2011. szeptember 12. hétfő

szept. 12
16:30
Öttusa-vb: a lovaglás miatt visszaestek a magyarok (She)
A rosszul sikerült lovaglással a 11. helyre csúszott vissza a magyar vegyespáros a moszkvai öttusa-világbajnokságon.
szept. 12
16:32
Bayern München: „Schweinsteiger tud úgy játszani, mint Xavi és Iniesta” (She)
Jupp Heynckes, a Bayern München vezetőedzője szerint Bastian Schweinsteiger képes úgy játszani, mint a Barcelona két klasszisa, Xavi és Andrés Iniesta.
szept. 12
16:33
Vettel nyert, és lefoglalt egy helyet a Ferrarinál - sajtóvisszhang (Agroinform)
A nemzetközi sajtó főként a német Sebastian Vettel (Red Bull) sima vasárnapi sikerét és egyre valószínűbb címvédését taglalta a Forma-1-es világbajnokság Olasz Nagydíjának másnapján.
szept. 12
16:34
Videó: így dirigált Détári Lajos és Prukner László a Fradi-ZTE bajnokin (She)
A Ferencváros Zalaegerszeg elleni 2–0-s győzelmével ért véget a labdarúgó NB I 8. fordulója. Az NSO Tv a csapatok új trénereit, a zöld-fehéreknél Détári Lajost, míg a zalaiaknál Prukner Lászlót követte a mérkőzés alatt. A két edző a meccs végén nyilatkozattal is megtisztelte az NSO Tv-t.
szept. 12
16:35
Feczesin győztes gólt szerzett, Szabics nem tudta felrázni a Sturmot (Agroinform)
Szokásos heti légióskörképünkben sorra vesszük a külföldön futballozó magyarok eredményeit.
szept. 12
16:36
Férfi kosárlabda Eb: a finneket legyőző Szlovénia játszik Gasolékkal (She)
Szlovénia 67–60-ra legyőzte a torna egyik meglepetéscsapatának számító Finnországot a Litvániában zajló férfi kosárlabda Eb középdöntőjének utolsó fordulójában, ezzel az F-csoport negyedik helyén végezve bejutott a legjobb nyolc közé, míg a finnek számára befejeződött a torna.
szept. 12
16:38
Chelsea: Torres szavai kiütötték a biztosítékot, társait kritizálta (She)
Fernando Torres, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea támadója a spanyol liga (Primera División) hivatalos honlapjának adott interjúban idősebb csapattársait kritizálta, s emiatt könnyen bajba kerülhet.
szept. 12
16:48
Magyaroknak szurkolhatunk a Genknél (Blikk)
Genk — Mi, magyarok talán leginkább a két honfitársunkkal felálló Racing Genkért szoríthatunk a labdarúgó-Bajnokok Ligája csoportkörének résztvevői közül: Köteles László (27) a kapuban, Tőzsér Dániel (26) pedig a középpályán jeleskedik.
szept. 12
16:48
Birkózó-vb: Módos nyolcaddöntős, Kiss és Lőrincz vereséget szenvedett (She)
A kötöttfogásúak 55 kg-os kategóriájában Módos Péter sikerével nyolcaddöntőbe jutott az olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság hétfői nyitónapján, amelyen a 66 kilós Lőrincz Tamás ugyanebben a szakaszban kikapott, ahogy a legjobb 32 között Kiss Balázs is.
szept. 12
16:51
Lotusból is megárt a sok (Agroinform)
Hamarosan véget ér az áldatlan helyzet, visszaáll a régi rend: a két fél Lotus-csapat helyett csak egy marad a Formula-1 színpadán.
szept. 12
16:53
A gólképtelen Jusuf Dajic úgy érzi, el van átkozva (Agroinform)
A Vasas bosnyák csatára elmondta, borzasztóan csalódott, hogy helyzetei ellenére nem sikerül a kapuba találnia.
szept. 12
17:06
Öttusa-vb: tizedik lett a magyar vegyes páros, az ukránoké az arany (She)
A tizedik helyen végzett hétfőn a Demeter Bence, Cseh Krisztina vegyes páros a moszkvai öttusa-világbajnokságon. A számot az ukránok nyerték.
