2011. augusztus 3. szerda

aug. 3
12:00
Adebayor-Lennon csere körvonalazódik Angliában (Agroinform)
A Manchester City egy gyors jobbszélsőre, a Tottenham Hotspur pedig egy gólerős támadóra vágyik, így logikus lépés lehet a játékoscsere.
aug. 3
12:01
Golf: Tiger Woods három hónap kihagyás után visszatér a pályára (She)
Csaknem három hónap kihagyás után a világ legjobban kereső sportolója, Tiger Woods visszatér a pályára, s részt vesz a golfozók egyik legrangosabb versenyén, a 8.5 millió dollár összdíjazású WGC Bridgestone Invitational viadalon.
aug. 3
12:03
PSG: Pastoréval megegyezett, Berbatovért ajánlatot tett a klub (She)
Megegyezett a Paris Saint-Germain Javier Pastoréval, így a 22 éves argentin támadó 42 millió euróért a Palermótól a francia fővárosba kerül. A hivatalos bejelentés pénteken várható. Közben Sir Alex Ferguson, a Manchester United skót menedzsere elismerte, hogy Dimitar Berbatovért 20 millió eurós ajánlatot tett a PSG.
aug. 3
12:15
Universiade: letették az esküt a Sencsenbe utazó magyar sportolók (She)
Letették az esküt a kínai Sencsenben augusztus 12. és 23. között sorra kerülő nyári Universiadéra, az egyetemi és főiskolás sportolók csúcseseményére utazó magyar sportolók.
aug. 3
12:17
MLSZ: pár tízezres büntetés a Diósgyőrnek és a Ferencvárosnak rendzavarás miatt (She)
Nyilvánosságra hozta honlapján fegyelmi határozatait a Magyar Labdarúgó-szövetség. A szervezet fegyelmi bizottsága (FEB) rendezői hiányosságok, valamit a hazai és a vendégszurkolók rendzavarásai miatt pénzbüntetésben részesítette a Diósgyőrt és a Ferencvárost is.
aug. 3
12:18
Az őrizetbe vett Tolnai Sándor részletes vallomást tett (Agroinform)
Az Újpest tulajdonosát és két társát egy bank jelentette fel egy szálloda adásvételével, bérbeadásával kapcsolatos ügylet, és az azzal összefüggésben felhasznált hamis okiratok miatt.
aug. 3
12:19
Anderlecht: Juhász maradása mellett tüntetnek a brüsszeli szurkolók (She)
Határozottan ellenzik a Rangersszel tárgyaló Juhász Roland távozását az Anderlecht szurkolói.
aug. 3
12:21
Románia: a Dinamo vitte volna a magyar kapust, aki inkább marad Nagyváradon (She)
Pogacsics Krisztián a télen szerződött Zalaegerszegről a román másodosztályban szereplő nagyváradi FC Bihorhoz. A kapus kiváló tavaszt produkált, kulcsszerepet játszott abban, hogy csapata feljutott az élvonalba, ajánlatot kapott a Dinamo Bucurestitől, de végül maradt Nagyváradon, és egyelőre az első osztályról is le kell mondania, ugyanis az FC Bihortól megvonták az élvonalhoz szükséges…
aug. 3
12:23
NB II: hétgólos szegedi siker a Kiskundorozsma elleni felkészülési mérkőzésen (She)
Az NB II rajtjára készülődő Szeged 2011 labdarúgó együttese magabiztos győzelmet aratott a Kiskundorozsmával vívott felkészülési mérkőzésen.
aug. 3
12:33
NB II: hétgólos szegedi siker a Kiskundorozsma ellen (She)
Az NB II rajtjára készülődő Szeged 2011 labdarúgó együttese magabiztos, 7–0-s győzelmet aratott a Kiskundorozsmával vívott felkészülési mérkőzésen.
aug. 3
12:36
Tiger Woods visszatér térdsérülése után (Agroinform)
Közel három hónap kihagyás után Tiger Woods visszatér a pályára, s részt vesz a golfozók egyik legrangosabb versenyén, a 8,5 millió dollár összdíjazású WGC Bridgestone Invitational viadalon.
aug. 3
12:38
Prukner a Ligakupában is egykori csapata ellen küzdhet - sorsolás (Agroinform)
Az MLSZ versenybizottsága elkészítette a 2011-2012. évi Ligakupára benevezett sportszervezetek csoportbeosztását.
aug. 3
12:51
NB II: hat új játékos is érkezett a Kiprich József vezette Tatabányára (She)
Nem kevesebb, mint hat új játékost igazolt az elmúlt napokban az NB II-es Tatabánya labdarúgócsapata.
