2010. szeptember 1. szerda

szept. 1
13:54
Bologna: Alberto Malesanit nevezték ki vezetőedzőnek (She)
Alberto Malesanit nevezték ki az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Bologna vezetőedzőjének.
szept. 1
13:56
Légiósok: a Plymouth szurkolói szerint Tímár a hónap legjobbja (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság harmadik vonalában (League One) szereplő Plymouth Argyle szurkolóinak minapi voksolása szerint Tímár Krisztián volt a csapat legjobb játékosa augusztusban.
szept. 1
14:30
Őrület: két hegyoldalon tombolt bozóttűz egy golfozó ütése miatt (She)
Százötven tűzoltó és több helikopter dolgozott annak a bozóttűznek a megfékezésén, amely még a hétvégén pusztított a kaliforniai Irvine közelében – jelentette szerdán több amerikai portál, köztük a Los Angeles Times.
szept. 1
14:32
Manchester United: a vártnál kevesebb bérletet adtak el (She)
A reméltnél kevesebb bérletet adott el a Manchester United a nyár folyamán, ám a klub igazgatója, David Gill nem aggódik emiatt.
szept. 1
14:48
Nyíregyháza: a spanyol csatár megfelelt a próbajátékon, szerződtetik (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Nyíregyháza labdarúgócsapata szerződteti a próbajátékon jó teljesítményt nyújtó spanyol támadót, Adrián Pujantét.
szept. 1
15:06
Man. Utd.: Rio Ferdinand az Oldham elleni tartalékbajnokin tér vissza (She)
Visszatér a pályára a sérüléséből felépült Rio Ferdinand: a Manchester United védőklasszisa az Oldham Athletic elleni tartalékbajnoki mérkőzésen lép pályára szerda este.
szept. 1
15:06
Mourinho: nehéz szót érteni a németekkel (Behaviour)
Az újonnan érkezett németekre, Mesut Özilre és Sami Khedirára panaszkodott José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője.
szept. 1
15:24
Vízilabda Eb: a németek csak egy góllal győztek Macedónia ellen (She)
A Zágrábban zajló vízilabda Európa-bajnokságon a csoportkör 3. fordulójában Németország férfiválogatottja egy góllal nyert Macedónia ellen. A B-csoport utolsó szerdai összecsapásán Magyarország 16.30 órai kezdéssel játszik Görögország ellen, a találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti.
szept. 1
15:26
Internazionale: Benítez elégedetlen a nyári igazolásokkal (She)
Rafael Benítez elégedetlenségének adott hangot az Internazionale nyári erősítéseivel kapcsolatban.
szept. 1
15:42
Vízilabda Eb: a németek javítottak a magyar csoportban (Infostart)
A horvátországi vízilabda Európa-bajnokság szerdai, 3. fordulójában a magyarokat is felvonultató B csoportban a német férfiválogatott szerdán egy góllal legyőzte a macedónok legjobbjait.
szept. 1
15:42
Benin: az új kapitánynak nem lesz sok ideje a csapatépítésre (She)
A francia Jean-Marc Nobilót nevezték ki a benini labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának – öt nappal a csapat első Afrikai Nemzetek Kupája-selejtezője előtt.
szept. 1
16:00
Barcelona: Ibrahimovic szerint egyedül Guardiola akarta, hogy távozzon (She)
Zlatan Ibrahimovic egy svédországi sajtótájékoztatón nyilatkozott barcelonai távozásának körülményeiről. Az AC Milanhoz igazolt svéd támadó elmondta, egyedül Josep Guardiola vezetőedző akarta a katalán klubnál, hogy távozzon.
szept. 1
16:18
Mourinho szidalmazza a Real új játékosait (Infostart)
Az újonnan érkezett németekre, Mesut Özilre és Sami Khedirára panaszkodott José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője.
szept. 1
16:18
Euro 2012: Peter Crouch megsérült, kikerült az angolok keretéből (She)
Hátsérülése miatt kikerült az angol labdarúgó-válogatott keretéből Peter Crouch, a Tottenham Hotspur támadója.
