2011. szeptember 5. hétfő

szept. 5
11:29
Capello szerint Carrollnak erőnléti gondjai vannak (Agroinform)
Az angol válogatottat irányító olasz szakember elmondta, mivel Andy Carroll a Liverpool előző meccsén sem kapott szerepet, ő sem nevezte Bulgária ellen.
szept. 5
11:39
Teljes a Veszprém és a Szeged BL-csoportja (Metropol)
A selejtezők után a magyar bajnok MKB Veszprém csoportjához a lengyel Kielce, a Pick Szegedéhez pedig a szerb Partizan Beograd csatlakozott a kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján.
szept. 5
11:45
Svéd ritmussal Moldovára hangolva (Agroinform)
A svédek elleni bravúrgyőzelmet követően a moldáv-magyar Eb-selejtező tétje, hogy megőrizzük esélyünket a pótselejtezőt érő második hely megszerzésére.
szept. 5
11:47
Bolt majd' kétmillió dollárt kereshet idén (Agroinform)
A világbajnokságon elrontott 100 m ellenére akár kétmillió dollárra is rúghat Usain Boltnak, a jamaicaiak sprintersztárjának az idei keresete.
szept. 5
11:49
Érem- és kvótaszerzés a célja a mienknek (Agroinform)
Akárcsak a júliusi angliai Európa-bajnokságon, a csütörtökön kezdődő moszkvai öttusa-világbajnokságon is elsősorban az olimpiai kvótaszerzés a magyar csapat célja. Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány emellett érmet, s aranyat is vár az orosz fővárosban.
szept. 5
11:57
Atlétika: Usain Bolt kétmillió dollárt tehet zsebre idén (She)
A világbajnokságon elrontott 100 m ellenére akár kétmillió dollárra is rúghat Usain Boltnak, a jamaicaiak sprintersztárjának az idei keresete.
szept. 5
12:03
Ősszel a TV2 helyett a PRO4 adja a keddi BL-meccseket (Agroinform)
Ősszel nem lesz Bajnokok Ligája közvetítés a TV2-n, a legrangosabb európai labdarúgó kupa küzdelmeit a PRO4-en lehet majd figyelemmel követni.
szept. 5
12:05
Boonen kéztörés miatt feladta, a vb-n sem indul (Agroinform)
A Vuelta a Espana 15., vasárnapi szakaszán történt bukása következtében véget ért az idény Tom Boonen, a belgák világbajnok kerekese számára.
szept. 5
12:15
Atlétika: Usain Bolt kétmillió dollárt tehet zsebre az idén (She)
A világbajnokságon elrontott 100 m ellenére még kétmillió dollárra is rúghat Usain Boltnak, a jamaicaiak sprintersztárjának idei keresete.
szept. 5
12:17
Kézilabda: az Atlético nyerte meg a spanyol Szuperkupát, Puticsék buktak a rajton (She)
A hétvégén nemcsak a magyar férfi és női kézilabda-bajnokság rajtolt el, de elkezdődtek a küzdelmek a világ egyik legerősebb pontvadászatában, a német férfi Bundesligában is. Puljezevics Nenad együttese, a Hannover és Putics Barna csapata, a Gummersbach egyaránt vereséggel rajtolt. Utóbbi némi meglepetésre simán kikapott a Balingentől, Putics négy gólig jutott az összecsapáson.
szept. 5
12:19
Válogatott: Varga örül az alkalmi szerepnek, de középpályásnak tartja magát (She)
A jobbhátvéd posztján hosszú esztendőket lehúzó labdarúgók is megirigyelhették volna azt a játékot, amellyel Varga József az izlandiak után a svédekkel szemben is kirukkolt. Felettébb dicséretes, hogy az alkalmi bekk ugyanolyan kritikus maradt, mint annak előtte, mindamellett Nikolov Balázs is megnyugodhat, hogy Varga Debrecenbe hazatérve nem szándékozik a vonal mentén ragadni – a 23 éves…
szept. 5
12:21
Barcelona: Abidalra szemet vetett a nyáron sokat költő PSG - sajtóhír (She)
Sajtóértesülések szerint a 2011-es nyári átigazolási időszakban igencsak sokat költő francia PSG labdarúgócsapata szemet vetett a Barcelona játékosára, Éric Abidalra. A francia válogatott futballistának 2015 nyaráig szóló szerződést ajánlana a fővárosi klub.
