2011. szeptember 18. vasárnap

szept. 18
17:42
Grosics Gyula nevét viseli a tatabányai stadion (Behaviour)
Grosics Gyulának, az Aranycsapat legendás kapusának a nevét viseli vasárnaptól a tatabányai futballstadion.
szept. 18
17:45
A 87. percig vezetett, de kikapott a Dortmund Hannoverben (Agroinform)
A Borussia Dortmund a második félidőben szerzett Kagawa-gólnak köszönhetően sokáig vezetett, de a hazaiak a hajrában fordítani tudtak.
szept. 18
17:47
Matri szép játék után lőtte a Juventus győztes gólját - videó (Agroinform)
A Juventus 1-0-ra győzött a Siena otthonában a két csapat mérkőzésén a Serie A harmadik fordulójában. A találkozót Matri gólja döntötte el.
szept. 18
17:49
Smalling fejesével szerzett vezetést a Manchester United a Chelsea ellen - videó (Agroinform)
Chris Smalling Ashley Young szabadrúgása után a 8. percben öt méterről megszerezte a vezetést a Manchester Unitednek a Chelsea elleni rangadón.
szept. 18
17:51
Tizenegyes és védőktől kapott gólpassz az Udinese-Fiorentinán - videó (Agroinform)
2-0-s győzelmet aratott a tavalyi negyedik helyezett Udinese a Fiorentina ellen hazai pályán a Serie A harmadik fordulójában.
szept. 18
17:57
Oroszország: Husztiék 0-2-ről nyertek a Rubin Kazany otthonában (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premjer Liga 24. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén a címvédő Zenit kétgólos hátrányból, 0–2-ről fordított, és 3–2-re győzött a Rubin Kazany otthonában. A vendégeknél Huszti Szabolcs a 78. percben, már 2–3-as állásnál lépet pályára csereként. A találkozó hőse a portugál Danny volt, aki az 50. és a 68. percben is betalált.
szept. 18
17:59
Bundesliga: a Dortmund a 87. percig vezetett, majd kikapott Hannoverben (She)
Hannoverben elszenvedte harmadik bajnoki vereségét is a német bajnok Borussia Dortmund: a BVB a 87. percben még vezetett, de a „vörösök” hajrája előtt meg kellett hajolnia – a házigazdák 2–1-re győztek.
szept. 18
18:00
Grosics nevét viseli a tatabányai stadion (Metropol)
Grosics Gyulának, az Aranycsapat legendás kapusának a nevét viseli vasárnaptól a tatabányai futballstadion.
szept. 18
18:03
Hiába volt Sculli gólja, kikapott hazai pályán a Lazio - videó (Agroinform)
A Genoa a második félidőben fordított hátrányból a Lazio ellen, és így 2-1-re győzött a Serie A harmadik fordulójában vasárnap délután.
szept. 18
18:05
Tovább száguld a Loki: a Paks sem jelentett akadályt (Agroinform)
A DVSC-TEVA hazai pályán magabiztosan, 4-2-re győzte le a tavalyi ezüstérmes MVM Paks együttesét az OTP Bank Liga 9. fordulójában.
szept. 18
18:07
Botlott a City a Fulham otthonában (Agroinform)
Az eddig győzelem nélkül álló Sunderland hengerelt a Stoke City ellen, 4-0-ra ütötte ki a Fazekasokat.
szept. 18
18:15
Belgium: Juhász Rolandék 1-0-ra legyőzték idegenben a Gentet (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában az Anderlecht, Juhász Rolanddal a soraiban (a magyar védő végigjátszotta a mérkőzést) 1–0-ra nyert a Gent vendégeként. A mérkőzés egyetlen gólját az argentin Matías Suárez szerezte a 8. percben.
szept. 18
18:17
Videó: így ütötte ki négy góllal a Tottenham hazai pályán a Liverpoolt (She)
Mint arról beszámoltunk, a Premier League 5. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Tottenham hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Liverpoolt. A találkozó krónikájához tartozik még, hogy a vendégektől a 28. percben Charlie Adamet, a 63. percben pedig Martin Skrtelt is kiállította a játékvezető 1–0-s hazai vezetésnél.
