2010. augusztus 10. kedd

aug. 10
13:27
Honvéd: Hemingway elnézést kért szurkolóik viselkedése miatt az MTK-tól (She)
George F. Hemingway, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd tulajdonosa levelében kért elnézést az MTK-tól a hétvégi mérkőzésen történt antiszemita szurkolói megnyilvánulások miatt – olvasható a piros-feketék hivatalos honlapján, a honvédfc.hu-n.
aug. 10
13:45
Videoblog: Az angolok úgy fognak menni, mint a gyorsvonat - Verebes (She)
Verebes Jószef videoblogjában ezúttal az Anglia–Magyarország felkészülési mérkőzésről fejti ki véleményét. A Mágus szerint helyén kell kezelni az ilyen jellegű találkozók eredményeit, abban pedig biztos, hogy az angolok mindent beleadnak majd a meccsen.
aug. 10
14:03
Megmérgezték Trapattonit a tenger gyümölcsei (Infostart)
Ételmérgezés miatt került kórházba Giovanni Trapattoni, a szerdán Argentínát fogadó ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 10
14:03
NB II: váltás a Vidi második csapatánál, Varga helyett Hartyáni a kispadon (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Videoton Puskás Akadémia NB II-es labdarúgócsapatánál Varga Istvánt Hartyáni Gábor váltja az edzői poszton.
aug. 10
14:05
Úszó Eb: egységes szövetséget szorgalmaz a Debreceni Sportcentrum igazgatója (She)
„Risztov Éva hősies teljesítményt nyújtott az úszó Európa-bajnokság balatonfüredi nyílt vízi számában, így teljességgel megdöbbentettek bennünket az őt ért méltatlan kritikák a Magyar Hosszútávúszó-szövetség főtitkárának részéről” – mondta keddi rendkívüli sajtótájékoztatóján Orendi Mihály, a Debreceni Sportcentrum Kft. ügyvezető igazgatója, aki egységes úszószövetség létrehozását szorgalmazta.…
aug. 10
14:21
Női kosárlabda: a Népligetben lesz a teljes nyitó forduló (She)
A magyar csapatsportágakban egyedülálló módon egy helyszínen, a Népligetben rendezik meg az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság 2010–2011-es idényének teljes nyitó fordulóját.
aug. 10
14:23
Schalke: Raúl után Robinhót igazolnák le a gelsenkircheniek (She)
A német bajnoki ezüstérmes Schalke tovább erősítené keretét: a Kicker értesülései szerint a gelsenkircheni klub megszerezné a Manchester Citytől elvágyódó Robinhót, aki így korábbi realos klubtársa, Raúl oldalán riogathatná a Bundesliga védőit.
aug. 10
14:25
Németország: Hitzlsperger lesz a Nationalelf csapatkapitánya Dánia ellen (She)
Thomas Hitzlsperger lesz a német labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Dánia elleni szerdai felkészülési mérkőzésen.
aug. 10
14:39
Anglia: Darren Bent kikerült a magyarok elleni keretből (She)
Kikerült az angol labdarúgó-válogatott Magyarország elleni keretéből Darren Bent. A Sunderland csatára hátsérülése miatt távozott a „háromoroszlánosok” Watfordban készülő keretéből.
aug. 10
14:41
Chelsea: Peter Kenyon lemondott, távozik a bajnok együttestől (She)
Peter Kenyon, a Chelsea labdarúgócsapatának igazgatója lemondott posztjáról, és távozik a londoni klubtól, amelynél 2004-óta dolgozott.
aug. 10
15:15
Bolt ebben a szezonban már nem versenyez (Infostart)
A 100 és 200 méteres síkfutás világ- és olimpiai bajnoka, világcsúcstartója, a jamaicai Usain Bolt hátsérülése miatt ebben az idényben már nem versenyez - jelentette be a sprinter menedzsere.
aug. 10
15:15
Moto GP: De Puniet sérülten is tesztelt, és versenyezni akar Brnóban (She)
Randy De Puniet, az LCR Honda 29 éves motorversenyzője a Sachsenringen történt lábtörése után Franciaországban ült motorra, hogy tesztelje saját fizikumát, és megtudja, képes-e versenyezni a hétvégi Cseh Nagydíjon.
