2011. szeptember 17. szombat

szept. 17
13:49
Birkózó-vb: Veréb István vereséget szenvedett a címvédő bolgártól (She)
A szabadfogásúak 84 kg-os súlycsoportjában szereplő Veréb István első, a 32 közé jutásért rendezett meccsén kikapott a címvédő bolgár Mihail Petrov Ganevtől az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság szombati versenynapján.
szept. 17
13:51
Női röplabda Extraliga: a Békéscsaba vendégként is simán nyert (She)
Látogatóként is magabiztosan győzött a Békéscsaba a női röplabda Extraliga szombati játéknapjának nyitó mérkőzésén.
szept. 17
13:51
Guardiola lehet az utódom - Del Bosque (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-válogatottat világbajnoki címre vezető Vicente Del Bosque szerint a Barcelona vezetőedzője tökéletes választás lenne visszavonulása után a Furia Roja élére.
szept. 17
14:03
MotoGP: Stoner, Márquez és Zarco volt a leggyorsabb délelőtt (She)
A „királykategóriában” az ausztrál Casey Stoner volt a leggyorsabb a gyorsasági motorosok Aragóniai Nagydíjának szombati szabadedzésén. A Moto2-ben Marc Márquez, 125 kcm-ben Johann Zarco érte el a legjobb időt. A holnapi futamra kvalifikáló időmérő edzéseket délután rendezik.
szept. 17
14:05
Videó: Tom Brady és Sam Bradford csatája élményszámba megy (She)
Az NFL kapcsán megszólaló szakértőink közül ezúttal Iványi Márton, a Budapest Wolves jelenleg sérült szélső elkapója veti fel, vajon mi is várhat az amerikaifutball színterén a szurkolókra. A hétvége legérdekesebb meccsének ígérkezik a New England Patriots-San Diego Chargers összecsapás, hiszen két sztárirányító áll majd a támadófalak mögött.
szept. 17
14:27
Medvegyev gyalogost gázolt halálra (Agroinform)
Zebrán gázolt halálra egy gyalogost Andrej Medvegyev, az ukrán teniszszövetség tiszteletbeli elnöke, korábbi kiváló teniszjátékos.
szept. 17
14:42
Birkózó-vb - Veréb kikapott a címvédőtől (Behaviour)
A szabadfogásúak 84 kg-os súlycsoportjában szereplő Veréb István első, a 32 közé jutásért rendezett meccsén kikapott a címvédő bolgár Mihail Petrov Ganevtől az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság szombati versenynapján.
szept. 17
14:45
Supka foltoz, Szpisljak bátorít (Agroinform)
Szombaton öt mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 9. fordulója. A múlt héten az első győzelmét megszerző Újpest a Pápán vereséget szenvedő Honvéd otthonába látogat.
szept. 17
14:47
A Barca az Osasuna ellen szakítaná meg "rossz" sorozatát (Agroinform)
A La Liga negyedik fordulójának szombati játéknapján a legnagyobb kérdés, hogy az egymás után két döntetlent elérő Barcelona mire lesz képes az Osasuna ellen.
szept. 17
14:57
Tenisz: az ukrán szövetség tiszteletbeli elnöke gyalogost gázolt halálra (She)
Zebrán gázolt halálra egy gyalogost Andrej Medvegyev, az ukrán teniszszövetség tiszteletbeli elnöke, korábbi kiváló teniszjátékos.
szept. 17
14:59
Blackburn: Kean távozása esetén Solskjaer lehet az új menedzser (She)
Angol források szerint Ole Gunnar Solskjaer elsőként szerepel a Blackburn Rovers listáján, ha kirúgják Steve Keant, az együttes jelenlegi menedzserét. A 38 éves Solskjaer remekül szerepel a norvég bajnokságban a Moldéval, ami felkeltette a Rovers vezetőinek figyelmét is.
szept. 17
15:01
Búvárúszás: hat arany és két ezüst a berlini tájékozódási vb-n (She)
Összesen hat arany- és két ezüstérmet szereztek a magyarok a Berlinben rendezett tájékozódási búvárúszó világbajnokságon, illetve az ugyanitt rendezett junior Európa-bajnokságon.
