2011. szeptember 16. péntek

szept. 16
19:51
Balázs Attila kikapott James Wardtól, vezetnek a britek (Agroinform)
Balázs Attila négy játszmában kikapott pénteken James Wardtól, ezzel a britek jutottak előnyhöz a magyarokkal szemben Glasgowban, a tenisz Davis Kupa euro-afrikai zónája II. csoportjának harmadik, egyben utolsó fordulójában, amelyen a feljutás a tét.
szept. 16
20:06
Ökölvívás: Mayweather Mosley tanácsára teszt alá vetné Pacquiaót (She)
Valószínűleg nincs olyan bokszrajongó, aki ne szeretné látni a Floyd Mayweather Jr.–Manny Pacquiao mérkőzést, és olyan sincs, aki ne tudná, mi akadályozza meg leginkább a találkozó létrejöttét. Bizonyos álláspontok szerint Mayweather egyszerűen tart a filippínó bunyóstól és azért ragaszkodik a véletlenszerű doppingtesztekhez, mások szerint viszont Pacquiaónak lehet némi takargatnivalója, és…
szept. 16
20:08
Paks: Nem lesz egyszerű a DVSC otthonában játszani - Kis Károly (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC vezetőedzője, Kis Károly elmondása szerint igyekeznek minél előbb javítani a DVTK elleni 1–1-et követően, de úgy érzi, hogy a DVSC-TEVA otthonában ez nem lesz egyszerű feladat.
szept. 16
20:09
Milan Perics bombája csak a szépítésre volt elég Diósgyőrben (Agroinform)
A Diósgyőr Lippai góljával hamar megszerezte a vezetést a Kaposvár ellen, majd a második félidőben Arze növelte az előnyt, a góllövőlista vezetője már csak szépíteni tudott.
szept. 16
20:10
Davis-kupa: Balázs Attila négy szettben kikapott az első mérkőzésen (She)
Balázs Attila szépen helyt állt a világranglistán nála több mint száz hellyel előrébb álló James Ward ellen, ám 6:4, 6:4, 4:6, 6:4-re végül kikapott tőle, így Nagy-Britannia 1–0-ra vezet a magyar csapat ellen a Davis-kupa Euroafrikai zóna 1. csoportjába jutásért vívott találkozón, amelyet a glasgow-i Braehead Arenában játszanak.
szept. 16
20:12
Újpest: Bátran kell játszanunk a Honvéd ellen - Szpisljak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője, Zoran Szpisljak a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, a védekezésre fektették a hangsúlyt az edzéseken, és bátor játékot vár a Budapest Honvéd elleni fővárosi derbin.
szept. 16
20:14
Női kézilabda NB I: a Békéscsabának esélye sem volt Szekszárdon (She)
A Szekszárd hazai pályán 31–20-ra nyert a Békéscsaba ellen a női kézilabda NB I 3. fordulójában.
szept. 16
20:16
NB I: a DVTK egy góllal győzte le a Kaposvárt hazai pályán (She)
A labdarúgó NB I kilencedik fordulójának nyitó mérkőzésén a DVTK hazai pályán 2–1-re legyőzte a Kaposvárt. A hazaiak szerezték meg a vezetést az első félidőben Lippai Ákos góljával, majd a fordulás után Arze tovább növelte az előnyt, a 66. percben Milan Perics szépített és állította be a végeredményt.
szept. 16
20:24
NB I: nyert a Diósgyőr (Infostart)
A Diósgyőr hazai pályán egy góllal jobbnak bizonyult a Kaposvár együttesénél a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
szept. 16
20:24
NB I: Ha kevesebb a hiba, több góllal is nyerhettünk volna - Benczés (She)
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 9. fordulójának nyitó mérkőzésén a Diósgyőri VTK hazai pályán 2–1-re legyőzte a Kaposvári Rákóczit. A hazaiak mestere, Benczés Miklós lefújás utáni nyilatkozatában elmondta, ha kevesebbet hibázik együttese az utolsó passzoknál, nagyobb is lehetett volna a különbség.
