2011. szeptember 8. csütörtök

szept. 8
10:47
Brescia: Feczesinék öt tétmeccsének egyetlen olasz gólját az ellenfél szerezte (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Brescia öt tétmérkőzést játszott ebben az idényben, és ezalatt 11 gólt szerzett, de ezekből a találatokból csak egyet szerzett olasz játékos – az is öngól volt.
szept. 8
10:51
770 millió fonttal támogatják a brit szponzorok a játékokat (Agroinform)
A jövő évi londoni olimpia szervezőbizottságának (LOCOG) bejelentése szerint a játékok lebonyolításához 770 millió fonttal járulnak hozzá a hazai támogatók.
szept. 8
11:03
Videó: huszonhét tizenegyes után dőlt el az angol kupameccs (She)
Maratonira nyúlt az angol Football League Trophy 1. fordulójában rendezett Leyton Orient (III. osztályú)–Dagenhem & Redbridge (IV.) összecsapása. A rendes játékidő és a hosszabbítás után következhettek a tizenegyesek, ám nemhogy öt-öt, hanem tíz-tíz kísérlet után sem született döntés, végül a vendégek kapusa, James Shea amellett, hogy belőtte a maga tizenegyesét, a huszonhetediket kivédte, így…
szept. 8
11:21
Jaroszlavl-katasztrófa: két-három nap alatt új csapat épülhet (She)
Más klubtól kaphat játékosokat a Lokomotiv Jaroszlavl jégkorongcsapata, amelynek teljes első kerete szerdán légi szerencsétlenség áldozata lett.
szept. 8
11:27
Capello új alapokra helyezné az angol válogatottat (Agroinform)
A szövetségi kapitány a fiatal tehetségekre helyezné a hangsúlyt, rájuk alapozva állítana ki ütőképes alakulatot, és megrostálná a korábbi kudarcokat elfelejteni képtelen nagy sztárokat.
szept. 8
11:39
Davis-kupa: Monfils nem tudja vállalni a játékot a spanyolok ellen (She)
Gaël Monfils térdsérülés miatt nem tudja vállalni a játékot a francia válogatottban a spanyolok elleni Davis-kupa-elődöntőn, amelyre a jövő héten kerül sor Córdobában.
szept. 8
11:45
Két-három nap alatt új csapat épülhet a Lokomotivnál (Agroinform)
Más klubtól kaphat játékosokat a Lokomotiv Jaroszlavl jégkorongcsapata, amelynek teljes első kerete szerdán légi szerencsétlenség áldozata lett.
szept. 8
11:57
Kerékpár: olimpiai bajnokok is tekernek vasárnap a Városligetben (She)
A városligeti 56-osok terén vasárnap megrendezendő 2. K&H olimpiai kerékpáros napon több olimpiai bajnok is kerékpárra ül és részt vesz a sztárfutamon. A bemutatók, színpadi beszélgetések megtekintése mellett aktív programokban is kipróbálhatják magukat a rendezvényre kilátogatók szeptember 11-én.
szept. 8
11:57
Jaroszlavl-katasztrófa - Az NHL-nek van vészforgatókönyve katasztrófára (Behaviour)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) létezik olyan vészforgatókönyv arra az esetre, miként folytatódjon a bajnokság, amikor egy klubot katasztrófa ér, ugyanakkor a sportvilágban rendkívüli esetekben az érintett csapat egyszerűen visszalép a további küzdelmektől.
szept. 8
11:59
Bayern München: Gomez felépült, Robben még valószínűleg nem játszik (She)
Christian Nerlinger, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München sportigazgatója a klub hivatalos honlapjának elmondta, Mario Gomez – kihasználva a válogatott szünetet – felépült ágyéksérüléséből, így pedig pályára léphet a Freiburg elleni szombati meccsen.
szept. 8
12:01
Videó: óriási ünneplést kapott ezredik meccsén a világrekorder kapus (She)
A Sao Paulo labdarúgócsapatának kapusa, Rogério Ceni az Atlético Mineiro ellen 2–1-re megnyert bajnokin játszotta 1000. meccsét a brazil csapatban. A 102 szerzett góljával világrekorder kapust hatalmas ünneplésben részesítette a hazai közönség, a találkozó után pedig óriási konfettiesőben vonult le a pályáról.
szept. 8
12:03
Guardiola forradalmasította a futballt - Xavi (Agroinform)
Pep Guardiola 2008 nyarán váltotta Frank Rijkaardot a Barca kispadján, azóta tíz serleget, közte három La Liga-aranyat és két Bajnokok Ligája-trófeát nyert vele a katalán gárda.