szept. 18
18:19
NB I: az éllovas Debrecen legyőzte a tavalyi ezüstérmes Paksot is (She)
A listavezető DVSC-Teva hazai pályán fogadta a legutóbbi kiírás ezüstérmeseként záró Paksot. A mérkőzés elején egy öngóllal a hazaiak szereztek vezetést, majd a dunántúliak több egyenlítési lehetőséget is elpuskáztak. A második félidőben sikerült az egalizálás a vendégeknek, de erre már felébredt a Debrecen, és további gólokat szerzett.
szept. 18
18:21
Premier League: Agüero újabb duplája ellenére botlott a Man. City (She)
A Manchester City 2–2-re végzett a Fulham vendégeként az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának vasárnapi játéknapján, így bajnoki mutatója már nem százszázalékos. A Sunderland gólzáporos győzelmet aratott a Stoke felett.
szept. 18
18:21
Grosics Gyula nevét viseli a tatabányai stadion (Agroinform)
Grosics Gyulának, az Aranycsapat legendás kapusának a nevét viseli vasárnaptól a tatabányai futballstadion.
szept. 18
18:23
Nani sistergős bombája a Chelsea ellen - videó (Agroinform)
A Manchester United a portugál Nani távoli lövésével szerzett 2-0-s előnyt a Chelsea elleni rangadóan a Premier League 5. fordulójában.
szept. 18
18:25
Kikapott, és a KEK-ben szerepelhet a DVSC (Agroinform)
A KEK-ben folytatja szereplését a DVSC-Fórum női kézilabdacsapata, mivel a BL-selejtező lengyelországi tornájának döntőjében négygólos vereséget szenvedett a német Buxtehudétől.
szept. 18
18:33
NB I: Győr-Ferencváros bajnoki mérkőzés élőben az NSO-n (She)
Különös hangulatú mérkőzésre van kilátás vasárnap délután hat órakor az ETO-parkban, minden bizonnyal rengeteg szimpatizánssal a nézőtéren – a huszonkét pontos győriek az eddig mindössze öt pontot gyűjtő, de legutóbb győzelmet ünneplő Ferencvárost fogadják. Kövesse a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk segítségével vagy olvassa élőképes, folyamatosan frissülő cikkünket!
szept. 18
18:35
Férfi kézilabda NB I: a Szeged végig vezetett, de csak eggyel nyert Füreden (She)
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata végig vezetett, de végül csak egy góllal, 23–22-re nyert Balatonfüreden az NB I vasárnapi rangadóján – a meccset végig irányító szegediek a hajrában megizzadtak.
szept. 18
18:37
Agüero megint lőtt kettőt, mégsem nyert a City (She)
A Manchester City 2–2-re végzett a Fulham vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának vasárnapi játéknapján, így bajnoki mutatója már nem százszázalékos. A Sunderland gólzáporos győzelmet aratott a Stoke felett.
szept. 18
18:39
A Hannover a hajrában fordított a Dortmund ellen - videó (Agroinform)
A 87. percig a vendég dortmundiak vezettek Kagawa találatával, majd két percen belül két gólnak is tapsolhatott a hannoveri publikum a Bundesliga 6. fordulójában.
szept. 18
18:41
A szerbek szépítettek, a franciák 4-1-gyel búcsúztak (Agroinform)
Összesítésben 3-2-es vereséggel búcsúzott a tenisz Davis Kupa elődöntőjében Szerbia válogatottja, miután az Argentína elleni ötödik mérkőzést Juan Monaco sérülés miatt feladta.
szept. 18
18:43
Pintér nélkül nyert a Zaragoza (Agroinform)
A Real Zaragoza Pintér Ádám nélkül győzött 2-1-re hazai pályán az Espanyol ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában.
szept. 18
18:45
Szabics góljával szerzett pontot a Sturm (Agroinform)
Szabics Imre szerezte a címvédő Sturm Graz egyenlítő gólját a Wacker Innsbruck ellen az osztrák labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 18
18:51
NB I: Végig bennünk volt a veszély a Paks ellen - Kondás (She)
Mint arról beszámoltunk, a listavezető DVSC hazai pályán fogadta a legutóbbi kiírás ezüstérmeseként záró Paksot. A mérkőzés elején egy öngóllal a hazaiak szereztek vezetést, majd a dunántúliak több egyenlítési lehetőséget is elpuskáztak. A második félidőben sikerült az egalizálás a vendégeknek, de erre már felébredt a Debrecen, és további gólokat szerzett. A mérkőzést közvetítő MTV-nek értékelt a…
szept. 18
18:51
Dzsudzsákot 35 ezren búcsúztatták (Blikk)
Eindhoven — Végérvényesen lezárta pályafutásának eindhoveni korszakát Dzsudzsák Balázs (24).