szept. 12
17:08
PL: A. Gyan rekordösszegért került kölcsönbe Ázsiába - sajtóhír (She)
Egybehangzó sajtóértesülések szerint az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Sunderland támadója, Asamoah Gyan rekordot jelentő ötmillió fontért került kölcsönbe az egyesült arab emírségekbeli al-Ainhoz. A ghánai válogatott játékost hétfőn hivatalosan be is mutatták.
szept. 12
17:09
Az elvakult Anzsi-drukker lábat csókolt Eto'ónak - videó (Agroinform)
Samuel Eto'o gólt szerzett az Anzsi 2-1-es győzelmével zárult Volga elleni orosz bajnokin, majd egy elvakult szurkoló magánakciójával is szembe találta magát.
szept. 12
17:11
Tizedik a magyar vegyespáros (Agroinform)
A tizedik helyen végzett hétfőn a Demeter Bence, Cseh Krisztina vegyespáros a moszkvai öttusa-világbajnokságon. A számot az ukránok nyerték.
szept. 12
17:24
Közel 760 millió eurót oszt szét az UEFA a BL-ben (Infostart)
Összesen 758,6 millió eurót oszt szét az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a Bajnokok Ligája 2011/12-es szezonjában, a főtáblán szereplő klubok között.
szept. 12
17:24
Bajnokok Ligája: közel 760 millió eurót oszt szét az európai szövetség (She)
Összesen 758.6 millió eurót oszt szét az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Bajnokok Ligája 2011–2012-es szezonjában, a főtáblán szereplő klubok között.
szept. 12
17:24
BL: közel 760 millió eurót oszt szét az UEFA (Metropol)
Összesen 758,6 millió eurót oszt szét az Európai Labdarúgó Szövetség a Bajnokok Ligája 2011/12-es szezonjában, a főtáblán szereplő klubok között.
szept. 12
17:26
Videó: íme, a hét három legszebb találata a portugál bajnokságból (She)
James Rodrigues találata lett a legszebb az elmúlt játékhéten a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Tulajdonképpen nem a gólt érő lövés, hanem az azt megelőző passzok miatt érdemelte ki az első helyet ez a találat.
szept. 12
17:27
Ibrahimovic izomsérülést szenvedett, el sem utazott Barcelonába (Agroinform)
Zlatan Ibrahimovic izomsérülést szenvedett a Milan labdarúgócsapatának hétfői edzésén,ezért nem léphet pályára a milánóiak barcelonai BL-mérkőzésén.
szept. 12
17:42
Arsenal: Ramsey megsérült edzésen, nem játszhat a Dortmund ellen (She)
Újabb középpályása dőlt ki az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Arsenalnak: Aaron Ramsey megsérült a csapat hétfői edzésén, így nem léphet pályára a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
szept. 12
17:44
Kerékpár: Bodrogi valószínűleg indul a vb-n francia színekben (She)
Bár Laurent Jalabert szövetségi kapitány hivatalosan még nem hirdette ki csapatát, a L'Équipe szerint valószínűsíthető, hogy Bodrogi László és Dimitri Champion indul majd a francia válogatott színeiben a Koppenhágában sorra kerülő országúti kerékpáros világbajnokságon a férfiak időfutamában szeptember 21-én.
szept. 12
17:45
Usain Bolt Zábrábban vigasztalódna a tegui kiugrásért (Agroinform)
A világcsúcstartó Usain Bolt is indul 100 méteren a keddi, zágrábi IAAF World Challenge nemzetközi versenyen. A jamaicai vágtázó győzelemre tör a Boris Hanzekovic Memorial elnevezésű viadalon.
szept. 12
18:00
Birkózó-vb: Módos Pétert felülmúlta azeri ellenfele a negyeddöntőben (She)
A kötöttfogásúak 55 kilós súlycsoportjában érdekelt Módos Péter bejutott a negyeddöntőbe, majd ott kikapott az azeri Rovsan Bajramovtól az isztambuli, olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság hétfői nyitónapján.
szept. 12
18:03
Tizenhat éves tehetséget happolt el a Chelsea a Celtictől - videó (Agroinform)
A Chelsea szerződtette a Celtic 16 éves szomáliai születésű csatárát, Islam Feruzt, aki alig várja, hogy pályára lépjen a londoniaknál.