aug. 10
15:18
Bolt ebben a szezonban már nem versenyez (Metropol)
A 100 és 200 méteres síkfutás világ- és olimpiai bajnoka, világcsúcstartója, a jamaicai Usain Bolt hátsérülése miatt ebben az idényben már nem versenyez.
aug. 10
15:33
Úszó Eb: a kapitány egy Gyurta-bronzzal elégedett lenne (She)
Kiss László szövetségi kapitány szerint a budapesti Eb második versenynapjának magyar főszereplője lehet Gyurta Dániel, aki a keddi döntőkben egyedül érdekelt a hazai úszócsapat tagjai közül.
aug. 10
15:35
Újpest: Mintha gumilabdával játszottunk volna! - Balajcza (She)
Balajcza Szabolcs, az Újpest labdarúgója elégedett a bajnokságban eddig megszerzett négy ponttal, mert véleménye szerint a Győr nagyon erős csapat, Kaposváron pedig mindenkinek meg kell küzdenie a sikerért.
aug. 10
15:51
Európa-liga: Nyíregyházán rendezik a DVSC-Liteksz Lovecs meccset (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) keddi döntésének értelmében Nyíregyházán rendezik meg a DVSC-TEVA–Liteksz Lovecs mérkőzést az Európa-liga selejtezőjének rájátszásában – adta hírül a dvsc.hu.
aug. 10
15:53
Ferencváros: pénteken dől el, hogy játszhat-e Józsi a hétvégén (She)
Az ftc.hu tájékoztatása szerint pénteken dől el, hogy Józsi György, a Ferencváros középpályása pályára léphet-e az NB I harmadik fordulójában.
aug. 10
16:09
Anglia: Steven Gerrard is kifütyülte volna önmagát (She)
Steven Gerrard szerint az angol labdarúgó-válogatott tagjai megérdemlik a füttyszót, amit a nyári világbajnokságon nyújtott teljesítményükért kapnak.
aug. 10
16:11
Arsenal: Rosicky az érdeklődések ellenére sem távozna Londonból (She)
Tomás Rosicky, az Arsenal labdarúgócsapatának 29 éves cseh középpályása még januárban hosszabbított a londoni klubbal, ennek ellenére több csapati is érdeklődik iránta, de ő csak az „ágyúsoknál" tudja magát elképzelni.
aug. 10
16:13
Roma: Adriano keményen dolgozik, hogy játszhasson az Inter ellen (She)
Adriano, az AS Roma labdarúgócsapatának nyáron szerződtetett brazil csatára a Corriere dello Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, minden edzésen nagyon keményen dolgozik, és a szigorú diétát is betartja, hogy augusztus 21-én pályára léphessen az Internazionale elleni olasz Szuperkupa-mérkőzésen.
aug. 10
16:27
Pécsi MFC: Bozsik Cucu unokája az élvonalba vágyik (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Pécsi MFC új igazolása, az Aranycsapat legendás, százegyszeres válogatott játékosának – Bozsik József – unokája és a korábbi szövetségi kapitány Bozsik Péter fia, Bozsik József élvonalba jutna együttesével – adta hírül a mecseki klub hivatalos honlapja.
aug. 10
16:45
Michael Schumacher megelőzte Michelisz Norbertet - de így is csak hetvenkilencedik (Infostart)
Mark Webber hiába vezeti a Formula-1-es világbajnokságot, a pilóták az autosport.com által minden héten összeállított világranglistáján csupán a harmadik helyet foglalja el. Csapattársa, Sebastian Vettel és a ralivilágbajnok Sebastien Loeb is megelőzi. A legjobb magyar Michelisz Norbert.
aug. 10
16:45
Férfi kézilabda: Nagy felelősség a Szeged kapitányának lenni - Katzirz (She)
Katzirz Dávid, a Pick Szeged kézilabdacsapatának átlövőjét nagy megtiszteltetés érte a közelmúltban, ugyanis Skaliczki László vezetőedző és játékosai a 30 éves kézilabdázónak adták a csapatkapitányi karszalagot. A szegedi csapat jelenleg Tatán edzőtáborozik, ott nyilatkozott a válogatott játékos a klub hivatalos honlapjának csapatkapitányi kinevezéséről és a nyári felkészülésről.