szept. 18
18:53
Primera División: Luis García döntő góllal javította a kihagyott 11-est (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 4. fordulójában a Real Zaragoza Luis García duplájával 2–1-re legyőzte a vendég Espanyolt. Pintér Ádám, a Zaragoza magyar légiósa nem kapott szerepet a mérkőzésen.
szept. 18
18:53
652 milliót keres Messi a cipőjével (Blikk)
Manchester - Aranylábú futballistákért versengenek a sportszergyártó cégek. Manapság nem az számít, kinek melyik a kedvenc márkája, a pénz alapján választanak góllövő cipőt a sztárok - mesés ajánlatokkal halmozzák el őket.
szept. 18
18:55
NB II: elrontott névadó, az MTK után a Tatabánya is vesztett otthon (She)
A BKV Előre elrontotta a Tatabánya ünnepét: a budapesti csapat 2–0-ra legyőzte az eddig százszázalékos kék-fehéreket a labdarúgó NB II 5. fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 18
18:57
Nem sikerült szépíteni a magyar válogatottnak Andy Murrayék ellen (Agroinform)
Mindkét egyest elveszítették vasárnap a magyarok, így nem sikerült a szépítés a brit férfi teniszválogatott ellen Glasgow-ban.
szept. 18
19:09
Ausztria: Szabics betalált az orrcsonttörés után visszatérő Sáfárnak (She)
Két magyar légiós lépett pályára az osztrák labdarúgó Bundesliga 8. fordulójában a Sturm Graz–Innsbruck mérkőzésen: a hazai csapat gólját Szabics Imre szerezte, a vendégek hálójában Sáfár Szabolcs állt, a találkozó 1–1-re végződött.
szept. 18
19:11
Videó: Rooney elcsúszott, és nagyon csúnyán mellérúgta a büntetőt (She)
A jelenleg is zajló Manchester United–Chelsea angol rangadó 57. percében Wayne Rooney állt a labda mögé a megítélt tizenegyes után, ám elcsúszott a lövés pillanatában, így méterekkel mellélőtt. Nézze meg a találatot videón!
szept. 18
19:13
Férfi kosárlabda Eb: az orosz válogatott nyerte meg a bronzcsatát (She)
Oroszország végzett a harmadik helyen a litvániai férfi kosárlabda Európa-bajnokságon, miután a vasárnapi bronzmérkőzésen legyőzte a macedón válogatottat.
szept. 18
19:15
Hiába a rengeteg Chelsea-helyzet, a United egy félidő alatt döntött (Agroinform)
A Manchester United 3-1-re legyőzte a vendég Chelsea-t a Premier League 5. fordulójának csúcsrangadóján.
szept. 18
19:17
Gólzáporos meccsen így verte a Debrecen a Paksot - videó (Agroinform)
A listavezető DVSC együttese 4-2-re győzte le a tavalyi ezüstérmes Paks együttesét az OTP Bank Liga 9. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
szept. 18
19:19
Kéz a kézben az élen a Twente és az Alkmaar (Agroinform)
A Twente és az AZ Alkmaar is ki tudta használni azt, hogy az Ajax 2-2-es döntetlent játszott a PSV ellen a holland bajnokság hatodik fordulójában.
szept. 18
19:33
Kétgólos hátrányból fordított a Zenit, Huszti csere volt (Agroinform)
A Rubin Kazany vendégeként aratott 3-2-es győzelmet a Zenit, amely bő húszpercnyi játék után már kétgólos hátrányban volt.
szept. 18
19:45
Már csak a Chelsea-t verő Man United százszázalékos Angliában (Infostart)
Négy mérkőzést játszottak ma a Premier League-ben, ezek közül hárman élcsapatok, vagy a BL-indulásra aspirálók játszottak. A Manchester City döntetlent játszott a Fulham otthonában, a Man United ellenben 3-1-re verte a Chelsea-t, s immár egyedül vezeti a tabellát. Hibátlan teljesítménnyel.
