2011. augusztus 30. kedd

aug. 30
14:28
Iszinbajeva most sem lett világbajnok - Fabiana Murer a világ legjobbja (Agroinform)
Két éve a kezdőmagasságon esett ki, most pedig csak a hatodik lett a kétszeres olimpiai bajnok Jelena Iszinbajeva a női rúdugrásban. A győzelmet az új dél-amerikai csúcsot ugró brazil Fabiana Murer szerezte meg 485 centiméterrel.
aug. 30
14:29
Genk: a holland Been lett Tőzsérék új vezetőedzője - hivatalos (She)
Amint az várható volt, a holland Mario Beent nevezte ki a belga bajnok Genk vezetőedzőjévé. Köteles László, Tőzsér Dániel és Tóth Balázs együttese, amely a Bajnokok Ligája csoportkörében a Chelsea-vel, a Valenciával és a Bayer Leverkusennel került egy csoportba, a honlapján jelentette be a korábbi Feyenoord-edző érkezését.
aug. 30
14:31
Anderlecht: Juhász eredményesen egyeztet a jövőjéről a vezetőkkel (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Juhász Roland közel áll ahhoz, hogy megegyezzen klubjával, a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlechttel a kivásárlási ára rögzítéséről – ez megkönnyítheti jövőbeni távozását.
aug. 30
14:39
Atlétikai vb: a brazil Murer diadala, Iszinbajeva csak hatodik (She)
A brazil Fabiana Murer sikerével zárult a Dél-Koreában zajló atlétikai vb-n a női rúdugrás. A sportág legnagyobb klasszisa, Jelena Iszinbajeva csak hatodik lett.
aug. 30
14:41
Németország: Bender a negyedik sérült, Löw kapitány nem pótolja (She)
Mario Gomez, Marco Reus és Sami Khedira után a dortmundi Sven Bender szerepeltetéséről is le kell mondania Joachim Löw német szövetségi kapitánynak a pénteki, Ausztria elleni Európa-bajnoki selejtezőn, valamint a jövő keddi, Lengyelország elleni felkészülési mérkőzésen.
aug. 30
14:42
Harting megvédte a címét férfi diszkoszvetésben (Agroinform)
A térdsérüléssel küzdő Robert Harting sikerét hozta a férfi diszkoszvetés döntője, ahol sajnos magyar versenyzők nélkül rendezték a legjobbak küzdelmeit.
aug. 30
14:43
Atlétikai vb: címvédés férfi diszkoszban, az olimpiai bajnok a második (She)
A német Robert Harting végzett az első helyen a Dél-Koreában zajló atlétikai világbajnokságon a férfi diszkoszvetés döntőjében.
aug. 30
14:44
Orosz siker női 3000 akadályon, majdnem kenyai bronz cipő nélkül (Agroinform)
Az orosz Julia Zaripova végig nagy tempót diktált a női 3000 méteres akadályfutás döntőjében, így berlini ezüstérme után most nagy fölénnyel nyerte meg a szám világbajnoki fináléját.
aug. 30
14:45
Ferencváros: a finn csatár visszatért, kész a szerződése aláírására (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a korábban tesztelt finn támadó, Juha Hakola készen áll arra, hogy két évre a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosba igazoljon.
aug. 30
14:46
Egy percen belül igent mondtam - Détári Lajos (Agroinform)
Détári Lajos, az FTC új szakmai igazgatója a Hathárom TV kamerája előtt beszélt a következő meccsről, a csapatról és a várható erősítésekről.
aug. 30
14:47
Atlétikai vb: orosz siker női 3000 akadályon a világ idei legjobbjával (She)
Az orosz Julija Zaripova nyerte meg a női 3000 méteres akadályfutást a Dél-Koreában zajló atlétikai világbajnokságon.
aug. 30
14:57
Karl Erik Böhn lett a női kéziválogatott szövetségi kapitánya (Infostart)
A norvég Karl Erik Böhnt választotta a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának a magyar szövetség elnöksége.
aug. 30
14:57
Atlétikai vb: Robert Harting megvédte címét férfi diszkoszvetésben (She)
A német Robert Harting végzett az első helyen a Dél-Koreában zajló atlétikai világbajnokságon a férfi diszkoszvetés döntőjében.