szept. 8
12:15
Csak erős idegzetűeknek: a sportvilág legszörnyűbb légikatasztrófái (Infostart)
A jaroszlavli Lokomotiv tragédiája, sajnos, nem az első sem a sport, sem a jéghoki történetében. Az InfoRádió összegyűjtötte a legszörnyűbb olyan légibaleseteket, amelyeknek sportolók is az áldozatai voltak. Hajdanán az orosz (szovjet) hoki első légikatasztrófáját a fia még a generalisszimusz, azaz Sztálin elől is eltitkolta.
szept. 8
12:15
Vízilabda: Budapesten 15 milliárd forintba kerülne a sportági centrum (She)
Magyar Vízilabda-szövetség elnöke, Martin György a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt a bajnoki szezonról, a sportági fővárosi helyzetéről, a férfiválogatott vb-szerepléséről és a vízilabda megújulását szolgáló változtatásokról.
szept. 8
12:17
Jaroszlalvl-katasztrófa: 60 ezer eurót kapnak az elhunyt játékosok családjai (She)
Orosz sajtóhírek szerint 60 ezer eurót (2 450 ezer orosz rubel) kapnak a Lokomotiv Jaroszlavl jégkorongcsapatát ért tragédiában elhunyt játékosok családjai.
szept. 8
12:19
Videó: Gyurta Dániel Kowalskyékkal pihente ki a sanghaji vb fáradalmait (She)
A sanghaji vizes világbajnokságon Gyurta Dániel hatalmas örömöt szerzett Magyarországnak, miután megvédte címét a 200 méteres mellúszás döntőjében. A fiatal úszónak a nemzetközi viadal után következett a jól megérdemelt pihenő, amelyet minél jobban próbál kihasználni. Például feltöltődéssel kedvenc zenekara, a Kowalsky meg a Vega koncertjén. A zenekar énekesével, Kowalsky Balázzsal már egy…
szept. 8
12:21
Légióssors: Rudolfot a Genoa edzője győzte meg a görög szerződésről (She)
Rudolf Gergely a héten csatlakozik a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Panathinaikoszhoz, és a magyar válogatott csatár elmondta, a korábban az athéni együttest, jelenleg pedig a Genoát irányító Alberto Malesaninak nagy szerepe volt abban, hogy Görögországba igazolt.
szept. 8
12:39
Gomez felépült, játszhat a Freburg ellen (Agroinform)
A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a sérülteknek.
szept. 8
12:51
Jaroszlavl-katasztrófa: 60 ezer eurót kapnak az elhunyt játékosok családjai (She)
Orosz sajtóhírek szerint 60 ezer eurót (2 450 ezer orosz rubel) kapnak a Lokomotiv Jaroszlavl jégkorongcsapatát ért tragédiában elhunyt játékosok családjai.
szept. 8
12:53
Női kézilabda: Böhn is engem akart kapitánynak - Kovács Péter (She)
A női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának megválasztása előtt néhány nappal még a későbbi győztes, a norvég Karl Erik Böhn is az edzőbizottság jelöltjét, Kovács Pétert szerette volna a válogatott élén látni - erről beszélt a versenyben alulmaradt aspiráns, Kovács Péter edző, korábbi világklasszis kézilabdázó a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.
szept. 8
12:55
Hollandia: a NEC fiatal játékosa már alig várja, hogy beszéljen Vadóczcal (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő NEC 21 éves védője, Bram Nuytinck úgy nyilatkozott, emlékszik a klubhoz visszatérő Vadócz Krisztiánra, és már alig várja, hogy személyesen találkozzon vele.
szept. 8
12:57
Beckham közeledik a QPR-hoz? (Agroinform)
Neil Warnock, a Queens Park Rangers menedzsere szerint minden lehetséges, így az is, hogy David Beckham a Premier League újoncához igazoljon.
szept. 8
13:09
Barcelona: Xavi szerint Guardiola forradalmasította a labdarúgást (She)
Xavi, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona játékmestere a Sport nevű napilapnak elmondta, Pep Guardiola a legjobb edző a világon, és a katalánoknál alkalmazott taktikájával forradalmasította a labdarúgást.
szept. 8
13:11
Profi ökölvívás: Pacquiao szerint Ortiz legyőzheti Mayweathert (She)
Szeptember 17-én, a WBC váltósúlyú bajnok Victor Ortiz ellen lép szorítóba Floyd Mayweather Jr. A találkozó esélyeit már sokan, sokféleképp mérlegelték, a pound for pound listavezető Manny Pacquiao és edzője, Freddie Roach például úgy gondolja, hogy Ortiznak lehet esélye az amerikai klasszis ellen.
