2011. szeptember 16. péntek

szept. 16
14:46
Davis-kupa: Nadal lelépte Gasquet-t, előnyben a spanyolok (She)
Rafael Nadal győzelmével Spanyolország előnyt szerzett Franciaország ellen a Córdobában zajló Davis-kupa-párharc első mérkőzésén. A korábbi világelsőt gyakorlatilag csak az első szettben tudta megizzasztani néhány pont erejéig francia ellenfele.
szept. 16
14:47
A müncheni sokk után Hajnalék ellen javítana a Freiburg (Agroinform)
A Bundesliga 6. fordulójának nyitómérkőzésén Marcus Sorg együttese hazai pályán csap össze a Hajnal Tamással felálló VfB Stuttgarttal.
szept. 16
15:03
Kapus-saga Manchesterben - Vajon kié a bizalom? (Agroinform)
Rájár a rúd David de Geára: az angol sajtó pikkel rá, függetlenül attól, hogy véd-e, vagy sem. Nem csoda, hogy Fergusonnak is kezd tele lenni a hócipője az ostoba riporteri kérdésekkel.
szept. 16
15:18
Primera Divsión: bokasérülése miatt kérdéses C. Ronaldo hétvégi játéka (She)
Kérdéses Cristiano Ronaldo játéka a vasárnapi, Levante elleni spanyol bajnoki mérkőzésen. A Real Madrid portugál légiósának bokáját már a hétközi, Dinamo Zagreb elleni Bajnokok Ligája-meccs után ápolni kellett. Ronaldo ki is hagyta a mai tréninget, és csak egy újabb orvosi vizsgálat után dől el, hogy tagja lesz-e az utazó keretnek.
szept. 16
15:21
A Bayern januárban vinné Maloudát a Chelsea-től (Agroinform)
A Bayern München állítólag a nyáron is érdeklődött a Chelsea francia szélsőjéért. Florent Malouda létszámfölöttivé vált Juan Mata érkezésével, már a télen Németországba költözhet.
szept. 16
15:36
Videó: Bognár György ETO-győzelmet és paksi kontrákat vár hétvégén (She)
Az NSO Tv szakértője, Bognár György elmesélte várakozásait a labdarúgó NB I hétvégi fordulójával kapcsolatban. Úgy véli, a Vasas hazai pályán gondot okozhat a Videotonnak, míg a nyílt, támadófutballt játszó Debrecent meglepheti a kontrákra építő Paks. A Győri ETO–Ferencváros találkozóval kapcsolatban úgy érzi, nincsenek kérdőjelek a győztes kiléte felől.
szept. 16
15:39
Balog Győrben még jobb játékban és győzelemben bízik (Agroinform)
A ZTE ellen csapatkapitányi posztot betöltő védő szerint egy gát felszakadt bennük az első győzelmük után, ezért vasárnap Győrbe is a három pontért utaznak.
szept. 16
15:54
Serie A: a laziós Mauri egy hónapra harcképtelenné vált (She)
A Sky Sport Italia értesülései szerint húzódást szenvedett Stefano Mauri, a Lazio válogatott labdarúgója, így a középpályás 30-40 nap kihagyásra számíthat.
szept. 16
15:56
Evezés: két magyar egység a középdöntőben a plovdivi Eb-n (She)
A Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes és az egypárban érdekelt Széll Domonkos bejutott a középdöntőbe, azaz a legjobb 12 közé az evezősök plovdivi Európa-bajnokságának nyitónapján. A másik három magyar egység a reményfutamban folytathatja szereplését.
szept. 16
15:57
Cristiano Ronaldo kihagyhatja a hétvégi mérkőzést (Agroinform)
A portugál támadó kihagyta a pénteki edzést, később dönt arról a klub orvosi stábja, hogy bevethető-e a vasárnapi, Levante elleni bajokin.
szept. 16
15:59
Két magyar egység a középdöntőben (Agroinform)
A Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes és az egypárban érdekelt Széll Domonkos bejutott a középdöntőbe, azaz a legjobb 12 közé az evezősök plovdivi Európa-bajnokságának nyitónapján.
szept. 16
16:15
Lázok a Duisburgba szerződött (Agroinform)
Lázok János hétfőn utazott próbajátékra a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában érdekelt MSV Duisburg együtteséhez, csütörtökön írta alá egyéves szerződését.