aug. 30
14:59
Ferencváros: a finn csatár visszatért, kész a szerződés aláírására (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a korábban tesztelt finn támadó, Juha Hakola készen áll arra, hogy két évre a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvároshoz igazoljon.
aug. 30
15:00
Elia elhagyta a válogatott táborát, hogy a Juventusszal tárgyaljon (Agroinform)
A HSV Hamburg holland válogatott szélsője edzői engedéllyel elhagyta az Oranje edzőtáborát és Torinóba repült, hogy tárgyalásokat folytasson a Juventus csapatával.
aug. 30
15:01
Videó: nézze meg a Ferencváros sajtótájékoztatójának teljes anyagát! (She)
Mint arról már beszámoltunk, Détári Lajos lett a Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai igazgatója. Természetesen az NSO Tv is ott volt a keddi sajtótájékoztatón, amelynek teljes anyagát most megnézheti.
aug. 30
15:02
Norvég szakember irányítja a női válogatottunkat (Agroinform)
A korábban a Larviknál dolgozó norvég Karl Erik Böhn lett a magyar női kézilabda válogatott szövetségi kapitánya. A  szakember személyében először lesz külföldi kapitány nemzeti csapatunk élén.
aug. 30
15:03
Női kézilabda: hivatalos, Karl Erik Böhn a szövetségi kapitány (She)
Amint azt a Nemzeti Sport előre jelezte, a norvég Karl Erik Böhn lett a magyar női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya.
aug. 30
15:04
Ki az a Paulo Sousa? - Détári Lajos (Agroinform)
Détári Lajost arról kérdezték, hogy edzéseken megmutatja-e játékosainak, hogy hogyan is kell ezt a játékot játszani, vagy Paulo Sousához hasonlóan inkább kimarad a közös labdázásból.
aug. 30
15:05
Afrika-kupa: Líbia Kairóban kénytelen fogadni Mozambikot (She)
A líbiai labdarúgó-válogatott az országban kialakult belpolitikai helyzet miatt kénytelen semleges pályán játszani a következő Afrika-kupa-selejtezőjét.
aug. 30
15:06
Meglepetés 400 méteren, egy 19 éves grenadai legyőzte Merrittet (Agroinform)
A nagy esélyes LaShawn Merritt nem tudott győzni a világbajnokságon, a 400 méter előfutamában a világ idei legjobb idejét futó amerikai futót ugyanis a mindössze 19 éves Kirani James hajrázta le.
aug. 30
15:07
Newcastle: elégedetlen a szakmai stáb Kádárral, javulást vár tőle (She)
A Newcastle United szakmai stábja figyelmeztette Kádár Tamást, hogy ha nem javít teljesítményén ebben az idényben, nem hosszabbítják meg a 2012 nyarán lejáró szerződését. A combsérülés miatt szinte a teljes előző szezont kihagyó 21 éves magyar hátvéd ebben az idényben még mezszámot sem kapott az első csapatban.
aug. 30
15:09
Pápa: Véber György a korábbi kispesti légiós fiát teszteli (She)
Szerb utánpótlás-válogatott labdarúgót tesztel a Pápa NB I-es labdarúgócsapata – erről a klub szurkolói oldala adott tájékoztatást.
aug. 30
15:11
Atlétikai vb: a favorit Merritt egy 19 éves grenadaitól kapott ki 400 méteren (She)
Hatalmas meglepetéssel zárult a férfi 400 méteres síkfutás a Dél-Koreában zajló atlétikai világbajnokságon: a favorit LaShawn Merritt ugyanis csak második helyen zárt.
aug. 30
15:15
Atlétikai vb: a favorit Merritt a 19 éves grenadaitól kapott ki 400 méteren (She)
Hatalmas meglepetéssel zárult a férfi 400 méteres síkfutás a Dél-Koreában zajló atlétikai világbajnokságon: a favorit LaShawn Merritt ugyanis csak a második helyen zárt.