szept. 18
19:45
Ausztria: Szabics betalált az orrcsonttörés után visszatérő Sáfárnak - videó (She)
Két magyar légiós lépett pályára az osztrák labdarúgó Bundesliga 8. fordulójában a Sturm Graz–Innsbruck mérkőzésen: a hazai csapat gólját Szabics Imre szerezte, a vendégek hálójában Sáfár Szabolcs állt, a találkozó 1–1-re végződött.
szept. 18
19:47
Bundesliga: Neuer győztes meccsen, „nullázással” tért vissza a Schalkéhoz (She)
A Bayern München megérdemelt, 2–0-s győzelmet aratott a Schalke 04 otthonában a német labdarúgó Bundesliga 6. fordulójában, így sorozatban ötödik bajnokiját nyerte meg kapott gól nélkül – a Gelsenkirchenbe „ellenségként" visszatérő kapusa, Manuel Neuer örömére. A Bayern két pont előnnyel vezeti hat forduló után a bajnokságot.
szept. 18
19:49
Svájc: a kupaforduló sem múlt el Vanczák-gól nélkül, betalált Busai is (She)
Vanczák Vilmos góllal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Sion idegenben 5–0-ra legyőzze az ötödik ligás Colombier-t a Svájci Kupa vasárnapi játéknapján.
szept. 18
19:51
Videó: Nani bombája, Torres pazar löbbölése, Rooney „büntetője” (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester United 3–1-re legyőzte hazai pályán a Chelsea-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának rangadóján. A „vörös ördögök” büntetőt is hibáztak, míg Fernando Torres megtörte április óta tartó gólcsendjét, ám ez csak a szépítéshez volt elég.
szept. 18
19:51
Torres mélyponton, az üres kapuba se talált be a United ellen - videó (Agroinform)
Fernando Torres, a Chelsea spanyol csatára a Manchester United elleni 3-1-es hazai győzelemmel zárult mérkőzésen ugyan szerzett egy gólt, de számolatlanul hagyta ki a helyzeteket.
szept. 18
19:53
Komolyabb ellenállás nélkül nyert a Bayern a Schalke otthonában (Agroinform)
A vendég Bayern München 2-0-ra győzött a Schalke 04 ellen a német labdarúgó-bajnokság 6. körének vasárnapi zárómérkőzésén. A rangadót Manuel Neuer személye tette még pikánsabbá.
szept. 18
19:55
Gilardino térde megcsavarodott, nincs szakadás - videó (Agroinform)
A Fiorentina csatára a kapujából kifutó udinei Handanoviccsal ütközött a második félidőben, és a hálőór alá csavarodott a lába.
szept. 18
20:03
A Bayern menetel, s nem tud gólt kapni (Infostart)
Franz Beckenbauer és társai legszebb éveiben is ritka volt az olyan remek sorozat a Bayern München történetében, mint a mostani. A bajorok ugyan az első bajnoki fordulóban kikaptak, de azóta kapott gól nélkül megnyerték minden bajnoki és BL-meccsüket. Sorozatban nyolc mérkőzést nyertek meg, 23-0-s gólkülönbségnél tartanak. Bajban van ellenben a bajnok Dortmund, amely másodszor is veszített.
szept. 18
20:03
Videó: A hajrában rátettünk egy lapáttal a teljesítményünkre - Varga József (She)
Mint arról beszámoltunk, a listavezető DVSC hazai pályán fogadta a legutóbbi kiírás ezüstérmeseként záró Paksot. A mérkőzés elején egy öngóllal a hazaiak szereztek vezetést, majd a dunántúliak több egyenlítési lehetőséget is elpuskáztak. A második félidőben sikerült az egalizálás a vendégeknek, de erre már felébredt a Debrecen, és további gólokat szerzett. Az NSO Tv-nek a hazaiaktól Kondás…
szept. 18
20:05
Videó: De Gea verve, és üres a kapu - ezt csak Torres hagyhatta ki! (She)
Bár az április óta tartó gólcsendjét megtörte Fernando Torres a Chelsea-ben a Manchester United elleni rangadón, egy ajtó-ablak helyzetet így is kihagyott. Pedig a spanyol támadó már a De Geán is túljutott...
szept. 18
20:09
A Győr stabil játékkal győzte le az önmagát kereső Ferencvárost (Agroinform)
Hazai pályán 2-0-s győzelmet aratott a Győr a Ferencváros ellen az NB I kilencedik fordulójában, így továbbra is veretlen, és a Debrecennel azonos pontszámmal vezeti a tabellát.

Keresés