szept. 16
20:26
NB I: A döntetlen reálisabb eredmény lett volna - Sisa (She)
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 9. fordulójának nyitó mérkőzésén a Diósgyőri VTK hazai pályán 2–1-re legyőzte a Kaposvári Rákóczit. A vendégek vezetőedzője, Sisa Tibor a SportTv-nek adott nyilatkozatában elmondta, a döntetlen reálisabb lett volna.
szept. 16
20:27
Maradona mellel szelidítette meg a labdát a kispadon - videó (Agroinform)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, bemutatkozott Diego Maradona az al-Vaszl kispadján. Csapata 4–3-as vereséget szenvedett az al-Dzsazirától, de az isteni Diego technikája még mindig a régi.
szept. 16
20:28
Bundesliga 2.: az Eintracht, a Fortuna és az Ingolstadt is négyet vágott (She)
A német labdarúgó-bajnokság másodosztályának (Bundesliga 2.) pénteki mérkőzésein az Eintracht Frankfurt és a Fortuna Düsseldorf is négy gólt szerezve nyert, így tovább őrzi veretlenségét.
szept. 16
20:42
Női junior vízilabda vb: újabb sikerével döntős a magyar együttes (She)
Két napon belül a második hosszabbításos mérkőzését is megnyerte a magyar válogatott: csapatunk ezúttal Oroszország ellen győzött 12–11-re a ráadásban, így szombat este az aranyéremért mérkőzik a trieszti női junior vízilabda-világbajnokságon.
szept. 16
20:42
Otthon tartotta a három pontot a Diósgyőr (Metropol)
A Diósgyőr hazai pályán egy góllal jobbnak bizonyult a Kaposvár együttesénél a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
szept. 16
20:44
Jégkorong, Mol Liga: az FTC kikapott Brassóban, a Miskolc nyert Újpesten (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a Ferencváros és az Újpest is kikapott pénteken, a zöldek Brassóban szenvedtek ötgólos vereséget, a lilák hazai környezetben kaptak ki a Miskolctól öt találattal.
szept. 16
20:45
Leandro Damiao 50 millió euróért távozhat (Agroinform)
A Porto Alegre már-már lehetetlen árat kér a brazil válogatott támadóért, akiért a Tottenham és a Barcelona is élénken érdeklődik.
szept. 16
20:46
Videó: parádés emelésre kaposvári bombagól volt a válasz; nyert a DVTK (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I kilencedik fordulójának nyitó mérkőzésén a DVTK hazai pályán 2–1-re legyőzte a Kaposvárt. A hazaiak szerezték meg a vezetést az első félidőben Lippai Ákos góljával, majd a fordulás után Arze tovább növelte az előnyt. A 66. percben Milan Perics szépített és állította be a végeredményt.
szept. 16
21:03
Bulgár nyerte Godó Kitti súlycsoportját (Agroinform)
Kínai, bolgár és orosz versenyző nyert aranyérmet pénteken a vasárnapig tartó isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon.
szept. 16
21:18
Birkózó vb: kínai, bolgár és orosz aranyérem az ötödik napon (She)
Kínai, bolgár és orosz versenyző nyert aranyérmet pénteken a vasárnapig tartó isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon.
szept. 16
21:21
Benczés az utolsó passzok miatt bosszankodott (Agroinform)
A DVTK hazai pályán 2-1-re győzte le Kaposvári Rákóczi csapatát az OTP Bank Liga 9. fordulójának nyitómérkőzésén.
szept. 16
21:23
A Miskolc nyert Újpesten, a Ferencváros kikapott Romániában (Agroinform)
A Ferencváros és az Újpest egyaránt vereséget szenvedett a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga pénteki játéknapján.
szept. 16
21:36
Davis-kupa: Del Potro legyőzte Tipszarevicset, Argentína 2-0-ra vezet (She)
Juan Martín del Potro 7:5, 6:3, 6:4-re legyőzte Janko Tipszarevicset, így Argentína 2–0-ra vezet idegenben Szerbia ellen a Davis-kupa világcsoportjának elődöntőjében. Az első meccsen David Nalbandian négy szettben nyert Viktor Troicki ellen.
