2010. szeptember 1. szerda

szept. 1
20:16
Magyar válogatott: Szalai Ádám kimaradt a Svédországba utazó keretből (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a Mainz légiósa, Szalai Ádám kimaradt a magyar labdarúgó-válogatott Stockholmba utazó keretéből, így biztosan nem lép pályára a svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 1
20:30
Magyar válogatott: Szalai kimaradt a Svédországba utazó keretből (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a Mainz légiósa, Szalai Ádám kimaradt a magyar labdarúgó-válogatott Stockholmba utazó keretéből, így biztosan nem lép pályára a svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 1
20:32
Európa-liga: a DVSC eltiltása a magyar futball ellen szólt volna - Dzsudzsák (She)
Pénzbüntetéssel sújtotta az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a DVSC-TEVA labdarúgócsapatát. Az adminisztrációs hiba így nem akadályozta meg a magyar bajnokot abban, hogy ott legyen az Európa-liga csoportkörében, ahol a Sampdoria és a Metaliszt Harkiv mellett a PSV vár majd Herczeg András együttesére, utóbbiban a volt debreceni Dzsudzsák Balázs meghatározó játékosnak számít.
szept. 1
21:06
Kerékpár: környezetvédelmi vetélkedőt rendeznek öt helyszínen (She)
Szeptemberben egy ötállomásos, új, országos kerékpáros-program kerül megrendezésre „Oxigén Túra" néven, amely a környezetbarát kerékpáros közlekedés által széles körben, tömegrendezvényeken hívja fel a figyelmet a klímaváltozás káros hatásainak következményeire.
szept. 1
21:08
Női kézilabda: Győrött teremben tartottak kerti partit az idénynyitó előtt (She)
A Győri Audi ETO KC-nál már hagyomány, hogy a klub vezetői a szezonkezdés előtt kerti partin látják vendégül a csapat játékosait és szurkolóit. Erre az idén különleges körülmények között került sor.
szept. 1
21:10
Labdarúgó NB I: másodszor is legyőzte a Zalaegerszeg a Pápát (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójában félbeszakadt Zalaegerszeg–Pápa mérkőzést játszották ma újra. Az első meccsel ellentétben ezúttal a vendégek szereztek vezetést a már az első találkozón is gólt szerző David Solomon Abwo találatával a 12. percben. Ezt azonban 14 perccel később a hazaiak Raicomar révén kiegyenlítették, sőt a félidő hajrájában Darko Pavicsevics találatával fordítottak is. Az…
szept. 1
21:12
Profi ökölvívás: a közönség kifütyülte a győztes ex-világbajnokot (She)
Nem tudja abbahagyni az ökölvívást a korábbi pehelysúlyú világbajnok Derrick Gainer. Az egykori klasszis nagy csalással verte meg egy hat menetes meccsen a teljesen esélytelennek tartott Angel Hernándezt.
szept. 1
21:14
Labdarúgó NB I: az FTC 3-0-ra győzte le otthon a Győri ETO-t (She)
A Ferencváros hazai pályán 3–0-s győzelmet aratott a Győri ETO felett a labdarúgó NB I 5. fordulójának záró mérkőzésén. A fővárosi zöld-fehérek mindkét félidő elején betaláltak és Marek Heinz duplájával, illetve André Schembri találatával megérdemelten szerezték meg a három bajnoki pontot.
szept. 1
21:16
Férfi kosárlabda-vb: Németország 4 ponttal kikapott Angolától (She)
A Törökországban zajló férfi kosárlabda-vb 4. fordulójában a csoportok mai második meccsén Németország meglepetésre hosszabbítás után kikapott Angolától, és ezzel a németek továbbjutása is veszélybe került. Az Egyesült Államok könnyedén nyert Irán ellen, a görögök és a spanyolok is fölényes győzelmet arattak.
szept. 1
21:24
Magabiztos ferencvárosi siker a Győr ellen (Infostart)
A Ferencváros hazai környezetben magabiztos játékkal 3-0-ra győzött a Győr ellen a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójának szerda esti zárómérkőzésén. A Zalaegerszeg két góllal nyert a vendég Pápa ellen a labdarúgó Soproni Liga 3. fordulójában félbeszakadt, s szerdán pótolt mérkőzésén.
szept. 1
21:24
Férfi kézilabda: BL-mezőny és Veszprém-Szeged Balatonfüreden (She)
A férfi kézilabdázóknál világhírű horvát, szerb, orosz és magyar játékosok sora lép pályára szombaton és vasárnap a balatonfüredi Laver-kupán, ahol hamisítatlan Bajnokok Ligája-mezőny gyűlik majd össze.