szept. 1
16:20
Sakk: nincs magyar az első húszban az új világranglistán (She)
Már nincs magyar a legjobb húsz versenyző között a Nemzetközi Sakkszövetség világranglistáján. A szeptemberi adatok szerint továbbra is Lékó Péter a legjobb hazánk nagymesterei között, de csak a 21. pozíciót birtokolja.
szept. 1
16:36
Vizes vb: a kormány a 2017-es világbajnokság pályázatát támogatná (She)
A magyar kormány a 2015-ös úszó-, vízilabda-, műugró-, műúszó- és nyílt vízi világbajnokság helyett a 2017-es vb rendezési jogának megpályázását támogatná.
szept. 1
16:36
Hétvégén ifj. Ocskay emléktorna (Metropol)
Szombaton és vasárnap rendezik meg Székesfehérváron az ifj. Ocskay Gábor emléktornát, amelyen a tavaly szívinfarktusban elhunyt jégkorongozó klubja mellett két osztrák és egy szlovén alakulat vesz részt.
szept. 1
16:54
Vízilabda Eb: Magyarország-Görögország élőben az NSO-n! (She)
A németek és a szerbek elleni győzelmet követően Görögország ellen játszik majd csoportmérkőzést a Kemény Dénes szövetségi kapitány által irányított magyar férfi vízilabda-válogatott a Zágrábban zajló Európa-bajnokságon. A találkozót folyamatosan frissülő cikkünkben és hagyományos online-tudósításunkban Ön is nyomon követheti  a Nemzeti Sport Online-on!
szept. 1
16:56
NHL: búcsúzott, és bocsánatot kért az ellenfelek híveitől a legenda (She)
Magyar idő szerint szerdára virradóra hivatalosan bejelentette visszavonulását Chris Chelios, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) történetének második legidősebb játékosa.
szept. 1
16:58
Labdarúgás: az MLSZ elnöksége meglátogatta Törőcsik Andrást (She)
Szerdán délután a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége nevében Vizi E. Szilveszter elnökségi tag, Berzi Sándor alelnök, valamint Dunai Antal, az Újpest egykori ezüstcipős labdarúgója látogatta meg Törőcsik Andrást, akit múlt heti agyvérzése után jelenleg a Honvédkórházban kezelnek – olvasható az MLSZ honlapján.
szept. 1
17:12
Törőcsik Andrást meglátogatta az MLSZ elnöksége (Infostart)
Szerdán délután a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségének nevében Vizi E. Szilveszter elnökségi tag, Berzi Sándor alelnök, valamint Dunai Antal, az Újpest egykori ezüstcipős játékosa meglátogatta Törőcsik Andrást, akit múlt heti agyvérzése után jelenleg a Honvéd Kórházban kezelnek.
szept. 1
17:12
Premier League: Van der Vaart hivatalosan is a Tottenhamé (She)
A Tottenham Hotspur bejelentette, hogy szerződtette Rafael van der Vaartot, akiért nyolcmillió fontot fizetett a Real Madridnak.
szept. 1
17:12
Van der Vaart a Tottenhamben folytatja (Metropol)
Rafael van der Vaart az angol élvonalban szereplő Tottenham Hotspur labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását.
szept. 1
17:14
Magyarország-Görögország: 6-6 (Infostart)
A szerbek elleni bravúros győzelem után a magyar vízilabda-válogatott Görögországgal 6-6-os döntetlent játszott a zágrábi Európa-bajnokság csoportkörében.
szept. 1
17:14
A kormány a 2017-es vizes vb pályázatát támogatná (Metropol)
A magyar kormány a 2015-ös úszó, vízilabda, műugró, műúszó és nyíltvízi világbajnokság helyett a 2017-es vb rendezési jogának megpályázását támogatná.
szept. 1
17:48
Vízilabda Eb: rossz kezdés után csak döntetlen a görögök ellen (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott pocsék kezdés után nagyon közel állt a győzelemhez Görögország ellen, ám végül meg kellett elégednie a 6–6-os döntetlennel a Zágrábban zajló Európa-bajnokság B-csoportjának 3. fordulójában.
