2010. augusztus 21. szombat

aug. 21
16:44
Premjer-liga: mesterhármas hét perc alatt, nyert a Szpartak (She)
Welliton mesterhármasára alapozva a Szpartak Moszkva 4–2-es győzelmet aratott a Tom Tomszk felett az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalának szombati játéknapján.
aug. 21
16:45
Krasics aláírt a Juventushoz (Metropol)
A Juventus hivatalosan is leigazolta Milos Krasicot, a CSZKA Moszkva szerb labdarúgóját, továbbá Alberto Aquilani is a torinói alakulatnál kötött ki kölcsönben.
aug. 21
16:46
Kajak-kenu: csak négy 200 méteres döntőben lesz magyar hajó (She)
A szombat délutáni selejtezőkből a hét magyar egység közül csak négy jutott be a 200 m-es táv vasárnapi döntőibe a poznani kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 21
17:00
Négy magyar hajó a poznani 200-as döntőkben (Infostart)
A szombat délutáni selejtezőkből a hét magyar egység közül csak négy jutott be a 200 méteres táv vasárnapi döntőibe a poznani kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 21
17:21
Ifjúsági olimpia: négy érem szombaton (Metropol)
Három ezüsttel és egy bronzzal gyarapodott a magyar küldöttség gyűjteménye szombaton a Szingapúrban zajló I. ifjúsági olimpián.
aug. 21
17:39
Ribéry keres a legjobban a Bundesligában (Metropol)
A Bild című napilap összeállítása szerint Franck Ribéry, a címvédő Bayern München francia játékosa keres a legjobban a német labdarúgó-bajnokságban.
aug. 21
17:54
Videó: nézze meg Futács Márkó első ingolstadti találatát! (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a német másodosztályban szereplő Ingolstadt magyar támadója, Futács Márkó betalált az Augsburg kapujába. Az U21-es válogatott játékos egy lecsorgó labdára eszmélt a leggyorsabban, és becsúszva a vendégek kapujába lőtt.
aug. 21
18:12
Premier League: az Arsenal hatot vágott az újonc Blackpoolnak (She)
Az Arsenal hazai pályán könnyed, 6–0-s győzelmet aratott az újonc Blackpool ellen az angol labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában. A találkozó legjobbja a három gólt szerző Theo Walcott volt.
aug. 21
18:14
Hollandia: Johan Voskamp történelmet írt nyolc rotterdami góljával (She)
A holland másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Eerste Divisie) második fordulójában Johan Voskamp első mérkőzésén nyolc góllal (!) segítette csapatát, a Sparta Rotterdamot az Almere City elleni kiütéses (12–1) győzelemhez.
aug. 21
18:16
Championship: Gyepesék, Fülöpék és Buzsákyék is nyertek, ikszelt a Hull (She)
Az angol labdarúgó-másodosztály (Championship) 3. fordulójában Gyepes Gábor együttese, a Cardiff City hazai pályán, Fülöp Mártonék klubja, az Ipswich idegenben nyert. Gyepes végig pályán volt a Doncestert 4–0-ra legyőző Cardiffban – amelyben góllal debütált a kedden érkező Craig Bellamy –, a Crystal Palace otthonában 2–1-re nyerő Ipswichben Fülöp védett, Priskin Tamás pedig csereként (88. perc)…
aug. 21
18:18
Jégkorong: az FTC második felkészülési mérkőzését is elveszítette (She)
Már korábban beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros jégkorongcsapata a napokban Gyetván vesz részt felkészülési tornán. A zöld-fehérek első mérkőzésükön a HC Topolcanytól szenvedtek 3–2-es vereséget, ma pedig a HK Trebisov nyert minimális különbséggel Hakan Nygren együttese ellen – számolt be a magyar csapat hivatalos honlapja.
aug. 21
18:30
Videó: nyolcszor volt eredményes a Sparta Rotterdam támadója (She)
Mint arról beszámoltunk, a holland labdarúgó-másodosztályba tavaly kieső rotterdami Sparta legutóbbi hazai bajnokiján 12–1-re megverte az Almere City együttesét, s a győzelem fő letéteményese a nyolc gólt szerző Johan Voskamp volt. A történelmi tett aligha jöhetett volna létre, ha csapattársai nem szolgálják ki legalább hét alkalommal a csatárt, akinek már csak az üres kapuba kellett passzolnia.
