2009. augusztus 12. szerda

aug. 12
15:15
Röplabda: Geiger András Friedrichshafenben folytatja (She)
A német VfB Friedrichshafen csapatában folytatja pályafutását Geiger András 50-szeres magyar válogatott röplabdázó – jelentette be a német bajnoki címvédő együttes szerdán.
aug. 12
15:33
MTK: Bori Gábor visszatért, Urbán Gábor Pakson (She)
Visszatér az előző évben Újpestre kölcsönadott Bori Gábor az MTK-hoz, távozik viszont Urbán Gábor – adta hírül az MTK hivatalos honlapja.
aug. 12
15:51
Oroszország: egykori liverpoolival erősített a CSZKA Moszkva (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő CSZKA Moszkva együttese leszerződtette Mark Gonzálezt.
aug. 12
15:53
Póker: csinos erősítés az UltimateBet profi csapatában (She)
Az UltimateBet nevű online pókerterem leszerződtette Liv Boeree-t, aki a jövőben az internetes terem profi csapatát erősíti.
aug. 12
15:55
Strasbourg: kirúgták a korábbi sikeredző Gilbert Gresst (She)
A francia labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Racing Strasbourg együttese menesztette vezetőedzőjét, Gilbert Gresst.
aug. 12
16:09
Sakk: Lékó legyőzte Karjakint a dzsermuki Grand Prix-tornán (She)
Nagyszerű győzelemmel folytatta szereplését Lékó Péter az Örményországban zajló szupertornán. A szegedi nagymester az ukrán Szerhij Karjakint verte meg mindössze 33 lépés alatt.
aug. 12
17:03
Premier League: Negredo hamarosan aláírhat a Hullhoz (She)
Ügynöke állítása szerint a jelenleg a Real Madrid tulajdonában lévő spanyol csatár, Álvaro Negredo közel áll ahhoz, hogy aláírjon Halmosi Péter csapatához, a Hull Cityhez.
aug. 12
17:05
Felkészülés: Dél-Korea egy góllal legyőzte Paraguayt (She)
Dél-Korea 1-0-ra legyőzte Paraguayt, míg Szingapúr Kínával játszott 1-1-es döntetlent felkészülési mérkőzésen.
aug. 12
17:07
Barcelona: Messit holnap megvizsgálják, nincs-e izomszakadása (She)
Mint beszámoltunk róla, Lionel Messi tegnap meghúzódott az argentin válogatott edzőtáborában Moszkvában, és kihagyja a nemzeti együttes mai meccsét Oroszország ellen. A Barcelona középpályását holnap klubcsapatánál is megvizsgálják, hogy biztosan kiderüljön, nincs-e izomszakadása.
aug. 12
17:21
Formula-1: Michael Schumacher nagyon szomorú és csalódott (She)
Michael Schumacher szerdai genfi sajtótájékoztatóján keserűen nyugtázta, hogy korábbi nyaksérülése miatt nem tudja helyettesíteni a Formula–1-es Ferrarinál a Magyar Nagydíj időmérőjén fejsérülést szenvedett Felipe Massát.
aug. 12
17:24
Schumacher: "Ez életem egyik legnehezebb pillanata" (Infostart)
Michael Schumacher genfi sajtótájékoztatóján keserűen nyugtázta, hogy korábbi nyaksérülése miatt nem tudja helyettesíteni a Formula-1-es Ferrarinál a Magyar Nagydíj időmérőjén fejsérülést szenvedett Felipe Massát.
aug. 12
17:42
Schumacher szomorú és csalódott (Metropol)
Michael Schumacher szerdai genfi sajtótájékoztatóján keserűen nyugtázta, hogy korábbi nyaksérülése miatt nem tudja helyettesíteni a Forma-1-es Ferrarinál a Magyar Nagydíj időmérőjén fejsérülést szenvedett Felipe Massát.