szept. 1
21:24
ZTE-siker az újrajátszott meccsen (Metropol)
A Zalaegerszeg két góllal nyert a vendég Pápa ellen a labdarúgó Soproni Liga 3. fordulójában félbeszakadt, s szerdán pótolt mérkőzésén. Könnyed ferencvárosi siker a Győr ellen.
szept. 1
21:42
Labdarúgó NB I: a Győrt megszóró Heinz már a derbire készül (She)
A Ferencváros támadója, Marek Heinz két góllal járult hozzá csapata 3–0-s Győr elleni győzelméhez. A cseh futballista a találkozót követően elmondta, az eredmény ellenére nagyon nehéz meccsen vannak túl, de most már előre tekint, alig várja az Újpest elleni derbit.
szept. 1
21:44
Labdarúgó NB I: helyén kell kezelni a Győr elleni sikert - Prukner (She)
A Győrt 3–0-ra legyőző Ferencváros szakvezetője, Prukner László szerint játékosai minden dicséretet megérdemelnek, de nem szabad túlértékelniük a mai győzelmet.
szept. 1
22:00
Labdarúgó NB I: ha reggelig játszunk, akkor sem lövünk gólt - Pintér (She)
A Győr vezetőedzője, Pintér Attila a Ferencváros elleni meccs után elmondta, a védekezésben elkövetett egyéni hibák és a sok kihagyott helyzet miatt szenvedtek 3–0-s vereséget. A szakember ennek ellenére úgy véli, összességében jó úton járnak.
szept. 1
22:18
Vízilabda Eb: Montenegró volt a spanyolok harmadik legyőzője (She)
A Zágrábban zajló vízilabda Európa-bajnokságon a csoportkör harmadik fordulójában a címvédő montenegrói együttes egygólos győzelmet aratott a spanyol csapat ellen.
szept. 1
22:20
Férfi kosárlabda-vb: Litvánia nyerte a veretlenek csatáját (She)
A Törökországban zajló férfi kosárlabda-vb 4. fordulójában a csoportok esti mérkőzésein az eddig hibátlan Litvánia legyőzte a szintén három győzelemmel kezdő Franciaországot. A házigazdák Puerto Rico, az argentinok Jordánia ellen őrizték meg a veretlenségüket. A B-csoport rangadóján Szlovénia megverte Brazíliát.
szept. 1
22:36
Atlétika: Tyson Gay messze elmaradt a világ idei legjobbjától (She)
Hiába adott neki nagy esélyt, Tyson Gay nem tudta megfutni az év leggyorsabb száz méterét a zágrábi atlétikai Grand Prix-viadalon. Az amerikai sprinter ugyan megnyerte a versenyt, de „csak" 9.92-es időeredménnyel, így elmaradt a világ idei legjobbjának számító 9.78-tól. Gay nem rajtolt jól, de remek hajrával végül két métert vert a második Nesta Carterre.
szept. 1
22:38
Magyar válogatott: három kapussal utazunk Svédországba (She)
Szerda este hivatalosan is megerősítést nyert a Nemzeti Sport Online korábbi információja: Szalai Ádám mellett Varga József sem tart a magyar labdarúgó-válogatottal a pénteki, svédországi Európa-bajnoki selejtezőre.
szept. 1
22:54
Videó: Marek Heinznek csak fél perc kellett a gólhoz a Győr ellen (She)
Marek Heinz vezetésével a Ferencváros 3–0-ra legyőzte a Győrt a labdarúgó NB I ötödik fordulójában. A cseh játékosnak mindössze 30 másodperc kellett, hogy bevegye a Győr kapuját. Ez meg is adta a kellő lendületet a Fradinak az egész mérkőzésre.
szept. 1
22:56
US Open: Berdych és Ljubicic sem jutott tovább az első fordulóból (She)
Az US Open már az első fordulóból sem tudott továbbjutni a hetedik helyen kiemelt cseh Tomás Berdych és a 15. helyen rangsorolt horvát Ivan Ljubicic. Előbbi három, utóbbi négy szettben szenvedett vereséget.
szept. 1
23:12
US Open: Bartolit esélytelenebb honfitársa, Razzano búcsúztatta (She)
Az US Open második fordulójában a női egyeseknél 13. helyen kiemelt francia Marion Bartoli kétjátszmás vereséget szenvedett honfitársnőjétől, Virginie Razzanótól.

