2010. augusztus 24. kedd

aug. 24
13:44
Lazio: Santa Cruzért 6 millió eurót fizetnének a rómaiak (She)
A Lazio 6 millió euróért megvásárolná Roque Santa Cruzt a Manchester Citytől – állítja a paraguayi labdarúgó ügynöke.
aug. 24
13:45
A Milan kölcsönvenné, a Barca eladná Ibrahimovicot (Metropol)
Szerdán asztalhoz ülnek az AC Milan, illetve az FC Barcelona képviselői, hogy Zlatan Ibrahimovic esetleges klubcseréjéről tárgyaljanak.
aug. 24
13:46
Milan: az olaszok kölcsönvennék, a Barca eladná Ibrahimovicot (She)
Szerdán asztalhoz ülnek a Milan, illetve a Barcelona labdarúgócsapatának képviselői, hogy Zlatan Ibrahimovic esetleges klubcseréjéről tárgyaljanak.
aug. 24
13:48
ZTE: a klub Magasföldi József eladásáról tárgyal a Pakssal (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Zalaegerszeg előrehaladott tárgyalásokat folytat a Pakssal Magasföldi József eladásáról.
aug. 24
14:00
Sevilla: Valenciából pótolják a távozni készülő Squillacit (She)
A Sevilla labdarúgócsapata bejelentette, hogy megegyezett a Valenciával Alexis megvételéről, így a védő náluk folytatja pályafutását. A 25 éves játékosért – aki szerdán írhatja alá öt évre szóló szerződését – a hírek szerint 5 millió eurót fizet az andalúziai klub.
aug. 24
14:02
Ifjúsági olimpia: Farkasdinak és Tótkának szlalomban már nem ment (She)
A vasárnap aranyérmet szerzett két kajakosunk, Farkasdi Ramóna és Tótka Sándor kedden szlalomban versenyzett a szingapúri ifjúsági olimpián. A számukra teljesen szokatlan szakágban az időfutamok után mindketten vereséget szenvedtek, a vigaszágon folytathatták a viadalt.
aug. 24
14:04
DVSC: már kaphatók a belépők a Videoton elleni rangadóra (She)
Már kaphatók jegyek a labdarúgó NB I 5. fordulójában megrendezésre kerülő DVSC-TEVA–Videoton rangadóra – tudatta a dvsc.hu.
aug. 24
14:18
Bajnokok Ligája: Juhászék egy lépésre a főtáblától (Infostart)
Kedden és szerdán öt-öt mérkőzést rendeznek a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében, ezek után kialakul az idei kiírás 32 csapatos mezőnye.
aug. 24
14:18
Ifjúsági olimpia: Harcsa Zoltán bronzérmet szerzett (She)
Ökölvívónk, Harcsa Zoltán 75 kg-ban bronzérmet szerzett a szingapúri ifjúsági olimpián.
aug. 24
14:20
Porto: négymillió euróért érkezik az argentin hátvéd (She)
Ha mindent rendben találnak nála az orvosi vizsgálatokon, Nicolás Otamendi a Portóban folytatja pályafutását. Az argentin válogatott védő – aki az idei világbajnokságon is pályára lépett – várhatóan ötéves szerződést ír alá új csapatával.
aug. 24
14:21
Overdose az Arany ostorra készül (Metropol)
Az eddigi 14 versenyén veretlen magyar csodaló, Overdose, szerdán a németországi Baden-Badenbe indul, ahol vasárnap várhatóan rajthoz áll a Goldene Peitsche (Arany ostor) elnevezésű, 70 ezer euró összdíjazású versenyen.
aug. 24
14:22
Lósport: a televízió élőben közvetíti Overdose futamát (She)
Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője arról tájékoztatta a PannoniaOverdose.hu-t, hogy megszületett a megállapodás a jogtulajdonossal, így a SportM televízió élőben közvetíti Overdose vasárnapi futamát és az azt megelőző versenyt Baden-Badenből.
aug. 24
14:36
Profi ökölvívás: Dubajban bokszol legközelebb Mayweather? (She)
Sokan úgy gondolták, Floyd Mayweather Jr. idén már nem lép szorítóba, viszont egyre több helyről hallani ennek ellenkezőjét.