szept. 5
12:21
Hanga a Barcelona ellen három pontot szerzett (Agroinform)
Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a spanyol Assignia Manresa, melynek kezdőjében szerephez jutott a magyar válogatott alapembere, Hanga Ádám is.
szept. 5
12:33
Anglia: az átadólistára tett Kovács minden ajánlatot visszautasított (She)
Mint ismert, Kovács Jánost májusban átadólistára tette az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Hereford United, de a 25 éves védő nem távozott, ahogy hasonló sorsú társa, Sean Canham sem. Pedig mindkét futballistának voltak ajánlatai az átigazolási időszakban.
szept. 5
12:33
Kerékpáros világkörüli útra indult egy belga testvérpár (Behaviour)
Kerékpárral tesz világkörüli utazást egy belga testvérpár: Matthieu és Lucas De Mot egy év alatt kívánja bejárni az öt kontinenst, érintve az Északi-fokot, illetve a világ legdélibbnek tekintett városát, a tűzföldi Ushuaiát.
szept. 5
12:39
Zseniális ollózós gól a brazil játékostól - videó (Agroinform)
A brazil strandlabdarúgó-válogatott 5-2-re győzte le Mexikó legjobbjait, többek között egy zseniális ollózós góllal.
szept. 5
12:41
Címvédésre készül a Csíkszereda a MOL Ligában (Agroinform)
Ismét első helyezésben bízik a HSC Csíkszereda a negyedik alkalommal sorra kerülő közös magyar-román jégkorong-bajnokságban. A MOL Ligában címvédésre még nem volt példa.
szept. 5
12:57
Rudolf leendő játszótársa fél évre kidőlt a sorból (Agroinform)
Súlyos térdsérülést szenvedett a Panathinaikosz és a görög válogatott játékosa, Szotirisz Ninisz, aki keresztszalag-szakadása miatt közel fél évet lesz kénytelen kihagyni.
szept. 5
13:09
Sporthorgászat: két magyar ezüstérem az olaszországi vb-n (She)
Egyéniben Milkovics Péter, illetve a magyar válogatott a második helyen végzett a hétvégén megrendezett olaszországi sporthorgász-világbajnokságon.
szept. 5
13:11
Labdarúgás: a Mészöly Focisuli növendékei akár a MU-hoz is eljuthatnak (She)
A mindössze másfél évvel ezelőtt alakult Mészöly Focisuli SE (MFS) a legnagyobb utánpótlás-nevelő európai klub, az IF Brommapjkarna által működtetett rendszerhez kapcsolódik, így az ifjú tehetségek olyan klubokhoz is eljuthatnak akár, mint a Manchester United, az Ajax Amsterdam vagy éppen a Bayern München.
szept. 5
13:13
Válogatott: a svéd védő szerint Rudolf megállíthatatlan volt (She)
Görög újságírók a svéd válogatott védőjénél, Daniel Majstorovicnál érdeklődtek Rudolf Gergelyről, a Panathinaikosz nyári szerzeményéről. A korábban két évig az AEK Athénnál futballozó Majstorovic úgy nyilatkozott, a Pana nagyon jól járt a mieinket pénteken 2–1-es sikerre vezető támadóval.
szept. 5
13:15
Ribéryt 80 millió euróért sem adták el a bajorok (Agroinform)
Uli Hoeness, a bajorok első embere szerint semmi ok nem volt arra, hogy eladják a csapat legjobb játékosát.
szept. 5
13:17
A legnagyobb utánpótlás-nevelő klubhoz kapcsolódik a Mészöly Focisuli (Agroinform)
A mindössze másfél évvel ezelőtt alakult Mészöly Focisuli SE az IF Brommapjkarna által működtetett rendszerhez kapcsolódik, így az ifjú tehetségek olyan klubokhoz is eljuthatnak, mint a Manchester United  vagy a Bayern München.
szept. 5
13:19
Halálra késeltek egy görög futballszurkolót (Agroinform)
Halálos szúrást kapott egy 21 esztendős görög labdarúgó-szurkoló abban a csetepatéban, amely két krétai futballcsapat hívei között tört ki Iraklionban.