2010. szeptember 2. csütörtök

szept. 2
0:06
Atlétika: Kazi Tamás a hetedik lett 800 méteren Zágrábban (She)
Kazi Tamás a hetedik helyen végzett a zágrábi atlétikai Grand Prix-viadalon. A magyar futó 1:47.16-os eredményt ért el, ezzel közel két másodperccel maradt el a győztes amerikai Nick Symmonds idejétől.
szept. 2
0:06
Nem indulhat a birkózó vb-n Fodor (Behaviour)
Az olimpiai ezüstérmes Fodor Zoltán sérülés miatt nem vehet részt a jövő heti, moszkvai birkózó-világbajnokságon.
szept. 2
1:36
US Open: Szávay két szettben kikapott Flavia Pennettától (She)
Szávay Ágnes két szettben vereséget szenvedett az olasz Flavia Pennettától a US Open 2. fordulójában, így egyesben befejeződött számára az amerikai nemzetközi bajnokság.
szept. 2
7:00
Vízilabda Eb: döntetlen a görögök ellen (Behaviour)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 6-6-os döntetlent játszott a görög csapattal a zágrábi Európa-bajnokság szerdai játéknapján.
szept. 2
7:02
Csaltak az ellenőrök (Behaviour)
A farok csóválta a kutyát, állapította meg a mannheimi ügyészség, miután vizeletmintákat manipuláló doppingellenőrök ellen indított eljárást csalás és okirathamisítás megalapozott gyanújával.
szept. 2
7:04
Visszafogott költekezés (Behaviour)
Habár az idén világbajnokságot is rendeztek - márpedig egy nagy világesemény évében általában különösen felfokozott hangulat jellemzi a piacot - rég nem látott visszafogottságot mutattak Európa élklubjai a kedd éjfélkor zárult labdarúgó átigazolási időszakban.
szept. 2
7:06
Legyen most cél a továbbjutás! (Behaviour)
Dárdai Pál utoljára március 3-án, az oroszok elleni 1-1-es döntetlennel végződött barátságos mérkőzésen szerepelt a magyar labdarúgó-válogatottban, akkor csereként lépett pályára a 72. percben. A csupaszív középpályás úgy érzi, a nemzeti csapatnak a holnapi, Svédország elleni idegenbeli mérkőzéssel kezdődő Európa-bajnoki selejtezősorozaton meg kell próbálnia odaérni a második helyre.
szept. 2
7:18
US Open: Andy Roddick búcsúzott a második fordulóban (She)
A kilencedik kiemelt Andy Roddick 3:6, 7:5, 6:3, 7:6-os vereséget szenvedett a szerb Janko Tipszarevicstől a US Open férfi egyesének 2. fordulójában. Az amerikai kiesésével Roger Federer maradt az egyetlen játékos a férfimezőnyben, aki korábban megnyerte a versenyt.
szept. 2
7:36
Cseh Kupa: Róth Ferenc gólt rúgott, csapata továbbjutott (She)
Róth Ferenc csapata, a Sokol Ovcáry idegenben 3–0-ra nyert az FK Litvínov ellen a labdarúgó Cseh Kupa második fordulójában, ezzel továbbjutott. Az Ovcáry harmadik gólját a magyar csatár szerezte.
szept. 2
7:54
Sporting: korábbi német válogatott kapus érkezhet ingyen (She)
A Sporting dobhat mentőövet Timo Hildebrandnak: a korábbi német válogatott kapus szerdán Lisszabonba utazott tárgyalni.
szept. 2
7:56
Jégkorong: ismét képernyőre kerülnek a Volán EBEL-meccsei (She)
A hétvégi Ifjabb Ocskay Gábor-emléktorna apropóján tartott sajtótájékoztatón a Sport Klubbal is szerződött a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata: a csatorna 21 EBEL-alapszakaszbeli mérkőzését közvetíti, és az emléktorna szombati és vasárnapi két-két meccsét is élőben adja.
szept. 2
8:12
Sztárcsapatok a szomszédban - ennyiért láthatja a BL-meccseket (Infostart)
Bár magyar együttes idén nem jutott be a Bajnokok Ligája csoportkörébe, nem kell sokat utazni, hogy valamelyik európai sztárcsapatot megnézhessük élőben. A román, a szlovák és a szerb bajnok is neves riválisokat fogad, és már elkezdték a jegyek árusítását. Összeállításunkból megtudhatja, hol és mennyiért láthatja a Chelsea-t, az Arsenalt, a Romát és a Bayernt.
szept. 2
8:12
Szávay vereséget szenvedett olasz ellenfelétől (Metropol)
Szávay Ágnes két játszmában vereséget szenvedett a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság szerdai játéknapján. Szávay párosban javíthat.
szept. 2
8:14
Malajziai fiú minden idők legfiatalabb Forma-1-es tesztpilótája (Metropol)
Egy mindössze 16 éves malajziai fiú gyakorolt a Forma-1-es Lotus csapat egyik autójával, így ő lett a száguldó cirkusz történetének legfiatalabb tesztpilótája.