szept. 12
18:05
Aaron Ramsey nem játszhat a Dortmund ellen (Agroinform)
A sérülésektől megtizedelt Ágyúsok már megérkeztek Dortmundba, ahol kedden Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen szerepelnek.
szept. 12
18:18
Birkózó-vb: Módos kikapott a negyeddöntőben, a vigaszágra került (She)
A kötöttfogásúak 55 kilós súlycsoportjában érdekelt Módos Péter bejutott a negyeddöntőbe, majd ott kikapott az azeri Rovsan Bajramovtól az isztambuli, olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság hétfői nyitónapján.
szept. 12
18:20
BL: Ferguson a Benfica ellen inkább a rutinos játékosaira számít (She)
Bár a Premier League-ben elsősorban fiataljainak köszönhetően vett repülőrajtot a Manchester United, Sir Alex Ferguson a Benfica elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen inkább a rutinos játékosaira számít. Erről a klub honlapjának beszélt a skót menedzser.
szept. 12
18:36
Bajnokok Ligája: Ballack örül, hogy visszatérhet a Chelsea otthonába (She)
Kedden megkezdődnek a Bajnokok Ligája E-csoportjának küzdelmei, s Michael Ballack a Leverkusen együttesével visszatér korábbi klubja, a Chelsea otthonába.
szept. 12
18:39
Torres spanyolul kritizálta társait, a Chelsea vizsgálódik (Agroinform)
Egyre nagyobb bajban van Fernando Torres: gólképtelensége miatt veszélybe került pozíciója a Chelsea kezdőjében, és most a vezetőséggel is meggyűlhet a baja.
szept. 12
18:54
Férfi kosárlabda Eb: a grúzok a görögök elleni vereséggel búcsúztak (She)
A görög válogatott lényegében tét nélküli mérkőzésen 73–60-ra legyőzte Grúziát a Litvániában zajló férfi kosárlabda Eb középdöntőjének utolsó fordulójában.
szept. 12
18:54
Ibra nem játszhat a Barcelona ellen (Metropol)
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd futballistája térdsérülést szenvedett csapata hétfői edzésén, így kedden nem léphet pályára korábbi klubja, az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen.
szept. 12
18:56
QPR: három meccsről eltilthatják az ellenfele arcába könyöklő védőt (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága eljárást indított Gabriel Tamas, a West Bromwich román védője ellen, mert feltételezése szerint szándékosan könyökölt James Vaughan, a Norwich City csatára arcába úgy, hogy annak felrepedt az ajka, s emiatt kórházi kezelésre szorult.
szept. 12
18:57
Vettel Szingapúrban minden idők legfiatalabb kétszeres világbajnoka lehet (Agroinform)
Vettelnek a világbajnoki diadalhoz Szingapúrban mindenképpen dobogós pozícióban kell zárnia, még abban az extrém esetben is, ha üldözői nem szereznek pontot.
szept. 12
19:12
WBA: három meccsről eltilthatják az ellenfele arcába könyöklő védőt (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága eljárást indított Gabriel Tamas, a West Bromwich román védője ellen, mert feltételezése szerint szándékosan könyökölt James Vaughan, a Norwich City csatára arcába úgy, hogy annak felrepedt az ajka, s emiatt kórházi kezelésre szorult.
szept. 12
19:14
ZTE: Méyé bordatörést szenvedett az FTC ellen, több hétre kidőlt (She)
A hétfői vizsgálatok kimutatták, hogy a Zalaegerszeg labdarúgócsapatát erősítő Roguy Méyé bordatörést szenvedett a Ferencváros elleni vasárnapi bajnokin, amelyet 2–0-ra a zöld-fehérek nyertek meg – adta hírül a zalai klub honlapja.
szept. 12
19:30
Koronglövő-vb: Bokor Bálint a 99. helyen áll az első nap után (She)
A 122 induló között a 99. helyen áll Bokor Bálint a hétfői első nap után a férfi skeetesek küzdelmében a belgrádi koronglövő-világbajnokságon.