szept. 5
13:27
Labdarúgás: a Mészöly Focisuli növendékei még a MU-hoz is eljuthatnak (She)
A mindössze másfél évvel ezelőtt alakult Mészöly Focisuli SE (MFS) a legnagyobb utánpótlás-nevelő európai klub, az IF Brommapojkarna által működtetett rendszerhez kapcsolódik, így az ifjú tehetségek olyan klubokhoz is eljuthatnak, mint a Manchester United, az Ajax Amsterdam vagy a Bayern München.
szept. 5
13:29
Labdarúgás: életét vesztette egy 21 éves görög szurkoló (She)
Halálos szúrást kapott egy 21 esztendős görög szurkoló abban a csetepatéban, amely két krétai futballcsapat hívei között tört ki Iraklionban.
szept. 5
13:31
Euro 2012: kedden újabb 23 mérkőzéssel folytatódik a selejtező - program (She)
Kedden újabb 23 mérkőzést rendeznek a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozatban, s a játéknapon három válogatott bebiztosíthatja a helyét a jövő évi lengyel-ukrán közös rendezésű kontinensviadalon.
szept. 5
13:45
Euro 2012: Baines megsérült, kihagyja az angolok keddi Eb-selejtezőjét (She)
Leighton Baines térdsérülést szenvedett az angol válogatott vasárnapi edzésén, így kedden kihagyja a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőt.
szept. 5
13:45
Mecsek-rali: először Magyarországon az IRC-mezőny (Metropol)
Pénteken a prológgal és a rajtceremóniával kezdődik a 45. Canon IRC Mecsek Rallye. A hétfői sajtótájékoztatón a szervezők hangoztatták, hogy a honi ralisport történetében egyedülálló a verseny.
szept. 5
13:47
Agyonszúrtak egy görög futballszurkolót (Metropol)
Halálos szúrást kapott egy 21 esztendős görög labdarúgó-szurkoló abban a csetepatéban, amely két krétai futballcsapat hívei között tört ki Iraklionban.
szept. 5
13:51
Az MTK nem látványosan, de halad a feljutás felé (Agroinform)
Az MTK Budapest egyelőre nem látványos játékkal, de pontveszteség nélkül áll a másodosztály Nyugati csoportjában.
szept. 5
13:53
Takács Zoltán ismét megsérült (Agroinform)
Az Újpest hosszú ideig bokasérüléssel bajlódó védőjének ezúttal a vádlija sérült meg a hétfő délelőtti edzésen.
szept. 5
13:55
Del Piero nem sokat gondol a visszavonulásra (Agroinform)
Alessandro Del Piero a La Gazetta dello Sportnak úgy nyilatkozott: ugyan a szerződése a szezon végén lejár a Juventusnál, ez nem jelenti azt, hogy befejezné pályafutását.
szept. 5
14:03
Eb-selejtező: Lipták nem utazott el Moldovába (Infostart)
Az utolsó pillanatban húszról tizenkilenc fősre csökkent a hétfőn Chisinauba elutazott és kedden 19:45-től Moldova csapatával Európa-bajnoki selejtező mérkőzést játszó magyar labdarúgó-válogatott kerete.
szept. 5
14:03
Labdarúgás: a Mészöly Focisuli növendékei a MU-hoz is eljuthatnak (She)
A mindössze másfél évvel ezelőtt alakult Mészöly Focisuli SE (MFS) a legnagyobb utánpótlás-nevelő európai klub, az IF Brommapojkarna által működtetett rendszerhez kapcsolódik, így az ifjú tehetségek olyan klubokhoz is eljuthatnak, mint a Manchester United, az Ajax Amsterdam vagy a Bayern München.
szept. 5
14:05
Válogatott: végül Lipták Zoltán sem utazott el Moldovába (She)
Az utolsó pillanatban húszról tizenkilenc fősre csökkent a hétfőn Kisinyovba elutazott és kedden 19.45-től Moldova csapatával Európa-bajnoki selejtező mérkőzést játszó magyar labdarúgó-válogatott kerete.
szept. 5
14:07
Videó: Eredményt csak alázatos játékkal lehet elérni - Egervári (She)
A magyar labdarúgó-válogatott hétfőn elrepült Kisinyovba, ahol Moldovával játszik Eb-selejtezőt kedden. Az elutazás előtt Egervári Sándor szövetségi kapitány az NSO Tv-nek elmondta, hogy nehéz meccsre számít, de a három pontra is egyben. Fel kell vállalni azokat a ritmusváltásokat, amelyeket a svédek elleni bravúr során is alkalmaztunk.
