2011. október 17. hétfő

okt. 17
16:38
Videó: A második debreceni gól a Barcelonát idézte - Takács Rita (She)
Takács Rita legújabb videoblog-bejegyzésében a labdarúgó NB I 12. fordulójáról mondja el gondolatait. Rita szerint a második debreceni találat az ősz rangadóján a Barcelonát idézte.
okt. 17
16:40
Videoton: a brazil védő a Bajnokok Ligájába vágyik a fehérváriakkal (She)
A Videoton labdarúgócsapatának honlapján gyakorta bemutatkozik egy-egy nyáron szerződtetett légiós. Ezúttal a brazil védőn, Paulo Viníciuson volt a sor.
okt. 17
16:48
Ki volt a Koreai Nagydíj legjobbja? - szavazás (Agroinform)
Vettel iskolázott, Hamilton összeszorított fogakkal küzdött, a két Toro Rosso pontot szerzett, Kovalainen viszont még azt sem - de ki volt a legjobb?
okt. 17
16:54
KTE: „A nyilatkozatok alapján megállapítást nyert, megbeszélt akcióról volt szó, nem hasmenésről” (She)
A Kecskemét labdarúgócsapatának vezetősége a klub hivatalos honlapján, a kecskemetite.hu jelentetett meg közleményt a Paks elleni Ligakupa-mérkőzésen történtekkel kapcsolatban. A KTE vizsgálatot kezdeményez a pályáról levonuló játékosokkal szemben. Az alábbiakban a közleményt olvashatja változtatás nélkül.
okt. 17
17:06
Abidal nem a pénzen, hanem új szerződése hosszán vitatkozik a katalánokkal (Agroinform)
A francia védő elmondta, hogy továbbra is a világ legjobb csapatában akar játszani, ezért reméli, hamarosan megállapodnak.
okt. 17
17:24
Kezdjünk a hollandok ellen hazai pályán - Egervári Sándor (Agroinform)
A szövetségi kapitány a hatharom.hu-nak adott nyilatkozatában a szövetségi kapitány azt is elárulta, hogy kivel és hol szeretné kezdeni a vb-selejtezőket.
okt. 17
17:30
Labdarúgás: Lőw Zsolt a miniszterelnökség csapatában futsalozik (She)
Hosszú kihagyás után visszatér Lőw Zsolt: a 25-szörös magyar válogatott futballista a futsal NB II-ben szereplő Dunakeszi Kinizsi együttesében játszik majd.
okt. 17
17:32
Videó: csapattársa ütötte el a vk-részvételtől a röpis olimpiai bajnokot (She)
Rendkívül balszerencsés sérülést szenvedett Jaqueline Carvalho, a brazil női röplabda-válogatott játékosa, aminek következtében kénytelen lesz kihagyni a november 20-án Japánban kezdődő világkupát. A szélső ütő egy akciónál éppen menteni igyekezett a Pánamerikai Bajnokság Dominikai Köztársaság elleni mérkőzésén, amikor hátraesve ütközött csapattársával, a liberó Fabiana Oliveirával. Az olimpiai…
okt. 17
17:42
Fontás aláírta új szerződését, 70 millió a kivásárlási ára (Agroinform)
Új szerződést kötött Andreu Fontásszal a Barcelona, a fiatal védő kivásárlási árát 70 millió euróban határozták meg a katalánok
okt. 17
17:44
Így gyászolták versenytársai a balesetben elhunyt pilótát - videó (Agroinform)
Az Indycar versenysorozat Las Vegasban rendezett állomásán Dan Wheldon egy súlyos balesetben életét vesztette, majd pilóták a pályán rótták le tiszteletüket társuk emléke előtt.
okt. 17
17:48
Labdarúgás: Lőw Zsolt futsalozik a miniszterelnökség csapatában (She)
Hosszú kihagyás után visszatér Lőw Zsolt: a 25-szörös magyar válogatott futballista a futsal NB II-ben szereplő Dunakeszi Kinizsi együttesében játszik majd.