szept. 17
15:03
Kiss Gergely a nyolcaddöntőbe jutott (Agroinform)
A szabadfogásúak 96 kg-os súlycsoportjában szereplő Kiss Gergely győzelemmel kezdett, így a nyolcaddöntőbe jutott az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság szombati versenynapján.
szept. 17
15:05
Így kell kilőni a labdaszedő fiút - videó (Agroinform)
Egy fölészálló lövési kísérletből is alakulhat ki veszélyes helyzet a pálya környékén. Az alábbi videón a labdaszedő fiút lőtte fejbe mandínerből a rosszul célzó csatár.
szept. 17
15:18
Itt a legújabb utcai sport, a Panna Futball (Metropol)
A street futball játékcsalád legfiatalabb képviselője, a ketrecfoci nem csupán az új "őrületet" jelenti, hanem az utánpótlás-nevelés hatékony eszköze is lehet - hangzott el a Panna Futball magyarországi bemutatóján szombaton.
szept. 17
15:21
A múlt sérelmei is motiválják a Haladást (Agroinform)
A múlt héten a Honvéd ellen magabiztos győzelmet arató Pápa a Videotontól vereséget szenvedő Haladás otthonába látogat az OTP Bank Liga 9. fordulójában.
szept. 17
15:33
Rögbi-vb: Írország sokkolta Ausztráliát, dél-afrikai és argentin siker (She)
Az Új-Zélandon zajló rögbi-világbajnokság csoportkörének második fordulójában a torna első igazán nagy rangadója óriási meglepetéssel végződött. A visszafogottan kezdő és a felkészülési időszakban önmaga árnyékának bizonyuló Írország ugyanis legyőzte Ausztráliát, amelyet a házigazda legnagyobb riválisának tekinthető a vb-cím megszerzésében.
szept. 17
15:35
Videoton: töretlen a bizalom Paulo Sousa és stábja iránt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos közleményben erősítette meg, hogy továbbra is töretlen a bizalom Paulo Sousa és stábja iránt.
szept. 17
15:39
Lázok 70 percet kapott első meccsén a Duisburgban (Agroinform)
A héten a Vasasból a német másodosztályban szereplő Duisburgba igazoló Lázok János az Union Berlin elleni mérkőzésen kezdőként jutott szóhoz, csapata 1-1-re végződő hazai találkozóján.
szept. 17
15:41
Az Inter vagy a Roma teszi helyre magát és a másikat? (Agroinform)
A milánói kék-feketék és a Farkasok is rosszul kezdték a szezont a bajnokságban és a nemzetközi porondon is. Szombat este egymás ellen mutathatják meg, ki mennyit ér.
szept. 17
15:57
Kétszer vezetett, mégis kikapott Blackburnben az Arsenal (Agroinform)
Az Ágyúsok 1-0-ra, majd 2-1-re is vezettek, de a halványan kezdő, majd első egyenlítő gólja után feltámadó Rovers Yakubu vezérletével két vállra fektette Arsene Wenger együttesét.
szept. 17
15:59
Nincs edzőkérdés a címvédőnél (Agroinform)
Töretlen a klubvezetés bizalma a labdarúgó NB I-ben címvédő Videoton portugál vezetőedzője, Paulo Sousa iránt.
szept. 17
16:09
NB I: ZTE-Kecskemét mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában a sereghajtó Zalaegerszeg a Magyar Kupa-címvédő Kecskemétet fogadja. Kövesse a mérkőzéseket élő szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 17
16:12
Önmagukat verték meg az Ágyúsok (Metropol)
A szebb napokat látott Arsenal 4-3-ra kikapott a Blackburn vendégeként az angol futballbajnoki élvonal, a Premier League ötödik fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
szept. 17
16:15
Kiss kikapott, a vigaszágban reménykedhet, Veréb már abban sem (Agroinform)
A szabadfogásúak 96 kg-os súlycsoportjában szereplő Kiss Gergely kikapott nyolcaddöntős meccsén az isztambuli birkózó-vb szombati versenynapján.
szept. 17
16:17
Ricardo Carvalho Mourinhóról és a Real Madridról - videó magyar felirattal (Agroinform)
Ricardo Carvalho a Real Madrid TV-nek adott interjújában beszél José Mourinhóról, a Santiago Bernabéu atmoszférájáról és arról is, hogy kiket tart a legjobbnak a Real Madridnál.
