2011. szeptember 18. vasárnap

szept. 18
20:11
Rooney úgy hagyta ki a tizenegyest, mint Terry a BL-döntőben - videó (Agroinform)
Wayne Rooney, a Manchester United csatára a Chelsea ellen 3-1-re megnyert Premier League-mérkőzésen egy gólja mellett kihagyott egy tizenegyest.
szept. 18
20:21
Továbbra is kiesőhelyen áll a Fradi a labdarúgó NB I-ben (Infostart)
A labdarúgó NB I őszi idényének eddigi legeredményesebb két csapata, a Debrecen és a Győr is nyert a 9. fordulóban. A Ferencváros kikapott, nem tud feljebb lépni a 15. helyről.
szept. 18
20:21
NB I: kétgólos győri győzelem a Ferencváros ellen a zöld-fehér rangadón (She)
Az NB I kilencedik fordulójának záró mérkőzésén a huszonkét pontos győriek az eddig mindössze öt pontot gyűjtő, de legutóbb győzelmet ünneplő Ferencvárost fogadták. Az első félidő közepére kétgólos előnybe kerültek a győriek, és ezt meg is őrizték egészen a lefújásig.
szept. 18
20:23
Autókrossz: Kárai Tamás futamot nyert és Európa-bajnok lett (She)
Kárai Tamás megnyerte az autókrossz Európa-bajnokság utolsó előtti, franciaországi futamát, és ezzel biztossá tette végső sikerét - Európa-bajnoki címet szerzett a karosszériás krosszautók mezőnyében.
szept. 18
20:25
Primera División: Falcao triplázott, megtört az Atlético nyeretlensége (She)
Az Atlético Madrid hazai pályán 4–0-ra megverte a Racing Santandert a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában. A Portótól érkező Falcao triplázott a találkozón, majd a csereként beálló Adrián állította be a végeredményt.
szept. 18
20:27
Falcao vezérletével lemosta az Atlético a Santandert (Agroinform)
Megszerezte első győzelmét az Atlético Madrid a spanyol bajnokságban: a Matracosok a negyedik fordulóban Radamel Falcao vezérletével 4-0-ra ütötték ki a vendég Racing Santandert.
szept. 18
20:39
Videó: így győzte le a Győr a Ferencvárost a zöld-fehérek meccsén (She)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros hiába dolgozott ki Győrben több helyzetet, mint az ETO, a hazaiak első két lövésükből két gólt szereztek, ezt követően pedig magabiztosan őrizték előnyüket. A 2–0-s győri győzelemben a helyzetekkel jól sáfárkodó támadók mellett Szasa Sztevanovics kapusnak is elévülhetetlen érdemei vannak. Nézze meg a gólokat videón!
szept. 18
20:41
Belgium: Tőzsér két gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában Tőzsér Dániel két gólpasszal járult hozzá a Genk 3–0-s győzelméhez a Standard Liege ellen. A magyar középpályás csapata második és harmadik gólját készítette elő.
szept. 18
20:45
Nagy Tamás többet várt a Fradi-védőktől, Csertői Aurél szerint sima meccs volt (Agroinform)
A Győri ETO 2-0-ra legyőzte a Ferencvárost az OTP Bank Liga kilencedik fordulójának zárómérkőzésén, és a két csapat vezetőedzői értékelték a találkozót.
szept. 18
20:47
Szerbia az aranyérmes (Agroinform)
A szerb válogatott nyerte meg a férfi röplabda Európa-bajnokságot, mivel a vasárnap esti bécsi döntőben négy játszmában győzött a hatszoros Eb-első olasz csapat ellen.
szept. 18
20:49
Nincs magyar szabadfogású kvóta (Agroinform)
Mindhárom magyar szabadfogású birkózó gyorsan kiesett vasárnap az isztambuli olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, így a szakág egyetlen londoni indulási jogot sem szerzett.
szept. 18
20:57
Férfi kézilabda: könnyed veszprémi siker, kikapott az FTC Orosházán (She)
A címvédő Veszprém idegenben tizenkét góllal verte a Mezőkövesdet vasárnap a Budapest Bank férfi kézilabdaligában.
