2011. szeptember 18. vasárnap

szept. 18
13:29
Chelsea: Nicolas Anelka jövő nyáron távozik a londoniaktól (She)
André Villas-Boas, a Chelsea menedzsere elmondta, Nicolas Anelka minden bizonnyal távozik a londoni kékektől a következő nyáron.
szept. 18
13:33
Neymar átesett az orvosi vizsgálaton, hétfőn jelenthetik be az érkezését (Agroinform)
Carlos Diez, a Real Madrid orvosi stábjának vezetője elutazott Sao Paulóba, hogy személyesen végezze el a vizsgálatokat a brazil zsenin.
szept. 18
13:51
Vajon mi lesz Ronaldóék válasza a Barca nyolcasára? (Agroinform)
Vasárnap négy találkozóval folytatódik a spanyol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulója. Pályára lép a két madridi sztárcsapat és Pintér Ádám Zaragozája is.
szept. 18
14:03
Evezés: egy-egy ötödik és hatodik hely az A-döntőkben az Eb-n (She)
A Galambos Péter, Varga Tamás könnyűsúlyú kétpár az ötödik, a Novák Edvin, Vallyon Bence, Forrai Dávid, Krpesics Péter összeállítású könnyűsúlyú kormányos nélküli négyes pedig a hatodik helyen végzett a vasárnapi A-döntőkben az evezősök plovdivi Európa-bajnokságán.
szept. 18
14:05
Birkózó-vb: Wöller nyert, Hatos és Ligeti kikapott (She)
Mindkét éremesélyesnek vélt magyar, a 74 kilós Hatos Gábor és a 120 kilós Ligeti Dániel kikapott első, a 32 közé jutásért rendezett mérkőzésén az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon, ugyanakkor a 66 kilós Wöller Gergő győzelemmel kezdett vasárnap.
szept. 18
14:06
Birkózó-vb: Wöller Gergő nyert (Metropol)
Mindkét éremesélyesnek vélt magyar, a 74 kilós Hatos Gábor és a 120 kilós Ligeti Dániel kikapott első, a 16 közé jutásért rendezett mérkőzésén az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon, ugyanakkor a 66 kilós Wöller Gergő győzelemmel kezdett vasárnap.
szept. 18
14:07
Primera División: Michu korai gólja győzelmet ért Mikuék ellen (She)
Az újonc Rayo Vallecano Michu negyedik percben szerzett góljával győzött a Getafe ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában.
szept. 18
14:09
Hatos és Ligeti kikapott, Wöller nyert az első körben (Agroinform)
Mindkét éremesélyesnek vélt magyar, a 74 kilós Hatos Gábor és a 120 kilós Ligeti Dániel kikapott első, a 32 közé jutásért rendezett mérkőzésén az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon, ugyanakkor a 66 kilós Wöller Gergő győzelemmel kezdett vasárnap.
szept. 18
14:11
Stekelenburg egy hónapra kidőlt a brutális ütközés után (Agroinform)
A szombat este lejátszott Internazionale-Roma rangadón Lúcio halántékon rúgta Maarten Stekelenburgot, aminek komoly következményei lettek.
szept. 18
14:27
Négy perc alatt döntött a Rayo Vallecano Getaféban (Agroinform)
Az újonc Rayo Vallecano Michu negyedik percben szöglet után szerzett góljával nyert a Getafe ellen a spanyol bajnokság negyedik fordulójában.
szept. 18
14:29
Súlyosan megsérült a PSV kapusa (Agroinform)
A PSV Eindhoven-Ajax Amszterdam holland bajnoki mérkőzés 31. percében súlyosan megsérült Przemyslaw Tyton, a PSV kapusa.
szept. 18
14:39
Serie A: az eső elmosta az Atalanta-Palermót, félbeszakadt a meccs (She)
Félbeszakadt az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában az Atalanta–Palermo mérkőzés, miután hatalmas eső zúdult a pályára, mely így játékra alkalmatlanná vált.
