2011. január 1. szombat

jan. 1
21:20
Bayern München: a bajorok megvették a Hoffenheim brazil játékosát (She)
A Hoffenheimtől a Bayern München labdarúgócsapatához szerződik a brazil Luiz Gustavo.
jan. 1
21:36
Ipswich Town: Fülöp Márton riválisát dicsérte, és hisz az előrelépésben (She)
Fülöp Márton, az Ipswich Town kapusa riválisát, Arran Lee-Barrettet dicsérte, akivel – Brian Murphy súlyos sérülése miatt – ketten küzdenek majd meg egymással a kezdőcsapatba kerülésért a következő hónapokban.
jan. 1
22:12
Profi ökölvívás: Pascal és Dawson májusban újra megküzd egymással (She)
Jean Pascal promótere bejelentette, hogy a WBC félnehézsúlyú világbajnok a következő meccsén biztosan Chad Dawsonnak ad visszavágót.
jan. 1
22:30
Newcastle: Kádár Tamás rutinos vetélytársa távozhat januárban (She)
Brit lapértesülések szerint elképzelhető, hogy Sol Campbell távozik a Premier League-ben szereplő Newcastle-től a téli átigazolási időszakban.
jan. 1
22:48
Hoffenheim: távozik a csapat vezetőedzője, Rangnick - lapértesülés (She)
A Bild am Sonntag értesülései szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hoffenheim szerződést bontott a csapat vezetőedzőjével, Ralf Rangnickkal.

2011. január 2. vasárnap

jan. 2
4:48
Mocsai Lajos már nem számol a barcelonai játékossal (Blikk)
A férfi kézisek kapitánya lemondott a sztárról
jan. 2
7:48
NBA: ismét kikapott a Dallas, menetel a San Antonio és a Miami (She)
Sorozatban harmadszor is vereséget szenvedett a Dirk Nowitzkit nélkülöző Dallas Mavericks az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). A Mavs ezúttal Milwaukee-ban kapott ki. A San Antonio Spurs ezzel szemben tovább menetel, és ha nem is könnyen, de győzött a Miami Heat is.
jan. 2
7:50
NHL: washingtoni siker a Pittsburgh ellen az első esti Winter Classicon (She)
A Washington Capitals 3–1-re nyert idegenben a Pittsburgh Penguins ellen az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján. Az első alkalommal este megrendezett Winter Classic hőse a washingtoni Eric Fehr volt, aki kétszer vette be a Pingvinek kapuját.
jan. 2
8:06
Tenisz: Nadal remek formában van, de még nem gondol a Grand Slamre (She)
Rafael Nadal, a világranglista éllovasa egyelőre nem gondol arra, hogy megvalósítsa minden teniszező legnagyobb álmát, azaz sorozatban nyerjen a négy Grand Slam-tornán.
jan. 2
8:42
Milan: Ronaldinhónak talán nem volt igazán kedve nálunk játszani - Allegri (She)
Edzője, Massimiliano Allegri szerint távozik az AC Milantól, Ronaldinho, az olasz csapat világbajnok labdarúgója.
jan. 2
8:44
Tereprali, Africa Eco Race: a magyar kamion 22 métert repült (She)
Szertefoszlottak a Qualisport kamionos tereprali-istálló címvédési esélyei a 2011-es Africa Eco Race-en: Kovács Miklós pilóta, Czeglédi Péter navigátor és Tóth Tamás vezető szerelő a viadal harmadik szelektív szakaszán hatalmasat repült a Scaniával, amelynek eltörött az első hídja.
jan. 2
9:18
NB II: anyagi megszorítások miatt távozik a Békéscsaba kapusa (She)
Távozhat a Békéscsaba NB II-es labdarúgócsapatától Dénes Zsolt. A nyáron a Nyíregyháza Spartacustól szerződtetett 27 esztendős kapusnak anyagi megszorítások miatt köszönik meg a munkáját a klubnál.
jan. 2
9:20
Premjer-liga: újabb csapat lépett vissza a 2011-2012-es bajnokságtól (She)
Néhány héttel az Amkar Perm után az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalának újabb csapata, a Szaturn is bejelentette, nem indul a 2011–2012-es bajnokságban.
jan. 2
9:22
Atlétika: Kálovics negyedik lett a bolzanói szilveszteri versenyen (She)
Kálovics Anikó negyedik helyen végzett a hagyományos szilveszteri futóversenyen Bolzanóban.