szept. 18
21:03
A Veszprém nagy különbséggel, a Szeged szűken nyert idegenben (Agroinform)
A címvédő Veszprém idegenben tizenkét góllal verte a Mezőkövesdet vasárnap a Budapest Bank férfi kézilabdaligában.
szept. 18
21:05
A Kubany Krasznodar legyőzte és megelőzte a tabellán az Anzsit - videó (Agroinform)
Dzsudzsák Balázs együttese, az Anzsi Mahacskala 1-0-s vereséget szenvedett az orosz bajnokság 24. fordulójában a Kubany Krasznodar otthonában.
szept. 18
21:15
Férfi ifjúsági vízilabda Eb: hatodik lett a magyar válogatott (She)
Elveszítette utolsó mérkőzését a magyar U17-es vízilabda-válogatott a rijekai férfi ifjúsági Európa-bajnokság zárónapján: a szerb együttes 10-9-re győzött az 5. helyért vívott összecsapáson.
szept. 18
21:18
Magyar-román hokiliga: nyert a Dunaújváros (Metropol)
A Dunaújváros 6-4-re nyert, az FTC viszont 4-0-ra kikapott vasárnapi mérkőzésén a magyar-román jégkorongbajnokságban, a MOL Ligában.
szept. 18
21:21
Két gyors góllal győzte le a Győr a Fradit 2-0-ra - videó (Agroinform)
A Győri ETO csapata 2-0-ra győzött a Ferencváros ellen az OTP Bank Liga 9. fordulójának zárómérkőzésén Alekszidze és Trajkovic góljaival.
szept. 18
21:23
Elbúcsúztatták Dzsudzsák Balázst Eindhovenben - fotó (Agroinform)
A szélső 2008 és 2011 között erősítette a piros-fehéreket, 114 mérkőzésen 44 gólt szerzett. A nyáron négy évre az Anzsi Mahcskalához igazolt.
szept. 18
21:33
Jégkorong, EBEL: végig vezetve nyert egy góllal a Volán Grazban (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának negyedik fordulójában a SAPA Fehérvár AV19 3–2-re nyert a Graz otthonában. A magyar csapat végig vezetett a mérkőzésen (volt, hogy két góllal is), így megérdemelt győzelmet aratott.
szept. 18
21:35
Birkózó-vb: az oroszok az éremtábla élén, szabadfogásban nincs kvótánk (She)
Iráni, amerikai és fehérorosz versenyző nyert aranyérmet vasárnap az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon. Oroszország végzett négy arany-, két ezüst- és négy bronzéremmel az Isztambulban vasárnap befejeződött olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság éremtáblázatának élén. A magyarok Sastin Marianna révén egy ezüstéremmel a 17. helyen zártak.
szept. 18
21:37
Portugália: másfél év után először nem szerzett gólt a Porto (She)
A Porto nem bírt az újonc Feirensével a portugál labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának vasárnapi játéknapján: a 0–0 azt jelenti, hogy a Porto 44 mérkőzés után először nem szerzett gólt a bajnokságban.
szept. 18
21:39
Juhászék és Tőzsérék is győzelmet arattak (Agroinform)
Az Anderlecht idegenben győzött 1-0-ra, a Genk pedig otthon 3-0-ra a belga bajnokság hetedik fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 18
21:51
Videó: Csertői elégedett, Nagy elszalasztott döntetlenről beszél (She)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros hiába dolgozott ki Győrben több helyzetet, mint az ETO, a hazaiak első két lövésükből két gólt szereztek, ezt követően pedig magabiztosan őrizték előnyüket. A 2–0-s győri győzelemben a helyzetekkel jól sáfárkodó támadók mellett Szasa Sztevanovics kapusnak is elévülhetetlen érdemei vannak. A mérkőzést közvetítő Sport Tv-nek a két vezetőedző, Csertői Aurél és…
szept. 18
21:53
Davis-kupa: Kanada, Olaszország és Japán is a Világcsoportba jutott (She)
Az Ausztrália–Svájc párharc kivételével lezárult a Világcsoportban szereplésért vívott osztályozó a tenisz Davis-kupában.
