2011. szeptember 28. szerda

szept. 28
18:18
Kettőből két győzelem, elégedett magyarok (Metropol)
A szerdai napon érdekelt mindkét magyar, Kalucza Norbert és Szellő Imre is fölényes, könnyed győzelmet aratott, és ezzel bejutott a legjobb 32 közé a bakui olimpiai kvalifikációs amatőr ökölvívó-világbajnokságon.
szept. 28
18:20
Búcsúzott a ZTE (Metropol)
A bajnokságban sereghajtó ZTE 1-0-s vereséget szenvedett a Kaposvári Rákóczi második csapatának vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójának szerdai összecsapásán, ezzel búcsúzott a sorozattól.
szept. 28
18:30
A hajrában vertük a norvégokat, hibátlan teljesítménnyel zártunk (Agroinform)
U17-es válogatottunk harmadik mérkőzését is megnyerte a hazai rendezésű Eb-selejtező tornán, így csoportelsőként jutott a tavaszi elitkörbe.
szept. 28
18:32
A Juventus exjátékosa gyönyörű modellt vett feleségül - fotó (Agroinform)
Giuliano Giannichedda, a Juventus korábbi játékosa nem panaszkodhat: egy hete vette feleségül Federica Ridolfi olasz modellt.
szept. 28
18:33
Tenisz: Simon nagy csatában lépett túl tajvani ellenfelén Bangkokban (She)
A címvédő Gilles Simon nagy csatában, három szettben nyert a tajvani Lu Jen-hszün ellen a bangkoki férfi tenisztorna második fordulójában.
szept. 28
18:36
Hibátlan mérleggel jutottak az elitkörbe fiataljaink (Metropol)
Harmadik mérkőzését is megnyerte Európa-bajnoki selejtező tornáján az U17-es magyar labdarúgó-válogatott, így hibátlan mérleggel jutott az elitkörbe.
szept. 28
18:48
Kondás Elemér teltházas meccset vár a Diósgyőr elleni rangadótól (Agroinform)
A Debreceni VSC vezetőedzője hatodik hazai bajnokiján is győzni szeretne, bízik a csapatában, és abban is hogy a Diósgyőr ellen is teltház lesz az Oláh Gábor utcában.
szept. 28
18:51
Videó: Ronaldinho már készül, így venné be az argentinok kapuját (She)
A brazil labdarúgó-válogatott csütörtökön hazai pályán fogadja Argentínát felkészülési mérkőzésen. A selecaóba nemrégiben ismét meghívott aranylabdás labdarúgó az egyik edzés végén a pályán maradt, és javában gyakorolta a szabadrúgásokat. Az biztos, hogy az argentin kapusoknak is készülniük kell. A két csapat egyébként szeptember 15-én már megmérkőzött egymással, akkor 0–0-s döntetlen született a…
szept. 28
19:06
Emiatt gurulhatott be Paulo Sousa (Agroinform)
A szemtanúk szerint a Videoton vezetőedzőjével szemben törlesztettek, majd elkezdték fojtogatni a felcsúti "barátságos" meccsen.
szept. 28
19:09
Videó: szerencse is kellett Husztiék egyenlítéséhez - szerdai BL-gólok (She)
Szerdán az E-, F-, G- és H-csoporttal folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája küzdelmei. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legújabb gólok nézheti meg! Először Szentpétervárról, ahol a Porto vendégeskedik.
szept. 28
19:11
Elismerés: Szekeres Pál Jelena Muhina-díjat kapott Moszkvában (She)
Jelena Muhina-díjat vehetett át Moszkvában Szekeres Pál. A korábbi kiváló tornásznőről elnevezett elismerést minden évben olyan sportembereknek ítélik oda, akik eredményeikkel, életútjukkal erre rászolgáltak.
szept. 28
19:13
Női kosár NB I: a Sopron megsemmisítő vereséget mért a BSE-re a rajton (She)
A bajnoki címvédő UNIQA-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata hatalmas különbségű, 101–25-ös győzelmet aratott a Körcsarnokban a hivatalos NB I-es nyitányon a BSE-FCSM ellen.