jan. 2
9:36
Nagyvárad: Márkus Tibor újabb haladékot kért a bihari klubtól (She)
Újabb haladékot kért az FC Bihor Oradea labdarúgócsapatától Márkus Tibor. Ahogy korábban beszámoltunk róla, a román másodosztályban szereplő klub szeretné szerződtetni a játékost, aki január 3-ig határoz arról, hogy újra belevág-e a légióséletbe.
jan. 2
9:38
Fulham: Gera univerzalitása miatt távozhat a keveset játszó Riise (She)
Az angol élvonalban szereplő Fulham menedzsere, Mark Hughes elmondta, rotációs rendszerének egyik áldozata Björn Helge Riise, aki lehet, hogy januárban távozik a klubtól. A norvég válogatott labdarúgó a szakvezető szerint azért nem kap annyi lehetőséget a csapatban, mert Clint Dempsey és Gera Zoltán több poszton is bevethetők, ezért előfordul, hogy inkább mellettük dönt.
jan. 2
9:54
Labdarúgás: a Barca a Levantét, a Chelsea a Villát fogadja - a mai program (She)
Angliában már az év első napján kergették a labdát a Premier League-ben szereplő futballisták, ma pedig már a spanyol élvonalban is rendeznek mérkőzéseket. Íme, a topligák vasárnapi programja.
jan. 2
9:56
Ciprus: Leandro átigazolása minden kiadott centet megért (She)
A ciprusi Katherimni című lap szerint az Omonia Nicosia brazil-magyar játékosa, Leandro átigazolása remek üzlet volt klubja számára, a játékos ugyanis rendkívül hasznos tagja lett a ciprusi együttesnek.
jan. 2
9:58
Manchester United: Chicharito a legjobb karácsonyán van túl (She)
A Manchester United labdarúgócsapatának mexikói csatára, Javier Hernández először tapasztalhatta meg, milyen az, amikor a karácsony is a futball jegyében telik. A Chicharitónak becézett támadó csak 38 percet játszott a „vörös ördögök” legutóbbi három mérkőzésén, ám így is elégedetten nyilatkozott az elmúlt napokról.
jan. 2
10:12
Atlétika: két kenyait megelőzve nyert a hazai futó Sao Paulóban (She)
A brazil Marílson Gomes dos Santos nyerte meg a hagyományos szilveszteri futóversenyt Sao Paulóban.
jan. 2
10:14
Mainz: Thomas Tuchel azt hitte, Lőw javasolja magyar kapitánynak (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw egy interjúban elmondta, Jürgen Klopp, a Dortmund, illetve Thomas Tuchel, a Mainz trénere is megfelelő utóda lenne a posztján. Utóbbi humorosan reagált a felvetésre.
jan. 2
10:48
Bundesliga 2: Stieber Zoltán csapata a legfiatalabb a ligában (She)
Stieber Zoltán csapata, az Alemannia Aachen a „legfiatalabb” együttes a német bajnokság másodosztályában. A tabella tizedik helyén álló csapat az egyetlen, melyben a labdarúgók átlagéletkora 25 év alatt van.
jan. 2
11:06
Labdarúgás: Juhász és Dzsudzsák Spanyolországban játszhat egymás ellen (She)
A spanyolországi La Mangában készül a tavaszi idényre a PSV labdarúgócsapata. Dzsudzsák Balázs holland együttese január 12-én a spanyol másodosztályban szereplő Cartagenával, míg másnap a belga Anderlechttel (Juhász Roland klubjával) játszik felkészülési mérkőzést.
jan. 2
11:24
Nagy László nem lesz ott a kézilabda-vb-n (Infostart)
Nagy László, az FC Barcelona átlövője nem vesz részt a január 13-án kezdődő, svédországi olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokságon. A játékos ugyanis a kiszabott határidőig nem tudott megállapodni a magyar szövetség által felkért csoporttal a szereplésének feltételeiről.
jan. 2
11:24
Tenisz: Klejbanova az első fordulóban búcsúzott Brisbane-ben (She)
A Brisbane-ben zajló tenisztornán az első fordulóban kiesett a női egyes hetedik kiemeltje, az orosz Alisza Klejbanova.
