2011. szeptember 11. vasárnap

szept. 11
19:15
A Mezőkövesd hazai pályán bukott a Békéscsaba ellen (Agroinform)
A labdarúgó NB II 4. fordulójának vasárnapi játéknapján a Mezőkövesd meglepő vereséget szenvedett hazai pályán a Békéscsabától, míg a Nyíregyháza Debrecenben ért el döntetlent.
szept. 11
19:16
Videó: Niels Lodberg túl lazán végezte el a tizenegyest a dán bajnokin (She)
A dán élvonalban két dobogóra ácsingózó csapat találkozott, a Sonderjyske–Horsens mérkőzésen végül a vendégek örülhettek, miután 3–1-re győzedelmeskedtek. Az 58. percben azonban még bosszankodhattak, főleg a csapatkapitány, Niels Lodberg, miután a nekik megítélt tizenegyes elvégzésekor panenkás mozdulattal akarta a hálóba juttatni a labdát, ehelyett azonban saját szurkolói közé ívelte a…
szept. 11
19:17
Továbbra is nyeretlen a Fulham - videó (Agroinform)
Az angol Premier Leauge 4. fordulójának zárómérkőzésén a Fulham hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a Blackburn ellen. Martin Jol csapata ugyan az első félidőben hátrányba került, de Bobby Zamora találatával hamar kiegyenlítettek - megszerezve ezzel
szept. 11
19:18
Ligue 1: a Montpellier sem hibázott, visszaállt a tabella élére (She)
Az élmezőnyben tanyázó Lyon, Lille, Toulouse és Rennes után a vasárnap pályára lépő Montpellier sem hibázott a francia labdarúgó-bajnokság élvonalának 5. fordulójában, és a Nice 1–0-s legyőzésével visszaállt a tabella élére.
szept. 11
19:20
NB II, Nyugati csoport: könnyed győri siker a Sopron ellen (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának negyedik fordulójában a Győri ETO II hazai pályán 4–1-re legyőzte a Sopront. A Kozármisleny a 3–1-es sikert aratott a Veszprém fölött, míg a Paks II 3–2-re kikapott a BKV otthonában.
szept. 11
19:22
Birkózás: elfogadható sorsolást kaptak a magyarok az isztambuli vb-n (She)
Elfogadható sorsolást kapott mindhárom magyar birkózó, aki a hétfőn rajtoló, isztambuli olimpiai kvalifikációs világbajnokság nyitónapján lép szőnyegre.
szept. 11
19:30
Premier League: a Fulham hazai pályán 1-1-et játszott a Blackburnnel (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában a Fulham hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Blackburnnel.
szept. 11
19:30
Mecsek-rali - Aschenbrenner győzött, és megvédte címét (Behaviour)
Aschenbrenner György nyerte vasárnap a Mecsek-ralit, az országos bajnokság hatodik, utolsó versenyét, és ezzel megvédte címét.
szept. 11
19:32
Röplaba: magabiztos hazai győzelmek születtek a férfi extraligában (She)
Háromszettes hazai győzelmek születtek a férfi röplabda extraliga vasárnapi játéknapján, a Kecskemét, a Kazincbarcika és a MAFC is játszmavesztés nélkül nyert.
szept. 11
19:33
Raúl vezetőgólja ellenére kikapott a Schalke Wolfsburgban (Agroinform)
Ugyan Raúl révén az első félidőben előnyhöz jutott a kupagyőztes, de a horvát Mario Mandzukic duplájának köszönhetően Felix Magath alakulata megszerezte a győzelmet.
szept. 11
19:34
Bundesliga: Mandzukic duplájával a Wolfsburg legyőzte a Schalkét (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) negyedik fordulójában a Wolfsburg hazai pályán hátrányból 2–1-re legyőzte a Schalkét. A vendégek Raúl góljával szerezték meg a vezetést, Mario Mandzukic duplája azonban a „farkasok" győzelmét eredményezte.
szept. 11
19:48
Birkózás: Magyarország rendezheti a 2013-as világbajnokságot (She)
Magyarország rendezheti 2013-ban a birkózó-világbajnokságot – tájékoztatta vasárnap az MTI-t Hegedűs Csaba, a magyar szövetség elnöke.