aug. 3
12:53
Vasas: Totti Budapesten, megérkezett az AS Roma küldöttsége - képek (She)
Megérkezett Budapestre az olasz AS Roma labdarúgócsapatának küldöttsége. Az együttes játékosai, szakvezetői és kísérői a Liszt Ferenc repülőtérről külön busszal, rendőri felvezetéssel indultak el a Ramada Plaza Hotelbe, ahol negyven szoba áll a vendégek rendelkezésére. Tekintse meg az érkezésről készített képgalériánkat!
aug. 3
12:54
Gyurta Dániel új riválist kapott - Brendan Hansen remek idővel tért vissza (Agroinform)
Három év kihagyás után 100 mellen elért remek idővel tért vissza Brendan Hansen, aki Londonban akár Gyurta Dánielre is veszélyes lehet a hosszabbik mellúszó távon.
aug. 3
12:55
Anderlecht: Juhászért egyelőre a harmadik ajánlatot sem fogadták el (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a skót bajnok Rangers harmadszor is ajánlatot tett Juhász Rolandért, ám a Nemzeti Sport Online információi szerint a belga Anderlecht egyelőre ezt sem fogadta el.
aug. 3
13:09
Női kézilabda: tojással dobálták Görbiczet és társait - képgaléria (She)
Három napra elhagyták Győrt a város női kézilabdázói. A csapatépítő kirándulás keretében vonatozás, gyalogtúra, főzőverseny, nomád szállás és némi kerékpározás után Tihanyban akadályversenyen vett részt az egyre jobban összekovácsolódó társaság. Galériánkban a vidám nap eseményein készült legjobb képeket tekinthetik meg!
aug. 3
13:11
Búvárúszó-vb: döntőbe jutottak az újdonsült magyar világbajnokok (She)
Senánszky Petra és Kanyó Dénes is döntős a 16. uszonyos és búvárúszó világbajnokság 5. napján. Senánszky 50 méteres uszonyos gyorsúszásban lett finalista, Kanyó pedig 200 méteres uszonyos úszásban jutott a legjobb közé Hódmezővásárhelyen.
aug. 3
13:12
Berbatov Ferguson szerint is a PSG-é lehet (Agroinform)
A Bajnokok Ligája-döntőjében a Manchester United keretébe sem kerülő bolgár támadó nem szeretne az Old Traffordon maradni.
aug. 3
13:27
Chelsea: a szerb védő, Szlobodan Rajkovics a Valenciennes-be tart (She)
Létszámon felüli labdarúgó lett a nyáron a Chelsea együttesénél a 22 esztendős szerb védő, Szlobodan Rajkovics, aki francia források szerint igen közel áll ahhoz, hogy a Valenciennes-ben folytassa pályafutását.
aug. 3
13:29
Röplabda: a Vasas női csapata aranyéremre hajt a bajnokságban (She)
A bajnoki cím megszerzése a cél a következő szezonban a Vasas női röplabdacsapatánál; a vezetők bejelentése szerint a játékoskeretet megerősítették, és az anyagi feltételek is adottak. A klub szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott: a válogatott egyik meghatározó játékosával, Sándor Renátával erősítő, rendkívül fiatal együttesnek nagyon jó esélye van arra, hogy aranyérmet szerezzen a soron…
aug. 3
13:30
A tulajdonos őrizetbe vétele ellenére zavartalan az Újpest működése (Agroinform)
Az Újpest FC közleményben mondta ki, hogy a tulajdonosuk őrizetbe vételének „sportvonatkozása nincsen”.
aug. 3
13:31
London 2012: cselgáncsozóink biztató helyen állnak a világranglistán - kvótahelyzet (She)
Sorozatunkban annak járunk utána, hogy a bő egy év múlva kezdődő londoni olimpia előtt mely sportágakban hogyan lehet kvótákhoz jutni, illetve azokban a sportágakban, amelyekben már meg lehetett szerezni ezeket, hogyan állnak a magyar sportolók. Ezúttal a cselgáncsozók kerültek terítékre.
aug. 3
13:45
London 2012: cselgáncsozóink biztató helyen állnak - kvótahelyzet (She)
Sorozatunkban annak járunk utána, hogy a bő egy év múlva kezdődő londoni olimpia előtt mely sportágakban hogyan lehet kvótákhoz jutni, illetve azokban a sportágakban, amelyekben már meg lehetett szerezni ezeket, hogyan állnak a magyar sportolók. Ezúttal a cselgáncsozók kerültek terítékre.
