2011. augusztus 28. vasárnap

aug. 28
22:12
A Real Madrid megszórta Pintéréket (Agroinform)
Cristiano Ronaldo mesterhármassal nyitotta a bajnoki idényt a Zaragoza ellen, amelyben Pintér Ádám egy szűk félidőt játszott.
aug. 28
22:14
Kongó lelátók a "kettős rangadón" - fotó (Agroinform)
A 3000 néző szinte elveszett a Puskás Stadionban, ahol a Vasas 2-0-ra győzött a még mindig nyeretlen Ferencváros ellen.
aug. 28
22:27
Ausztria: az Admira megnyerte a rangadót, a Salzburg botlott (She)
Az Admira Philipp Hosiner triplájának is köszönhetően 4–2-re győzött az Austria Wien ellen az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában. Az éllovas Salzburg botlott hazai pályán: gól nélküli döntetlent játszott a Rapid ellen.
aug. 28
22:30
Így verte a Vasas a Fradit "kettős rangadón" - videó (Agroinform)
A Vasas-Ferencváros (2-0) mérkőzés volt az utolsó bajnoki meccs a legendás Puskás Stadionban. Íme a meccs összefoglalója.
aug. 28
22:45
NB I: Nem foglalkoztam azzal, hogy mi lesz velem - Nagy Tamás (She)
Mint beszámoltunk róla, a Vasas 2–0-re legyőzte a Ferencvárost. A zöld-fehéreket irányító Nagy Tamás úgy nyilatkozott, nem a saját jövőjével foglalkozott, hanem a csapat érdekeivel, míg a Vasas vezetőedzője, Marijan Vlak úgy véli, a jövőben jobban kell játszania együttesének.
aug. 28
22:47
FTC: Fizetést tudok adni, de gólt nem tudok rúgni - Orosz Pál (She)
Az újabb, Vasastól elszenvedett vereség után érthetően gondterhelt volt a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége. „Megyünk tovább, csináljuk a dolgunkat, fizetést tudok adni, de gólt nem tudok rúgni” – nyilatkozta Orosz Pál az NSO Tv-nek. Az FTC Zrt vezérigazgatója elkeserítőnek és érthetetlennek tartja, hogy néhány játékos úgy lépett pályára az angyalföldiek ellen, mintha elfelejtett volna…
aug. 28
22:48
Nem azon gondolkozom, hogy meddig maradok - Nagy Tamás (Agroinform)
Nagy Tamás, a Ferencváros megbízott vezetőedzője a Vasas ellen 2-0-ra elveszített bajnoki mérkőzést követő sajtótájékoztatón értékeli csapata teljesítményét.
aug. 28
22:49
Belgium: a Standard Liege nem tudott nyerni a Beerschot ellen (She)
A Standard Liege 1–1-es döntetlent játszott a Beerschot ellen idegenben a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában. Jelle Van Damme hiába szerzett vezetést a vendégeknek, Dor Malul a 79. percben egyenlített.
aug. 28
22:50
Terol, Marc Márquez és Stoner nyertek Indianapolisban (Agroinform)
Sebestyén Péter 22. lett vasárnap a 125 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság Indianapolisi Nagydíján.
aug. 28
22:51
Videó: Ronaldo triplával, a Real gálával kezdte a szezont Pintérék ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid kiütéses győzelmet aratott a Real Zaragoza ellen idegenben a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában. A blancók 6–0-ra nyerték meg a Pintér Ádámot is bevető együttes elleni mérkőzést, Cristiano Ronaldo pedig mesterhármast szerzett a meccsen.
aug. 28
23:03
NB I: Az utolsó tíz percben futballoztunk úgy, ahogy kell - Aczél (She)
A Haladás–Kecskemét találkozó 2–2-es döntetlenre végződött a labdarúgó NB I 7. fordulójában. A megszerzett pontnak mindkét edző örül, ám Aczél Zoltánban és Tomiszlav Szivicsben is van hiányérzet.
