2009. augusztus 6. csütörtök

aug. 6
22:30
Döntetlennel búcsúzott a Honvéd (Blikk)
A Budapest Honvéd hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a török Fenerbahce együttesével, így miután az első mérkőzésen elért 5-1-re kikaptak, 6-2-es összesítéssel búcsúzott a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 3. fordulójában.
aug. 6
22:32
Férfi kosárlabda: szerb légióst igazolt a Kecskemét (She)
Zlatko Bolics személyében új játékost igazolt a Kecskemét férfi kosárlabdacsapata – írja a kesport.hu.
aug. 6
22:34
Európa-liga: Totti hármat rúgott, a Roma könnyedén jutott tovább (She)
Könnyed győzelemmel lépett tovább az Európa-liga negyedik selejtezőkörébe az AS Roma. Az olasz csapat Gent elleni 7–1-es sikeréből a csapatkapitány, Francesco Totti három góllal vette ki a részét.
aug. 6
22:48
Pápa: az ETO elleni meccsen avathatják fel a mobil lelátót (She)
Jó ütemben folynak a pápai Perutz-stadiont kibővítésnek munkálatai, így már augusztus 22-re, a Győri ETO elleni mérkőzésre elkészülhet a mobil lelátó – olvasható a Soproni Liga újoncának hivatalos honlapján.
aug. 6
22:50
Videó: íme, a Honvéd-Fenerbahce találkozó góljai! (She)
Az isztambuli 5–1-es vereség után Budapesten 1–1-es döntetlent játszott a Honvéd a Fenerhacével az Európa-liga selejtezőkörének 3. fordulójában. Az alábbi videóban megnézheti Dos Santos illetve Fritz Attila góljait!
aug. 6
22:52
Barcelona: Cáceres egy évig kölcsönben a Juventust erősíti (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona megerősítette, uruguayi védőjük, Martín Cáceres a következő évet az olasz Juventusban tölti kölcsönben.
aug. 6
22:54
Haladás: Toni sorsa szombaton dől el Szombathelyen (She)
A héten két külföldi játékost tesztel a Szombathelyi Haladás – olvasható a klub hivatalos honlapján. A szlovén Dario és a ghánai Toni tegnap a Szombathelyi Haladás II színeiben pályára is lépett.
aug. 6
23:06
Európa-liga: Gera Zoltán csapata könnyed győzelmet aratott (She)
Gera Zoltán csapata, a Fulham könnyed, 3–0-s győzelmet aratott a litván Vetra ellen az Európa-liga harmadik selejtezőkörében. Az angol együttes 6–0-s összesítéssel jutott tovább.
aug. 6
23:24
Videó: nézze meg Totti Gentnek lőtt három gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az AS Roma idegenben 7–1-re győzte le a belga Gentet az Európa-liga selejtezőkörének 3. fordulójában. Most megmutatjuk a találkozó összefoglalóját, benne Francesco Totti három góljával.

Keresés