szept. 11
19:50
NB I: négy győri szurkolót előállítottak szombaton Kaposváron (She)
Négy győri szurkolót állítottak elő a labdarúgó NB I 8. fordulójának szombati Kaposvár–Győri ETO összecsapása előtt – írta a sonline.hu.
szept. 11
20:06
Röplaba: magabiztos hazai győzelmek születtek a férfibajnokságban (She)
Háromszettes hazai győzelmek születtek a férfi röplabda NB I vasárnapi játéknapján, a Kecskemét, a Kazincbarcika és a MAFC is játszmavesztés nélkül nyert.
szept. 11
20:06
Magyarországon a 2013-as birkózó-vb (Metropol)
Magyarország rendezheti 2013-ban a birkózó-világbajnokságot - közölte Hegedűs Csaba, a magyar szövetség elnöke.
szept. 11
20:06
Öttusa-vb - Marosi bronzérmes és kvótás (Behaviour)
Marosi Ádám bronzérmet és ezzel ötkarikás kvótát szerzett a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságon vasárnap. A csapat második lett.
szept. 11
20:08
Sznúker: Selby vesztett helyzetből fordítva nyert Sanghajban (She)
Hiába vezetett 9:7-re Mark Williams Mark Selby ellen a sanghaji sznúker mestertorna döntőjében, az angol fordítani tudott, s 10:9-es győzelmével megnyerte a viadalt. Selby ezzel a világranglistán is átvette a vezetést a walesitől.
szept. 11
20:09
Két perc alatt döntött az Osasuna, Pintér nélkül remizett a Zaragoza (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának vasárnapi mérkőzésén az újonc Rayo Vallecano 0-0-s döntetlent ért el a odahaza a Pintér Ádám nélkül felálló Real Zaragoza ellen. Ezzel egyidőben az Osasuna 2-1-re diadalmaskodott a Sporting Gijón ellen.
szept. 11
20:10
Jégkorong, EBEL: a Villach győzni tudott a Volán otthonában (She)
A Sapa Fehérvár AV19 hazai pályán 2–1-re kikapott a Villachtól az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) alapszakaszának 2. fordulójában.
szept. 11
20:11
Megtört a Fradi-átok! Détári győzelemmel debütált az Üllői úton (Agroinform)
A Prukner László vezette Zalaegerszeg Meyé kiállításáig jól tartotta magát, de aztán Oláh Lóránt és Tóth Bence góljaival a Ferencváros megérdemelten nyert.
szept. 11
20:12
NB I: Détári győzelemmel debütált a bajnokságban az FTC kispadján (She)
Ritkán fordul elő a futballvilágban, hogy egy menesztett tréner új csapatával épp a régi ellen bizonyíthat először. Prukner Lászlótól nagyjából egy hónapja köszöntek el az Üllői úton, és most a Zalaegerszeg szakvezetőjeként tért vissza az Albert Flórián Stadionba. Kollégája, Détári Lajos szintén első bajnokiját vívta új csapata szakmai vezetőjeként, és kettejük közül ő örülhetett a lefújás után,…
szept. 11
20:14
Primera División: Pintér kispados volt az újonc Rayo elleni 0-0 során (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában az Osasuna hazai pályán 2–1-re nyert a Sporting Gijón ellen, míg a Racing Santander–Levante és a Rayo Vallecano–Zaragoza találkozók 0–0-s döntetlennel értek véget.
szept. 11
20:24
Belgium: Juhászék Kortrijk elleni győzelmükkel feljöttek a dobogóra (She)
Az Anderlecht otthon, az FC Bruges idegenben nyert a belga bajnokság 6. fordulójának vasárnapi játéknapján. A Kortrijkot 2–0-ra legyőző Anderlechtben Juhász Roland végigjátszotta a mérkőzést, a Kortrijkban Czvitkovics Péter a kispadon ült.
szept. 11
20:24
Először nyert a Ferencváros (Metropol)
Megszerezte idénybeli első győzelmét a Ferencváros labdarúgócsapata: a zöld-fehérek hazai pályán múlták felül a sereghajtó Zalaegerszeget az OTP Bank Liga 8.fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
szept. 11
20:27
A címvédő Dél-Afrika nyerte a wellingtoni derbit (Agroinform)
Vasárnap három találkozóval folytatódott az Új-Zélandon zajló rögbi világbajnokság. A Dél-Afrika-Wales találkozó izgalmas végjátékot és egypontos afrikai sikert hozott.