aug. 3
13:47
Futsal: bronz után másodosztályban a Fradi, Nyilasiék segíthetnek (She)
Fennállásuk legnagyobb sikerét könyvelték el a Ferencváros futsalosai a 2010–2011-es szezonban, a harmadik helyen zárt a csapat. Ennek ellenére úgy tűnik, a sikersztori nem folytatódik, ugyanis az együttes visszalépett az első osztálytól, pontosabban nem nevezett, így az NB II-ben indul a következő szezonban.
aug. 3
13:48
Több mint száz magyar sportoló indul Sencsenben (Agroinform)
Tizenhat sportágban 103 magyar sportoló vesz részt az idei nyári Universiadén, amelyet augusztus 12. és 23. között rendeznek meg a kínai Sencsenben – jelentették be a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) sajtótájékoztatóján.
aug. 3
13:49
Videó: megdobta a játékvezetőt, feléje rúgott, mehetett az öltözőbe (She)
A kiállítás sorsára jutott Rildo, a Vitória játékosa a Boa Esporte ellen 1–0-ra elveszített mérkőzésen a brazil másodosztályban. A felvételek tanúsága szerint a játékvezető ténykedése nem nyerte el Rildo tetszését, mivel előbb hozzádobott egy labdát, majd pedig feléje rúgott.
aug. 3
14:03
Reggina: Szatmári drága a magyaroknak, hosszabbítana, és kölcsönben jönne haza (She)
Az olasz másodosztályú Regginának papíron három magyar futballistája is van, de hogy közülük hányan játszanak majd az olasz csapatban, az erősen kérdéses.
aug. 3
14:06
Csertői Aurél elárulta az ETO sikerének a titkát (Agroinform)
A három győztes mérkőzéstől nem akarják elbízni magukat Győrben, de a célok változatlanok, vagyis a dobogón szeretnének végezni a szezon végén.
aug. 3
14:21
Liverpool: két játékos is érkezhet a héten a Newcastle-től (She)
Egyszerre két kiváló labdarúgót is igazolhat a napokban a Liverpool a Newcastle Unitedtől: a spanyol balhátvédet, José Enriquét és az angol középső középpályást, Joey Bartont.
aug. 3
14:21
Népes magyar csapat utazik az Universiadéra (Metropol)
Tizenhat sportágban 103 magyar sportoló vesz részt az idei, 26. nyári Universiadén, amelyet augusztus 12. és 23. között rendeznek meg a kínai Sencsenben.
aug. 3
14:23
Brazília: Neymar ne menjen Angliába, ott nem tud kibontakozni - Pelé (She)
Neymarnak nem szabad Angliába vagy Olaszországba szerződnie, mert ott túl szoros az emberfogás, sőt a Santos 19 éves támadója úgy járna a legjobban, ha a nyáron nem szerződne sehová, hanem maradna a Sao Pauló-i klubnál – ez a véleménye Pelének, a fekete-fehér brazil klub 70 éves legendájának.
aug. 3
14:24
A bajnoki cím a Vasas célja (Agroinform)
A bajnoki cím megszerzése a cél a következő szezonban a Vasas női röplabdacsapatánál; a vezetők bejelentése szerint a játékoskeretet megerősítették, és az anyagi feltételek is adottak.
aug. 3
14:39
Hegyikerékpár: augusztus 13-án ismét a föld alatt versenyeznek (She)
A tavalyi siker után ismét megrendezik a hegyikerékpárosoknak Budapesten az Underworld-kupát: a verseny jelentős szakasza a főváros alatti több, mint 150 éves pincerendszerben fut.
aug. 3
14:41
Universiade: tizenhat sportágban 103 magyar indul a kínai eseményen (She)
Tizenhat sportágban 103 magyar sportoló vesz részt az idei, 26. nyári Universiadén, amelyet augusztus 12. és 23. között rendeznek meg a kínai Sencsenben.
aug. 3
14:42
Webber jövője a héten dőlhet el (Agroinform)
A 2010-es szezon világbajnoki ezüstérmese a napokban leül beszélgetni Dietrich Mateschitz-cel, a red Bull tulajdonosával, és ezt követően dönt a 2012-es terveiről.
aug. 3
14:43
NB II: az U19-es válogatott korábbi kapitánya irányítja a BKV-t (She)
Szapor Gábor lett a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő BKV Előre új vezetőedzője.
aug. 3
14:44
Ilyen sok sportolónk még nem indult tengerentúli Universiadén (Agroinform)
Tizenhat sportágban 103 magyar sportoló vesz részt a 26. nyári Universiadén, amelyet augusztus 12. és 23. között rendeznek a kínai Sencsenben.