aug. 12
17:44
Rajtra készek a magyarok (Metropol)
Rajtra kész a magyar válogatott a kanadai Dartmouth-ban, ahol csütörtökön elkezdődik a kajak-kenusok idei fő eseménye, a világbajnokság.
aug. 12
17:57
Manchester City: Santa Cruz térdsérülés miatt lemarad a rajtról (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City paraguayi támadója, Roque Santa Cruz lemarad a Premier League hétvégi rajtjáról, térdsérülés miatt.
aug. 12
17:59
MotoGP: Talmácsi idén is számít a magyar szurkolókra Brnóban (She)
Talmácsi Gábor már várja a gyorsaságimotoros-világbajnokság hétvégi, brnói futamát, mivel a csehországi pályán mindig sok magyar szurkolói bíztatja őt a helyszínen.
aug. 12
18:15
Videoton: Dvéri Zsolt holnaptól kezdheti el az edzéseket (She)
Dvéri Zsoltnak, a Videoton játékosának már az előző heti bajnoki mérkőzés előtt is gond volt a tavaly télen műtött szemével, amely vasárnapra teljesen begyulladt. A mai kontrollon azonban már mindent rendben találtak nála.
aug. 12
18:33
Videó: gyönyörű szabadrúgásgólt lőtt egy kapus Brazíliában (She)
Marcio, a brazil másodosztályban szereplő Atlético Goianiense kapusa szabadrúgásból volt eredményes az Ipatanga FC elleni bajnokin. Nézze meg, hogyan talált a kapuba a brazil csapat „Chilavertje”!
aug. 12
18:36
Öt aranyat vár Storcz Botond (Infostart)
Öt aranyérem megszerzését várja a magyar kajak-kenu válogatottól Storcz Botond szövetségi kapitány a csütörtökön kezdődő kanadai világbajnokságon. A szakvezető az InfoRádiónak adott interjúban kiemelte, hogy a magyar női kajakozók minden számban éremesélyesek.
aug. 12
18:51
Vb 2010: Maradona nem nyilatkozott az orosz médiának (She)
Argentína nemzeti tizenegye ezekben a percekben játszik barátságos mérkőzést Moszkvában a hazaiakkal. A tegnapi napra egy nemzetközi sajtókonferencia lett meghirdetve, amin azonban nem jelent meg Diego Maradona, az argentinok szövetségi kapitánya, az orosz szövetség legnagyobb meglepetésére.
aug. 12
18:53
Atlétika: mégis indulhatnak a jamaicai sztárok a berlini vb-n (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) nyomására a jamaicai csapatvezetők visszavonták korábbi döntésüket, és mégis engedélyezik hat versenyzőjüknek - köztük két egyéni olimpiai bajnoknak és a férfi 100 méter korábbi világcsúcstartójának -, hogy induljanak a szombaton kezdődő berlini világbajnokságon.
aug. 12
18:55
Sunderland: Cattermole-t is leigazolta Fülöp csapata (She)
A Sunderland hivatalosan bejelentette, hogy Lee Cattermole, a Wigan Athletic 21 éves középpályása átment a Sunderlandnél az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és négy évre aláírt a „Fekete Macskákhoz".
aug. 12
19:09
Tenisz: Szávay Ágnes két játszmában kikapott Pennettától (She)
Szávay Ágnes 6:2, 6:4-re kikapott Flavia Pennettától a Cincinnatiben zajló női tenisztorna 2. fordulójában.
aug. 12
19:11
Felkészülés: az argentinok 3-2-re nyertek Oroszországban (She)
Argentína labdarúgó-válogatottja felkészülési mérkőzésen 3–2-re győzött Oroszország ellen Moszkvában.
aug. 12
19:27
Videó: Agüero bombagólja és az argentinok győzelme Oroszországban (She)
Bár Diego Maradona, az argentin válogatott szövetségi kapitánya szerint nem volt értelme az oroszok elleni felkészülési mérkőzésnek – mint az alábbi videókban látható –, volt oka örülni, hiszen csapata egy gyönyörű gólokkal tarkított mérkőzésen győzte le a szbornaját Moszkvában.