szept. 17
16:27
Videó: az Arsenal „lőtte″ a több gólt, mégis kikapott a Blackburntől (She)
Összesen hét gól született a Blackburn–Arsenal Premier League-mérkőzésen. Ebből ötöt „szereztek″ a vendégek, és csak kettőt a hazaiak, mégis a Rovers örülhetett a végén, mert a londoniak két találata is öngól volt.
szept. 17
16:27
Száguldó iskolás (Blikk)
szept. 17
16:51
Nyerni akar a Siófok? Állunk elébe! - Mészáros Ferenc (Agroinform)
A múlt héten Újpesten súlyos vereséget szenvedő Pécs a Debrecen győzelmi sorozatát megszakító Siófokot fogadja.
szept. 17
16:53
Kiss ellenfele továbbment, a magyar a vigaszágon szerezhet kvótát (Agroinform)
A szabadfogásúak 96 kg-os súlycsoportjában szereplő Kiss Gergely kikapott ugyan a nyolcaddöntőben Reza Mohammad Ali Jazdamitól, de a vigaszágon tovább küzdhet az isztambuli birkózó-vb-n.
szept. 17
17:03
Döntetlen Angyalföldön (Infostart)
A címvédő Videoton nem bírt a házigazda Vasassal az OTP Bank Liga kilencedik fordulójának szombati első találkozóján. Döntetlent játszott a ZTE is a Kecskeméttel.
szept. 17
17:03
MotoGP: Stoner indul az élről, 125 kcm-ben ismét tarolnak a spanyolok (She)
A világbajnoki pontversenyben vezető ausztrál Casey Stoner indulhat az élről a gyorsasági motorosok „királykategóriájának” Aragóniai Nagydíján. Stoner mögül a spanyol Dani Pedrosa és az amerikai Ben Spies startolhat. A 125 kcm-esek között ismét domináltak a spanyolok: az első három helyet kibérelték az ibériai versenyzők.
szept. 17
17:05
NB I: gól nélküli döntetlent játszott a Vasas a Videotonnal (She)
Az NB I 9. fordulójában a tizenharmadik helyezett Vasas a játéknap előtt hatodik pozícióban álló Videotont fogadta. Az első félidő nem hozott gólt, és futballt is csak ritkán, de a némileg fogyaszthatóbbra sikerült második játékrészben sem született találat.
szept. 17
17:09
Yakubu-dupla és két öngól Blackburnben - videó (Agroinform)
A szebb napokat látott Arsenal 4-3-ra kikapott a Blackburn vendégeként a PL ötödik fordulójának szombati nyitómérkőzésén. A Roversben Yakubu duplázott, és Alex Song valamint Laurent Koscielny is öngólt szerzett.
szept. 17
17:11
Továbbra is nyeretlen idegenben a Videoton (Agroinform)
A címvédő gólnélküli döntetlent ért el a Vasas vendégeként: Paulo Sousa csapata ezzel továbbra is nyeretlen maradt idegenben, míg a Vasas Marijan Vlak vezetésével sorozatban negyedik mérkőzésén sem talált legyőzőre.
szept. 17
17:21
NB I: Az akarat megvolt, a játék hiányzott - Marijan Vlak (She)
Gól nélküli döntetlent játszott az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Vasas és a Videoton az Illovszky Rudolf Stadionban. Marijan Vlak, az angyalföldiek vezetőedzője a lefújást követően elmondta: bár győzelemre játszottak, elégedettnek kell lenniük az otthon tartott egy ponttal.
szept. 17
17:23
NB II, Nyugat: nem hozott gólt a Fradi-Győr kettős rangadó nyitánya (She)
Nem hozott gólt a Ferencváros II és a Győri ETO II szombat délutáni mérkőzése a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 5. fordulójában.
szept. 17
17:24
Honvéd- és Haladás-siker az NB1-ben (Metropol)
Továbbra sincs győzelme a ZTE-nek. Danilo-duplával Honvéd-siker. Döntetlen Pécsett és Angyalföldön. Kenesei büntetője döntött a 92. percben.
szept. 17
17:25
Davis-kupa: a franciák simán nyerték meg a párost, és szépítettek (She)
Szépített a francia férfi teniszválogatott a spanyolok elleni párharcban a Davis-kupa elődöntőjében.