szept. 11
20:29
Mocsai nem volt elégedett az Orosházán nyerő Veszprém védekezésével (Agroinform)
A bajnoki címvédő Veszprém könnyedén, 11 góllal diadalmaskodott Orosházán a férfi kézilabda NB I vasárnapi játéknapján.
szept. 11
20:42
Videó: Király Gábor négy gólt kapott, kettőnél nagyot hibázott (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kapusa, Király Gábor csapata 2–0-ra is vezetett már a St. Pauli otthonában, ám végül a hazaiak fordítani tudtak, és 4–2-vel ért véget a találkozó. Az 1860 München magyar hálóőre több két esetben okolható lehet a bekapott találatért, kicsivel jobb helyezkedéssel ugyanis foghatóak lehettek volna az így hálóban landoló lövések.
szept. 11
20:44
Férfi kézilabda NB I: a Veszprém 11 góllal győzött Orosházán (She)
A címvédő MKB Veszprém 37–26-ra győzött idegenben az Orosháza ellen a férfi kézilabda NB I vasárnapi mérkőzésén.
szept. 11
20:45
Juhász Anderlechtje legyőzte a Czvitkovicsot nélkülöző Kortrijkot (Agroinform)
A Kortrijkot 2–0-ra legyőző Anderlechtben Juhász Roland végigjátszotta a mérkőzést, az ellenfélnél Czvitkovics Péter a kispadon ült a belga bajnokság 6. fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 11
20:46
Női kézilabda NB I: a Szekszárd elvitte a két pontot Dunaújvárosból (She)
A Szekszárd 32–31-re nyert a szebb napokat megélt Dunaújváros vendégeként a női kézilabda NB I 2. fordulójában.
szept. 11
20:48
Premjer-liga: Eto'o ismét betalált, egy öngóllal nyert az Anzsi (She)
Második meccsén második gólját szerezte Samuel Eto'o az Anzsi Mahacskalában, mely hazai pályán 2–1-re legyőzte a Volga Novgorodot az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 23. fordulójában.
szept. 11
21:00
NB I: Prukner László köszönetet mondott a ferencvárosi tábornak (She)
A vendégeket irányító Prukner László megköszönte a Fradi-tábornak a normális fogadtatást az FTC–ZTE (2–0) NB I-es labdarúgó-mérkőzés után.
szept. 11
21:02
Strandfoci-vb: meglepetés a döntőben, az oroszok legyőzték Brazíliát (She)
Meglepetéssel zárult az olaszországi Ravennában megrendezett strandlabdarúgó-világbajnokság: az esélyesnek tartott rekordbajnok Brazília 12–8-ra kikapott Oroszországtól. Mészáros István volt a mérkőzés második számú játékvezetője.
szept. 11
21:03
Hazai pályán szenvedett vereséget az AV19 a Villachtól (Agroinform)
A szlovén Jesenice vendégeként aratott pénteki siker után vasárnap vereséggel folytatta szereplését a Sapa Fehérvár AV19 az EBEL-ben.
szept. 11
21:18
Videó: így szerezte meg első idei bajnoki győzelmét a Ferencváros (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgói megszerezték első győzelmüket az NB I 2011–2012-es szezonjában. Oláh Lóránt és Tóth Bence két gólja egyben azt is jelentette, hogy Détári Lajos győztes meccsen mutatkozott be a zöld-fehérek kispadján.
szept. 11
21:20
Norwich: csúnyán felszakadt a csatár ajka, specialista vizsgálja (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Norwich támadója, James Vaughan felső ajka csúnyán felszakadt a West Brom ellen 1–0-ra elveszített bajnokin, mely miatt kórházba szállították.
szept. 11
21:21
Király Gábor kétszer is csúnyán mellényúlt a St. Pauli ellen - videó (Agroinform)
Király Gábor csapata, az 1860 München már 2–0-ra is vezetett a St. Pauli otthonában, ám végül a hazaiak fordítani tudtak, és 4–2-vel ért véget a találkozó. A magyar hálóőr két esetben is védhető lövést engedett be a vendégek kapujába.