aug. 3
14:45
Videó: súlyos álsérülést szenvedett egy thaiföldi játékos (She)
Komikus pillanatok játszódtak le az egyik thaiföldi labdarúgó-mérkőzésen. A Siam Navy és a Chiangrai összecsapásán volt minden: piros lap, büntető, rúgás, álsérülés (a földön fekvő játékost mellbe rúgták, de az arcát fájlalta), sikertelen bírómeggyőzés. Minden egy ütközéssel kezdődött…
aug. 3
14:46
Schumacher egyre lazábban veszi a dolgokat (Agroinform)
A hétszeres világbajnok német legenda nemrégiben elismerte, hogy visszatérése óta nem feltétlenül a minél jobb eredmény motiválja, inkább lazán veszi a dolgokat.
aug. 3
14:47
Profi ökölvívás: Kelly Pavlik a Lucian Bute elleni meccsét is lemondta (She)
A korábbi középsúlyú profi ökölvívó világbajnok Kelly Pavlik teljesen váratlanul lemondta a hétvégi, Darryl Cunningham elleni találkozót, amit a szülővárosában rendeztek volna meg, sőt, kijelentette, hogy Lucian Bute ellen sem lép szorítóba.
aug. 3
14:48
Komolyan gondoljuk az EBEL playoffjába jutást - Kevin Primeau (Agroinform)
A vezetőedző szerint az előző szezonhoz képest erősödött a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata, és az osztrák bajnokságban (EBEL) a rájátszásba jutás a cél.
aug. 3
14:49
Newcastle: a menedzser megtiltotta a játékosoknak a twitterezést (She)
Két Newcastle United-játékos, a Liverpool által csábított José Enrique és Joey Barton is többhetes fizetését „twitterezte el" az elmúlt napokban, hiszen több tízezer fontjuk bánta, hogy megkritizálták ezen a kommunikációs csatornán a vezetőséget.
aug. 3
14:57
Videó: azt hitte a kapus, hogy mellé megy a lövés, de gól lett (She)
Elég nagyot hibázott Philipp Pentke, a német harmadosztályban szereplő Chemnitz kapusa, a Preussen Münster elleni bajnoki mérkőzésen. Benjamin Siegert kapura lövése után Pentke azt hitte, hogy a labda mellé száll, ám legnagyobb meglepetésére a hálóban kötött ki.
aug. 3
14:59
Siófok: Sowunmi addig nem játszhat, amíg nem írja alá profi szerződését (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Sowunmi Thomas szerződést kötött korábbi csapatával, a BFC Siófokkal, ám a támadó csak amatőr szerződést írt alá, és Horváth Károly szakmai igazgató addig nem számít rá, amíg nem köt profi szerződést.
aug. 3
15:00
Patóért 20 millió fontot, valamint Anelkát vagy Kalout adná a Chelsea (Agroinform)
A londoniak menedzsere, André Villas-Boas úgy véli, Fernando Torres mellé a brazil támadó lenne az ideális ékpár.
aug. 3
15:02
A Pirelli nyilvánosségra hozta a gumikeverékeit (Agroinform)
A Formula-1 jelenlegi kizárólagos gumiszállítója, a Pirelli a mai napon nyilvánosságra hozta melyik slick gumikeverékek használatát biztosítja a csapatoknak a belga, az olasz és a szingapúri futamokon.
aug. 3
15:15
Videó: fontos felkészülési állomás a Romának a Vasas elleni meccs (She)
Bár ünnepi mérkőzésre kerül sor a Vasas és az AS Roma között a Puskás Ferenc Stadionban, az olaszok nagyon is fontos felkészülési találkozóként tekintenek a ma esti összecsapásra. Daniele Lo Monaco kommunikációs vezető kijelentette, hogy új csapatot építenek, ezért nehéz dolguk van, különösen Luis Enriquének, a csapat új vezetőedzőjének.
aug. 3
15:17
NB II: tizenhárom játékossal erősített a Détári-irányította Vecsés (She)
Szinte teljes az NB II Keleti csoportjának rajtjára készülő  Vecsési FC kerete, a Détári Lajos klubigazgató-vezetőedző által edzett csapat tizenhárom játékossal állapodott meg az átigazolási időszak utolsó  napjaiban.
aug. 3
15:18
A Pirelli nyilvánosságra hozta, milyen gumikat szállít a következő futamokra (Agroinform)
A Formula-1 jelenlegi kizárólagos gumiszállítója szerdán bejelentette, hogy melyik slick gumikeverékek használatát biztosítja a csapatoknak a belga, az olasz és a szingapúri futamokon.

Keresés