aug. 21
18:32
Manchester City: Jobb Toresszel játszani, mint ellene - David Silva (She)
David Silva, az angol Manchester City labdarúgócsapatának friss nyári igazolása hétfőn a Liverpool elleni bajnoki rangadón ellenfélként találkozhat a pályán világbajnok honfitársával, Fernando Toresszel. A Valenciát elhagyó középpályás ennek a randevúnak az apropóján nyilatkozott a Sky Sportnak.
aug. 21
18:34
Kazincbarcika-rali: Aschenbrenner sikerével megszerezte a bajnoki címet (She)
A pontversenyben éllovas Aschenbrenner György nyerte meg szombaton a Kazincbarcika-ralit, az ob hatodik futamát, ezzel egy versennyel a zárás előtt megszerezte a bajnoki címet.
aug. 21
18:48
Franciát fizetnek a legjobban a Bundesligában (Infostart)
A Bild című napilap összeállítása szerint Franck Ribéry, a címvédő Bayern München francia játékosa keres a legjobban a német labdarúgó-bajnokságban.
aug. 21
18:48
Kajak-kenu: Folláth világbajnoki címet szerzett 5000 méteren (She)
A Poznanban zajló kajak-kenu világbajnokságon Folláth Vivien 22:44.927 perces eredménnyel magabiztosan nyerte meg a női kajakosok 5000 méteres versenyszámát.
aug. 21
18:50
League Two: Kovácsék kikaptak, tíz gól és mesternégyes Rotherhamben (She)
Súlyos vereséget szenvedett Kovács János csapata, a Hereford United az angol labdarúgó-bajnokság negyedik vonalának (League Two) szombati játéknapján.
aug. 21
19:06
Manchester City: Jobb Torresszel játszani, mint ellene - David Silva (She)
David Silva, az angol Manchester City labdarúgócsapatának friss nyári igazolása hétfőn a Liverpool elleni bajnoki rangadón ellenfélként találkozhat a pályán világbajnok honfitársával, Fernando Torresszel. A Valenciát elhagyó középpályás ennek a randevúnak az apropóján nyilatkozott a Sky Sportnak.
aug. 21
19:08
Német Rali: továbbra is Sébastien Loeb vezet a második nap után (She)
Az utóbbi hat világbajnokságon diadalmaskodó, az összetett pontversenyben élen álló francia Sébastien Loeb vezet a szombati második versenynap után is a Német Ralin, az idei vb kilencedik viadalán.
aug. 21
19:09
Újabb hatost rámolt be a Chelsea (Metropol)
Az Arsenal hazai pályán - többek között Theo Walcott mesterhármasával - kiütéses, hatgólos győzelmet aratott az újonc Blackpool felett az angol labdarúgó-bajnokság második fordulójának szombati játéknapján. A Chelsea sem adta alább idegenben.
aug. 21
19:10
Serie A: a Napoli a 2004-2005-ös szezon gólkirályával erősített (She)
A Serie A-ban szereplő Napoli a 2004–2005-ös idény gólkirályával, az akkor 24-szer betaláló Cristiano Lucarellivel erősítette meg támadószekcióját.
aug. 21
19:24
Videó: Walcott-tripla és Arsenal-gólgála a Blackpool ellen (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, az Arsenal parádés játékkal rukkolt ki hazai bemutatkozásán, 6–0-ra kiütötte a remekül rajtoló Blackpoolt. Nézze meg a meccs összes gólját videón!
aug. 21
19:42
Labdarúgó NB I: döntetlent játszott a Videoton és a Ferencváros (She)
A labdarúgó NB I 4. fordulójában nem bírt egymással a Videoton és a Ferencváros, a két csapat 1–1-es döntetlent játszott Székesfehérváron. A vendégek Andrezinho találatával a 22. percben szereztek vezetést, amit a 63. minutumban Nemanja Nikolics egalizált. A hajrában Rodenbücher Istvánt kiállította a játékvezető, de a hazaiak nem tudták kihasználni az  emberelőnyt.
aug. 21
19:44
Manchester City: egy stewardess és egy italos kocsi okozta Boateng vesztét (She)
Egy hónapig nem léphet pályára Jerome Boateng, a Manchester City és a német válogatott futballistája, miután bizarr sérülést szenvedett egy repülőgépen.
aug. 21
19:46
Kajak-kenu: Gyökös 9., Fürdök kiesett a poznani vb-n 5000 m-en (She)
A férfi kajakosoknál Gyökös Lajos a kilencedik helyen végzett a poznani világbajnokságon 5000 méteren, míg a kenusoknál ugyanezen a távon Fürdök Gábor kiesett, miután a rajt után nem sokkal összeütközött az egyik riválisával.