aug. 30
15:17
KTE: Lencse László ma délután aláírhat a kecskemétiekhez - sajtóhír (She)
A kesport.hu információ szerint Lencse László, a Videoton játékosa kedd délután aláírhat a Kecskeméti TE NB I-es labdarúgócsapatához.
aug. 30
15:19
Portsmouth: „Futács egy szörnyeteg, retteghetnek tőle a riválisaink” (She)
Nagyon hízelgően nyilatkozott a múlt héten az angol másodosztályú Portsmouthhoz szerződő Futács Márkóról egyik csapattársa, Jason Pearce hátvéd, aki az egyik helyi lapnak elmondta: szerinte a 196 centiméteres, jó testfelépítésű csatár a Championshipben szereplő klubok védelmeinek rémálma lehet.
aug. 30
15:33
Valencia: U21-es Eb-győztes barcelonai védőt igazoltak a Napolitól (She)
A spanyol élvonalbeli Valencia labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Napoli 22 éves védőjét, Víctor Ruizt.
aug. 30
15:33
Détári az FTC szakmai igazgatója (Behaviour)
Détári Lajos szakmai igazgatóként irányítja a Ferencváros labdarúgócsapatát, s ő felel az eredményekért az együttesnél, melynél Nagy Tamás maradt a vezetőedző. Szerződése 2012. június 30-ig érvényes.
aug. 30
15:35
Anglia: Gróf tiszteli walsalli riválisát, de kiszorítaná a kezdőből (She)
Gróf Dávid, az angol harmadosztályban szereplő Walsall kapusa gőzerővel dolgozik azon, hogy megtartsa a helyét a Birmingham külvárosában székelő csapatnál, amelybe a hétvégén azután került be, hogy az első számú kapus, a 38 éves Jimmy Walker gyermeke születése miatt lemondta a szereplést a Bournemouth elleni mérkőzésen. Gróf 2–0-s győzelemhez segítette csapatát.
aug. 30
15:36
Tucatnyi NBA-sztárral rajtol szerdán a férfi kontinenstorna (Agroinform)
Szerdán rajtol el Litvániában az olimpiai kvalifikációs férfi kosárlabda Európa-bajnokság, amelyen első alkalommal vesz részt 16 helyett 24 csapat.
aug. 30
15:38
A címlap átka elérte Iszinbajevát is (Agroinform)
A dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokság negyedik napján is pechesen szerepelt az a versenyző, aki felkerült a napi programfüzet címlapjára.
aug. 30
15:51
PMFC: közel állnak a megegyezéshez a szlovén válogatott középpályással (She)
Zoran Zeljkovic személyében szlovén válogatott labdarúgót tesztel a Pécsi MFC. A 31 éves támadó középpályás néhány napja a baranyaiaknál szerepel próbajátékon, és információink szerint közel áll ahhoz, hogy megegyezzen a pécsi vezetőkkel.
aug. 30
15:53
Válogatott: Dzsudzsák Balázs meglátogatta társait Telkiben - fotók (She)
Dzsudzsák Balázs ígéretéhez híven meglátogatta Svédország és Moldova ellen készülő válogatottbeli csapattársait Telkiben kulcscsontműtétjét követően – adta hírül az mlsz.hu.
aug. 30
15:54
Farkas Györgyi 24. helyen végzett hétpróbában (Agroinform)
Farkas Györgyi kiváló 800 méterrel zárta a hétpróbázók keddi versenyét, melyben a 24. lett a tegui szabadtéri atlétikai világbajnokságon.
aug. 30
16:09
Manchester United: Macheda a Newcastle-hoz kerülhet kölcsönbe (She)
A Manchester Unitednél csak hatodik számú csatárként számításba vett olasz Federico Macheda a Premier League-ben játszhat kölcsönben ebben az idényben – állítja a 20 éves támadó ügynöke. A támadóra a Queens Park Rangers és a Newcastle is igényt tart, várhatóan a „szarkáknál” köt ki.
aug. 30
16:11
Evezős vb: a Simon, Juhász duó karnyújtásnyira a kvótától (She)
A Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes bejutott a középdöntőbe, azaz a legjobb 12 közé a szlovéniai Bledben zajló olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságon, így már csak egy riválisát kell megelőznie ahhoz, hogy kvótát szerezzen az országnak a jövő évi, londoni játékokra.