szept. 8
13:15
Íme, a Manchester United tizenegy bombázója - focistafeleségek fotói (Agroinform)
Nézegess képeket a Manchester United tizenegy játékosának bombázó feleségéről/barátnőjéről!
szept. 8
13:17
Dalglish megvédte Andy Carrollt (Agroinform)
Fabio Capello szövetségi kapitány szerint a csatár csak józan, egészséges életmód mellett verekedheti be magát a Liverpool és a nemzeti csapat kezdőjébe.
szept. 8
13:27
Hosszútávúszó Eb: ötödik helyen végzett a magyar csapat, olasz arany (She)
A két férfi és egy női vízi maratonistát felvonultató csapatok versenyében az 5. lett a magyar trió szerdán az izraeli hosszútávúszó Európa-bajnokságon.
szept. 8
13:29
FTC: Tóth Bence előre aláírná a soványka győzelmet is a ZTE ellen (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata vasárnap a szintén edzőváltáson áteső és még ugyancsak győzelem nélkül álló Zalaegerszeget fogadja a labdarúgó NB I 8. fordulójában. Tóth Bence, a zöld-fehérek középpályása szerint megkezdik a felzárkózást, és előre aláírna egy soványka győzelmet is a zalaiak ellen.
szept. 8
13:31
Real Madrid: Dzsudzsák klubja évente 25 millió eurót ajánlott Mourinhónak (She)
A spanyol Marca cím sportnapilap információja szerint az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premjer-liga) szereplő, de a nemzetközi színtéren is meghatározó szerepre törekvő, Dzsudzsák Balázs személyében magyar légióst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala mesés, szezononként 25 millió eurós ajánlattal kereste meg a spanyol Real Madrid portugál szakvezetőjét, José Mourinhót.
szept. 8
13:33
Euro 2012: szabadon engedték a letartóztatott walesi szurkolókat (She)
Óvadék ellenében szabadon engedték csütörtökön azt a hat embert, akiket egy 44 éves walesi futballszurkoló halála miatt vettek őrizetbe Londonban.
szept. 8
13:45
Jaroszlavl-katasztrófa: a többi klub legfeljebb három játékost adhat az újjáépülő csapatnak (She)
Újjáépül a többi klubtól érkező játékosokból a Lokomotiv Jaroszlavl jégkorongcsapata, amelynek teljes kerete odaveszett a szerdai légi katasztrófában.
szept. 8
13:51
Újjáépül a Lokomotiv csapata (Agroinform)
Újjáépül a többi klubtól érkező játékosokból a Lokomotiv Jaroszlavl jégkorongcsapata, amelynek teljes kerete odaveszett a szerdai légi katasztrófában.
szept. 8
14:03
Videó: szerencsétlen öngól és parádézó gólkirály a Videoton-Gyirmóton (She)
A Videoton labdarúgócsapata hazai pályán 4–2-re legyőzte az NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmótot. A vendégek hiába egyenlítettek kétszer is – előbb egy szerencsés öngóllal, majd Lannert Bence közeli találatával –, a fehérváriak Nikolics Nemanja és a csereként pályára lépő gólkirály, André Alves duplája révén megszerezték a három pontot.
szept. 8
14:05
Primera División: lázadás a Realnak és a Barcának kedvező liga ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sevilla elnöke, José María del Nido lázadást szervez a Spanyol Labdarúgóliga (LFP) ellen a televíziós jogdíjak elosztása miatt.
szept. 8
14:27
Mourinho az apád, bátyád és a tanárod egy személyben - Dudek (Agroinform)
A Real Madrid korábbi kapusa egy Cristiano Ronaldóról szóló dokumentumfilmben beszélt a királyiak vezetőedzőjéről, akivel egy évig dolgozott együtt.
szept. 8
14:45
Az Anzsi évi 25 milliót kínált Mourinhónak, hiába (Agroinform)
A Duzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala évi 25 milliós fizetéssel csábította volna Dagesztánba a Real Madrid edzőjét, de Mourinho kikosarazta a milliárdos Szulejman Kerimov vezette klubot.
szept. 8
14:57
Vívás: pénteken lesz hatvanéves az olimpiai bajnok tőrvívó (She)
Pénteken lesz 60 éves Tordasi Ildikó olimpiai bajnok tőrvívó. A magyar női tőrvívás máig utolsó egyéni ötkarikás bajnoka kerek születésnapja mellett az idén több jubileumot is ülhetett: 25 esztendeje edzősködik és 35 éve lett Montrealban olimpiai aranyérmes.