aug. 21
19:48
Svájc: Vanczák Vilmosék ikszeltek a sereghajtó otthonában (She)
A svájci labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában Vanczák Vilmos csapata, a Sion a sereghajtó St. Gallen otthonában 1–1-es döntetlent játszott. A magyar légiós végig a pályán volt.
aug. 21
20:00
NB II, Nyugati csoport: nyert a PMFC és a Tatabánya is (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 2. fordulójában a PMFC Lovrencsics 56. percben szerzett távoli góljával 1–0-ra nyert a Kozármisleny otthonában.
aug. 21
20:02
Videó: fejbe rúgták, majd álomgólt szerzett a Tottenham védője (She)
Gareth Bale főszereplője volt a Stoke City–Tottenham Hotpurs (1–2) mérkőzésnek. A védőt előbb egy kapu előtti kavarodás után fejbe lőtték, s a labda a hálóba pattant, az után Bale álomgólt lőtt a hosszú felső sarokba.
aug. 21
20:04
NB I: Meglepett nyuszi módjára futballoztunk - Mezey György (She)
A Videoton labdarúgócsapata hazai pályán 1–1-es döntetlen játszott a Ferencváros ellen az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. Mezey György értetlenül állt csapata első félidőben mutatott visszafogott teljesítménye előtt.
aug. 21
20:18
NB I: Talán még nyerhettünk is volna - Csizmadia Csaba (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata 1-1-es döntetlen játszott Székesfehérváron a házigazda Videoton ellen az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. A zöld-fehérek válogatott védője, Csizmadia Csaba úgy véli: ha nincs a kiállítás, talán még nyerhettek is volna.
aug. 21
20:20
NB I: Kecskemét-Szolnok és Újpest-Vasas mérkőzések élőben az NSO-n! (She)
Szombat este 20 órakor két találkozóval folytatódik a labdarúgó NB I 4. fordulója. Az eddig nyeretlen Kecskemét az újonc Szolnokot, míg a budapesti rangadón az Újpest a Vasast fogadja.
aug. 21
20:22
Premier League: a Chelsea ismét egy hatost vágott - ezúttal a Wigannek (She)
A Premier League második fordulójában is könnyed győzelmet aratott a Chelsea. A londoni „kékek" ezúttal a Wigan otthonába látogattak, ahol – többek közt az egyaránt két gólt szerző Nicolas Anelkának és Salomon Kalounak, no meg az ezúttal is fantasztikusan futballozó Didier Drogbának köszönhetően – 6–0-ra nyertek.
aug. 21
20:36
Bundesliga: Van Nistelrooy-duplával győzött a HSV a Schalke ellen (She)
Jól kezdte a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es szezonját a Hamburg: szombat este a HSV Ruud van Nistelrooy duplájával 2–1-re legyőzte a 60. perctől emberhátrányban játszó, hozzá hasonlóan bajnokesélyes Schalkét.
aug. 21
20:39
Döntetlen a pesti rangadón (Metropol)
A Ferencváros 1-1-es döntetlent ért el a Videoton FC vendégeként a labdarúgó Soproni Liga 4. fordulójának szombati nyitómérkőzésén. Az előző idényben ezüstérmes fehérváriak ezzel továbbra is veretlenek a bajnokságban. Gól nélküli döntetlen született a Siófok Kaposvár mérkőzésen, így a hazaiak továbbra is nyeretlenek. Magabiztos kecskeméti siker a Szolnok ellen. Döntetlen az Újpest-Vasas.
aug. 21
20:54
Férfi vízilabda: Kemény Dénes dühös az egyénieskedés miatt (She)
Ahogy élő szöveges tudósításunkban olvashatták, a magyar férfi vízilabda-válogatott 15–9-re legyőzte Németországot a Vodafone-kupa második napján. Kemény Dénes a találkozót követően mégis kissé ingerülten értékelt a Sport Tv-nek.
aug. 21
21:12
Féltucatot lőtt a Chelsea és az Arsenal (Infostart)
A Chelsea és az Arsenal is 6-0-ra győzött az angol labdarúgó-bajnokság második fordulójában.
aug. 21
21:12
Videó: a Videoton pimasz gól után tartott otthon pontot a Fradi ellen (She)
Andrezinho gólja után Nikolics egyenlített a Videoton–Ferencváros rangadón, így 1–1-es döntetlen született a forduló rangadóján. Nézze meg a találkozó összefoglalóját videón!