szept. 16
21:38
Blog: Tetszik a szurkolók fanatizmusa - Karl Erik Böhn (She)
Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott norvég szövetségi kapitánya ezentúl rendszeresen jelentkezik bejegyzésekkel a bajnokság és a nemzeti csapat aktuális kérdéseiről. Milyennek látja az erőviszonyokat, hogyan érzi magát hazánkban, mik a közeljövőbeni tervei?
szept. 16
21:39
Del Potro legyőzte Tipszarevicset, 2-0-ra vezetnek az argentinok (Agroinform)
Janko Tipszarevics Belgrádban szenvedett vereséget Juan Martín del Potrótól, ezzel már 2-0-s hátrányban a szerbek.
szept. 16
21:41
Sisa Tibor szerint a döntetlen lett volna reális (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 9. fordulójának nyitó mérkőzésén a Diósgyőri VTK hazai pályán 2–1-re legyőzte a Kaposvári Rákóczit.
szept. 16
21:54
Jégkorong, EBEL: Salzburgban egy harmadon át élt a Volán reménye (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának harmadik fordulójában a Sapa Fehérvár AV19 a Salzburg Red Bull vendégeként lépett pályára és szenvedett egyharmadnyi ígéretes helytállást követően háromgólos vereséget. A fehérváriak egy győzelemmel és két vereséggel állnak.
szept. 16
21:56
Davis-kupa: a lesajnált Kiss Sebő helytállt Andy Murray ellen (She)
A világranglistapont nélküli, a brit sajtó és szurkolók által igencsak lesajnált Kiss Sebő 6:0, 6:2, 7:6-ra kikapott Andy Murraytől, így a brit válogatott 2–0-ra vezet a pénteki egyesek után a magyar Davis-kupa-csapat ellen az Euroafrikai zóna 1. csoportjába jutásért vívott mérkőzésen.
szept. 16
21:57
Yohan Blake elhomályosította Usain Bolt idei legjobbját is Brüsszelben - videó (Agroinform)
Miután Usain Bolt az idei év legjobbjával, 9.76-tal nyert 100 méteren, Yohan Blake 19.26-tal, minden idők második legjobb eredményével nyerte meg a 200 métert 2011 utolsó, brüsszeli Gyémánt Liga-versenyén.
szept. 16
22:12
Férfi kosárlabda Eb: először jutottak döntőbe a franciák (She)
A Litvániában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság elődöntőjében a francia válogatott 79–71-re legyőzte Oroszországot, így fennállása során először jutott be a fináléba, ahol ellenfele a Macedóniát megverő, címvédő Spanyolország lesz.
szept. 16
22:15
Vadóczék hazai pályán kaptak ki a Bredától (Agroinform)
A holland élvonal pénteki mérkőzésén a Babos Gábort és Vadócz Krisztiánt is végig a soraiban tudó Nijmegen hazai pályán kapott ki a NAC-tól. Eppel Márton nem volt a keretben.
szept. 16
22:17
Az első harmadig tartotta magát az AV19 Salzburgban (Agroinform)
Háromgólos vereséget szenvedett a Sapa Fehérvár AV19 a Red Bull Salzburg otthonában pénteken, az osztrák jégkorongligában.
szept. 16
22:30
Strandfoci: egygólos vereség a svájci válogatott ellen (She)
Ismét helytállt a magyar strandlabdarúgó-válogatott a világ egyik legjobb csapata, a svájci nemzeti együttes ellen.
szept. 16
22:33
Mats Hummels a Barcelona érdeklődését is felkeltette (Agroinform)
A 22 éves védőnek 2014-ig érvényes szerződése van a Borussia Dortmunddal, amely 20 millió euróért engedné el őt.