aug. 24
14:39
Overdose Baden-Badenbe készül (Behaviour)
Az eddigi 14 versenyén veretlen magyar csodaló, Overdose, szerdán a németországi Baden-Badenbe indul, ahol vasárnap várhatóan rajthoz áll a Goldene Peitsche (Arany ostor) elnevezésű, 70 ezer euró összdíjazású versenyen.
aug. 24
14:54
Ifjúsági olimpia: Zsigmond József elvesztette a bronzcsatát (She)
Zsigmond József ökölvívó +91 kg-ban a moldovai Daniil Svaresciuc ellen bokszolt a bronzéremért, és a harmadik menetben a mérkőzés feladására kényszerült.
aug. 24
15:30
Internazionale: Thiago Motta artroszkópos műtéten esett át (She)
Thiago Motta, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale középpályása artroszkópos műtéten esett át, amely során kitisztították a jobb térdét. A beavatkozást végző specialista már barcelonás korszakában is operálta Mottát.
aug. 24
15:32
Haladás: a piros lapot „elrabló" Molnárt négy meccsről tiltották el (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága négy bajnoki mérkőzésről tiltotta el Molnár Balázst, a Haladás középpályását.
aug. 24
15:34
Inter: Inkább soknemzetiségű, mint csaló csapat legyünk - Moratti (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale elnökét, Massimo Morattit nem zavarja a csapatát érő kritika amiatt, hogy szinte csak és kizárólag légiósok alkotják. Elmondása szerint vannak sokkal rosszabb dolgok is a sportágban.
aug. 24
15:48
Usain Bolt álomszerződése a Pumával (Infostart)
Minden idők legjobban fizetett atlétája lett a jamaicai Usain Bolt a Puma sportszergyártó céggel kötött új szponzori szerződése által.
aug. 24
15:48
Ifjúsági olimpia: Nikl a 13., Bathó a 19. helyről várja a folytatást (She)
A vitorlások és a szörfösök számára hét futamot terveztek a mai napra a szingapúri ifjúsági olimpián, ugyanis a korábbról elmaradtakat is ma szerették volna bepótolni. Ez nem sikerült a kedvezőtlen időjárás miatt, végül a vitorlások számára csak három, a szörfösöknek két futamot rendeztek. Bathó Péter a vitorlások között a 19., Nikl András a szörfösök közt a 13. helyen áll összetettben.
aug. 24
15:50
Megőrzi-e veretlenségét Overdose? (Infostart)
Overdose tulajdonosa, Mikóczy Zoltán lovával szerdán indul Németországba a vasárnapi Group 2-es Goldene Peitschére.
aug. 24
15:50
Osasuna: Vadócz Krisztián brazil klubtársát szemelte ki a Betis (She)
A spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Betis szóban már megállapodott a brazil Rovérsio Rodrigues de Barrosszal, valamint a 26 éves brazil légiós jelenlegi klubjával, az Osasunával, így a középhátvéd a következő szezonra nemcsak csapatot, hanem osztályt is válthat.
aug. 24
15:51
Bárki megirigyelné ezt az álomszerződést (Behaviour)
Minden idők legjobban fizetett atlétája lett a jamaicai Usain Bolt a Puma sportszergyártó céggel kötött új szponzori szerződése által.
aug. 24
16:06
Újabb bronzérem az ifjúsági olimpián (Infostart)
Harcsa Zoltán bronzérmet szerzett az ökölvívók 75 kg-os kategóriájában, miután a keddi helyosztón fölényes pontozással legyőzte a nigériai Muideen Akanjit a Szingapúrban zajló I. ifjúsági olimpián.
aug. 24
16:06
Ifjúsági olimpia: két győzelem, egy vereség az asztaliteniszezők mérlege (She)
Az asztaliteniszezők csapatversenyében a Nagyváradi Mercédesz és Lakatos Tamás alkotta magyar együttes a B jelű csoportba kapott besorolást, amelyben három ellenfele közül kettőt legyőzött.
aug. 24
16:08
BL-selejtező: a Zenit Huszti Szabolcs nélkül utazott Franciaországba (She)
Huszti Szabolcs nélkül utazott el az orosz Zenit labdarúgócsapata a francia Auxerre elleni szerdai Bajnokok Ligája-selejtező rájátszás idegenbeli visszavágójára.