aug. 12
19:48
Szávay kikapott Pennettától (Metropol)
A 14. helyen kiemelt olasz Flavia Pennetta szerdán két játszmában legyőzte Szávay Ágnest a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati keménypályás női tenisztorna második fordulójában.
aug. 12
19:50
Komoly ellenőrzések a magyar-román meccs előtt (Metropol)
Egy órával a magyar-román barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzés előtt több száz szurkoló foglalta el a helyét a Puskás Ferenc Stadionban, a környéken pedig érződik, hogy a szervezők fokozottan ügyelnek a rendre.
aug. 12
19:51
Magyar-román - Komoly ellenőrzések a stadionnál (Behaviour)
Egy órával a magyar-román barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzés előtt több száz szurkoló foglalta el a helyét a Puskás Ferenc Stadionban, a környéken pedig érződik, hogy a szervezők fokozottan ügyelnek a rendre.
aug. 12
19:53
Szávay kikapott, Czink később kezd (Behaviour)
A 14. helyen kiemelt olasz Flavia Pennetta szerdán két játszmában legyőzte Szávay Ágnest a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati keménypályás női tenisztorna második fordulójában.
aug. 12
20:03
Felkészülés: Csehország 3-1-re győzött Belgium ellen (She)
Bár a hazaiak szerezték meg a vezetést, Csehország labdarúgó-válogatottja fordítani tudott, és otthonában 3–1-re legyőzte Belgiumot.
aug. 12
20:05
Válogatott: megvannak a kezdőcsapatok a románok elleni meccsre (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a Magyarország–Románia felkészülési labdarúgó mérkőzésre.
aug. 12
20:07
Vb 2010: a németek és a franciák is megnyerték meccsüket (She)
A német és a francia válogatott is győzött alacsonyabban rangsorolt ellenfelével szemben idegenben: a Nationalelf Azerbajdzsánt, Franciaország Feröert verte meg világbajnoki selejtezőn.
aug. 12
20:21
Videó: nézze meg a franciák és a németek idegenbeli győzelmét! (She)
Mint már beszámoltunk róla, Németország Azerbajdzsánban, Franciaország a Feröer-szigeteken aratott kötelező győzelmet a szerdai vb-selejtezőn. Nézze meg a találkozók góljait videón!
aug. 12
20:57
Sakk: csak Grószpéter Attila nyert a szegedi bajnokságon (She)
Egy győzelem és négy döntetlen volt a mérleg a Szegeden zajló magyar bajnokság negyedik fordulójában. Grószpéter Attila egy változatos, kombinációkkal teli játszmában nyert Bérczes Dávid ellen.
aug. 12
20:59
Premier League: három hónapos eltiltást kapott Bednár (She)
Három hónapos eltiltást kapott Roman Bednár, akiről még májusban készített a News of the World bulvárlap olyan fotókat, amin az látszik, hogy kokaint és kannabiszt vásárol egy dealertől háza előtt a Wigan elleni győztes meccs (3–1) után.
aug. 12
21:15
Vb 2010: a norvégok kiütötték a skótokat a 9. csoportban (She)
Norvégia kiütéses győzelmet aratott Skócia ellen: 4-0-ra győzött hazai pályán világbajnoki selejtezőn az európai zóna 9. csoportjában.
aug. 12
21:17
Videó: Riise hatalmas szabadrúgásgólt lőtt a skótoknak (She)
Mint már beszámoltunk róla, Norvégia kiütéses, 4–0-s győzelmet aratott Skócia ellen az európai vb-selejtező zóna 9. csoportjában. A találkozó első gólját Jonh Arne Riise egy remekül elvégzett szabadrúgásból szerezte, míg zárásként Pedersen szintén szabadrúgásból volt eredményes. Íme, a találatok videón!