okt. 17
17:50
Haladás: Nagy I Gábor bízik benne, hogy még idén visszatérhet (She)
Szeptember 10-én, a Videoton ellen 1–0-ra elveszített bajnokin sérült meg a Haladás középpályása, Nagy I. Gábor. A bokaszalag-szakadása után lábadozó futballista a jövő héten kezdheti a labdás edzéseket, és jó esetben még ebben az évben újra pályára léphet a szombathelyi csapatban.
okt. 17
18:00
A kolumbiai edző arcon köpte az őt lelátóra küldő bírót - videó (Agroinform)
Alberto Gamero, a kolumbiai bajnokságban szereplő Boyaca Chico edzője emlékezetessé tette a Nacional elleni meccset.
okt. 17
18:02
Egy év szünet után megújul a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathon (Agroinform)
Szerdán az ultramaratoni futók ismét nekivághatnak a Bécs-Pozsony-Budapest távnak, melynek végén a Tabánban érnek célba.
okt. 17
18:06
Videó: A Fradi-Dózsa varázsa - a hétvége rangadója hokis szemszögből (She)
Szombat délután kerül sor a hét legjobban várt NB I-es labdarúgó-mérkőzésére, a Ferencváros–Újpest rangadóra. Az eseményt felvezető sorozatunk mostani részében korábbi jégkorongozók mondják el véleményüket, mesélnek „jeges" emlékeikről a nagy meccs kapcsán. A fradista Hudák Gábor és az Újpestért szorító id. Kovács Csaba is természetesen a győzelemben reménykedik.
okt. 17
18:08
PMFC: már nincs napirenden a szerb középpályás szerződtetése (She)
Múlt héten számoltunk be róla, hogy a Pécsi MFC szakmai stábja tesztelte a szerb középpályást, Vladimir Veszelinovot, ám a 27 éves játékos nem lesz a baranyaiak labdarúgója.
okt. 17
18:18
Vettel olyan volt, mint egy hollywoodi sztár - sajtószemle (Agroinform)
A nemzetközi sajtó Sebastian Vettel, a Red Bull pilótájának teljesítménye előtt tisztelgett a vasárnapi Dél-koreai Nagydíj másnapján.
okt. 17
18:20
Összebalhézott a Detroit és a 49ers vezetőedzője a meccsük végén - videó (Agroinform)
Schwartz nehezen viselte, hogy Harbaugh magából kikelve ünnepelte csapata győzelmét, a segédedzők akadályozták meg a verekedést.
okt. 17
18:24
Vasas: a ghánai csatár és a szlovákiai magyar védő is gondolkodik (She)
A Vasas labdarúgócsapata az elmúlt héten több próbajátékost is tezstelt. Korábban már beszámoltunk róla, hogy közülük a szlovákiai magyar védőnek, Bajza Jánosnak és a ghánai csatárnak, Bradley Hudson-Odoinak is szerződést kínál a klub, de egyelőre egyik játékos sem döntötte el, hogy elfogadja-e az angyalföldiek ajánlatát.
okt. 17
18:26
Válogatott: Liechtenstein és Lengyelország következik novemberben (She)
Hivatalossá vált, hogy a magyar labdarúgó-válogatott november 11-én, Székesfehérváron a liechtensteini, november 15-én, Poznanban a lengyel válogatott ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján, az mlsz.hu-n.
okt. 17
18:36
109 pozitív eredmény volt Mexikóban, de ez nem dopping a FIFA szerint (Agroinform)
A 208 ellenőrzött játékos közül 109 pozitív doppingtesztet produkált a 17 éven aluliak júliusi vb-jén - jelentette be a FIFA.
okt. 17
18:42
FIFA: 109 pozitív doppingteszt az U17-es vb-n, a klenbuterol a bűnös (She)
A 208 ellenőrzött játékos közül 109 pozitív doppingtesztet produkált a 17 éven aluliak júliusi, mexikói világbajnokságán – jelentette be hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA).
okt. 17
18:54
Liechtenstein ellen építgetheti a csapatot Egervári Sándor (Agroinform)
Véglegessé vált a magyar válogatott idei programja: Liechtenstein és Lengyelország csapatával találkozik Egervári Sándor együttese.
okt. 17
18:56
Lőw Zsolt a futsalbajnokságban tér vissza a pályára (Agroinform)
A 25-szörös magyar válogatott futballista a futsal NB II-ben szereplő Dunakeszi Kinizsi együttesében játszik majd.