szept. 28
19:15
Málaga: 20 millió fontért vinnék a Liverpool spanyol kapusát - sajtóhír (She)
Spanyol sajtóhírek szerint „visszautasíthatatlan" ajánlatot készül tenni a Málaga labdarúgócsapata az angol élvonalbeli Liverpool kapusára, Pepe Reinára: a Primera Divisiónban szereplő klub a téli átigazolási időszakban 20 millió fontot sem sajnálna a 29 éves kapuvédőért.
szept. 28
19:24
76 ponttal nyert a Sopron a fővárosban (Agroinform)
A címvédő Sopron kiütéses, 76 pontos győzelmet aratott a BSE felett a hivatalos kosaras szezonnyitó női mérkőzésén a budapesti Körcsarnokban.
szept. 28
19:26
Casillas és Cristiano Ronaldo is aktív a közösségi oldalakon - videó (Agroinform)
A Real Madrid kapusa a Facebookot preferálja, míg Cristiano Ronaldo általában a Twittert használja, hogy kifejezze magát.
szept. 28
19:27
Női kosár NB I: a Sopron megsemmisítő rajtsikere a BSE ellen (She)
A bajnoki címvédő UNIQA-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata hatalmas különbségű, 101–25-ös győzelmet aratott a Körcsarnokban a hivatalos NB I-es nyitányon a BSE-FCSM ellen.
szept. 28
19:42
Carlos Tévezt rendőrautóval menekítették ki a repülőtérről - fotó (Agroinform)
A Bayern Münchentől elszenvedett 2-0-s vereség után a manchesteri repülőtérre rendőrautókat kértek, hogy kimenekítsék az argentint a szurkolókkal való találkozás elől.
szept. 28
19:45
Női kézilabda NB I: a Ferencváros elvette a Vác veretlenségét (She)
A női kézilabda-bajnokság ötödik fordulójában a házigazda FTC-Rail Cargo Hungária 29–25-re győzött a mostanáig veretlen Váci NKSE ellen.
szept. 28
19:47
Ferencváros: Abdi hosszabbított, ismét az NB I-es kerettel edz (She)
Szerdán ismét a Ferencváros labdarúgócsapatának első keretével edzett Liban Abdi, a zöld-fehérek szomáliai-norvég támadója. A játékos bocsánatot kért társaitól és a vezetőktől, a felek pedig megegyeztek a hosszabbításról.
szept. 28
20:00
Zsidai László 2013-ig hosszabbított az MTK-val (Agroinform)
Meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését Zsidai László, aki 2013. június 30-ig az MTK kötelékében marad.
szept. 28
20:03
Videó: parádés játékkal, hátrányból fordított a Zenit a Porto ellen - szerdai BL-gólok (She)
Szerdán az E-, F-, G- és H-csoporttal folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája küzdelmei. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legújabb gólok nézheti meg! Először Szentpétervárról, ahol a Porto vendégeskedik.
szept. 28
20:18
Husztiék a második félidőben átgázoltak a Portón (Agroinform)
Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, Rodríguez góljára Sirokov válaszolt, de Fucile kiállítása megpecsételte a portugálok sorsát.
szept. 28
20:20
Szórakozott professzorok (Agroinform)
Ritkán esik meg, pláne a BL-ben, hogy a Manchester United három gólt kapjon - ám a Basel kedden este rácáfolt a józan ész által diktáltakra. Szórakozás mesterfokon?
szept. 28
20:21
Huszti győzelemmel debütált a Bajnokok Ligájában (Infostart)
Huszti Szabolcs csapata, az orosz Zenit hazai környezetben 3-1-re nyert a legutóbbi szezonban Európa Liga-győztes portugál FC Porto együttese ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második fordulójában.
szept. 28
20:21
BL, G-csoport: a Zenit kihasználta emberelőnyét, megverte a Portót (She)
A szentpétervári Zenit az Európa-liga-győztes, portugál bajnok FC Porto legyőzésével feledtette az APOEL elleni kudarcot a Bajnokok Ligájában: a Huszti Szabolcsot az utolsó öt percben bevető orosz bajnokcsapat 3–1-re győzött, igaz, egy félidőt emberelőnyben játszott.