aug. 21
21:14
Döntetlent játszott a Fradi Fehérváron (Infostart)
1-1-re végződött a magyar labdarúgó NB I negyedik fordulójának rangadója Székesfehérváron. A Ferencváros Andrezinho góljával szerzett vezetést, ezt Nikolics egyenlítette ki. A találkozó hajrájában a zöld-fehérek, Rodenbücher kiállítása után, tíz emberrel óvták a döntetlent. További eredmények: Siófok-Kaposvár 0-0, Paks-ZTE 2-2, Újpest-Vasas 2-2, KTE-Szolnok 4-2
aug. 21
21:14
Ligue 1: két zakó után megvan a bajnok Marseille első győzelme (She)
Megszerezte első győzelmét a címvédő Olympique Marseille a francia labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es idényében: a 3. forduló szombati játéknapján az OM 2–0-ra múlta felül a Lorient-t.
aug. 21
21:15
A Kemény-csapat a németeket is simán verte (Metropol)
Nagy különbségű győzelemmel folytatta szereplését a magyar férfi vízilabda-válogatott a Vodafone Kupáért kiírt nemzetközi tornán: Kemény Dénes olimpiai bajnoki címvédő együttese - az olaszok pénteki legyőzését követően - a németek felett diadalmaskodott hat góllal szombat este a Margitszigeten.
aug. 21
21:30
Espanyol: Barcelona-nevelésű válogatott csatárt igazoltak a Betistől (She)
A spanyol élvonalbeli Espanyol labdarúgócsapata ötéves szerződést kötött a kétszeres válogatott Sergio García de le Fuentével.
aug. 21
21:48
Rögbi: 90 ezer néző látta Johannesburgban az őrült All Blacks-hajrát (She)
A rögbi Három Nemzet-torna hatodik fordulójában Új-Zéland 90 ezer néző előtt nyert Johannesburgban a házigazda dél-afrikai válogatott ellen, így tizedszer nyerte meg a sorozatot.
aug. 21
21:50
NB II, Nyugati csoport: a Gyirmót hazai pályán kapott ki az Ajkától (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 2. fordulójában az előző kiírásban a feljutásról csak egy hajszállal lemaradó Gyirmót nagy meglepetésre hazai pályán 4–3-ra kikapott az Ajkától.
aug. 21
21:52
Hollandia: az osztrák gólgyáros munkához látott a Twentében (She)
A két döntetlennel kezdő bajnok Twente szombat este elkönyvelte első győzelmét a holland labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es idényében.
aug. 21
22:06
Labdarúgó NB I: a Vasas 2-2-es döntetlent játszott Újpesten (She)
A labdarúgó NB I szombat esti találkozóján az Újpest 2–2-es döntetlent játszott hazai pályán a Vasassal. Az Újpest a mérkőzés nagy részében többet támadott, de a Vasas Goran Arnaut és Ferenczi István révén az első félidő utolsó és a második játékrész első percében is betalált, így Rajczi Péter és Tisza Tibor gólja csak egy pontra volt elég.
aug. 21
22:24
Belgium: Juhász Roland csapata fölényes győzelemmel az élre ugrott (She)
Az Anderlecht megerőltetés nélkül aratott 3–0-s győzelmet a Lokeren vendégeként a belga labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának szombati játéknapján.
aug. 21
22:42
Német Kupa: összesorsolták a legutóbb döntős Bayernt és Werdert (She)
A labdarúgó Német Kupa második fordulójának szombati sorsolása slágerpárosítást hozott: az október 26-ra kiírt 2. fordulóban egymásnak feszül a legutóbbi döntő két résztvevője, a Bayern München és a Werder Bremen.
aug. 21
23:00
Olasz Szuperkupa: hátrányból fordítva nyert az Inter a Roma ellen (She)
Az olasz Szuperkupa-mérkőzésen a bajnoki címvédő Internazionale hátrányból fordítva 3–1-re legyőzte a Romát.
aug. 21
23:18
NB I: Lélektanilag rosszkor kaptuk a gólokat - Mészöly Géza (She)
Pontot szerzett a Vasas labdarúgócsapata az élvonalbeli bajnokság negyedik fordulójában az Újpest vendégeként. Mészöly Géza, a lila-fehérek vezetőedzője csapatát dicsérte a lefújást követően, és egyáltalán nem tűnt csalódottnak.
aug. 21
23:20
Norvégia: Korcsmár végig pályán volt a Strömsgodset ellen ikszelő Brannban (She)
A norvég labdarúgó-bajnokság (Tippeligaen) 21. fordulójában Korcsmár Zsolt csapata, a 12. helyezett Brann 1–1-es döntetlent játszott az ötödik helyen álló Strömsgodset otthonában.

Keresés