szept. 5
14:09
Lipták Zoltán sem utazott el a csapattal (Agroinform)
Az utolsó pillanatban húszról tizenkilenc fősre csökkent a hétfőn Chisinauba elutazott és kedden 19:45-től Moldova csapatával Európa-bajnoki selejtező mérkőzést játszó magyar labdarúgó-válogatott kerete.
szept. 5
14:21
Mecsek-rali: először szerepel Magyarországon az IRC-mezőny (She)
Pénteken a prológgal és a rajtceremóniával kezdődik a 45. Canon IRC Mecsek-rali.
szept. 5
14:23
Győr: a szerb élvonal sereghajtójánál folytatja az ETO-tól távozott védő (She)
Múlt héten már beszámoltunk róla, hogy a Győri ETO közös megegyezéssel megszüntette a boszniai szerb védő, Zoran Supics szerződését. A 27 éves futballista a szerb élvonalban folytatja pályafutását.
szept. 5
14:27
Lipták Zoltán sem utazott el a csapattal Moldovába (Agroinform)
Az utolsó pillanatban húszról tizenkilenc fősre csökkent a hétfőn Chisinauba elutazott és kedden 19:45-től Moldova csapatával Európa-bajnoki selejtező mérkőzést játszó magyar labdarúgó-válogatott kerete.
szept. 5
14:39
Válogatott: Csank szerint jók voltak a svédek, de megleptük őket (She)
Mint ismeretes, a magyar labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte hazai pályán Svédországot Eb-selejtezőn. Csank János korábbi szövetségi kapitány szerint megleptük a magabiztos északiakat, a legutóbb a ZTE-t irányító szakember Pintér Ádám játékát emelte ki a Digi Sport Reggeli start című műsorának nyilatkozva.
szept. 5
14:41
Sportlövészet: Biatovszki Mira aranyérmes a siketek Eb-jén (She)
Biatovszki Mira aranyérmet nyert hétfőn a siketek sportlövő Európa-bajnokságán Münchenben.
szept. 5
14:43
Győr: Zágrábba szerződött az ETO-t elhagyó 24 éves támadó (She)
A Győri ETO-val augusztusban közös megegyezéssel megszüntette szerződését a 24 éves horvát támadó, Vedran Niksic, aki azóta megállapodott az NK Zagrebbal.
szept. 5
14:45
Mourinhónak jó esélye volt a Barcelona kispadjára (Agroinform)
Johan Cruyff, a katalánok legendás edzője szerint a portugál tréner viselkedése az arrogancia és a gyengeség jele.
szept. 5
14:47
Tanulhatok Alexis Sáncheztől - Pedro (Agroinform)
A Barcelona 24 éves támadója nem fél attól, hogy az Udinesétől érkező Alexis Sánchez miatt kevesebb szerephez jutna a következő idényben, ráadásul úgy érzi, a csapaton belüli versenyhelyzet miatt csak jobb játékos válhat belőle.
szept. 5
14:57
Barcelona: Wenger győzte meg az Arsenalt, hogy elengedjen - Fabregas (She)
Cesc Fabregas, a Barcelona futballistája úgy nyilatkozott, hogy Arsene Wengernek, az Arsenal menedzserének köszönheti, hogy az angol klub a nyáron elengedte a katalánokhoz.
szept. 5
14:59
Man. City: Tévez depresszióval és súlyproblémával küzdött a nyáron (She)
Megviselte a nyári átigazolási időszak az angol labdarúgó-élvonalbeli Manchester City argentin gólvágóját, Carlos Tévezt. A 27 éves csatár olyan dolgokat hozott nyilvánosságra, amit eddig csak családja és barátai tudtak.
szept. 5
15:03
Horváth András elnézést kért a Haladás-szurkolóktól (Agroinform)
A középpályás azt javasolta, felejtsék el a 2009-ben történteket, egy a céljuk a drukkerekkel: minél elõbbre kell végeznie a csapatnak.
szept. 5
15:15
Kosárlabda: elfogadták a kapitányok jelentését, de később lesz döntés (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) szakmai bizottsága elfogadta az Európa-bajnoki pótselejtezők során elbukó férfi és női válogatott kapitányainak jelentését.

Keresés