2021. március 2. kedd

márc. 2
6:06
Retro csokis perec (Nosalty)
Házi csokisperec, ahogy gyerekkorunkban megszerettük.
márc. 2
8:00
Top 10 laktató és színes egytálétel, amit egyszerűen imádtok (Nosalty)
Húsmentes, húsos vagy gazdagon zöldséges a kettő kombinációjából, ezek a laktató egytálételek könnyen lehetnek a rohanós hétköznapok hősei, hiszen gyorsan, és akár több napra előre elkészíthetők.
márc. 2
9:00
12 szeretni való apró linzer, amely szétporlad a szádban (Nosalty)
Apró édességeket hoztunk mára nektek, amelyek a tévhittel ellentétben nem csak karácsonykor vagy húsvétkor kerülhetnek a sütőbe. Álljunk neki egy ráérősebb délután, megéri, annyira szeretni valóak!
márc. 2
10:42
Léböjtkúrát tartanál? Íme 3 recept, aminél egészségesebbet el sem tudsz képzelni! (Femcafe)
Tökéletes tavaszi napindítók, amelyek nemcsak az immunrendszeredet erősítik, hanem energiával is feltöltik szervezeted és még a fogyásért is sokat tehetsz!
márc. 2
10:42
11 sós-sajtos, minden jóval ízesített ropogtatnivaló (Nosalty)
Ma a sós sütemények megszállottjainak kedvezünk, ezek a ropogtatnivalók ugyanis nem csak finomak, de nagyon könnyen készíthetőek el!
márc. 2
11:06
Csokis túrós crostata (Nosalty)
Imádom az olasz konyhát, sokat utazom a híres csizmába, és nagyon sok olasz receptet megismertem és kóstoltam már. A ricottát különösen szeretem, hiszen nagyon sokféleképpen felhasználható. Olaszországban pedig nincs hiány belőle.
márc. 2
12:42
Kipróbáltuk Julia Child fura fokhagymapucoló trükkjét (Nosalty)
Julia Childra sose mondanánk rosszat, és most sem tervezzük, de egy cikk - és a kíváncsiság - által vezérelve kipróbáltuk a világhírű szakács/háziasszony fokhagymapucoló trükkjét...és nem ájultunk el tőle.
márc. 2
13:12
Lekerül a polcokról a magyarok egyik közkedvelt itala (Femcafe)
Már csak pár hétig elérhető a termék, leállítják a gyártását.
márc. 2
16:54
Készíts gyümölcsös házi ecetet csupán két hozzávalóból (Nosalty)
A világ az internetnek köszönhetően napról napra elérhetőbb számunkra, közelebb kerülnek hozzánk az egzotikus vagy ismeretlen ízek. Egyszerűen feldobhatjuk konyhánkat például házilag készített gyümölcsös ecetekkel. Minimális munka, maximális íz!

Keresés