szept. 28
20:22
Alcántara és Keita kezd, Fabregas és Piqué csak a kispadon a Barcában - kezdőcsapatok (Agroinform)
A20.45-kor kezdődő Bate Boriszov-Barcelona Bajnokok Ligája-mérkőzésen csak a kispadon kezd a remek formában lévő Cesc Fabregas a vendégeknél.
szept. 28
20:36
Könnyedén rúgott öt gólt a Barcelona Fehéroroszországban (Agroinform)
A remekül játszó Barcelona 5-0-ra nyert a BATE Boriszov vendégeként, Lionel Messi duplájával pedig utolérte Kubala Lászlót a katalánok örökranglistáján.
szept. 28
20:38
A Porto csak az első félidőben volt ellenfele a Zenitnek - videó (Agroinform)
A Zenit 3-1-re nyert a legutóbbi szezonban Európa Liga-győztes, vendég Porto ellen a BL csoportküzdelmeinek második fordulójában.
szept. 28
20:39
Férfi vízilabda ob I: a címvédő Eger az FTC legyőzésével kezdett (She)
Győzelemmel kezdte a férfi vízilabda ob I-et a címvédő Eger: Gerendás György legénysége a második fordulóból előrehozott mérkőzésen a Ferencvárost múlta felül 13–11-re idegenben. A szezon nyitó meccsén a Szentes hazai pályán 9–7-re kikapott a Szolnoktól.
szept. 28
20:41
BL: Lampard, Mata és F. Torres is kezd a Valencia ellen (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának szerdai mérkőzésén a Chelsea a Valencia otthonában lép pályára. A londoniaknál egyaránt a kezdőbe került az elmúlt mérkőzésen mellőzött Frank Lampard és az épp a „denevérektől” szerződtetett Juan Mata is, miközben Didier Drogba és Nicolas Anelka csak a cserepadon kapott helyett.
szept. 28
20:54
Kiesett a hetedik kiemelt Haase (Agroinform)
Nem jutott be a negyeddöntőbe Robin Haase a 600 ezer dollár összdíjazású keménypályás thaiföldi tenisztornán.
szept. 28
20:57
Szurkolók zavarták meg a Fradi edzését (Blikk)
Budapest - Kellemetlen incidens zavarta meg a kieséstől fenyegetett FTC labdarúgócsapatának szerdai edzését.
szept. 28
21:48
Kibékülhet Lindsey Vonn és Maria Riesch (Agroinform)
Enyhülni látszik a viszály a két ismert síző, Lindsey Vonn és Maria Riesch között - a söldeni szezonnyitón akár a békülésre is sor kerülhet.
szept. 28
21:50
Tőzsérék Leverkusenben, a Dortmund Marseille-ben áll vesztésre félidőben (Agroinform)
Meglepetésre a Milan gól nélkül áll otthon a cseh Viktoria Plzennel.
szept. 28
21:51
Videó: Messi kapitális kapushiba után fejelt gólt - szerdai BL-gólok (She)
Szerdán az E-, F-, G- és H-csoporttal folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája küzdelmei. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legújabb gólok nézheti meg Szentpétervártól Londonig!
szept. 28
21:53
Finnország: a HJK gyakorlatilag már megnyerte a bajnokságot (She)
A HJK labdarúgócsapata gyakorlatilag elkezdheti ünnepelni története 24., sorozatban harmadik finn élvonalbeli bajnoki címét: a helsinki nagycsapat 6–0-ra legázolta a Jarót, ezzel hat fordulóval a zárás előtt 18 pontosra növelte előnyét az Inter Turku előtt. A HJK-nak egy pont (vagy egy Inter-pontvesztés) matematikailag is garantálja az aranyérmet.
szept. 28
21:55
FTC: „szurkolók” a pályán, határozatlan ideig nincs nyilvános edzés (She)
Szerda délután – immár Liban Abdi részvételével – nyílt edzést tartott a Ferencváros labdarúgócsapata. A foglalkozás azonban félbeszakadt, a játékosok mellett ugyanis mintegy harminc szurkoló is pályára lépett – a csapat szereplésével elégedetlen „fanatikusok” néhány perc alatt tudatták „kedvenceikkel”, hogy ideje összekapniuk magukat.
szept. 28
22:06
Csertői tapadna a Debrecenre (Agroinform)
Az ETO vezetőedzője a Kecskemét ellen is győzni szeretne, de elmondása szerint ehhez a hozzáálláson nagyot kell változtatni csapatának.