szept. 18
21:55
Férfi röplabda Eb: Szerbia legyőzte Olaszországot a döntőben (She)
A szerb válogatott nyerte meg a férfi röplabda Európa-bajnokságot, mivel a vasárnap esti bécsi döntőben négy játszmában győzött a hatszoros Eb-első olasz csapat ellen. A szerbek 2001 után másodszor bizonyultak a kontinens legjobbjainak.
szept. 18
21:57
Jégkorong, Mol Liga: a Dunaújváros nyert, az FTC kikapott idegenben (She)
A Dunaújváros 6–4-re nyert, az FTC viszont 4–0-ra kikapott vasárnapi mérkőzésén a magyar-román jégkorongbajnokságban, a Mol Ligában.
szept. 18
21:57
Juhászék és Tőzsérék is győzelmet arattak, Tőzsér két gólpasszt adott (Agroinform)
Az Anderlecht idegenben győzött 1-0-ra, a Genk pedig otthon 3-0-ra a belga bajnokság hetedik fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 18
21:59
Waltner csapata hazai pályán kapott ki (Agroinform)
4-2-es vereséget szenvedett az Austria Wientől az osztrák Bundesligában a Mattersburg, amelyben Waltner Róbert csereként kapott lehetőséget.
szept. 18
22:01
Grazban tudott nyerni a Fehérvár (Agroinform)
A Sapa Fehérvár egygólos győzelmet aratott a Graz otthonában az osztrák jégkorongliga (EBEL) vasárnapi játéknapján.
szept. 18
22:03
Koné léc alá bombázta a Levante vezetőgólját a Real Madrid ellen - videó (Agroinform)
null
szept. 18
22:09
Sportlövő ob: Sidi és Karmacsi nyerte a puskások összetett számát (She)
Nagyobb meglepetés nem született a puskások és pisztolyosok hátvégén rendezett 50 méteres országos bajnokságán, melyen a férfi kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses versenyében a világ- ás Európa-bajnok Sidi Péter, míg a nők kisöbű sportpuska 3x20 lövéses számában Karmacsi Ildikó győzött.
szept. 18
22:11
Férfi kosárlabda Eb: megérdemelt spanyol diadal a kontinenstornán (She)
Története során másodszor Spanyolország nyerte meg a férfi kosárlabda Európa-bajnokságot: a rendkívül stabilan játszó, több klasszisteljesítményt felmutató spanyolok 98–85-re győzték le a francia válogatottat a litvániai kontinenstorna fináléjában. A harmadik helyet Oroszország szerezte meg.
szept. 18
22:13
Premjer-liga: ezúttal Eto'o sem tudott segíteni, kikapott az Anzsi (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 24. fordulójában az Anzsi Mahacskala 1–0-s vereséget szenvedett a Kubany Krasznodar otthonában. A vendégeknél Samuel Eto'o végigjátszotta a találkozót, ám az első két mérkőzésén egyaránt betaláló kameruni csatár ezúttal nem tudott segíteni a dagesztáni csapaton.
szept. 18
22:15
Primera División: emberhátrányba került és kikapott a Real Madrid (She)
A Real Madrid nem bírt a Levantéval: José Mourinho csapata – az első félidő hajrájától emberhátrányban játszva – 1–0-ra kikapott a még veretlen valenciai kiscsapattól a spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén, így oda a makulátlan bajnoki mérlege.
szept. 18
22:15
Koné léc alá bombázta a Levante vezető gólját a Real Madrid ellen - videó (Agroinform)
Arouna Koné 68. percben szerzett góljával 1-0-ra vezet a Levante a Real Madrid ellen a spanyol bajnokság negyedik fordulójának zárómérkőzésén.
szept. 18
22:17
A Dunaújváros Brassóban nyert, a Ferencváros Csíkszeredán kapott ki (Agroinform)
A Dunaújváros 6-4-re nyert, az FTC viszont 4-0-ra kikapott vasárnapi mérkőzésén a magyar-román jégkorongbajnokságban, a MOL Ligában.