szept. 11
21:22
Videó: az Anzsi Dzsudzsák nélkül, Eto'o góljával és egy öngóllal nyert (She)
Az orosz élvonal, a Premjer liga mai játéknapján a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató, ám sérülése miatt nélkülöző Anzsi Mahacskala 2–1-re legyőzte a Volga Nyizsnyij Novgorod együttesét. A két hazai találatot tulajdonképpen a csapat két világsztárja szerezte, Samuel Eto'o második meccsén második gólját lőtte, Roberto Carlos pedig szabarúgásból „harcolt ki” egy öngólt.
szept. 11
21:39
Samuel Eto'o és Roberto Carlos góljaival nyert az Anzsi Mahacskala (Agroinform)
A Premjer Liga vasárnapi játéknapján az Anzsi Mahacskala 2–1-re legyőzte a Volga Nyizsnyij Novgorod együttesét. A két hazai találatot a csapat két legnagyobb sztárja szerezte: Samuel Eto'o és Roberto Carlos. Dzsudzsák Balázs sérülése miatt nem léphetett pályára.
szept. 11
21:54
Jégkorong, Mol Liga: Azari négyszer köszönt be a Steaua ellen (She)
A jégkorong Mol Liga vasárnapi játéknapján a Dab.Docler 6–1-re verte meg hazai pályán a Steaua Rangerst. A dunaújvárosiak hat góljából négyet Azari Zsolt szerzett.
szept. 11
21:57
Világbajnokságot rendezhetünk 2013-ban (Agroinform)
Magyarország rendezheti 2013-ban a birkózó-világbajnokságot - tájékoztatta vasárnap az MTI-t Hegedűs Csaba, a magyar szövetség elnöke.
szept. 11
22:12
Férfi kosárlabda Eb: Litvánia nyert, Németország elbúcsúzott (She)
A házigazda Litvánia 84–75-re legyőzte Németországot a férfi kosárlabda Eb középdöntőjében, így az E-csoport harmadik helyén végezve jutott a legjobb nyolc közé, míg a németek lemaradtak a negyeddöntőről.
szept. 11
22:15
Könnyen nyert a Miskolc és a Dunaújváros (Agroinform)
A Miskolci Jegesmedvék könnyedén nyertek az AV19 farmcsapata ellen, valamint a Dab is simán gyüjtötte be a győzelmet román ellenfelével szemben.
szept. 11
22:17
A Sturm Graz trénere lehet az új osztrák kapitány (Agroinform)
A Bild Zeitung információi szerint az egykori német válogatott labdarúgó, a jelenleg a Sturm Graz edzőjeként dolgozó Franco Foda lehet az osztrák válogatott új szövetségi kapitánya.
szept. 11
22:33
Marad a Steelersnél a hajkirály (Agroinform)
Négyéves szerződést írt alá a Pittsburgh Steelers-szel az NFL legismertebb hajkoronájával rendelkező Troy Polamalu.
szept. 11
22:35
Nagy kő esett le a szívemről - Oláh Lóránt (Agroinform)
A Ferencváros Oláh Lóránt és Tóth Bence góljával 2-0-ra legyőzte a Zalaegerszeget. A két góllövő a mérkőzést követően a Hathárom TV kamerája előtt értékelte csapata teljesítményét.
szept. 11
22:37
Aschenbrenner győzött, ezzel megvédte a címét (Agroinform)
Aschenbrenner György nyerte vasárnap a Mecsek-ralit, az országos bajnokság hatodik, utolsó versenyét, és ezzel megvédte címét.
szept. 11
22:39
Nem egy pontért megyünk Győrbe – Détári Lajos (Agroinform)
Détári Lajos, a Ferencváros szakmai igazgatója a ZTE ellen 2-0-ra megnyert bajnoki mérkőzést követően a Hathárom TV kamerája előtt értékelte csapata teljesítményét.
szept. 11
22:48
NFL: a Colts és a Steelers is nagy verést kapott csoportriválisától (She)
A tengerentúli profi futballiga (NFL) 1. fordulójában a 2006-os Super Bowl-győztes Indianapolis Colts 34–7-es vereséget szenvedett a Houston Texans otthonában, míg az előző idény Super Bowl-résztvevője, a Pittsburgh Steelers a rivális Baltimora Ravens otthonában 35–7-re kikapott.
szept. 11
22:50
Serie A: fordulatos meccsen a Palermo 4-3-ra nyert az Inter ellen (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában az Internazionale a Palermo otthonában 4–3-as vereséget szenvedett.

Keresés