aug. 24
16:42
A Loki 2,5 milliárdot keresett a BL-ben (Infostart)
A Debrecen tavaly közel 9 millió eurót zsebelt be csak az Európai Labdarúgó Szövetségtől (UEFA) azzal, hogy a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt.
aug. 24
16:42
Düsseldorf: a Fortuna edzője Torghellét említette értékelésében (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (2. Liga) elmúlt hétvégi nyitó fordulójában a Fortuna Düsseldorf kétgólos vereséget szenvedett az Energie Cottbus vendégeként. A vesztes együttes vezetőedzője, Norbert Meier a találkozót követő értékelésében magyar légiósát, Torghelle Sándort név szerint is megemlítette.
aug. 24
16:44
Olimpiai válogatott: Róth kijelölte keretét a sorsdöntő selejtezőkre (She)
Róth Antal, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a szeptemberi sorsdöntő Eb-selejtezőkre, amelyeken újra számít Kádár Tamásra és Lencse Lászlóra, de Szekeres Adrián és Vadnai Dániel neve sem szerepelt a korábbi meccseken.
aug. 24
16:46
Bajnokok Ligája: közel kilencmillió eurót keresett a Debrecen (She)
A 2009–2010-es Bajnokok Ligája csoportkörébe bejutó DVSC-TEVA labdarúgócsapata a hivatalos UEFA-kimutatás szerint közel kilencmillió euróval gazdagodott, ami több mint két és fél milliárd forintnak felel meg.
aug. 24
17:03
A Loki 2,5 milliárdot keresett a BL-ben (Metropol)
A Debrecen tavaly közel 9 millió eurót zsebelt be csak az Európai Labdarúgó Szövetségtől (UEFA) azzal, hogy a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt.
aug. 24
17:03
Jól kaszált tavaly a Debrecen (Behaviour)
A Debrecen tavaly közel 9 millió eurót zsebelt be csak az Európai Labdarúgó Szövetségtől (UEFA) azzal, hogy a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt.
aug. 24
17:18
Az orosz bajnokhoz szerződött a brazil válogatott Carlos Eduardo (Infostart)
A német Hoffenheimtől az orosz bajnok Rubin Kazanyhoz szerződött a brazil válogatott Carlos Eduardo.
aug. 24
17:36
Bundesliga: hárommeccses eltiltás a kiállított rekordernek (She)
Három mérkőzésre szóló eltiltást kapott Juszef Mohamad, aki a német labdarúgó Bundesliga történetének leggyorsabb piros lapját kapta szombaton az 1. FC Köln–1. FC Kaiserslautern (1–3) mérkőzésen.
aug. 24
17:38
Kézilabda: Juhász István lett a magyar szövetség új szakmai igazgatója (She)
A munkakörét saját kérésére felmondó Hajdu János utódaként 2010. szeptember 1-jei kinevezéssel Juhász István lett a Magyar Kézilabda-szövetség szakmai igazgatója.
aug. 24
17:40
Franciaország: Patrice Evra fellebbez ötmeccses eltiltása ellen (She)
Fellebbez a Francia Labdarúgó-szövetség által egy hete kiszabott, öt válogatott mérkőzésre szóló eltiltása ellen Patrice Evra, a nemzeti együttes korábbi csapatkapitánya.
aug. 24
17:54
FTC: helybenhagyták Sztanics eltiltását, a Győr ellen sem játszhat (She)
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FB) helybenhagyta korábbi döntését, mely szerint az élvonalbeli bajnokságban szereplő Ferencváros középpályását, Szrdjan Sztanicsot visszaesőként két soron következő bajnoki labdarúgó-mérkőzés részvételétől eltiltotta (ebből egyet már letöltött a Videoton ellen), így a Győr ellen sem számíthat rá Prukner László – adta hírül az ftc.hu.
aug. 24
17:56
Vasas: az angyalföldiek tárgyalnak Németh Norbert szerződtetéséről (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Németh Norbert szerződést bontott az orosz Tom Tomszk labdarúgócsapatával. A 29 éves középpályás iránt több külföldi csapat mellett korábbi együttese, a Vasas is érdeklődik.
