2011. szeptember 6. kedd

szept. 6
20:57
Zidane fia a Real Madrid első csapatával edzett (Metropol)
Először edzett a Real Madrid első csapatával kedden Enzo, a francia futballsztár, Zinedine Zidane fia. A 16 éves középpályás bemutatkozását a pálya széléről figyelte 2006-ban visszavonult apja is, aki a fővárosi klub sportigazgatója.
szept. 6
20:59
Spanyolország: Zidane fia a Real Madrid első csapatával edzett (She)
Először edzett a Real Madrid első csapatával kedden Enzo, a francia futballsztár, Zinedine Zidane fia.
szept. 6
21:03
Zidane a Real Madrid első csapatával edzett (Agroinform)
Először edzett a Real Madrid első csapatával kedden Enzo, a francia futballsztár, Zinedine Zidane fia.
szept. 6
21:05
Hollandia győzött Finnországban, és szinte már csoportelső (Agroinform)
Strootman és de Jong góljaival nyertek a hollandok, akiknek már egy pont is a csoportgyőzelmet jelenti a következő két találkozójukon.
szept. 6
21:15
Euro 2012: Hollandia két góllal győzött Finnországban (She)
A magyar válogatott csoportjában a holland együttes a finnekhez látogatott, és ha nem is parádésan, de megérdemelten nyert. A hollandok továbbjutása ezzel azonban még nem dőlt el, hiszen ehhez Svédországnak botlania kellene San Marinóban.
szept. 6
21:17
Videó: Vanczák gólja és veszélyes moldáv lehetőségek az első félidőben (She)
Egy félidő után a magyar labdarúgó-válogatott 1–0-ra vezet Moldovában Európa-bajnoki selejtezőn. Vanczák Vilmos 4. percben született találata mellett a hazaiaknak is voltak veszélyes lehetőségeik, de vagy mellé lőtték, vagy Király Gábor védett. Nézze meg az első félidő összefoglalóját!
szept. 6
21:21
Csehország fölényesen győzte le Ukrajnát (Agroinform)
Felkészülési mérkőzésen sima 4-0-s győzelmet aratott az Eb-selejtezőket tekintve szabadnapos Csehország a társrendező Ukrajna ellen.
szept. 6
21:33
Videó: Vanczák gólja és veszélyes moldovai lehetőségek az első félidőben (She)
Egy félidő után a magyar labdarúgó-válogatott 1–0-ra vezet Moldovában Európa-bajnoki selejtezőn. Vanczák Vilmos 4. percben született találata mellett a hazaiaknak is voltak veszélyes lehetőségeik, de vagy mellélőtték, vagy Király Gábor védett. Nézze meg az első félidő összefoglalóját!
szept. 6
21:33
Finnországban is nyerni tudtak a hollandok (Metropol)
A vb-ezüstérmes holland labdarúgó-válogatott kétgólos győzelmet aratott kedden Finnországban, így továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a magyar érdekeltségű E csoportot az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.
szept. 6
21:35
MLS: elhunyt az egyik legnépszerűbb korábbi Dallas-játékos (She)
Szívrohamban elhunyt Bobby Rhine, az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő FC Dallas egykori csatára. A 35 éves, 2008-ban visszavonuló futballista épp családjával nyaralt Floridában, amikor az eset történt.
szept. 6
21:37
Vb 2014: Ausztrália Szaúd-Arábiát is megverte, Kína kikapott (She)
Ausztrália 3–1-re megverte Szaúd-Arábiát az ázsiai világbajnoki selejtezősorozat harmadik körében. Az ausztrálok Joshua Kennedy duplájával szereztek vezetést, és győzelmükkel a második meccsüket is megnyerték a D-csoportban.
szept. 6
21:39
Gulácsi Péter: Be fogom bizonyítani, hogy én vagyok a jobb (Agroinform)
Gulácsi Péter, a Liverpool hálóőre ezt az idényt kölcsönben az angol másodosztályú Hull City csapatánál tölti. A fiatal kapus a Hathárom TV kamerája előtt beszélt új csapatáról.
szept. 6
21:39
NFL: a Jacksonville elköszönt eddigi irányítójától, Garrardtól (She)
Az NFL-ben szereplő csapatok utolsó keretszűkítésekor a Jacksonville Jaguars elköszönt eddigi irányítójától, David Garrardtól, és bejelentette, hogy az eddig a szakértők által harmadik számú irányítónak tartott Luke McCown lesz a kezdő az idény első meccsén – írta Twitter-bejegyzésében Adam Schefter, a liga egyik legjobban értesült szakírója.