szept. 12
19:33
Rooney Aranylabdára vágyik? (Agroinform)
A Manchester United játékosai áradoznak a négy forduló után már nyolc gólnál járó Wayne Rooneyról. Patrice Evra szerint a csatár a világ legjobbja akar lenni.
szept. 12
19:48
Finnország: Balogh csapata sem fékezte le az arany felé lépkedő HJK-t (She)
A HJK Helsinki 1–0-ra legyőzte Balogh Balázs csapatát, a KuPS-ot a finn labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának hétfői mérkőzésén, és ezzel 16 pontosra növelte előnyét a tabellán.
szept. 12
19:51
Meyé a piros lap mellett bordatöréssel tért haza (Agroinform)
A Zalaegerszeg támadóját, Roguy Meyét kiállították a Ferencváros elleni vasánapi bajnoki mérkőzésen. A gaboni csatár a találkozó után bordafájdalmakra panaszkodott, a vizsgálatok törést mutattak ki nála.
szept. 12
20:06
Kecskemét: könyvvizsgálatot rendeltek el az önkormányzat egyesületénél (She)
Zombor Gábor, Kecskemét polgármestere könyvvizsgálatot rendelt el a város tulajdonában lévő sportegyesületnél, amelyben három első osztályú szakosztály működik – közölte Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét gazdasági ügyeiért is felelős alpolgármestere hétfőn az MTI-vel.
szept. 12
20:09
Pénzbüntetés jár a szeptember 11-ét idéző ízléstelen bejegyzésért (Agroinform)
A szeptember 11-ei terrortámadás tízéves évfordulójával kapcsolatos Facebook-bejegyzés miatt pénzbüntetést kapott az MSV Duisburg játékosa.
szept. 12
20:11
Mégsem tört el Cleverley lába, négy hét kihagyás vár rá (Agroinform)
A Vörös Ördögök 22 éves tehetsége szalaghúzódásal megúszta Kevin Davies belépőjét.
szept. 12
20:24
Videó: Az FTC és az Újpest sem kiesőjelölt, ez egészen biztos - Bognár (She)
A labdarúgó NB I nyolcadik fordulójáról az NSO Tv-nek adott értékelésében Bognár György kijelentette, már előre lehetett sejteni a Fradi és az Újpest győzelmét. Ez a két csapat nem kiesőjelölt, továbbá a Zalaegerszeg is magára talál, és feljön a középmezőnybe.
szept. 12
20:27
Bungee jumpinggal pihentek az angolok (Agroinform)
Szombaton szoros mérkőzésen győzött az angol rögbi válogatott az Új-Zélandon zajló rögbi világbajnokságon. A csapat néhány tagja a pihenőnapot is aktívan töltötte.
szept. 12
20:42
Módos éremért küzdhet és kvótát szerzett (Metropol)
Az 55 kilós, kötöttfogású Módos Péter a vigaszágon legyőzte a japán Haszegava Kohejt az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság hétfői nyitónapján, ezzel éremért küzdhet, s londoni indulási jogot szerzett.
szept. 12
20:45
Czink három szettben verte ellenfelét és jutott a nyolcaddöntőbe (Agroinform)
A 28 éves, New York-ban élő magyar teniszezőnő két éve éppen Québec Cityben aratta eddigi egyetlen WTA-tornagyőzelmét.
szept. 12
21:00
Újpest: Kabát Péter felgyógyult, és úgy látja, jó irányba haladnak (She)
Kabát Péter, az Újpest labdarúgója úgy látja, egyre jobban összekovácsolódik a lila-fehér legénység, ennek is gyümölcse a szombaton megszületett idénybeli első bajnoki győzelem (Pécs, 4–1) – többek között ez derült ki a játékosnak a klub hivatalos honlapján hétfőn megjelent rövid interjújából.
szept. 12
21:02
Jégkorong, Mol Liga: a Ferencváros megszerezte első győzelmét (She)
A Ferencváros jégkorongcsapata 7–4-re legyőzte a Steaua Rangerst a Mol Liga hétfő esti mérkőzésén Pesterzsébeten.
szept. 12
21:03
Gólzáporos mérkőzésen nyert a Ferencváros (Agroinform)
A Ferencváros hazai környezetben 7-4-re legyőzte a Steaua Rangers együttesét a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga hétfői mérkőzésén.

Keresés