütötte az FK Krasznodart, Huszti gólpasszt adott - videó (She)
A Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Zenit 5–0-ra kiütötte hazai pályán az FK Krasznodart az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
aug. 28
17:41
Videó: íme, Dzeko mesteri négyese és Nasri gólpasszai a Spurs ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester City 5–1-re nyert a Tottenham otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában. A találkozón Edin Dzeko négy gólt szerzett, míg az Arsenaltól a nyáron érkező Samir Nasri három gólpasszt adott.
aug. 28
17:42
Stieberék pontot szereztek Hannoverben (Agroinform)
A magyar válogatottba is meghívót kapó középpályás kezdőként 78 percet töltött pályán Hannoverben, ahol 1-1-es döntetlent játszott csapata.
aug. 28
17:43
Bundesliga: ikszelt Hannoverben a Stieber Zoltánnal felálló Mainz (She)
A Mainz 1–1-es döntetlent játszott a Hannover otthonában a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában.
aug. 28
17:45
Evezős vb: jól kezdtek a magyarok a szlovéniai seregszemlén (She)
Jól kezdték a magyarok a szlovéniai Bledben vasárnap elrajtolt, olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságot.
aug. 28
17:47
Tereprali vk: Leonyid Novickij győzött, Fazekas Károly negyedik (She)
A Leonyid Novickij, Andreas Schulz orosz, német páros nyerte vasárnap az első magyarországi tereprali vk-futamot, a MetalCom HunGarian Baját.
aug. 28
17:57
Kettesfogathajtó-vb: Lázár Vilmos és a csapat is negyedik lett (She)
Lázár Vilmos vasárnapi hibátlan akadályhajtásával negyedik lett a franciaországi Contyban rendezett kettesfogathajtó-világbajnokságon, a Selyben Zsolttal és Nagy Tiborral kiegészülő magyar csapat szintén negyedikként zárt.
aug. 28
18:00
Két gól a hajrában, Juhász passza után mentett pontot az Anderlecht (Agroinform)
Bár közel állt a vereséghez az Anderlecht, a magyar középhátvéd gólpassza után Jovanovic eredményes volt, így szereztek egy pontot.
aug. 28
18:02
A Mainz döntetlenje Hannoverben, Stieber kapufájával - videó (Agroinform)
Stieber Zoltán csapata, a Mainz 1-1-es döntetlent játszott a Hannover otthonában a Bundesliga negyedik fordulójában.
aug. 28
18:04
Gólzáporos mérkőzésen maradt hibátlan a Debrecen (Agroinform)
A DVSC-TEVA hazai pályán 3-2-re, de magabiztosan nyert az Újpest ellen, így továbbra is hibátlan teljesítménnyel vezeti az OTP Bank Ligát.
aug. 28
18:15
NB I: a DVSC az Újpestet is legyőzte, így továbbra is hibátlan (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójában a DVSC-TEVA hazai pályán 3–2-re legyőzte az Újpestet, így ismét az élre állt.
aug. 28
18:15
Stieberék döntetlenje Hannoverben (Metropol)
A Stieber Zoltánnal felálló Mainz döntetlent ért el a Hannover otthonában a német labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának vasárnapi játéknapján.
aug. 28
18:17
Vuelta: ír diadal a kilencedik szakaszon, összetettben Mollema vezet (She)
Az ír Daniel Martin (Garmin-Cervélo) nyerte meg a Vuelta kilencedik szakaszát. Másodikként a holland Bauke Mollema (Rabobank) ért célba, aki összetettben egy másodperccel átvette a vezetést a spanyol Joaquin Rodrígueztől.
aug. 28
18:17
Nyeretlen maradt a Fradi (Metropol)
A lebontás előtt álló "Népstadionban" rendezett utolsó bajnoki mérkőzésen a Vasas megszerezte első sikerét. A nyeretlen Újpest sem tudta megállítani a százszázalékos Debrecent. Remizett Szombathelyen a Kecskemét.
aug. 28
18:18
Az utolsó pillanatban kapott ki Gera és Fülöp csapata (Agroinform)
A 90. percben lőtt góllal győzött 1-0-ra a Stoke City a West Bromwich Albion otthonában a Premier League harmadik fordulójában.
aug. 28
18:19
Primera División: a Bilbao nem bírt az újonc Rayo Vallecanóval (She)
Az Athletic Bilbao 1–1-es döntetlent játszott az újonc Rayo Vallecanóval hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában.
aug. 28
18:21
Premier League: a hajrában szerzett góllal nyert a Stoke Fülöpék ellen (She)
A Premier League 3. fordulójában a Stoke City idegenben, a hajrában szerzett góllal győzte le a West Bromwich Albiont. A hazaiaknál Fülöp Márton a kispadon ülte végig a mérkőzést, a sérüléséből lassan felépülő Gera Zoltán nem volt a keretben.
aug. 28
18:23
Svájc: Vanczákék égtek otthon, négy gólt kaptak az újonccsapattól (She)
A Sion 4–0-ra kikapott az újonc Servette-től hazai pályán a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában. A hazaiak magyar védője, Vanczák Vilmos végigjátszotta az arcpirító vereséggel véget érő találkozót.
aug. 28
18:25
NB I: Vasas-FTC és Haladás-Kecskemét mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójában a Puskás Ferenc Stadionban a Vasas a Ferencvárost, míg a Szombathelyen a Haladás a Kecskemétet fogadja. Kövesse a mérkőzéseket élő szöveges közvetítésünk segítségével!

Keresés