szept. 16
16:33
Harminc éve győzte le a Tatabánya a Real Madridot (Agroinform)
Ma van épp harminc esztendeje, hogy a Tatabányai Bányász együttese 2-1-re legyőzte az UEFA Kupában a világhírű spanyol Real Madridot.
szept. 16
16:48
ZTE: Égetően szükségünk van a Kecskemét elleni pontokra - Németh (She)
A labdarúgó NB I utolsó helyén szerénykedő Zalaegerszegi TE technikai igazgatója, Németh Ottó a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, égetően szüksége van az együttesnek a Kecskemét elleni szombati találkozón a pontokra, és hiszi, hogy Prukner László munkája meghozza a csapat szezonbeli első sikerét.
szept. 16
16:51
A futballvilág mintamárkája - a Manchester United pénzügyei I. rész (Agroinform)
Sportgazdasági sorozatunk soron következő részében arra keressük a választ, hogy hol talált 110 millió fontot egy év alatt a Manchester United, és milyen eszközök alkalmazásának köszönhetően ért el rekord-profitot a nemrég véget érő üzleti évben.
szept. 16
16:53
Egy nappal később játszik a REAC Egerben (Agroinform)
Az MLSZ versenybizottsága mai ülésén megváltoztatta egy NB II-es bajnoki mérkőzés kezdési időpontját.
szept. 16
17:06
Jégkorong: hosszabbításos újvárosi siker a Steaua otthonában (She)
A magyar jégkorongbajnokság, a Mol-liga 4. fordulójában a Dab.Docler hosszabbítás után 4–3-ra nyert a Steaua Rangers otthonában. Az újvárosiak ezt megelőzően minden mérkőzésüket rendes játékidőben nyerték meg, így ez volt az együttes első szezonbeli pontvesztése, de így is vezeti a tabellát.
szept. 16
17:06
Rudolf Puskás nyomában (Blikk)
Athén — Puskás Ferenchez (†79) hasonlóan csak pozitív élményeket szeretne hagyni magáról a Panathinaikosz vezetőiben, szurkolóiban Rudolf Gergely (26).
szept. 16
17:08
Serie A: az Internél véget ér egy korszak, a Juvénál új kezdődik - Mancini (She)
A jelenleg az angol Manchester City labdarúgócsapatát irányító Roberto Mancini szerint az Internazionálénál véget ér egy korszak, míg a Juventusnál új kezdődik.
szept. 16
17:08
Hiába lőtt gólt Szabics, kikapott a Graz (Blikk)
Graz - Bár szép gólt szerzett, mégsem volt felhőtlen Szabics Imre (30) öröme, a válogatott focista csapata, az osztrák Sturm Graz ugyanis hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett az orosz Lokomotiv Moszkvától az Európa-liga csoportkörének nyitányán.
szept. 16
17:09
A BL-indulás a tét a Tottenham ellen - Kenny Dalglish (Agroinform)
Kenny Dalglish, a Liverpool menedzsere egy sajtótájékoztatón beszélt Steven Gerrard felépüléséről és a soron következő, Tottenham elleni mérkőzésről.
szept. 16
17:10
Brazília: barátai szerint Rivaldo az év végén befejezi pályafutását (She)
A Marca Brasil értesülései szerint a brazil labdarúgó-válogatottal 2002-ben világbajnokságot nyerő Rivaldo decemberben befejezheti pályafutását.
szept. 16
17:24
Juventus: ügynöke szerint Buffon a torinóiaknál fejezi be pályafutását (She)
Gianluigi Buffon ügynöke, Silvano Martina szerint a kapus a Juventusnál fejezi be pályafutását.
szept. 16
17:24
Ellopták a Wigan labdáit (Blikk)
Wigan — Labda nélkül maradt a Wigan futballcsapata. Az angol élvonalban szereplő együttes a mai, Everton elleni bajnokira készült volna, de nem tudta megtartani a tervezett gyakorlást, mert ellopták a sportszereket tartalmazó zsákot.
szept. 16
17:26
Davis-kupa: Ferrer megverte Simont, a spanyolok közel a döntőhöz (She)
David Ferrer 6:1, 6:4, 6:1-re legyőzte Gilles Simont, így a hazai pályán (Córdobában) játszó spanyol válogatott már 2–0-ra vezet Franciaország ellen a Davis-kupa világcsoportjának elődöntőjében. Korábban Rafael Nadal verte meg szintén három szettben Richard Gasquet-t.