szept. 18
14:41
Rögbi-vb: az angolok a grúzokat, a franciák a kanadaiakat rendezték le (She)
Az Új-Zélandon zajló rögbi-világbajnokság csoportkörének második fordulójában Anglia és Franciaország is papírforma győzelmet aratott, méghozzá meggyőző különbséggel, ráadásul mind a két csapat a győzelemmel járó négy pont mellé begyűjtötte a célbónuszért kapható további egy pontot is.
szept. 18
14:42
Birkózó-vb: mindhárom magyar kiesett (Metropol)
Az első, 16 közé jutásért rendezett forduló után a főtáblán egyedüli magyarként állva maradt 66 kilós Wöller Gergő vereséget szenvedett a nyolcaddöntőben az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon.
szept. 18
14:45
Négy perc alatt döntött a Rayo Vallecano Getaféban - videó (Agroinform)
Az újonc Rayo Vallecano Michu negyedik percben szöglet után szerzett góljával nyert a Getafe ellen a spanyol bajnokság negyedik fordulójában.
szept. 18
15:03
Rafa Beníteznek a Szpartak Moszkva tett ajánlatot (Agroinform)
Valerij Karpin saját maga helyére szeretné megnyerni a spanyol szakembert, akinek kétéves szerződést ajánlottak.
szept. 18
15:21
Esőszünet után is megtartotta előnyét az Atalanta a Palermo ellen - videó (Agroinform)
A második félidőben leszakadt az ég Bergamóban, így jókora késéssel fejeződött be a Serie A harmadik fordulójának első vasárnapi mérkőzése.
szept. 18
15:23
A spanyol Terol nyert a legkisebb kategóriában (Agroinform)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíján a 125 kcm-esek versenyét a spanyol Nicolás Terol nyerte meg. A második a francia Johan Zarco lett, a dobogó harmadik fokára a 16 éves spanyol Maverick Vinales állhatott fel.
szept. 18
15:25
Csertői versenyre, Détári harcra buzdít (Agroinform)
A 9. forduló záró meccsén a múlt héten az első győzelmét megszerző Ferencváros a Kaposváron először pontot vesztő ETO-val találkozik Győrben.
szept. 18
15:27
Marc Márquez nyert, két olasz a dobogón (Agroinform)
A spanyol Marc Márquez nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíját a Moto2-ben. A dobogóra még két olasz fért fel, második Andrea Iannone, bronzérmes Simone Corsi lett minimális különbséggel egymástól.
szept. 18
15:33
Serie A: kiadós esőszünet után Atalanta-siker a vasárnapi nyitányon (She)
Az Atalanta 1–0-ra legyőzte a Palermót az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának  vasárnapi első mérkőzésén.
szept. 18
15:35
Davis-kupa: Nadal kiütéses sikerével döntőben a spanyolok (She)
Elsőként a spanyol válogatott jutott be a tenisz Davis Kupa Világcsoportjának fináléjába, miután a korábbi világelső, jelenlegi ranglistamásodik Rafael Nadal vasárnap kora délután lehengerlő játékkal legyőzte a francia Jo-Wilfried Tsongát, ezzel 3–1-re alakította a párharc állását.
szept. 18
15:37
Cselgáncs-vk: Farkas Bálint ötödik lett Taskentben (She)
A 100 kg-osok között szereplő Farkas Bálint az ötödik helyen végzett vasárnap Taskentben a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs Világkupa-versenyén.
szept. 18
15:57
A vb-éllovas Stoner győzött királykategóriában (Agroinform)
A vb-pontversenyt vezető Casey Stoner győzött a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíján a MotoGP kategóriában. Az ausztrál versenyző nyolcadik GP-jét nyerte meg a 2011-es szezonban, 284 ponttal áll az élen, második helyen a most bronzérmes Jorge Lorenzo követi őt 240 ponttal.
szept. 18
15:59
Döntőben a spanyolok (Agroinform)
Rafael Nadal vasárnap kora délután lehengerlő játékkal legyőzte a francia Jo-Wilfried Tsongát, ezzel 3-1-re alakította a párharc állását.