szept. 8
14:59
Jaroszlavl-tragédia: Schmitt Pál táviratban fejezte ki részvétét (She)
Schmitt Pál köztársasági elnök csütörtökön táviratban fejezte ki részvétét Dmitrij Medvegyev orosz elnöknek és Alekszandr Zsukovnak, az Orosz Olimpiai Bizottság elnökének a Lokomotiv Jaroszlavl orosz jégkorongcsapatot szállító repülőgépet ért katasztrófa miatt.
szept. 8
15:03
Motta után Chivu is kidőlt (Agroinform)
Az Internél Thiago Motta a keddi Olaszország-Szlovénia Európa-bajnoki selejtezőn sérült meg, míg Christian Chivu a csapat szerda délőtti edzésén. Mindkettejük játéka erősen kérdéses a Serie A szezonrajtján.
szept. 8
15:15
Edzősors: Benítez fél áron vitte volna az Interhez Alexis Sánchezt (She)
Rafa Beníteznek jelenleg nincs klubja, de az Intertől 2010 decemberében távozó spanyol szakember nem tartja kizártnak, hogy egy nap visszatér a milánóiakhoz.
szept. 8
15:17
Úszás: Risztov Éva új edzővel készül, de még nem tudni, hogy mire (She)
Új edzővel, Garádi Gézával készül ezentúl Risztov Éva, ám hogy a medencében vagy a nyílt vízen folytatja-e (illetve, hogy megfér-e egymás mellett a kettő), arról még nem döntött.
szept. 8
15:21
Schmitt Pál táviratban fejezte ki részvétét (Agroinform)
Schmitt Pál köztársasági elnök csütörtökön táviratban fejezte ki részvétét Dmitrij Medvegyev orosz elnöknek és Alexander Zsukovnak, az Orosz Olimpiai Bizottság elnökének.
szept. 8
15:33
FTC: a Pécs ellen kiállított Alison távozik az Üllői útról (She)
A Nemzeti Sport információi szerint valóban sokba került Alison Silvának a Pécs elleni Ligakupa-meccsen történt ámokfutása, a klubnál ugyanis úgy döntöttek, nem tartanak igényt a szolgálataira a továbbiakban, és felbontják a szerződését.
szept. 8
15:33
Marian Cozmára emlékeztek Veszprémben (Metropol)
Marian Cozmára, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott volt játékosára emlékeztek születésnapján, csütörtökön Veszprémben; a kivételes képességű beállós szeptember 8-án lenne 29 éves.
szept. 8
15:39
138 milliárd fontba is kerülhet a katari vb (Agroinform)
Katarban elfogadás előtt áll az a törvényjavaslat, amely alapján horribilis összeget, mintegy 138 milliárd fontot áldoznának a 2020-as labdarúgó-világbajnokságra.
szept. 8
15:51
Ez a világ legrosszabb tizenegyese (Blikk)
Kairó - Az Al Ahly egyiptomi futballklub csatára, Amir Sayoud elbénázott tizenegyesével kiérdemelte a világ legrosszabb büntetőrúgásáért járó képzeletbeli díjat.
szept. 8
15:51
Málaga: Van Nistelrooy szerint az olajpénz jót tesz a futballnak (She)
Ruud van Nistelrooy, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Málaga holland támadója elmondta, úgy véli, az arab olajmágnások által a futballklubokba fektetett pénz jót tesz a labdarúgásnak.
szept. 8
15:53
Öttusa-vb: Gyenesei Leila és Kovács Sarolta már a döntőben (She)
Gyenesei Leila és Kovács Sarolta is bejutott a döntőbe a moszkvai öttusa-világbajnokságon.
szept. 8
15:55
El: a svájci bíróság nem foglalkozik a Vanczákék kizárásával (She)
A svájci polgári bíróság közleményben tudatta a Sion élvonalbeli labdarúgócsapatával, hogy nem áll módjában foglalkozni az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) által hozott döntéssel, melynek értelmében a svájci együttes nem indulhat az Európa-ligában.
szept. 8
15:57
Drogbát összetoldozzák a United elleni derbire (Agroinform)
A Chelsea támadója másfél hete szenvedett fejsérülést. A Kékek jövő hétvégén a Manchester United vendégeként szerepelnek a PL-ben, a klub orvosi stábja mindent elkövet, hogy Drogba hadra fogható legyen.

Keresés