jan. 2
11:26
Kézilabda: Naggyal szerződést kötne az MKSZ, tavasszal már válogatott lehet (She)
Január 13-án kezdődik a svédországi férfi kézilabda-világbajnokság, és mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Nagy László továbbra sem szerepel a magyar válogatottban – ez mára hivatalossá vált, ugyanis a vasárnapi határidőig nem állapodott meg a szövetség különbizottságával. Ennek ellenére úgy tűnik, a barcelonai átlövő ügye elmozdult a holtpontról, és a tavaszi Eb-selejtezőkön már újra…
jan. 2
11:42
Póker: Tom Dwan elbukta a legnagyobb tétben játszott partit (She)
Tom Dwan szerepelt a minden idők legnagyobb tétjével lejátszott pókerpartin: a nagyvak 110 ezer dollár, vagyis 22 millió forint volt a 2010-es WSOP 11. versenyének heads-upján.
jan. 2
12:00
Hoffenheim: Rangnick eddigi segítője, Pezzaiuoli az új vezetőedző (She)
A Bundesligában szereplő Hoffenheim labdarúgócsapatának vezetői Marco Pezzaiuolit bízták meg a gárda irányításával.
jan. 2
12:02
NB II: Szabó István játékára nem tartanak igényt Tatabányán (She)
Az NB II Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya labdarúgócsapata nem tart igényt Szabó István játékára – írja a klub hivatalos honlapja.
jan. 2
12:18
Röplabda: nem szereztünk érmet a debreceni MEVZA-tornán (She)
Véget ért a debreceni MEVZA ifjúsági röplabdatorna, és a magyar válogatottak végül nem szereztek érmet.
jan. 2
12:21
Nagy László nem játszik a világbajnokságon (Metropol)
Az FC Barcelona átlövője kihagyja a január 13-án kezdődő, svédországi kézilabda-világbajnokságot, mert nem tudott megállapodni a magyar szövetséggel.
jan. 2
13:12
Videoton: szerdán már edzhet, aki akar; edzőtábor Spanyolországban vagy Portugáliában (She)
Fakultatív edzésekkel kezdi meg az esztendőt a labdarúgó NB I listavezetője: Mezey György szerdától külön tréningeket tart azoknak a játékosoknak, akik a január 10-i rajt előtt mozgáshiánnyal küszködnek. Az aranyra hajtó Videoton február elején Spanyolországban vagy Portugáliában edzőtáborozik.
jan. 2
13:14
Lovassport: Dobrovitz József a harmadik helyen végzett Mechelenben (She)
Dobrovitz József a harmadik helyen zárt a négyesfogathajtók fedeles világkupa-sorozatának Mechelenben rendezett belgiumi állomásán.
jan. 2
13:16
Németország: középpályást igazolt a Köln, Hajnal mégsem kell? (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Köln szerződtette a lengyel Slawomir Peszkót a Lech Poznantól, így elképzelhető, hogy Hajnal Tamás mégsem igazol az együtteshez.
jan. 2
13:30
Ezért vette a kalapját a Hoffenheim sikeredzője (Infostart)
Ralf Rangnick vezetőedző közös megegyezéssel szerződést bontott a Hoffenheim labdarúgócsapatával, utódja eddigi segítője, Marco Pezzaiuoli lesz.
jan. 2
13:30
Manchester City: Balotelli imádja, ha a szurkolók a nevét skandálják (She)
Mario Balotelli, a Manchester City olasz labdarúgója a Mail on Sunday című lapnak adott interjújában elmondta, imádja, ha csapata szurkolói a nevét skandálják a lelátón.
jan. 2
13:48
Atlétika: Usain Bolt 2016-ban akasztja szögre a futócipőit (She)
Usain Bolt, a 100 méteres síkfutás világcsúcstartója elmondta, 2016-ban szeretne visszavonulni.
jan. 2
14:24
Kiken múlik Erdei Zsolt világbajnoki címmeccse? (Infostart)
Elsősorban Erdei Zsolt menedzsmentjén múlik, hogy a magyar profi ökölvívó megküzd-e a spanyol Gabriel Campillóval a Boksz Világszövetség félnehézsúlyú világbajnoki övéért.
jan. 2
14:24
Autósport: A rali jobb pilótává tett - Kimi Raikkönen (She)
Kimi Raikkönen, a Formula–1 2007-es világbajnoka elmondta, az, hogy a rali-világbajnokság futamain szerepelt 2010-ben, jobb pilótává tette, rengeteget fejlődött az elmúlt évben. A finn versenyzőnek nem hiányzik a Formula–1, bár megfordul a fejében a visszatérés a száguldó cirkuszba.