szept. 18
16:09
Davis-kupa: Balázs György megszorongatta Andy Murray-t (She)
Váratlanul szorosan alakult a világranglista-helyezés nélkül álló Balázs György és a világ negyedik legjobbja, Andy Murray vasárnapi Davis-kupa-mérkőzése. A 26 éves magyar játékos a második szett közepéig tartotta a lépést ellenfelével, aki csak ezt követően tudta bebiztosítani a sikert.
szept. 18
16:11
NB I: Debrecen-Paks bajnoki rangadó élőben az NSO-n (She)
Az NB I kilencedik fordulójában a listavezető DVSC-Teva hazai pályán fogadja a legutóbbi kiírás ezüstérmeseként záró Paksot. Kövesse a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 18
16:12
Stoner nyert a MotoGP-ben (Metropol)
Az összetett pontversenyben élen álló ausztrál Casey Stoner nyert vasárnap a MotoGP kategóriában, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragón Nagydíján.
szept. 18
16:13
Bundesliga 2.: Király Gábor gólpasszal járult hozzá a kiütéshez (She)
Király Gábor csapata, az 1860 München 4–0-ra legyőzte az FSV Frankfurtot a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 18
16:15
Nadal esélyt sem nagyon adott Tsongának, Spanyolország döntős (Agroinform)
A korábbi világelső Rafael Nadal vasárnap kora délután lehengerlő játékkal legyőzte a francia Jo-Wilfried Tsongát, ezzel 3-1-re alakította a párharc állását.
szept. 18
16:17
Nem bírt egymással a PSV és az Ajax (Agroinform)
A holland bajnokság 6. fordulójának rangadóján 2-2-es döntetlent játszott egymással a PSV és az Ajax. Az eindhoveniek kétszer is vezettek, de a címvédő mindkétszer egyenlíteni tudott.
szept. 18
16:19
Mindhárom magyar kiesett, nincs kvóta szabadfogásban (Agroinform)
A magyar szabadfogású csapat egyetlen olimpiai kvótát sem szerzett a vb-n, amelyen minden súlycsoport első hat helyezettje jutott londoni indulási joghoz.
szept. 18
16:21
Djokovics sérülése miatt Argentína jutott a fináléba (Agroinform)
A világelső Novak Djokovics sérülés miatt feladta a Juan Martin Del Potro elleni mérkőzését, így Argentína 3-1-es előnyt szerzett összesítésben.
szept. 18
16:27
Inter: a Roma kapusát fejbe rúgó Lúcio szerint ez benne van a fociban (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale védője, Lúcio szerint az olyan eset, mint amilyen szombaton történt az AS Roma elleni bajnokin, benne van a futballban. Mint ismert, a brazil hátvéd fejbe rúgta a fővárosiak kapusát, Maarten Stekelenburgot.
szept. 18
16:29
Női kézilabda BL: a Buxtehude legyőzte a DVSC-t, így főtáblára jutott (She)
A német Buxtehude 30–26-os győzelmet aratott a DVSC felett a női kézilabda Bajnokok Ligája lengyelországi selejtezőcsoportjának döntőjében, így feljutott a BL-főtáblára – a vesztes debreceniek a KEK-ben folytathatják.
szept. 18
16:33
Átgázolt a Tottenham a Liverpoolon (Agroinform)
A Tottenham Hotspur 3-0-ra győzött a Liverpool ellen a Premier League 5. fordulójának rangadóján.
szept. 18
16:45
Premier League: a Tottenham négyet vágott a megfogyatkozó Poolnak (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Tottenham hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Liverpoolt. A találkozó krónikájához tartozik még, hogy a vendégektől a 28. percben Charlie Adamet, a 63. percben pedig Martin Skrtelt is kiállította a játékvezető 1–0-s hazai vezetésnél.
