2011. augusztus 30. kedd

aug. 30
20:08
Kaposvári győzelemmel indult a 2011/2012-es kiírás (Agroinform)
A Kaposvár együttese idegenben 2-1-re győzte le a Pécs csapatát a Ligakupa B-csoportjának 1. fordulós mérkőzésén. A somogyiak az 56. perctől emberhátrányban futballoztak.
aug. 30
20:21
Magyar válogatott - Dzsudzsák látogatást tett a telki edzőtáborban (Behaviour)
A szombaton kulcscsonttörést szenvedett Dzsudzsák Balázs kedden meglátogatta a soron következő két Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott tagjait a telki edzőtáborban.
aug. 30
20:39
Ligue 1: Jelen a Lille-be, Mouhamadou Dabo a Lyonba igazolt (She)
A francia labdarúgó-bajnokság élvonalának címvédője, a Lille egyéves szerződést kötött Ireneusz Jelennel. A 30 éves lengyel csatárnak – aki szabadon igazolható volt, miután lejárt a szerződése az Auxerre-nél – nem igazán ment a legutóbbi idényben (csak 5 gólt lőtt a Ligue 1-ben), az azt megelőző két szezonban viszont egyaránt 14 bajnoki találatig j
aug. 30
20:41
Juventus: Grygera szakított az Öreg Hölggyel, és Londonba tart (She)
A Juventus labdarúgócsapata szerződést bontott a cseh Zdenek Grygerával, aki valószínűleg a Fulhamnél folytatja pályafutását.
aug. 30
20:42
Böhn segítőjének Siti Beátát kérte fel (Agroinform)
A magyar válogatott élére kedden kinevezett norvég Karl Erik Böhn szerint Siti Beával dolgozna legszívesebben együtt, ezért már fel is kérte az egykori kiváló irányítot, segítse a válogatottnál munkáját.
aug. 30
20:44
Trezeguet az Arab Emírségekbe igazolt (Agroinform)
Az Egyesült Arab Emírségekbe, a bajnoki ezüstérmes Bani Jasz együtteséhez igazolt David Trezeguet, a franciák világ- és Európa-bajnok labdarúgója.
aug. 30
20:57
US Open: Wozniacki és Azarenka is csak négy játékot veszített (She)
A világelső Caroline Wozniacki 6:3, 6:1-re nyert a spanyol  Nuria Llagostera Vives ellen a US Open női egyesének 1. fordulójában. Szintén négy játékot veszített mindössze a negyedik kiemelt Viktorija Azarenka.
aug. 30
21:15
Siófok: jelentős változások, Szabó J. és Nikházi érkezett, ketten távoztak (She)
Az átigazolási időszak utolsó napjaiban is jelentős változások történtek a Siófok labdarúgócsapatának háza táján: a Nemzeti Sport információi szerint a Balaton-partiak megszerezték a Pakstól az U20-as válogatottal 2009-ben világbajnoki bronzéremig jutó Szabó Jánost és az MTK-tól a szintén U-válogatott Nikházi Márkot.
aug. 30
21:15
Horváth Gábor aláírt az ADO Den Haaghoz (Metropol)
Ahogy az várható volt, Horváth Gábor, a magyar bajnok Videoton válogatott labdarúgója kedden aláírta kettő plusz egy éves szerződését a holland első osztályban szereplő ADO Den Haag csapatához.
aug. 30
21:17
US Open: Tsonga és Ferrer továbbment, Juzsnij kikapott Gulbistól (She)
Jo-Wilfried Tsonga három, David Ferrer pedig négy szettben jutott tovább az első fordulóból a teniszezők utolsó idei Grand Slam-tornáján, a US Openen. A 16. kiemelt Mihail Juzsnij – aki 2006-ban és 2010-ben is elődöntőt játszott New Yorkban – ugyanakkor búcsúzott, miután 6:2, 6:4, 6:4-re kikapott a lett Ernests Gulbistól.
aug. 30
21:17
Trezeguet az Egyesült Arab Emírségekben folytatja pályafutását (Metropol)
Az Egyesült Arab Emírségekbe, a bajnoki ezüstérmes Bani Jasz együtteséhez igazolt David Trezeguet, a franciák világ- és Európa-bajnok labdarúgója.
aug. 30
21:18
Luganónak kihívás lesz a PSG-ben futballozni (Agroinform)
A Paris Saint-German együttese hivatalosan is bemutatta legújabb játékosát, a Copa América-győztes uruguayi válogatott csapatkapitányát, Diego Luganót.
aug. 30
21:19
Atlético: megállapodtak a Wolfsburggal Diego kölcsönvételéről - sajtóhír (She)
A spanyol AS napilap internetes oldalának beszámolója szerint az Atlético Madrid megállapodott a német Wolfsburggal Diego kölcsönvételéről.
aug. 30
21:20
A tavalyi elődöntős már az első körben elbukott (Agroinform)
Meglepetésre már az első fordulóban kiesett az amerikai nyílt teniszbajnokságon Mihail Juzsnyij: a tavaly elődöntős orosz játékost a lett Ernests Gulbis győzte le.
aug. 30
21:21
Sporting CP: az Atléticótól érkező brazil a klub legdrágább igazolása (She)
A portugál Sporting labdarúgócsapata klubrekordot jelentő 8.8 millió euróért megvette a brazil Eliast az Atlético Madridtól.
aug. 30
21:33
Ligue 1: Dabo egy szezont húzott ki a Sevillában, Lyonban folytatja (She)
Mouhamadou Dabo egy szezont követően távozott a Sevilla labdarúgócsapatától: a francia és a szenegáli utánpótlás-válogatottakban is szerepelt középső védőt egymillió euró ellenében elengedték az Olympique Lyonhoz, ahol négyéves szerződést írt alá.