aug. 10
17:06
Nyíregyházán fogadja a Debrecen a bolgár bajnokot (Metropol)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kedden engedélyt adott arra, hogy a Debrecen csapata augusztus 19-én a nyíregyházi Sóstói Stadionban fogadhassa a bolgár Litex Lovecs együttesét az Európa Liga selejtezőjének negyedik fordulójában - adta hírül a magyar klub hivatalos honlapja.
aug. 10
17:21
Barta kilencedik a női műugrók 1 m-es számában (Infostart)
Barta Nóra a kilencedik helyen végzett a női műugrók 1 méteres számának kedd délutáni fináléjában a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 10
17:21
Franciaország: Luís Fabianóval erősíthet a bajnok Marseille (She)
Luís Fabiano, a Sevilla brazil válogatott csatára francia lapértesülések szerint az Olympique Marseillehez szerződhet.
aug. 10
17:23
Zajec után Simic sem jön Győrbe (Infostart)
Befejezte pályafutását, Dario Simic, a Dinamo Zagreb labdarúgócsapatának védője.
aug. 10
17:23
NBA: Tracy McGrady a Detroit Pistonsban folytathatja (She)
Az AP hírügynökség értesülései szerint a Detroit Pistonsban folytatja pályafutását Tracy McGrady, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) kétszeres pontkirálya.
aug. 10
17:25
Úszó Eb: a spanyol Rafael Munoz győzött 50 méter pillangón (She)
A budapesti Európa-bajnokság mai első úszódöntőjében 50 méter pillangón a szám világcsúcstartója, a spanyol Rafael Munoz győzött.
aug. 10
17:39
Nyíregyházán fogadja a Debrecen a bolgár bajnokot (Infostart)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) engedélyt adott arra, hogy a Debrecen csapata augusztus 19-én a nyíregyházi Sóstói Stadionban fogadhassa a bolgár Litex Lovecs együttesét az Európa Liga selejtezőjének negyedik fordulójában
aug. 10
17:39
Úszó Eb: Lacourt az első, aki csodadressz nélkül Európa-csúcsot ért el (She)
A budapesti Európa-bajnokságon férfi 100 háton a francia Camille Lacourt új Európa-csúccsal győzött.
aug. 10
17:41
Úszó Eb: a svéd Alshammar nagy hajrában nyert 50 pillangón (She)
A budapesti Európa-bajnokságon az 50 női pillangó döntőjében a svéd Theresa Alshammar győzött a dán Jeanette Ottesen előtt.
aug. 10
17:43
U21-es Eb-selejtező: megérkezett Zenicára a magyar csapat (She)
Olimpiai válogatottunk szerdán 17 órától a boszniai Zenicán lép pályára Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen. Az együttes ma délután megérkezett a találkozó helyszínére, Róth Antal szövetségi edző 18:30-tól tart edzést futballistáinak.
aug. 10
17:45
Úszó Eb: Verrasztó Evelyn célja a dobogó a női 100 gyors döntőjében (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Verrasztó Evelyn 54.29 másodperces idejével az ötödik helyen jutott be a budapesti Európa-bajnokság női 100 méteres gyorsúszás döntőjébe. A magyar lány a középdöntő utáni nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy csak annyit adott ki magából, hogy a fináléba kerüljön, ahol a dobogó a célja.
aug. 10
17:57
Úszó Eb: Gyurta Dániel 4., Dale Oen győzött 100 mellen (She)
A budapesti Európa-bajnokságon ma egy döntőben, férfi 100 mellen voltunk érdekeltek: Gyurta Dániel a 4. helyen végzett, a norvég Alexander Dale Oen Európa-bajnoki csúccsal győzött.
aug. 10
17:59
NB I: szurkolói miatt büntették a Honvédot, a Kecskemétet és a Fradit (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén pénzbüntetéssel sújtott három első osztályú klubbot. A Budapest Honvéd, a Kecskeméti TE és a Ferencváros több százezres büntetést kapott.Erről az mlsz.hu adott tájékoztatást.
aug. 10
18:15
Gyurta Dániel negyedik 100 m mellen (Infostart)
Gyurta Dániel a negyedik helyen végzett kedden 100 m mellúszásban a margitszigeti Európa-bajnokságon.