szept. 18
16:51
Négy gólt és két piros lapot kapott a Liverpool (Agroinform)
A Tottenham Hotspur 4-0-ra győzött a Liverpool ellen a Premier League 5. fordulójának rangadóján. A Vörösök értékelhető helyzet nélkül fejezték be a találkozót, ráadásul kettős emberhátrányban.
szept. 18
17:03
Premier League: kiütötték a Liverpoolt (Infostart)
A Tottenham hazai pályán kiütötte a mérkőzést kilenc emberrel befejező Liverpoolt az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 18
17:03
Davis-kupa: döntős a címvédő szerbeket búcsúztató Argentína (She)
A spanyol után a címvédő szerbeket búcsúztató argentin válogatott jutott be másodikként a tenisz Davis-kupa Világcsoportjának fináléjába.
szept. 18
17:05
Videó: így győzött egy hatgólos meccsen a címvédő Rangers a derbin (She)
Mint arról beszámoltunk, a Rangers 4–2-re legyőzte a Celticet a skót labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, a szezon első glasgow-i derbijén (Old Firm).
szept. 18
17:21
Cselgáncs: Tóth Krisztián bronzérmes a junior kontinensbajnokságon (She)
A 81 kg-os Tóth Krisztián bronzérmet nyert a belgiumi Lommelben rendezett junior cselgáncs Európa-bajnokságon.
szept. 18
17:23
PL: Manchester United-Chelsea élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) ötödik fordulójának rangadóján a címvédő Manchester United a Chelsea-t fogadja. A mérkőzésről élő, szöveges tudósítást és folyamatosan frissülő cikket is olvashatnak a Nemzeti Sport Online-on.
szept. 18
17:25
Serie A: a Juventus idegenben nyert, a Lazio odahaza vesztett (She)
A Juventus idegenbeli győzelemmel, az Udinese hazai sikerrel őrizte meg százszázalékos mérlegét az olasz labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának vasárnapi játéknapján. A Lazio meglepetésre hazai pályán kikapott a Genoától.
szept. 18
17:27
Eredivisie: a Twente és az AZ is kihasználta az Ajax botlását (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 6. fordulójában a Twente és az AZ is kihasználta az Ajax pontvesztését, így mindketten megelőzték az amszterdamiakat.
szept. 18
17:27
A Juventus idegenben nyert, a Lazio megint csak félórát játszott (Agroinform)
A római együttes jól kezdett hazai pályán, de a múlt heti meccshez hasonlóan leeresztett, és ezúttal ki is kapott. Gilardino súlyosnak tűnő sérülést szenvedett.
szept. 18
17:29
Videó: kétszer állt fel az Ajax a PSV otthonában, iksz a rangadón (She)
Mint arról beszámoltunk, a holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 6. fordulójának rangadóján a PSV hiába vezetett Tim Matavz és Georginio Wijnaldum (tizenegyes)góljával kétszer is az Ajax ellen, az amszterdamiak előbb Kolbeinn Sigthórsson, majd Dmitrij Bulikin révén egyenlítettek.
szept. 18
17:29
Figyelmetlen Ortiz vagy sportszerűtlen Mayweather? (Agroinform)
Floyd Mayweather Jr. egy fejelés utáni figyelmetlenséget kihasználva kiütötte mexikói riválisát, megszerezve ezzel negyvenkettedik profi győzelmét és a WBC váltósúlyú övét.
szept. 18
17:39
Belgium: Juhász Rolandék idegenben győzték le a Gentet 1-0-ra (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában az Anderlecht, Juhász Rolanddal a soraiban (a magyar védő végigjátszotta a mérkőzést) 1–0-ra nyert a Gent vendégeként. A mérkőzés egyetlen gólját az argentin Matías Suárez szerezte a 8. percben.
szept. 18
17:41
Elismerés: Grosics Gyula nevét viseli a tatabányai stadion (She)
Grosics Gyulának, az Aranycsapat legendás kapusának a nevét viseli vasárnaptól a tatabányai futballstadion.

Keresés