2010. augusztus 4. szerda

aug. 4
20:39
Légiósok: edzője dicsérte Kurucz Pétert a West Ham-fakó meccse után (She)
Edzője szerint Kurucz Péter kimagasló teljesítményének is köszönhető, hogy a West Ham United tartalékcsapata gól nélküli döntetlenre volt képes a harmadik ligás Dagenham & Redbridge elleni szerdai felkészülési labdarúgó-mérkőzésen.
aug. 4
20:41
BL-selejtező: Huszti nélkül harcolta ki a továbbjutást a Zenit (She)
A szentpétervári Zenit 1–0-ra legyőzte a román Unirea Urziceni-t a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai selejtező-mérkőzésén, és sikerével a BL-előszobájába, a selejtező rájátszásába jutott.
aug. 4
20:42
Úszó Eb: orosz diadal öt kilométeren (Behaviour)
Az orosz Jekatyerina Szeliversztova nyerte a magyarországi úszó, műugró, műúszó és nyíltvízi Európa-bajnokság második aranyérmét azzal, hogy elsőként csapott a célba a hosszútávúszó nők szerdai 5 km-es versenyében, Balatonfüreden.
aug. 4
20:57
Schmitt Pál megnyitotta az Eb-t (Infostart)
Schmitt Pál szerda esti ünnepi beszédével hivatalosan is megkezdődött a 30. úszó, műugró, műúszó és nyíltvízi Európa-bajnokság két magyarorszégi színhelyen, Budapesten és Balatonfüreden.
aug. 4
20:57
Videó: nem a védelmek meccse volt a Hamburg és a Chelsea találkozója (She)
A Hamburg–Chelsea felkészülési mérkőzés cseppet sem a védekezés dicshimnusza volt. A német városban megrendezett összecsapáson a vendégek szerezték meg a vezetést, ám a hazaiak fordítani tudtak, és végül 2–1-es győzelmet arattak.
aug. 4
20:59
Franciaország: összeáll a '98-as csapat az árvízkárosultak megsegítésére (She)
Ismét összeáll jótékonysági mérkőzésre az 1998-as világbajnok francia labdarúgó-válogatott: Zinedine Zidane-ék ezúttal a 70 halálos áldozatot követelő, hatalmas pusztítást végző Xynthia szélvihar és a romboló árvíz károsultjainak megsegítéséért játszanak.
aug. 4
21:00
Magyarország Európa-bajnok! (Behaviour)
Európa-bajnok a U18-as magyar férfi teniszválogatott, amely a honi szövetség tájékoztatása szerint 2-0-ra vezet Szlovákia legjobbjai ellen a velencei kontinenstorna szerdai döntőjében.
aug. 4
21:01
Kézilabda: Dusebajev nem engedi el Metlicicet a Ciudad Realból (She)
Jóllehet a CO Zagreb vezetői nagyon bizakodók voltak a tekintetben, hogy „megszabadulnak” Kiril Lazarovtól, és egyben megszerzik Petar Metlicicet, valamint egy bizonyos átigazolási összeget is, úgy tűnik, az üzlet nem jön össze.
aug. 4
21:15
Felkészülés: fölényes DVTK-siker a „kis Loki" elleni mérkőzésen (She)
A DVTK labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–0-ra legyőzte a DVSC-DEAC-ot, amelynek keretével visszatért Diósgyőrbe Balajti Ádám.
aug. 4
21:33
BL-selejtező: az elrontott büntető sem szegte kedvét a zsolnaiaknak (She)
Az első félidőben tizenegyest rontott, később hátrányba került, mégis továbbjutást érő győzelmet aratott a szlovák bajnok Zilina a bolgár Liteksz Lovecs felett a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező szerdai játéknapján.
aug. 4
21:51
BL-selejtező: a Debrecen kettős vereséggel búcsúzott a Basel ellen (She)
A magyar bajnok Debreceni VSC a visszavágón is vereséget szenvedett a Baseltől a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében, ezzel búcsúzott az elitliga 2010–2011-es kiírásától. A Basel 1–0-s félidő után 3–1-re győzte le Herczeg András együttesét, így összesítésben 5–1-gyel jutott tovább.
aug. 4
21:54
Szép remények egy csodás Eb előtt (Behaviour)
Mondhatni semmi meglepő nincs abban, hogy Magyarország megint vizes Európa-bajnokságot rendez: a mától jövő vasárnapig tartó viadal immár a negyedik lesz hazánkban. Budapest (illetőleg Balatonfüred) több szempontból történelmet ír, ám ennél is fontosabb, hogy joggal remélhető: tán a magyar versenyzők sem adják ennél alább eredményeikkel.
aug. 4
22:09
A Basel elbánt a Lokival (Infostart)
Kiesett a Debrecen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjéből. A magyar együttes 3-1-re kapott ki a Basel otthonában, így 5-1-es összesítéssel a svájci csapat jutott a selejtező rájátszásába. A magyar bajnok gólját Adamo Coulibaly szerezte. A Debrecen az Európa Ligában, a selejtező utolsó körében folytatja szereplését.