aug. 12
21:18
Győztek a románok a Puskás Stadionban (Infostart)
Az első félidő hajrájában szerzett góllal győzött a román labdarúgó-válogatott a Puskás Stadionban a magyarok elleni felkészülési mérkőzésen.
aug. 12
21:19
Felkészülés: a brazilok Luis Fabiano góljával győztek - videó (She)
Brazília egy góllal verte meg Észtországot felkészülési mérkőzésen: Luis Fabiano 45. percben szerzett gólja győzelmet ért Dunga csapatának.
aug. 12
21:21
Vízilabda: negyeddöntős a női junior válogatottunk a vb-n (She)
Csoportgyőztesként jutott a legjobb nyolc közé a magyar női junior vízilabda-válogatott a nyugat-szibériai Hanti-Majszijszkban zajló világbajnokságon.
aug. 12
21:23
Felkészülés: Albánia kiütötte Ciprust, Szerbia Dél-Afrika ellen nyert (She)
Albánia 6-1-re kiütötte Ciprust felkészülési mérkőzésen, míg Szerbia idegenben verte meg 3-1-re Dél-Afrika legjobbjait.
aug. 12
21:36
Az időjárás hiúsította meg terveiket (Metropol)
Zempléni Balázs hegymászó és testvére orvosi méréseket is végeztek expedíciójuk során.
aug. 12
22:09
Felkészülés: a svédek legyőzték a finneket, Törökország Ukrajnát ütötte ki (She)
A hazánkkal azonos vb-selejtező csoportban szereplő svéd válogatott Johan Elmander góljával legyőzte Finnországot felkészülési mérkőzésen.
aug. 12
22:11
Felkészülés: egygólos vereséget szenvedtünk a románoktól (She)
A magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–0-s vereséget szenvedett Romániától. A mieink jóval több helyzetet dolgoztak ki, ám a kapu előtt valamennyi alkalommal pontatlannak bizonyultak, így Tiberiu Ghioane remek lövése elég volt a vendégnek a győzelemhez.
aug. 12
22:27
Felkészülés: a svédek legyőzték a finneket, Törökország Ukrajnát ütötte ki (She)
A hazánkkal azonos vb-selejtező csoportban szereplő svéd válogatott Johan Elmander góljával legyőzte Finnországot felkészülési mérkőzésen.
aug. 12
22:29
Videó: nézze meg Ghioane remek csavarását a mieink ellen! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–0-s vereséget szenvedett Romániától. A találkozó győztes gólját Tiberiu Ghioane szerezte, aki a mérkőzés 42. percében csavart Babos Gábor kapujába. Íme, a találat videón!
aug. 12
22:31
AC Milan: Kalac távozott, Monacóból igazoltak kapust (She)
Az AC Milan leigazolta Flavio Romát, az AS Monaco veterán kapusát.
aug. 12
22:33
Egygólos vereség a románoktól (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra kikapott a román csapattól barátságos mérkőzésen, a Puskás Ferenc Stadionban, szerdán.
aug. 12
22:45
U21-es Eb-selejtező: kikapott a magyar csapat Walestől (She)
Az U21-es magyar válogatott Luxemburg oda-vissza verése után harmadik mérkőzését már nem tudta megnyerni a harmadik Eb-selejtező csoportban: Wales 4-1-re legyőzte a mieinket hazai pályán.
aug. 12
22:47
Vb 2010: két góllal nyertek a horvátok Fehéroroszországban (She)
A horvát labdarúgó-válogatott 3–1-es győzelmet aratott a fehéroroszok otthonában az európai vb-selejtezők 6. csoportjában.
aug. 12
22:49
Felkészülés: Az első félidő hatalmas csalódás volt - Koeman (She)
Erwin Koeman szövetségi kapitány és Juhász Roland is a magyar válogatott első félidőben mutatott gyenge teljesítménye miatt volt csalódott. A Marian Cozma emlékére megrendezett barátságos mérkőzést Románia nyerte meg 1-0-ra.

Keresés