aug. 10
18:15
Úszó Eb: Cseh László és Verrasztó Dávid is döntős 200 vegyesen (She)
A budapesti Európa-bajnokságon a férfi 200 vegyes középdöntőjében Cseh László és Verrasztó Dávid is döntőbe jutott.
aug. 10
18:17
Úszó Eb: Gyurta elégedett a 100-as teljesítményével, jó előjel a 200-ra (She)
Mint arról már beszámoltunk, a budapesti Európa-bajnokság férfi 100 méteres mellúszásának döntőjében Gyurta Dániel a 4. helyen végzett. A finálé utáni nyilatkozatában a magyar úszó elégedetten értékelt, úgy érzi ez a jó eredmény jó előjel a 200 méter döntője előtt.
aug. 10
18:19
Kamerun: még egy ideig nem lesz új szövetségi kapitány (She)
A Kameruni Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint még egy ideig biztos, hogy nem lehet majd tudni, hogy ki lesz a válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 10
18:33
Strandfoci: a csehek ellen kezdünk a linzi négyes tornán (She)
A hétvégén ismét komoly feladat vár a magyar strandfoci-válogatottunkra, amely meghívást kapott a linzi Nemzetek Kupájára. A négycsapatos viadalon a mieinken és a házigazda osztrákokon kívül a csehek és a szlovákok vesznek részt.
aug. 10
18:36
Úszó Eb - Gyurta Dániel negyedik 100 m mellen (Behaviour)
Gyurta Dániel a negyedik helyen végzett kedden 100 m mellúszásban a margitszigeti Európa-bajnokságon.
aug. 10
18:51
Úszó Eb: Cseh László még nem elégedett saját teljesítményével (She)
A budapesti Európa-bajnokság férfi 200 vegyes versenyének döntőjébe legjobb időeredménnyel bejutó Cseh László még nem elégedett saját teljesítményével.
aug. 10
18:53
Tenisz: Arn Gréta az első fordulóban kikapott Cincinnatiben (She)
Arn Gréta kikapott a belga Yanina Wickmayertől a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati keménypályás tenisztornán. A magyar teniszező két sima játszmában szenvedett vereséget.
aug. 10
19:09
Junior öttusa-vb: negyedik helyen zárt a férfi váltó (She)
A negyedik helyen végzett a magyar férfi csapat a keddi váltóversenyben a junior öttusázók székesfehérvári világbajnokságán.
aug. 10
19:11
Schalke: német lapértesülés szerint Huntelaar is érkezhet (She)
A német Kicker értesülései szerint a Bundesligában szereplő Schalke szemet vetett az olasz labdarúgó-élvonalban (Serie A) vitézkedő AC Milan holland válogatott támadójára, Klaas-Jan Huntelaarra.
aug. 10
19:12
Gyurta Dániel lecsúszott a bronzéremről (Metropol)
Gyurta Dániel negyedikként végzett a budapesti úszó Európa-bajnokság keddi versenynapjának egyetlen magyar érdekeltségű döntőjében, 100 m mellen.
aug. 10
19:27
FTC: macedón utánpótlás-válogatott játékossal erősített a klub (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros kettő plusz egyéves szerződést kötött a macedón utánpótlás-válogatott Nikola Jakimovskival. Erről az ftc.hu adott tájékoztatást.
aug. 10
19:29
Újpest: Olaszországból hazatérő tehetséget tesztelnek a „lilák” (She)
A magyar labdarúgó élvonalban szereplő Újpest az Olaszországból hazatérő Balogh Balázst teszteli – tudatta a klub hivatalos honlapja.
aug. 10
19:31
Játékossors: hamarosan lezárulhat Bodnár László átigazolási ügye (She)
Múlt héten beszámoltunk róla, hogy a DVSC-től távozó válogatott labdarúgó, Bodnár László a Ferencváros testvércsapatánál, az angol másodosztályú Sheffield Unitednél járt próbajátékon. A védő menedzsere azóta többször egyeztetett az angol klub vezetőivel. Kugyela Zsolt a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hamarosan lezárul az angolokkal folytatott tárgyalássorozat.

Keresés