okt. 17
19:00
Videó: négy kapufát hoztak össze mindössze három másodperc alatt (She)
Nem mindennap születik négy kapufa egyetlen támadás alkalmával, és nem mindössze három másodperc alatt. A brazil első osztályú labdarúgó-bajnokságban lejátszott Atlético GO–Sao Paulo mérkőzésen ez történt. A vendégek egyik támadásakor jött össze ez az alábbi videón látható különleges sorozat.
okt. 17
19:18
Barcelona: Abidal nem zárja ki, hogy a PSG-ben folytatja (She)
Éric Abidal, aki egyelőre nem jutott dűlőre a szerződéshosszabbításról a Barcelonával, nem zárja ki, hogy hazatér a francia labdarúgó-bajnokságba, és a Paris Saint-Germainben folytatja a pályafutását.
okt. 17
19:31
Vinci, Errani és Bondarenko az első körben búcsúztak (Agroinform)
A hetedik helyen kiemelt olasz Roberta Vinci már a hétfői első fordulóban kiesett a moszkvai, fedettpályás tenisztorna női versenyében.
okt. 17
19:36
Videó: négyszer érintette a kapufát a labda három másodperc alatt (She)
Mindössze három másodperc alatt négyszer is érintette a kapufát a labda a brazil első osztályú labdarúgó-bajnokságban lejátszott Atlético GO–Sao Paulo mérkőzésen. A vendégek egyik támadásakor jött össze ez az alábbi videón látható különleges sorozat.
okt. 17
19:38
Téli sport: beindultak a hóágyúk Eplényben, 30 centi hó a pályán (She)
A fagypont alatti éjszakai hőmérsékletnek köszönhetően már hóágyúznak a bakonyi Eplény község határában lévő síaréna tanulópályáján.
okt. 17
19:49
Haas és Petschner győzött az első fordulóban (Agroinform)
A német Tommy Haas és honfitársa, Philipp Petzschner is sikerrel vették a stockholmi férfi tenisztorna első fordulóját.
okt. 17
19:54
Everton: újra szerződtették a három éve távozó skót válogatottat (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Everton hétfőn bejelentette: az idény végéig szerződtette James McFaddent, akinek nyártól nem volt csapata.
okt. 17
20:12
Tenisz: Moszkvában kiesett, Luxemburgban továbbment a 7. kiemelt (She)
Még csak négy mérkőzést játszottak le a Moszkvában rendezett női tenisztorna első fordulójából, de máris búcsúzott egy kiemelt versenyző: a hetedikként rangsorolt olasz Roberta Vincit az orosz Vera Dusevina győzte le két játszmában.
okt. 17
20:24
Az UEFA felvázolta, hogyan rehabilitálná Vanczák csapatát (Agroinform)
Egy bíróság kötelezte az UEFA-t, hogy emelje vissza az EL-be a korábban kizárt Siont, de az ügy természetesen bonyolult, hisz a sorozat már zajlik.
okt. 17
20:30
Tenisz: a 8. kiemelt megszenvedett a továbbjutásért Moszkvában (She)
Egyetlen kiemelt versenyző fogott ütőt hétfőn a moszkvai férfi tenisztornán, a 8. helyen rangsorolt olasz Andreas Seppi csak három játszmában tudta legyőzni az orosz Igor Andrejevet.
okt. 17
20:32
BL: a szomszédságunkban vizitál a Man. United és az Ajax - program (She)
Kedden és szerdán játsszák a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének következő fordulóját: a 3. kör keddi programjának keretében szomszédságunkban lép pályára a Manchester United és az Ajax is.
okt. 17
20:42
A Ferencváros után a Fehérvár is fölényesen győzte le az Újpestet (Agroinform)
A Fehérvár hazai pályán 6-1-re legyőzte az Újpestet a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga egyetlen hétfői mérkőzésén.
okt. 17
20:48
Jégkorong, Mol Liga: a fehérváriak hatot vágtak az Újpestnek (She)
A Sapa Fehérvár farmcsapata hazai pályán 6–1-re legyőzte az Újpestet a magyar-román jégkorongbajnokság, a Mol Liga egyetlen hétfői mérkőzésén.