aug. 30
21:35
Bp. Honvéd: a köpő Akassout a klubja is súlyosan megbünteti (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségi fegyelmi bizottsága után a Budapest Honvéd is megbünteti Jean-Baptiste Akassout, aki a Videoton elleni bajnokin arcon köpte Horváth Gábort. A kispestiek hivatalos honlapja szerint súlyos pénzbüntetést kap a középpályás.
aug. 30
21:37
Olympiakosz: Németh Krisztián a Standard Liege-hez kerül kölcsönbe (She)
A Nemzeti Sport Online Görögországból származó információi szerint Németh Krisztián a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Standard Liege-nél folytatja kölcsönben.
aug. 30
21:39
Videó: Christian Eriksen hihetetlen csellel verte át védőjét (She)
Az Ajax 4–1-re legyőzte a Vitesse együttesét a holland élvonal 4. fordulójában, többek között a dán „csodagyerek”, Christian Eriksen találatával. Bár gólja sem volt „egyszerű”, amit az első félidő legvégén művelt Davy Pröpperrel, azt nem csak a védő, de a futballt szerető szurkolók sem fogják hamar elfelejteni.
aug. 30
21:51
Newcastle: az interes Davide Santon öt évre írt alá a „szarkákhoz” (She)
Olasz válogatott labdarúgóval erősített a Newcastle United labdarúgócsapata: a „szarkák” ötéves szerződést írtak alá Davide Santonnal. A húszéves védő a hírek szerint ötmillió fontnak megfelelő összegért vált klubot és országot.
aug. 30
21:54
Olasz válogatott védőt igazolt a Newcastle United (Agroinform)
Az angol Premier Leauge-ben szereplő Newcastle United vezetősége megerősítette, hogy leigazolták az olasz Internazionale védőjét, Davide Santont.
aug. 30
22:09
Olympiakosz: Németh Krisztián a Standard Liege-hez kerülhet kölcsönbe (She)
A Nemzeti Sport Online Görögországból származó információi szerint Németh Krisztián a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Standard Liege-nél folytatja kölcsönben.
aug. 30
22:11
US Open: Niland a gyomrát rontotta el, nem Djokovics kedvét (She)
Novak Djokovics a vártnál is hamarabb jutott a második fordulóba a US Openen, miután ír ellenfele, a gyomorrontással küzdő Conor Niland 6:0, 5:1-nél feladta ellene a küzdelmet.
aug. 30
22:12
Djokovics idő előtt befejezte (Agroinform)
Az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovic simán bejutott a második fordulóba, miután riválisa, az ír Conor Niland a második játszma végén feladta a meccset.
aug. 30
22:27
Férfi kézilabda: a HSV-t megverő Kiel nyerte a német Szuperkupát (She)
A THW Kiel nyerte meg a német férfi kézilabda Szuperkupát, miután Münchenben fordulatos mérkőzésen 24–23-ra legyőzte a bajnoki címvédő Hamburgot. A Kiel elsősorban a kilencgólos Kim Anderssonnak, a nyolc találatig jutó Momir Ilicsnek és a remekül védő Thierry Omeyernek köszönheti sikerét.
aug. 30
22:29
Vasas: Honma, Janjusevics és Radványi távozik, Jokics marad (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint három labdarúgó, Honma Kazuo, Ivan Janjusevics és Radványi Dávid is távozik a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasastól.
aug. 30
22:30
Belehúztak a csapatok - "last minute" igazolások Európa-szerte (Agroinform)
Szerdán éjfélkor lezárul az átigazolási piac, de ahogy az lenni szokott az utolsó pillanatokban játékosok hada vált csapatot. Napi összefoglaló.
aug. 30
22:32
A hercegnő hívására Monacóba költözik Kirsty Coventry (Agroinform)
A nemzetközi úszósport egyik legismertebb alakja a zimbabwei Kirsty Coventry, aki ismét költözés előtt áll, ezúttal Monacóba teheti át székhelyét.
aug. 30
22:34
A kizárt kubai futó diszkriminációt emleget (Agroinform)
A tegui világbajnokság 110 méteres gátfutó számában elsőként a célba érő, majd a kizárás sorsára jutó Dayron Robles nehezen nyugszik bele a történtekbe.
aug. 30
23:03
Serie B: Feczesinék ikszeltek, Kovácsikék kikaptak idegenben (She)
A három magyar futballistát is foglalkoztató Brescia 1–1-es döntetlent játszott a Nocerina otthonában az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság második fordulójában. Vass Ádám és Feczesin Róbert végigjátszotta a mérkőzést, míg Varga Rolandot nem nevezték a találkozóra.
aug. 30
23:06
Akassout az MLSZ után klubja is megbüntette (Agroinform)
Az Magyar Labdarúgó Szövetség után klubja, a Budapest Honvéd is megbünteti a hétvégi bajnokin "köpködő" Jean-Baptiste Akassout.
aug. 30
23:21
Real Madrid: Pedro León a Getafénél folytatja - sajtóhír (She)
A spanyol AS napilap internetes oldalának beszámolója szerint a Real Madrid megegyezett a Getaféval Pedro León kölcsönadásáról.
aug. 30
23:42
A Kiel nyerte a Hamburg elleni Szuperkupa-döntőt (Agroinform)
A THW Kiel együttese nyerte a Német Szuperkupát miután egy szoros mérkőzésen 24-23-ra legyőzte a bajnok HSV Hamburg csapatát.

Keresés