2008. január 4. péntek

jan. 4
6:12
Rendhagyó Záróra - bemutató a Kamrában (Spa Trend Online)
Rendhagyó Záróra címmel mutatja be szombaton a Katona József Színház társulata Notóriusok című sorozatának harmadik darabját a Kamrában, Pelsőczy Réka rendezésében. A darabot, amelyben Lengyel Ferenc, Szacsvay László és Veiszer Alinda szerepel, január 5-én 22 órától láthatja a közönség.
jan. 4
7:25
Újabb sztárzenekar tér vissza idén - meg fog lepődni! (Infostart)
Tizenkét évvel felbomlása után idén újra összeáll a legendás The Kinks. Az együttes a hatvanas években a brit invázió Nagy Négyesének tagja volt a The Beatles, a The Rolling Stones és a The Who mellett. Visszatérésük egyetlen akadálya a tagok egészségi állapota lehet.
jan. 4
10:55
"Borat" játssza Abbie Hoffmant (Spa Trend Online)
Sacha Baron Cohen játssza Abbie Hoffmant, a legendás amerikai diákvezért abban a filmben, amelyet Steven Spielberg készít az 1968-as chicagói demokrata párti elnökjelölő konvenció körüli tüntetések és az azt követő per történetéről.
jan. 4
11:44
Merre menjünk a hétvégén? Programajánló (Infostart)
Bőséges a főváros hétvégi jazzkoncert-kínálata. A fellépők között lesz többek között a Dresch Mihály Quartet, a Babos Project Special és a Budapest Jazz Orchestra is.
jan. 4
16:22
Ingyenesen látogatható a hétvégén a Magyar Nemzeti Múzeum (Spa Trend Online)
Ingyenesen látogathatóak a Magyar Nemzeti Múzeum időszaki és állandó kiállításai a hétvégén - közölte az intézmény pénteken.
jan. 4
18:17
Bujtor senkit sem akar elküldeni a veszprémi színházból (Spa Trend Online)
Beiktatták tisztségébe pénteken, zártkörű társulati ülésen Bujtor Istvánt, a veszprémi Petőfi Színház új igazgatóját és Eperjes Károly művészeti vezetőt. Jól működő, erős és jó hírű színház legyen Veszprémben, amelynek az előadásairól országszerte beszélnek - mondta a társulati ülést követő sajtótájékoztatón Lasztovicza Jenő, az intézményt fenntartó Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke. Hozzátette:…
jan. 4
20:12
Mérsékelten érdekes kérdésekkel mérsékelten izgalmas játéknak látszik a Széf (Spa Trend Online)
Volt idő, amikor abból országos botrány támadt volna, ha valaki egy tévévetélkedőn nem tudja, hogy Nyilas Misi milyen diák nem akart lenni. Bizony. Ahogy anno a felháborodás az egeket korbácsolta, amikor valaki nem tudta, hogy melyik erdőben találták holtan Bárczy Benőt, illetve ki írta a klasszikus sorokat. Az RTL Klub új társasjátékában, a Széfben nem kezdett el fütyülni a közönség, amikor az…

Keresés