szept. 1
17:50
Férfi kosárlabda-vb: kilencpontos orosz győzelem Kína ellen (She)
A Törökországban zajló férfi kosárlabda-vb 4. fordulójában a korai meccseken Szerbia könnyedén nyert Ausztrália ellen, a horvátok 20 pontot vertek Tunéziára, Oroszország sokáig szoros csatában verte meg Kínát, Új-Zéland pedig Kanadát győzte le 71–61-re.
szept. 1
18:06
Birkózás: az olimpiai ezüstérmes Fodor nem indul a vb-n (She)
A kötöttfogásúak között a pekingi olimpián nyolcvannégy kilogrammban ezüstérmet szerző Fodor Zoltán nem épült fel combizom-szakadásából, így nem utazhat el szombaton a magyar válogatottal a hétfőn kezdődő moszkvai világbajnokságra. Helyére Dajka Zsolt fog beugrani, így lesz magyar induló a súlycsoportban.
szept. 1
18:06
Vízilabda Eb: csak döntetlen a görögök ellen (Metropol)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 6-6-os döntetlent játszott a görög csapattal a zágrábi Európa-bajnokság szerdai játéknapján. Kemény Dénes tanítványai pénteken az oroszokkal találkoznak.
szept. 1
18:24
Női kézilabda: a Békéscsaba új néven játszik a szezonban (She)
A női kézilabda EHF-kupa-induló Békéscsabai Előre NKSE névadó szponzori szerződést kötött a Budapest Bankkal.
szept. 1
18:26
Vuelta: Farrar sprintelt a legjobban az 5. szakasz végén (She)
Tyler Farrar nyerte meg a Spanyol kerékpáros körverseny (Vuelta a Espana) ötödik, Guadix és Lorca közötti szakaszát. A sprintbefutó során Koldo Fernández ért célba másodikként, míg Mark Cavendish lett a harmadik. Összetettben továbbra is Philippe Gilbert vezet.
szept. 1
18:42
NB II, Keleti csoport: a DEAC másfél órával korábban kezd Békéscsabán (She)
A magyar másodosztályú labdarúgó-bajnokság jövő hétvégi, ötödik fordulójában a DEAC Békéscsabára látogat: a találkozót a tervezettnél másfél órával korábban, 16.30 helyett 15 órakor kezdik.
szept. 1
18:42
Hétvégén ifj. Ocskay emléktorna (Behaviour)
Szombaton és vasárnap rendezik meg Székesfehérváron az ifj. Ocskay Gábor emléktornát, amelyen a tavaly szívinfarktusban elhunyt jégkorongozó klubja mellett két osztrák és egy szlovén alakulat vesz részt.
szept. 1
18:44
US Open: Viktorija Azarenka összeesett a pályán - videó (She)
Játék közben összeesett és kerekesszékben kellett levinni a pályáról Viktorija Azarenkát a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság szerdai játéknapján.
szept. 1
19:00
A pályán esett össze a teniszsztár (Infostart)
Játék közben összeesett és kerekesszékben kellett levinni a pályáról Viktorija Azarenkát a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság szerdai játéknapján.
szept. 1
19:00
Légióssors: Horváth Gábor a 17-es mezt kapta Bredában (She)
Horváth Gábor a Videoton labdarúgója a 2010–2011-es szezonban a holland élvonalban szereplő NAC Breda kölcsönjátékosa lesz. A válogatott védő a 17-es mezben játszik majd új állomáshelyén, a klub honlapján a hollandok figyelmét a játékosra felhívó Pető Tamás mutatta be bővebben az új jövevényt.
szept. 1
19:00
Gyulay Zsolt: Nem ülök F1-es autóba, ezt megígérem! (Behaviour)
"Nem vagyok a szavak embere, zavar a mikrofon..." - kezdte a Hungaroringre összehívott tegnapi sajtótájékoztatót Palik László, aki ezek után megkomolyodva bejelentette: "A Hungaroring Zrt taggyűlése egyhangúlag Gyulay Zsoltot választotta meg a cég új elnök-vezérigazgatójává."
szept. 1
19:02
Női kézilabda: Vranes a Szekszárdé, de a Győr ellen még nem játszhat (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokságban újonc UKSE Szekszárd egyéves szerződést kötött a montenegrói Milena Vranessel.