aug. 28
23:05
Golf: német és osztrák győzelem született a magyar nyílt bajnokságon (She)
A férfiaknál a német Claas-Eric Borges, a nőknél az osztrák Marlene Krejcy nyerte meg az OTP Bank 33. Magyar amatőr nyílt golfbajnokságot a hétvégén Máriavölgyben.
aug. 28
23:07
Juventus: félmillió euróért érkezik kölcsönbe a paraguayi szélső (She)
A Juventus labdarúgócsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy félmillió euróért kölcsönvette Marcelo Estigarribiát az uruguayi Deportivo Maldonadótól. A paraguayi balszélsőt az idény végén 5 millió euróért végleg megveheti a torinói klub.
aug. 28
23:21
Ligue 1: a nyeretlen Marseille Lille-ben elszenvedte első vereségét (She)
A címvédő Lille fordulatos mérkőzésen 3–2-re nyert hazai pályán a Marseille ellen a francia labdarúgó-bajnokság élvonalának 4. fordulójában.
aug. 28
23:24
Íme, a Real Madrid gálaelőadása a Zaragoza ellen - videó (Agroinform)
Real Madrid 6-0-ra nyert a Primera División nyitányán a Zaragoza otthonában.
aug. 28
23:26
Belülről elég szörnyű mérkőzés volt - Farkas Balázs (Agroinform)
Farkas Balázs, Kulcsár Dávid és Bárárnyos Zsolt, a Vasas játékosai a Ferencváros ellen 2-0-ra megnyert bajnoki mérkőzés után a Hathárom TV kamerája előtt értékelték csapatuk teljesítményét.
aug. 28
23:39
Hatgólos győzelemmel nyitott a Real Madrid (Infostart)
Szenzációs formában kezdte a Real Madrid a spanyol bajnoki szezont. José Mourinho együttese 6-0-ra verte meg idegenben a Zaragozát.
aug. 28
23:39
Videó: Ha nyerünk, akkor egész más lesz minden a Fradinál - Nagy Tamás (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 7. fordulójának fővárosi derbijén a Vasas Kovács Gábor és Bárányos Zsolt találatával 2–0-ra legyőzte a Ferencvárost. Az NSO Tv-nek a főszereplők értékeltek.
aug. 28
23:39
Sima győzelemmel rajtolt a Real Madrid (Metropol)
A Pintér Ádámot foglalkoztató Real Zaragoza vendégeként hatgólos győzelemmel rajtolt vasárnap a Real Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A magyar válogatott futballista az 52. percben csereként lépett pályára.
aug. 28
23:41
Euro 2012: tizenegy manchesteri kapott helyet Capello keretében (She)
Az angol labdarúgó-válogatottat irányító Fabio Capello kihirdette keretét a Bulgária és Wales elleni Eb-selejtezőre. Az olasz szakember 11 manchesteri játékosnak küldött meghívót.
aug. 28
23:42
A világ- és olimpiai bajnok, BL-győztes, ex-veszprémi Dzomba visszavonul (Agroinform)
A világklasszis kézilabdázó elmondása szerint nem kapott olyan klubtól ajánlatot, amelyben a számára megfelelő célokért küzdhetne.
aug. 28
23:57
Így verte meg 8-2-re a Manchester United az Arsenalt (Infostart)
A Manchester United 8-2-es győzelemmel felelt a városi vetélytárs, a City délutáni 5-1-es győzelmére. Sir Alex Ferguson még sohasem nyert 8-2-re Arsene Wenger Arsenalja ellen. Mi több: ez volt az Arsenal legsúlyosabb veresége 1896 óta, azaz 115 éve.
aug. 28
23:57
Portugália: továbbra is csak szenved a nyáron bevásároló Sporting (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2011–2012-es idényét két döntetlennel kezdő Sporting a harmadik fordulóban sem talált magára, ugyanis hazai pályán kikapott 3–2-re a Marítimótól.
aug. 28
23:59
Női vízilabda, ifjúsági Eb: ezüstérmet szerzett a magyar válogatott (She)
Ezüstérmes lett a magyar válogatott a madridi női ifjúsági vízilabda Európa-bajnokságon. A döntőben nem volt esélyük a magyar lányoknak, akik 11–4-re kaptak ki a görögöktől.

Keresés