aug. 30
16:12
Valdés szenzációs bravúrral védte Rossi próbálkozását - videó (Agroinform)
A katalánok portása az első félidőben Guiseppe Rossi helyzeténél előbb lábbal védett, majd a "kipattanót" egy hatalmas vetődéssel ütötte szögletre.
aug. 30
16:14
Nagyon közel az olimpiai kvótához a Juhász-Simon duó (Agroinform)
A Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes bejutott a középdöntőbe, azaz a legjobb 12 közé a szlovéniai Bledben zajló olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságon, így már csak egy riválisát kell megelőznie ahhoz, hogy kvótát szerezzen az országnak a jövő évi, londoni játékokra.
aug. 30
16:27
Hollandia: Vadócz jó ajánlatot kapott, fontos lépés lehet a karrierjében (She)
Még mindig nem dőlt el Vadócz Krisztián sorsa, az Osasunától távozni kényszerülő magyar labdarúgó viszont jó ajánlatot kapott a Heerenveentől.
aug. 30
16:29
Premier League: Hargreaves a Manchester Citynél vesz részt orvosin (She)
Miután a Manchester Unitedtől távozott, a városi rivális City labdarúgócsapatánál folytathatja pályafutását Owen Hargreaves.
aug. 30
16:30
Köteles hős lett, Dzsudzsák kidőlt, Bolt elizgaulta, Balzsay ismét világbajnok (Agroinform)
Ismét eltelt egy hét, így újra jelentkezünk a Heti 6:3 című rovatunkkal, amiben hat örömteli és érdekes sportesemény mellett három kevésbé vidám, de annál inkább elgondolkodtató történést elevenítünk fel az elmúlt napokból.
aug. 30
16:32
Az olimpia pályát tesztelik a magyar kajak-kenusok (Agroinform)
Szerda reggel kel útra a magyar kajak-kenu csapat, amely csütörtöktől vasárnapig az előolimpián teszteli a jövő évi, londoni játékok pályáját.
aug. 30
16:45
Labdarúgás: Trezeguet évi 1.7 millióért aláírt a Bani Jasz együtteséhez (She)
David Trezeguet az egyesült arab emírségekbeli Bani Jasz SC labdarúgója lett – jelentette be a klub hivatalos közleményben.
aug. 30
16:47
Bundesliga: gambiai szélsőt igazolt az újonc Augsburg csapata (She)
Az Augsburg labdarúgócsapata gambiai szélsőt igazolt Dawda Bah személyében, aki két évre kötelezte el magát az újonchoz.
aug. 30
16:48
Köteles hős lett, Dzsudzsák kidőlt, Bolt elizgulta, Balzsay ismét világbajnok (Agroinform)
Ismét eltelt egy hét, így újra jelentkezünk a Heti 6:3 című rovatunkkal, amiben hat örömteli és érdekes sportesemény mellett három kevésbé vidám, de annál inkább elgondolkodtató történést elevenítünk fel az elmúlt napokból.
aug. 30
16:49
Arsenal: Pak Csu Jung érkezik a Monacótól - hivatalos (She)
Az Arsenal labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett a Monacóval a dél-koreai Pak Csu Jung átigazolásáról.
aug. 30
16:50
A Dortmund 40 millióért sem adja el Wengernek Mario Götzét (Agroinform)
Német sajtóértesülés szerint a bajnoki címvédő Borussia Dortmund még 40 millió euróért sem adja el Mario Götzét az Arsenalnak.
aug. 30
16:52
Dzsudzsák Balázs meglátogatta a keret tagjait Telkiben (Agroinform)
A vasárnap hajnalban megoperált szélső kedden délben érkezett meg a magyar válogatott edzőtáborába.
aug. 30
17:03
Premjer-liga: Kazanyban együtt játszhatnak a Eremenko fivérek (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Rubin Kazanyban folytatja pályafutását Alexei Eremenko, akinek testvérét, Romant is szerződtetheti a tatárföldi csapat.

Keresés