okt. 17
21:18
Korcsmárék jó kezdés után kikaptak a kiesőjelölt otthonában (Agroinform)
Az SK Brann 3-1-es vereséget szenvedett az IK Start vendégeként a norvég labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának zárómérkőzésén.
okt. 17
21:24
FTC-Újpest: a vendégszektorba már elfogytak a belépőjegyek (She)
Az Újpest FC tájékoztatása szerint a szombati, Ferencváros elleni idegenbeli bajnokira már elfogytak a vendégszektorba szóló belépőjegyek.
okt. 17
21:36
Pelé több elismerést vár Messitől, videót küld magáról az argentinnak (Agroinform)
Pelé, minden idők egyik legjobb futballistája elküldi pályafutása legszebb alakításairól készült videót Lionel Messinek.
okt. 17
21:42
Euro 2012: 25 perc alatt elfogytak a történelmi észt meccs jegyei (She)
Hétfőn mindössze 25 percig lehetett jegyet kapni a november 11-én Tallinnban sorra kerülő Észtország–Írország labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezőre, odáig tartott a készlet.
okt. 17
21:44
FTC-Újpest: Ilyen meccsekre van szüksége a magyar focinak - Barczi (She)
Az Újpest FC középpályása, Barczi Dávid a ZTE elleni győzelem után már csak a Ferencváros elleni rangadóra koncentrál. A futballista klubja hivatalos honlapjának elmondta, az ilyen hangulatú meccsekre, amilyen a szombati derbi lesz, az egész magyar labdarúgásnak szüksége van.
okt. 17
21:46
Norvégia: folytatódott Korcsmárék rossz sorozata, távolodik a dobogó (She)
Korcsmár Zsolt csapata, a Brann 3–1-re kikapott a bennmaradásért harcoló Start otthonában a norvég labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.
okt. 17
22:00
Videó: „Nem ez álmaim csoportja" - reakciók a vízilabda BL-sorsolás után (She)
„Semmiképpen sem jó, és mindenképpen jó", „A Real-Barca sem jó, ha egy hónapban nyolc van belőle", „Nem ez volt álmaim csoportja". Így reagáltak a magyar edzők a vízilabda Bajnokok Ligája sorsolása után arra, hogy mindhárom magyar együttes (Szeged, Eger, Vasas) ugyanabba a csoportba került, ráadásul a címvédő Partizan Beograd mellé.
okt. 17
22:18
Man. United: Ferguson szerint Evra hajthatatlan, vizsgálatot akar (She)
Patrice Evra, a Manchester United védője kitart amellett, amit a Liverpool–MU angol bajnoki labdarúgó-mérkőzés után mondott a Canal Plus televíziónak: Luis Suárez, a Liverpool játékosa rasszista beszólásokkal sértegette a szombati meccsen.
okt. 17
22:30
Mindkét meccset meg kell nyernünk az Otelul Galati ellen - Ferguson (Agroinform)
A Manchester United menedzserének saját bevallása szerint néhány hete fogalma sem volt, milyen országba kell a keddi ellenfélhez utazni.
okt. 17
22:36
Brazília: Pelé videót küld magáról Messinek, hogy gondolja meg magát (She)
Pelé, minden idők egyik legjobb futballistája elküldi a pályafutása legszebb alakításairól készült videót Lionel Messinek.
okt. 17
22:54
BL: Ferguson már nem csak a Manchester United meccseire figyel (She)
A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson az Otelul Galati elleni holnapi, bukaresti BL-mérkőzés előtt már nem csak saját csapata mérkőzésével, hanem a Basel–Benfica találkozóval is foglalkozott.
okt. 17
23:06
Vass és Feczesin is játszott, de kikapott a Brescia (Agroinform)
Hazai pályán sima 3-0-s vereséget szenvedett a Brescia a Pescarától a Serie B 10. fordulójában.
okt. 17
23:12
Primera División: már a szünetben megvolt a három, sima Bilbao-siker (She)
Az Athletic Bilbao 3–1-re legyőzte az Osasunát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 8. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.

Keresés