szept. 16
17:27
Ne ítélkezzenek öt meccs után - Villas-Boas (Agroinform)
A Chelsea menedzsere szerint a Premier League-ben és a BL-ben is remek rajtot vettek, öt mérkőzés után dőreség lenne ítéletet mondani csapata felett. A Kékek vasárnap az Old Traffordon szerepelnek.
szept. 16
17:28
Videó: Érzésem szerint a Fradi nyerni fog Győrben - Takács Rita (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Takács Rita. A Sport Tv szerkesztő-műsorvezetője most a labdarúgó NB I 9. fordulójának párosításait elemzi, és elmondja, hogy érzése szerint a Ferencváros győztesen hagyja el Győr városát.
szept. 16
17:29
Ronaldót nem tiltja el az UEFA a bíró becsmérlése miatt (Agroinform)
A Real Madrid támadója a Zagreb elleni mérkőzés utáni nyilatkozatában a játékvezető ténykedését a „szégyen” kifejezéssel díjazta.
szept. 16
17:30
Újpest: Vermesnek gyakorlatilag újra kellett tanulnia a mozgást (She)
Vermes Krisztián a múlt héten már elkezdett kocogni, de az Újpest labdarúgócsapatának védőjére még nehéz hónapok várnak, hiszen mint mondta, gyakorlatilag újra kellett tanulnia a mozgást.
szept. 16
18:00
Rögbi-vb: a házigazda belelendült, az All Blacks átgázolt Japánon (She)
Az Új-Zélandon zajló rögbi-világbajnokságon a házigazda All Blacks valósággal átgázolt Japánon, amely második vereségét szenvedte el, ellentétben a második nagy különbségű, igaz papírforma győzelmét megszerző vendéglátókkal szemben.
szept. 16
18:02
Chelsea: a fiatal kapus a cseh élvonalban folytatja kölcsönben (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Chelsea fiatal kapusa, Matej Delac a cseh első osztályú SK Dynamo Ceske Budejovicéhez került egy évre kölcsönbe.
szept. 16
18:03
Rengeteg hiányzója van a Salzburg ellen készülő Volánnak (Agroinform)
Kőkemény csata vár a Sapa Fehérvár AV 19 csapatára, amelynek több kulcsjátékosa sem léphet pályára péntek este Salzburgban.
szept. 16
18:04
Hollandia: Vadóczot a NAC Breda ellen már a kezdőbe várják (She)
Alex Pastoor, a NEC Nijmegen edzője pozitív véleménnyel nyilatkozott Vadócz Krisztiánról, a csapatba a De Graafschap elleni vereség (0–1) alkalmával visszatérő magyar válogatott középpályásról. Holland vélemények szerint a játékos a Breda elleni ma esti bajnokin már a kezdőcsapatban kaphat lehetőséget.
szept. 16
18:06
MotoGP: csak a 125 kcm-ben tartottak délután edzést, a többit törölték (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíjának péntek délutáni, második szabadedzését csak a 125 kcm-ben tudták megtartani, ugyanis a technikai problémát – áramkimaradás – nem sikerült a folytatásban orvosolni, így előbb csak csúszott a program, utóbb aztán törölni kellett a Moto2 és a MotoGP edzését.
szept. 16
18:08
Bajnokok Ligája: Szentpétervárra érkezett a trófea, indul a körút (She)
Pénteken Szentpétervárra érkezett a labdarúgó Bajnokok Ligája hivatalos trófeája, ezzel megkezdődött az UniCredit Bank által szervezett Champions League Trophy Tour elnevezésű sorozat, amelynek egyik fő célja, hogy a szurkolók közelebb érezzék magukhoz az első számú európai kupát.
szept. 16
18:18
NB I: Diósgyőr-Kaposvár mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I kilencedik fordulójának nyitó mérkőzésén a Diósgyőr a Kaposvárt fogadja.  Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 16
18:20
Férfi kosárlabda Eb: nehéz kezdés után döntősök a spanyolok (She)
A Litvániában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság elődöntőjében a címvédő Spanyolország nagy csatában 92–80-ra legyőzte Macedóniát, így sorozatban harmadik alkalommal jutott be a fináléba. A találkozó legjobbja a 35 pontig jutó Juan Carlos Navarro volt, a macedónok legeredményesebbje a 25 egységet összeszorgoskodó Bo McCalebb lett.