szept. 28
22:24
Dél-Afrika újabb jelentős focitornát rendez (Agroinform)
Alig három évvel a világbajnokság után az Afrikai Nemzetek Kupájának is otthont ad Dél-Afrika - erről döntött a CAF, a fekete kontinens vezető testülete.
szept. 28
22:27
FTC: drukkerek a pályán, határozatlan ideig nincs nyilvános edzés (She)
Szerda délután – immár Liban Abdi részvételével – nyílt edzést tartott a Ferencváros labdarúgócsapata. A foglalkozás azonban félbeszakadt, a játékosok mellett ugyanis mintegy harminc szurkoló is pályára lépett – a csapat szereplésével elégedetlen „fanatikusok” néhány perc alatt tudatták „kedvenceikkel”, hogy ideje összekapniuk magukat.
szept. 28
22:29
Bosznia: félbeszakadt egy kupameccs a játékosokra támadó szurkolók miatt (She)
Nem hétköznapi események zajlottak Boszniában a Velez Mostar–Zrinjski kupamérkőzésen: a mérkőzést félbe kellett szakítani a gyepre özönlő és ott az ellenfél játékosait inzultáló Zrinjski-szurkolók miatt.
szept. 28
22:42
Új-Zéland bojkottálná a következő világbajnokságot (Agroinform)
Még csak a felénél tart a 2011-es rögbi-világbajnokság, a négy év múlva sorra kerülő franciaországi torna azonban már most is téma.
szept. 28
22:45
Messi a legenda (Blikk)
Boriszov - Lionel Messi (24) zseniális! A Bajnokok Ligája-címvédő Barcelona kétszeres aranylabdás argentin futballistája már csak egy lépésre van attól, hogy megdöntse a magyar Kubala László (†74) rekordját, és innen már szinte csak egy ugrás César Rodríguez (†74) 235 gólja, és, hogy a katalán gárda valaha volt legeredményesebb labdarúgója lehessen.
szept. 28
22:48
A Szolnok hódította el a férfi kosaras Szuperkupát (Metropol)
A bajnok és kupagyőztes Szolnok hódította el a Szuperkupát, miután szerdán nagy csatában legyőzte az Albacompot a hivatalos kosaras szezonnyitó férfi mérkőzésén a budapesti Körcsarnokban.
szept. 28
23:00
A squash Lausanne-ban is nyomulna az olimpiai tagságért (Agroinform)
Lausanne-ban is irodát nyit a Nemzetközi Fallabda Szövetség, így próbál még közelebb kerülni az olimpiai tagsághoz.
szept. 28
23:02
A hajrában vesztett pontokat a Chelsea Valenciában, Tőzsérék kikaptak (Agroinform)
A Kékek a 87. percig vezettek, aztán Salamon Kalou buta szabálytalanságának köszönhetően büntetőből egyenlített a spanyol alakulat.
szept. 28
23:03
BL: Messi utolérte a legendás magyar futballistát (Infostart)
Nem született nagy meglepetés a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján - egyetlen kivétellel. Alkalmasint kevesen tippeltek volna arra, hogy a ciprusi Apoel pontot tud szerezni Ukrajnában. A Barcelona futball-leckét adott a BATE Boriszovnak, s ezúttal (ellentétben a keddi nappal) nyert legalább az egyik angol is. A magyarok közül Huszti Szabolcs győztes, Köteles László és Tőzsér Dániel vesztes…
szept. 28
23:04
Az APOEL ikszelt Donyeckben és vezeti a G-csoportot (Agroinform)
A kvartett másik, kora esti találkozóján Huszti Szabolcs Zenitje 3-1-re legyőzte a Portót.
szept. 28
23:18
A Milan legyűrte hazai pályán a Viktoria Plzent (Agroinform)
A gólnélküli első félidőt követően a vörös-feketék a második játékrészben kétszer betaláltak Marek Cech kapujába.
szept. 28
23:20
Az Arsenal otthonában győzött, megégett Marseille-ben a Dortmund (Agroinform)
A Marseille meglepően simán, 3-0-ra verte a Borussia Dortmundot. Az Emiratesben már az első félidőben kialakult a végeredmény.

Keresés