szept. 1
19:02
2017-ben vizes vb-t rendezne a kormány (Behaviour)
A magyar kormány a 2015-ös úszó, vízilabda, műugró, műúszó és nyíltvízi világbajnokság helyett a 2017-es vb rendezési jogának megpályázását támogatná.
szept. 1
19:18
NB I: FTC-Győr és ZTE-Pápa mérkőzés élőben az NSO-n (She)
Két mérkőzést játszanak le szerdán a labdarúgó NB I-ben: az 5. forduló záró mérkőzésén a Ferencváros a Győrt, a 3. fordulóban félbeszakadt, s most megismételt találkozóján a Zalaegerszeg a Pápát fogadja 19 órától. Kísérje figyelemmel a mérkőzést élő szöveges közvetítésünkben!
szept. 1
19:36
Felkészülés: a Kecskemét döntetlent játszott Solton (She)
Felkészülési mérkőzésen az élvonalbeli Kecskemét labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott Solton, ahol a megyei első osztályban szereplő házigazdák ellen léptek pályára.
szept. 1
19:38
Videó: nem bírta visszatartani az indulatait a barátságos meccsen (She)
Nem tudta visszafogni magát a kiállított játékos a görögországi Karpathosz szigetén megrendezett barátságos labdarúgó-mérkőzésen. Nem elég, hogy durván beleszállt ellenfelébe, utána még a bordáiba is belerúgott. Az eset az alábbi videón.
szept. 1
19:40
UEFA Régió-kupa: a magyar válogatott három góllal győzte le Romániát (She)
A magyar amatőr labdarúgókból álló válogatott Sopronban 4-1-re nyert Románia ellen az UEFA Régió-kupa első selejtező mérkőzésén. A csoport másik összecsapásán Izrael 5-0-ra verte Örményországot.
szept. 1
19:54
Vízilabda Eb: a horvátok hattal góllal győzték le Romániát (She)
A Zágrábban zajló vízilabda Európa-bajnokságon a csoportkör harmadik fordulójában Horvátország hat góllal nyert a két forduló után veretlen Románia ellen.
szept. 1
19:56
Számszeríjász-vb: ezüstéremmel nyitott az első napon Sidi Péter (She)
Sidi Péter az idei évben tovább folytatta világbajnoki érmeinek halmozását a franciaországi Avonban megrendezett számszeríjász-világbajnokságon.
szept. 1
19:58
Atlétika: Pars harmadik lett Zágrábban, összetettben pedig negyedik (She)
Pars Krisztián harmadik helyen végzett a szerdai, zágrábi nemzetközi atlétikai viadalon, a kalapácsvető sorozat utolsó állomásán, s ezzel a negyedik helyen zárta a Hammer Throw Challenge-et.
szept. 1
20:00
Válogatott: surranópályán kerültem a legjobbak közé - Király Gábor (She)
Amennyiben Egervári Sándor szövetségi kapitány beállítja a magyar válogatottba, Király Gábor a 75. válogatottságát ünnepelheti majd a pénteki, Svédország elleni, idegenbeli Európa-bajnoki-selejtezőn. A német másodosztályú 1860 München hálóőre ennek apropóján nyilatkozott a vasnepe.hu oldalon.
szept. 1
20:12
Az angol klubok az utolsó percekben is igazoltak (Infostart)
Mozgalmasan zajlott az átigazolási időszak utolsó napja Angliában, még a határidő előtt pár perccel is több játékos klubcseréjéről döntöttek.
szept. 1
20:12
Vízilabda Eb: a horvátok hat góllal győzték le Romániát (She)
A Zágrábban zajló vízilabda Európa-bajnokságon a csoportkör harmadik fordulójában Horvátország hat góllal nyert a két forduló után veretlen Románia ellen.
szept. 1
20:14
Férfi kézilabda: hétgólos szegedi győzelemmel rajtolt a bajnokság (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság (Budapest Bank férfiliga) 2010–2011-es szezonjának nyitó mérkőzésén a Pick-Szeged hazai pályán hétgólos győzelmet aratott a Kecskemét ellen.

Keresés