szept. 16
18:21
Nadal és Ferrer győzelmével közel a döntőhöz a spanyolok (Agroinform)
A spanyol Davis Kupa-válogatott Rafael Nadal és David Ferrer győzelmével 2-0-ra vezet a franciák ellen.
szept. 16
18:22
Davis-kupa: Nalbandian előnyhöz juttatta az argentinokat Belgrádban (She)
David Nalbandian 6:4, 4:6, 6:2, 6:2-re legyőzte Viktor Troickit, így Argentína 1–0-ra vezet Belgrádban Szerbia ellen a Davis-kupa világcsoportjának elődöntőjében. A második mérkőzésen Janko Tipszarevics és Juan Martín del Potro csap össze.
szept. 16
18:39
Szentpétervárra érkezett a trófea (Agroinform)
Pénteken Szentpétervárra érkezett a labdarúgó Bajnokok Ligája hivatalos trófeája, ezzel megkezdődött az UniCredit Bank által szervezett Champions League Trophy Tour elnevezésű sorozat, amelynek egyik fő célja, hogy a szurkolók közelebb érezzék magukhoz az első számú európai kupát.
szept. 16
18:57
Fernando Torres nem sztárjátékos, a Chelsea valóban lassú - Leboeuf (Agroinform)
A korábbi Chelsea-hátvéd kijelentette, Fernando Torres nem bírja elviselni, hogy jelenlegi csapatában nem rá épül a játék.
szept. 16
19:12
Barcelona: Guardiola a B-csapatból három játékost felhívott a nagyok közé (She)
Pep Guardiola a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője a pénteki edzésre a tartalékgárda három játékost is meghívta, így edzett a nagyok között a két középpályás, Cristian Lobato és Javi Espinosa, valamint a védő Marc Muniesa.
szept. 16
19:14
Ipswich Town: edzője úgy nyilatkozott, Priskin mehet, ha akar (She)
Paul Jewell, az Ipswich Town menedzsere a BBC helyi rádiójának nyilatkozva elmondta, nincs baja Priskin Tamással, de a csatár távozhat az Ipswich Towntól, ha akar.
szept. 16
19:15
A Dab.Docler hosszabbításban győzött a Steaua Rangers otthonában (Agroinform)
A vendég Dab.Docler hosszabbításban legyőzte a román Steaua Rangerst a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga pénteki játéknapján.
szept. 16
19:30
Tenisz: Pervak és Birnerová küzd meg egymással a taskenti fináléban (She)
Az első kiemelt orosz Kszenija Pervak és a cseh Eva Birnerová jutott döntőbe a Taskentben zajló női tenisztornán.
szept. 16
19:32
Ökölvívás: Mosley azt tanácsolta, teszteltessem Pacquiaót - Mayweather (She)
Valószínűleg nincs olyan bokszrajongó, aki ne szeretné látni a Floyd Mayweather Jr.–Manny Pacquiao mérkőzést, és olyan sincs, aki ne tudná, mi akadályozza meg leginkább a találkozó létrejöttét. Bizonyos álláspontok szerint Mayweather egyszerűen tart a filippínó bunyóstól és azért ragaszkodik a véletlenszerű doppingtesztekhez, mások szerint viszont Pacquiaónak lehet némi takargatnivalója, és…
szept. 16
19:33
Priskin miatt körbetelefonálták a Championship-klubokat, de sehol nem kellett (Agroinform)
Paul Jewell, az Ipswich Town menedzsere kijelentette, nincs baja Priskin Tamással, de a magyar válogatott támadó távozhat az Ipswich Towntól.
szept. 16
19:35
Nalbandian győzelmével vezetnek az argentinok Szerbiában (Agroinform)
Hiába egyenlítette Viktor Troicki a második szettben, végül David Nalbandian 3-1-re magabiztosan nyert a Davis Kupa elődöntőjében.
szept. 16
19:48
Valencia: a Barca nyáron ingyen viheti az U19-es Európa-bajnokot (She)
Hiába van 2013 júniusáig szóló élő szerződése a spanyol Valenciával Paco Alcácernek, a tehetséges támadó már 2012 nyarán eligazolhat, méghozzá ingyen. Legintenzívebb kérője nem más, mint a BL-ben és a bajnokságban címvédő Barcelona.
szept. 16
19:50
Tenisz: Marosi Katalin párosban tornát nyert Horvátországban (She)
Marosi Katalin a portugál Maria Koehler oldalán megnyerte az 50 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztorna párosversenyét.

Keresés