aug. 4
22:09
Videó: Pak Dzsi Szung szerencsés és Owen zseniális gólja (She)
Bár még tart az ír ligaválogatott és a Manchester United összecsapása, már most megmutatjuk önöknek a találkozó első két gólját. Nem mindennapi találatok!
aug. 4
22:11
BL-selejtező: három piros lap és cseh továbbjutás Poznanban (She)
Vérbeli lengyel–cseh presztízscsatát hozott a Lech Poznan és a Sparta Praha mérkőzése a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező szerdai játéknapján: a Sparta Jirí Kladbrusky büntetőjével idegenben is legyőzte ellenfelét, és továbbjutott.
aug. 4
22:13
Felkészülés: Hajnal Tamásék legyőzték a Manchester Cityt (She)
A Borussia Dortmund felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte a Manchester Cityt hazai pályán. A megérdemelten diadalmaskodó dortmundiakhoz a 65. percben állt be Hajnal Tamás. A Dortmund két tizenegyest is rúghatott a mérkőzésen, Lucas Barrios egyet belőtt, egyet elhibázott.
aug. 4
22:27
Videó: íme a Dortmund magabiztos sikere a Manchester City ellen (She)
A Dortmund Hajnal Tamással a soraiban 3–1-re legyőzte a Manchester Cityt felkészülési mérkőzésen. Tekintse meg a találatokat!
aug. 4
22:29
BL-selejtező: Svájc tovább nyomul, Young Boys-bravúr Isztambulban (She)
A fiatal kameruni támadó, Henri Bienvenu góljával a Young Boys idegenben legyőzte a Fenerbahcét a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező szerdai játéknapján, amivel csatlakozott a Baselhez a BL-selejtező rájátszásának mezőnyében.
aug. 4
22:31
Videó: így búcsúzott a Debrecen a Bajnokok Ligájától Bázelben (She)
Gyenge játékkal a Debrecen 3–1-re kikapott idegenben a Baseltől a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének visszavágóján, így 5–1-es összesítéssel elbúcsúzott a sorozattól. Jó hír, hogy azért az Európa-ligában még láthatjuk Herczeg András legénységét.
aug. 4
22:45
BL-selejtező: Leandróék óriási verést kaptak, továbbment a Salzburg (She)
Véget ért az Omonia Nicosia szereplése a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében: a magyar-brazil Leandróval felálló ciprusi bajnok három góllal kikapott Salzburgban, így kiesett.
aug. 4
22:47
BL-selejtező: a Dinamo Kijev ezúttal megvolt Sevcsenko-gól nélkül is (She)
Az ukrán bajnokságban és a Bajnokok Ligájában eddig minden idénybeli fellépésén gólt szerző Andrij Sevcsenko – bár csapatkapitányként végig a pályán volt, két gólpasszt is adott – ezúttal nem talált be a kapuba, ám a Dinamo Kijev így is legyőzte a belga Gentet a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező szerdai játéknapján, és kettős diadallal jutott tovább.
aug. 4
23:03
Felkészülés: hetet szerzett az MU az új dublini stadion avatóján (She)
Könnyed, 7–1-es győzelmet aratott az erős összeállításban pályára lépő Manchester United az alkalmi ír ligaválogatott ellen Dublinban, az új Lansdowne Road-i stadion (hivatalos nevén Aviva Stadion) hivatalos megnyitóján.
aug. 4
23:05
Videó: manchesteri gólparádé az ír ligaválogatott ellen (She)
A Manchester United nem kegyelmezett ír vendéglátóinak a szerdai felkészülési mérkőzésen. Az MU erőfölénye óriási volt: hat gól lett a különbség.
aug. 4
23:07
BL-selejtező: idegenben szerzett három góllal ment tovább az Ajax (She)
A hazai pályán elért sovány döntetlen ellenére az Ajax továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójából: a holland csapat idegenben szerzett három góljának köszönhette továbbjutását a PAOK Szalonikivel szemben. Ugyancsak továbbjutott a portugál Braga, a norvég Rosenborg és nagy meglepetésre a moldovai Sheriff.
aug. 4
23:21
BL-selejtező: a 3. kör visszavágóinak összes eredménye (She)
Az alábbiakban összefoglaltuk a labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőköre visszavágóinak összes eredményét.
aug. 4
23:24
Hivatalosan is megnyitotta az úszó Eb-t Schmitt (Behaviour)
Schmitt Pál szerda esti ünnepi beszédével hivatalosan is megkezdődött a 30. úszó, műugró, műúszó és nyíltvízi Európa-bajnokság két magyarországi színhelyen: Budapesten és Balatonfüreden.
aug. 4
23:39
Chelsea: Ramires 22 millió euróért megy Londonba - hivatalos (She)
A Benfica labdarúgócsapata megerősítette, hogy megegyezett a Chelsea-vel, így a brazil válogatott középpályás, Ramires 22 millió euróért (18.2 millió fontért) kerülhet a londoni nagycsapathoz.
aug. 4
23:41
NBA: Shaquille O’Neal hivatalosan is a Boston Celtics játékosa (She)
A Boston Celtics szerda este bejelentette, hogy szerződést kötött Shaquille O’Neallel, aki az előző szezonban a Cleveland Cavaliersben játszott.

Keresés