szept. 18
22:19
Megégett a Real Madrid Valenciában (Agroinform)
A kisebbik valenciai csapat, a Levante meglepetésre 1-0-ra megverte a Real Madridot a spanyol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 18
22:21
Szabics külsővel bombázott Sáfár kapujába - videó (Agroinform)
Szabics Imre, a Sturm Graz magyar válogatott támadója a Wacker Innsbruck elleni 1-1-re végződött találkozón óriási góllal egyenlítette ki csapata hátrányát.
szept. 18
22:27
Törökország: a Lázárral felálló Samsunspor kikapott a Galatasaraytól (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában a Lázár Pállal felálló Samsunspor 3–0-s vereséget szenvedett a Galatasaray otthonában. A magyar hátvéd kezdőként lépett pályára, és végigjátszotta a találkozót.
szept. 18
22:33
Gasolék megvédték címüket, az oroszoké a bronzérem (Agroinform)
Spanyolország megvédte címét a litvániai férfi kosárlabda Európa-bajnokságon, miután a vasárnapi döntőben magabiztosan verte a francia válogatottat.
szept. 18
22:45
Videó: így sokkolta a Real Madridot a Levante, kikapott a királyi gárda (She)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid nem bírt a Levantéval: José Mourinho csapata – az első félidő hajrájától emberhátrányban játszva – 1–0-ra kikapott a még veretlen valenciai kiscsapattól a spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén, így oda a makulátlan bajnoki mérlege.
szept. 18
22:51
Khedira balhézása soba került a Realnak - videó (Agroinform)
A Real Madrid csapata meglepetésre 1-0-s vereséget szenvedett a Levante otthonában, a kínos zakóban nagy szerepet játszott Khedira 40. percben történt kiállítása.
szept. 18
22:53
Záhlavová-Strycova második döntőjében első tornagyőzelmét aratta (Agroinform)
A cseh Barbora Záhlavová-Strycova nyerte a 220 ezer dollár összdíjazású, québeci keménypályás női tenisztornát, ezzel karrierje első WTA-tornagyőzelmét aratta.
szept. 18
22:55
Cavani mesterhármasával élen a Napoli, ötpontos hátrányban a Milan (Agroinform)
A címvédő szerzett vezetést Aquilani bombafejesével, de a Napoli uruguayi csatára remekül fejezte be a kontrákat, így győzelemre vezette együttesét a rangadón.
szept. 18
22:57
Falcao mesterhármasával ütötte ki az Atlético a Santandert - videó (Agroinform)
A többek között a nyáron szerződtetett kolumbiai Radamel Falcao három góljával győzte le 4-0-ra az Atlético Madrid a Racing Santander csapatát a La Liga negyedik fordulójában.
szept. 18
23:09
Lázárral a soraiban kikapott a Samsunspor a Galatasaraytól (Agroinform)
A Lázár Pált foglalkoztató Samsunsport 3-1-es vereséget szenvedett a Galatasaray otthonában a török labdarúgó-bajnokság 2. körében. A magyar védő végigjátszotta a mérkőzést.
szept. 18
23:11
Vanczák góllal járult hozzá a Sion továbbjutásához (Agroinform)
Vanczák Vilmos is gólt szerzett a Svájci Kupa vasárnapi játéknapjén, csapata, a Sion idegenben 5-0-ra legyőzte az ötödik ligás Colombier-t.
szept. 18
23:27
Aquilani bombafejesére Cavani három kapáslövéssel válaszolt - videó (Agroinform)
A Napoli 3-1-es győzelmet aratott a Milan ellen a Serie A harmadik fordulójának vasárnap esti rangadóján, köszönhetően Cavani mesterhármasának.
szept. 18
23:57
Portugália: a Benfica 4-1-gyel küldte haza az Académicát, beérte a Portót (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnap, késő esti mérkőzésén a Benfica hazai pályán 4–1-re győzött az Académica ellen.

Keresés