2008. január 25. péntek

jan. 25
7:13
Meghalt az utolsó ejak beszélő (Infostart)
89 éves korában elhunyt az az asszony, aki utolsóként beszélte az alaszkai ejak nyelvet.
jan. 25
7:24
Egyetemi hallgatók is indulnak a filmszemlén (Infostart)
Az idei filmszemlén 13 alkotással szerepelnek a versenymezőnyben a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói - mondta az InfoRádiónak Almási Tamás filmrendező, osztályvezető tanár. A filmszemlére nevezett, de versenybe nem került filmek külön vetítésen, egy információs blokkban lesznek láthatóak.
jan. 25
19:03
Nyugalom a mozikban február 20-tól (Spa Trend Online)
Alföldi Róbert első nagyjátékfilmjét, a Nyugalom című alkotást február 20-tól vetítik a mozikban, a díszbemutatót jövő szerdán tartják Budapesten - tájékoztatta a Hungarotop, a film forgalmazója pénteken az MTI-t.
jan. 25
21:44
Milliókat érő Hemingway-levél az öreg halászról (Infostart)
A New York-i Christie's aukciós ház árverésén 10 ezer dollárért - 1,76 millió forintért - kelt el Ernest Hemingway egy levele, amelyben az amerikai író már körvonalazta Az öreg halász és a tenger című remekművét.
jan. 25
22:44
Vikidál Gyulát köszöntötték 60. születésnapján a Madáchban (Spa Trend Online)
Vikidál Gyula színészt, énekest barátai, kollégái köszöntötték pénteken, 60. születésnapján a Madách Színházban - tájékoztatta Kósa Melinda, a színház sajtófőnöke az MTI-t. Vikidál Gyula rockénekesként kezdte pályáját, 1992-től szerepel a Madách Színház színpadán - emlékeztetett a sajtófőnök.

Keresés