szept. 2
8:16
John McEnroe teniszakadémiát indít (Metropol)
Az amerikaiak legendás teniszjátékosa nevével fémjelzett iskola szeptember 13-án, a most zajló US Open zárása után egy nappal nyitja meg kapuit New Yorkban, a Randall's Islanden.
szept. 2
8:30
Cseh Kupa: Róth Ferenc gólt szerzett, csapata továbbjutott (She)
Róth Ferenc csapata, a Sokol Ovcáry idegenben 3–0-ra nyert az FK Litvínov ellen a labdarúgó Cseh Kupa második fordulójában, ezzel továbbjutott. Az Ovcáry harmadik gólját a 48. percben pályára lépő magyar csatár szerezte, aki a második találatnál előkészítőként jeleskedett.
szept. 2
8:32
Közlemény: karbantartás miatt szünetel a regisztráció és a belépés (She)
A rendszer karbantartása miatt a csütörtöki napon szünetel a regisztráció és a belépés – előreláthatóan a késő délutáni órákig.
szept. 2
8:34
Formula–1: malajziai fiú minden idők legfiatalabb tesztpilótája (She)
Egy mindössze 16 éves malajziai fiú gyakorolt a Formula–1-es Lotus csapat egyik autójával, így ő lett a száguldó cirkusz történetének legfiatalabb tesztpilótája.
szept. 2
8:48
Debrecen: Katona Attila és Etogo Essama a Bőcshöz került kölcsönbe (She)
A Debrecen hivatalos honlapjának beszámolója szerint a Loki egy évre kölcsönadta Katona Attilát és Etogo Essamát az NB II Keleti csoportjában szereplő Bőcsnek.
szept. 2
9:24
Tenisz: John McEnroe akadémiát indít a US Open zárása után (She)
Akadémiát indít John McEnroe, az amerikaiak legendás teniszjátékosa.
szept. 2
9:26
Videó: félvakon is a mérkőzés legjobbja volt a lengyel kézilabdázó (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a német kézilabda-bajnokság 2. fordulójában a Rhein Neckar Löwen 28–26-re legyőzte a Göppingen gárdáját, főleg a lengyel Karol Bielecki ragyogó játékával. A korábban súlyos szemsérülést szenvedő, majd a bal szemére megvakuló kézilabdázó speciális védőszemüvegben tért vissza a mannheimi csapatba, és 11 gólt szerzett. Íme, néhány találat!
szept. 2
9:42
QPR: Buzsáky Ákos góllal tért vissza a tartalékok felkészülési meccsén (She)
Buzsáky Ákos felépült sérüléséből, és szerdán pályára lépett a Queen’s Park Rangers tartalékcsapatának felkészülési mérkőzésén az Ipswich Town ellen, amelyen gólt is szerzett.
szept. 2
9:42
US Open: Szávay egyesben kiesett, párosban javíthat (Behaviour)
A női egyesben búcsúzó Szávay Ágnes párosban javíthat.
szept. 2
9:44
Sevilla: Romaric mégsem megy kölcsönbe a Zaragozához (She)
Az átigazolási időszak utolsó napján jelentették be a felek, hogy Koffi Ndri Romaric, a Sevilla elefántcsontparti labdarúgója egy évre kölcsönbe a Zaragozához került, az üzlet azonban meghiúsult.
szept. 2
10:00
US Open: agyrázkódás miatt esett össze Azarenka (Behaviour)
Enyhe agyrázkódást állapítottak meg Viktorija Azarenkánál, aki a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság szerdai játéknapján esett össze a pályán.
szept. 2
10:18
Öttusa-vb: Kovács Sarolta és Gyenesei Leila bejutott a döntőbe (She)
Kovács Sarolta és Gyenesei Leila bejutott a szombati döntőbe a kínai öttusa-világbajnokság hagyományos női versenyének csütörtöki selejtezőjéből.
szept. 2
10:20
Videó: bődületesen nagy kapásgólt szerzett a mexikói Morelia támadója (She)
A közép-és észak-amerikai csapatok számára kiírt Super Liga döntőjében a Morelia 2–1-re legyőzte az amerikai New England Revolution gárdáját. A mexikói együttes támadója, Miguel Sabah előbb büntetőből szerzett vezetést, majd negyedórával a meccs vége előtt egy lefejelt labdát azonnal, nagy erővel bombázott Matt Reis kapujába.
szept. 2
10:22
UEFA: eltörölhetik az idegenben lőtt több gól szabályt - lapértesülés (She)
Az olasz La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) azt fontolgatja, hogy eltörli a nemzetközi kupákban az idegenben lőtt több gól szabályt.

Keresés