jan. 2
14:26
Inter: Már júniusban is Leonardót szerettük volna szerződtetni - Moratti (She)
Mint ismeretes, az olasz Internazionale labdarúgócsapatánál Leonardót nevezték ki vezetőedzőnek a menesztett Rafa Benítez helyére. A klub elnöke, Massimo Moratti a La Gazetta dello Sportnak elmondta, már júniusban – José Mourinho távozása után – is a brazil szakembert akarták volna leültetni a kispadra...
jan. 2
14:28
Ökölvívás: Erdei menedzsmentjén múlik a világbajnoki címmeccs (She)
Elsősorban Erdei Zsolt menedzsmentjén múlik, hogy a magyar profi ökölvívó megküzd-e  a spanyol Gabriel Campillóval a Bokszvilágszövetség (WBA) félnehézsúlyú világbajnoki övéért.
jan. 2
14:42
Autósport: A rali jobb pilótává tett - Kimi Räikkönen (She)
Kimi Räikkönen, a Formula–1 2007-es világbajnoka elmondta: az, hogy a rali-világbajnokság futamain szerepelt 2010-ben, jobb pilótává tette, rengeteget fejlődött az elmúlt évben. A finn versenyzőnek nem hiányzik az F1, bár megfordul a fejében a visszatérés a száguldó cirkuszba.
jan. 2
14:45
Játékosának eladása miatt távozott a Hoffenheim edzője (Metropol)
Ralf Rangnick vezetőedző közös megegyezéssel szerződést bontott a Hoffenheim labdarúgócsapatával, utódja eddigi segítője, Marco Pezzaiuoli lesz.
jan. 2
15:00
Tenisz: Szerbia a kazahok legyőzésével kezdett a Hopman-kupán (She)
Szerbia győzelemmel kezdte szereplését a teniszezők Hopman-kupáján. Ez már a páros mérkőzés előtt biztossá vált, ugyanis Ana Ivanovics, majd Novak Djokovics is megverte egyesben kazah ellenfelét.
jan. 2
15:02
Olaszország: Fabio Cannavaro újra visszatérhet a Juventushoz (She)
Az al-Ahli labdarúgója, Fabio Cannavaro a Sky Sport Italiának adott interjújában elmondta, az arab emírségekbeli csapat után visszatérhet egykori sikereinek helyszínére, a Juventushoz, de nem mint játékos.
jan. 2
15:36
Ligue 1: Bölöni László veszi át a gyengén szereplő Lens irányítását (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Lens vezetősége Bölöni Lászlót nevezi ki a gárda új vezetőedzőjévé.
jan. 2
15:54
Skócia: a Celtic nyerte a rangadót az Ibrox-tragédia 40. évfordulóján (She)
A skót labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának vasárnapi rangadóján a Celtic a görög Jorgosz Szamarasz duplájával 2–0-ra legyőzte idegenben a Rangerst. A találkozó elején megemlékeztek a negyven évvel ezelőtti Ibrox-tragédia áldozatairól.
jan. 2
15:57
Erdei menedzsmentjén múlik a világbajnoki címmeccs (Metropol)
Elsősorban Erdei Zsolt menedzsmentjén múlik, hogy a magyar profi ökölvívó megküzd-e a spanyol Gabriel Campillóval a Boksz Világszövetség félnehézsúlyú világbajnoki övéért.
jan. 2
16:12
Belgium: László Csabáéknál nagy változások várhatóak (She)
A belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Charleroi elnöke nagy változásokat helyezett kilátásba. A csapat ugyanis zsinórban nyolc bajnoki mérkőzést veszített el, s ezzel László Csaba vezetőedző negatív klubrekordot döntött meg.
jan. 2
16:14
Videó: a Watford védője kapásból bombázott a Portsmouth kapujába (She)
Szép sikerrel ünnepelte az új évet az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Watford. A „darazsak” a 25. fordulóban a Portsmoutht győzték le 3–0-ra remek gólokkal. A vezető találatra valószínűleg sokáig fog emlékezni a szerzője, Andrew Taylor, aki egy szöglet után állítás nélkül, 16 méterről nagy erővel a jobb felső sarokba bombázta a labdát.

Keresés