szept. 17
17:27
Serie B: Kovácsikék rangadót nyertek, Komanék otthon ikszeltek (She)
Egymás után a második mérkőzését is megnyerte a Reggina az olasz labdarúgó-bajnokság második vonalában: a Kovácsik Ádámot foglalkoztató klub a játéknapot megelőzően még előtte álló Pescarát győzte le 4–2-re szombat délután.
szept. 17
17:27
Tsongáék lemosták a pályáról Verdascóékat - szépítettek a franciák (Agroinform)
A Davis Kupa elődöntőjében a Jo-Wilfried Tsonga-Micheal Llodra összetételű páros három játékot veszítve győzte le a hazai pályán játszó Fernando Verdasco-Feliciano Lopez duót - ezzel a franciák 2-1- szépítettek a három győzelemig tartó összecsapáson.
szept. 17
17:39
Davis Kupa: kikapott a magyar páros, továbbjutottak a britek (Infostart)
A Bardóczky Kornél, Balázs Attila kettős három játszmában kikapott szombaton a brit párostól, ezzel a hazai csapat 3-0-s, behozhatatlan előnyhöz jutott a magyar válogatottal szemben Glasgow-ban, a tenisz Davis Kupa euro-afrikai zónája II. csoportjának harmadik, egyben utolsó fordulójában, melyben az I. csoportba jutás volt a tét.
szept. 17
17:39
Davis-kupa: a britek nyerték a párost is, és ezzel a párharcot (She)
A brit válogatott nyerte meg a szombati párost is, ezzel eldőlt a párharc, ugyanis 3:0-ra vezet összesítésben a magyar Davis-kupa-csapat ellen az Euroafrikai zóna 1. csoportjába jutásért vívott mérkőzésen. A Bardóczky Kornél, Balázs Attila páros három szettben maradt alul.
szept. 17
17:45
Kovácsik Ádámmal a kapuban nyert a Reggina, Komanék ikszeltek (Agroinform)
Szombat délután rendezték a Serie B ötödik fordulójának legtöbb mérkőzését, a magyar érdekeltségű csapatok közül három is pályára lépett.
szept. 17
17:47
A Köln felnégyelte a Leverkusent a Rajna-menti rangadón (Agroinform)
Az esélytelenebb Köln Lukas Podolski vezérletével 4-1-re verte idegenben a Bayer Leverkusent a Bundesliga 6. fordulójának szombati játéknapján.
szept. 17
17:49
A párost is megnyerték a britek, ezzel továbbjutottak (Agroinform)
A Bardóczky Kornél, Balázs Attila kettős három játszmában kikapott szombaton a brit párostól, ezzel a hazai csapat 3-0-s, behozhatatlan előnyhöz jutott a magyar válogatottal szemben Glasgow-ban
szept. 17
17:57
NB I: Honvéd-Újpest bajnoki mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A Budapest Honvéd legutóbbi három találkozóját megnyerte a Bozsik-stadionban, úgy, hogy hat gólt szerzett, és egyet sem kapott. A kispestiek ma fővárosi derbin fogadják az első bajnoki sikerüket múlt héten, a Pécs ellen megszerző újpestieket. Kövesse a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 17
17:59
Davis-kupa: a franciák után a szerbek is szépítettek a párosban (She)
Ahogy nem sokkal korábban a francia válogatott a spanyolok ellen, a címvédő szerb férfi teniszcsapat is a párosban szépített Argentínával szemben a Davis-kupa elődöntőjében.
szept. 17
18:00
Kikapott a magyar páros a Davis Kupán (Metropol)
A Bardóczky Kornél, Balázs Attila kettős három játszmában kikapott szombaton a brit párostól, ezzel a hazai csapat 3-0-s, behozhatatlan előnyhöz jutott a magyar válogatottal szemben Glasgow-ban, a tenisz Davis Kupa euro-afrikai zónája II. csoportjának harmadik, egyben utolsó fordulójában, melyben az I. csoportba jutás volt a tét.
szept. 17
18:01
Cselgáncs: Karakas bronzérmes lett a taskenti vk-versenyen (She)
Karakas Hedvig bronzérmet nyert szombaton a cselgáncsozók taskenti olimpiai kvalifikációs világkupa-versenyén.

Keresés