aug. 24
17:58
Női labdarúgás: az U17-es válogatott nem bírt az osztrákokkal (She)
A női U17-es labdarúgó-válogatott kedden Sopronban, barátságos mérkőzésen lépett pályára Ausztria korosztályos csapata ellen. A gól nélküli első félidő után a vendégcsapat kihasználta a magyar védelem két megingását, s végül 2–0-ra nyert – számolt be az MLSZ hivatalos honlapja.
aug. 24
18:12
Wolfsburg: Friedrichet meg kell műteni porckorongsérvvel (She)
Porckorongsérv miatt meg kell műteni Arne Friedrichet, a Wolfsburg labdarúgócsapatának német válogatott védőjét – tette közzé a klub hivatalos honlapján.
aug. 24
18:14
Játékossors: Bodnár biztosan nem szerződik a Sheffield Unitedhez (She)
Hetek óta tartó tárgyalássorozatot követően eldőlt, hogy Bodnár Lászlót nem szerződteti az angol másodosztályú Sheffield United labdarúgócsapata – erről a védő menedzsere, Kugyela Zsolt tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t.
aug. 24
18:16
Haladás: Nagy és Lattenstein két meccset, Csertői pénzbüntetést kapott (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága Molnár Balázs után további két Haladás-játékost is megbüntetett: Nagy Gábor és Lattenstein Norbert két mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Mindketten a Lombard elleni bajnokin voltak kénytelenek hamarabb elhagyni a játékteret.
aug. 24
18:30
Férfi kézilabda: a horvát válogatott nyerte meg az ifjúsági Eb-t (She)
A horvát korosztályos válogatott nyerte meg a montenegrói férfi ifjúsági kézilabda Európa-bajnokságot.
aug. 24
18:32
Európa-liga: Gera klubja, a döntőbe jutó Fulham 10 millió eurót keresett (She)
Az előző kiírásban döntőt játszó angol Fulham labdarúgócsapata, Gera Zoltán klubja kereste a legtöbbet az Európa-ligában szereplő csapatok közül: tízmillió eurónál is többet.
aug. 24
18:48
Profi ökölvívás: Bernard Hopkins elfogadta Jean Pascal kihívását (She)
Augusztus 14-én, sokak meglepetésére sikeresen megvédte a WBC-nél jegyzett profi ökölvívó-világbajnoki címét a kanadai Jean Pascal, a jóval esélyesebbnek tartott Chad Dawson ellenében. A győzelmet követően Pascal természetesen több nagy nevet is kihívott, köztük a legendás Bernard Hopkinst.
aug. 24
18:50
Pályakerékpáros ob: Fáy Krisztina és Szeghalmi Bálint bravúrja (She)
A pécsi Fáy Krisztina nyújtott emlékezetes teljesítményt a pályakerékpáros országos bajnokság záró napján: kedden két számban állt rajthoz, s mindkettőben győzött.
aug. 24
18:51
Róth kijelölte keretét a sorsdöntő Eb-selejtezőkre (Metropol)
Kijelölte az olimpiai labdarúgó-válogatott 20 fős keretét Róth Antal szövetségi edző a szeptember elején sorra kerülő utolsó két, sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.
aug. 24
18:52
Marseille: Gignacot átigazolták, Rémy játékát engedélyezték az orvosok (She)
Két függőben lévő átigazolási ügy végére is pont került a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Marseille-nél: André-Pierre Gignac megszerzéséről megegyeztek a Toulouse-zal, a csatárért, aki négy évre írt alá, a hírek szerint 18 millió eurót fizettek.
aug. 24
19:06
Labdarúgás: 24 éves, tehetséges asszisztenst gyászol a magyar játékvezetés (She)
Életének 24 évében, közúti balesetben elhunyt Kis Tamás labdarúgó-játékvezetői asszisztens.
aug. 24
19:08
MLSZ: ha kedd, akkor FTC-büntetés, ezúttal 300 ezer forint (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága szurkolói rendzavarás miatt 300 ezer forintra megbüntette a Ferencvárost, míg szombati ellenfele, a Videoton 200 ezer forintos büntetést kapott.

Keresés