szept. 16
22:48
Gyémánt Liga: Blake hét századdal maradt el Bolt rekordjától (She)
Minden idők második legjobb eredményével, Usain Bolt 19.19 mp-es világrekordjától mindössze hét századdal elmaradva, 19.26-tal nyerte a 200 méteres síkfutást Yohan Blake az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat brüsszeli záróversenyén, pénteken.
szept. 16
22:50
Videó: A fantasztikus közönség jelenti a diósgyőri titkot! - Lippai (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I kilencedik fordulójának nyitó mérkőzésén a DVTK hazai pályán 2–1-re legyőzte a Kaposvárt. A hazaiak szerezték meg a vezetést az első félidőben Lippai Ákos góljával, majd a fordulás után Arze tovább növelte az előnyt. A 66. percben Milan Perics szépített és állította be a végeredményt.  Az NSO Tv-nek a főszereplők értékeltek.
szept. 16
22:51
Harnik duplájával nyert Freiburgban a Stuttgart (Agroinform)
Az osztrák Harnik duplájára csak Cissé válaszolt a hazaiak részéről, a győztes VfB-ben Hajnal Tamás szűk fél órát kapott.
szept. 16
22:52
Hollandia: Vadóczéknak sokba került a második félidei rövidzárlat (She)
A Babos Gábort és Vadócz Krisztiánt végig a soraiban tudó NEC hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a NAC-tól a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának nyitó mérkőzésén.
szept. 16
23:06
Bundesliga: a Stuttgart a Freiburg vendégeként nyert, Hajnal 30 perce (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 6. fordulójának nyitó mérkőzésén a Stuttgart a Freiburg vendégeként győzött és jutott három ponthoz. A vendégeknél Hajnal Tamás csereként a 63. percben állt be.
szept. 16
23:08
Norvágia: Korcsmár visszatért, a Brann kiszenvedte a győzelmet (She)
Kisebb sérüléséből felépülve Korcsmár Zsolt újra elfoglalta helyét a Brann Bergen védelmében, csapata pedig 1–0-ra nyert hazai pályán a norvég labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának péntek esti mérkőzésén a Haugesund ellen.
szept. 16
23:09
A félprofi Kiss Sebő remekül tartotta magát Andy Murray ellen (Agroinform)
Andy Murray három játszmában győzött Kiss Sebő ellen pénteken, ezzel a britek 2-0-s vezetésre tettek szert a magyarokkal szemben Glasgow-ban.
szept. 16
23:11
Francia-spanyol döntőt rendeznek vasárnap (Agroinform)
A francia válogatott lesz a címvédő spanyol csapat ellenfele a Litvániában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság vasárnapi fináléjában, miután a pénteki elődöntőben legyőzte Oroszország együttesét.
szept. 16
23:24
Tenisz: a Czinket búcsúztató Hantuchová kiesett a negyeddöntőben (She)
A 2. fordulóban Czink Melindát búcsúztató Daniela Hantuchová nem jutott a legjobb négy közé a Québecben zajló női tenisztornán. Az első kiemelt szlovák játékost az új-zélandi Marina Erakovic verte meg 6:4, 6:4-re.
szept. 16
23:26
Futsal NB I: Füzy és Veres duplázott, a Vasas elvette a MAFC veretlenségét (She)
Az élvonalbeli futsalbajnokság alapszakaszának harmadik fordulójában a Vasas pályaválasztóként öt góllal nyert a MAFC ellen.
szept. 16
23:28
Real Madrid: 480 millió euróra nőtt a bevétel az előző szezonban (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata a honlapján bejelentette, hogy a 2010–2011-es idényben 480.2 millió euró bevételre tett szert, ami a legnagyobb, a világ sportegyesületei között.
szept. 16
23:42
Eredmények: Alex duplázott, a Fener idegenben fordított és nyert (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Super Lig) második fordulójában a Fenerbahce egygólos hátrányba került a Gaziantepspor vendégeként, de brazil légiósa, Alex duplájával fordított, hogy aztán a hajrában a szenegáli Henri N'Tsama találatával bebiztosítsa a sikerét.

Keresés