szept. 6
21:41
Kádár Tamás akkor sem keseredne el, ha kölcsönadnák (Agroinform)
Kádár Tamás, a Newcastle védője a Hathárom TV kamerája előtt elmondta, hogy szeretné beverekedni magát a "Szarkák" kezdőjébe, de azt se bánná, ha kölcsönadnák.
szept. 6
21:51
Az újabb győzelem után él az Eb-álom (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra győzött Moldova ellen Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 6
21:51
Videó: Varga remek centerezését Rudolf perdítette a kapuba (She)
Rudolf Gergely góljával a 83. percben már 2–0-ra vezet a magyar labdarúgó-válogatott Moldovában. A Panathinaikosz csatára Varga József jobb oldali lapos beadását kapásból lőtte a jobb alsó sarokba. Nézze meg a második magyar gólt!
szept. 6
21:53
Euro 2012: a magyar válogatott két góllal győzött Moldovában (She)
A magyar válogatott 2–0-ra legyőzte Moldovát Kisinyovban a 2012-es Európa-bajnokság selejtezőjének E-csoportjában, s ezzel 18-ra növelte pontjainak számát, és, ha csak ideiglenesen is, Svédország elé, a csoport 2. helyére került (a svédek még játszanak San Marinóban). A válogatott góljait Vanczák Vilmos és Rudolf Gergely szerezte.
szept. 6
21:57
Moldovai győzelmünkkel tovább él a remény (Agroinform)
Újabb remek teljesítmény, a magyar labdarúgó-válogatott kedden este 2-0-ra nyert Moldova ellen idegenben, kilencedik mérkőzésén hatodik sikerét aratta az Egervári-csapat.
szept. 6
21:59
Hülye voltam - Futács Márkó (Agroinform)
A Magyarország-Olaszország U21-es Eb-selejtező után Kádár Tamás, Futács Márkó és Gulácsi Péter a Hathárom TV kamerája előtt értékelték a csapat teljesítményét.
szept. 6
22:09
Jégkorong, Mol Liga: a Volán győzelmével kezdődött a bajnokság (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 győzelmével kezdődött a magyar-román jégkorongbajnokság, miután a fehérvári csapat 4–3-ra legyőzte a HSC Csíkszeredát hazai pályán.
szept. 6
22:09
Kétgólos győzelem Moldovában (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott kedden 2-0-ás győzelmet aratott Moldovában Európa-bajnoki selejtezőn. A magyarok győzelme azt jelenti, hogy életben tartották reményeiket a második hely megszerzését illetően, továbbá harmadiknál már nem végezhetnek rosszabb helyen a csoportban.
szept. 6
22:11
Válogatott: Nagy akarattal és fegyelmezett játékkal, megérdemelten győztünk - Egervári (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 2–0-s győzelmet aratott Moldova vendégeként soros Eb-selejtező mérkőzésén,  életben tartva továbbjutási reményeit. Szövetségi kapitányunk szerint megérdemelt győzelmet arattunk.
szept. 6
22:13
Videó: nézze meg Vanczák és Rudolf gólját Moldova ellen! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 2–0-ra nyert Moldovában Európa-bajnoki selejtezőn. A 7. percben Vanczák Vilmos közelről szerzett vezetést, majd a 83. percben Varga József remek centerezését Rudolf Gergely perdítette a hazaiak kapujába.
szept. 6
22:15
Be fogom bizonyítani, hogy én vagyok a jobb - Gulácsi Péter (Agroinform)
Gulácsi Péter, a Liverpool hálóőre ezt az idényt kölcsönben az angol másodosztályú Hull City csapatánál tölti. A fiatal kapus a Hathárom TV kamerája előtt beszélt új csapatáról.
szept. 6
22:15
Euro 2012: Andorra már 38 mérkőzés óta képtelen a pontszerzésre (She)
Szkopjéban sem ért véget Andorra vereségsorozata, Macedónia válogatottja Mirko Ivanovszki góljával 1–0-ra legyőzte a miniállam válogatottját, amely zsinórban 38 mérkőzés óta képtelen a pontszerzésre Eb-selejtezőkön.
szept. 6
22:17
Íme, Rudolf mindent eldöntő gólja a moldávok ellen - videó (Agroinform)
Rudolf Gergely szerezte a magyar válogatott második gólját a 83. percben a moldávok elleni Eb-selejtezőn aratott idegenbeli 2-0-ás siker alkalmával.
szept. 6
22:17
Videó: szurkoló rohant a pályára a magyar válogatott idegenbeli meccsén (She)
A Moldova–Magyarország (0–2) labdarúgó Európa-bajnoki selejtező hajrájában berohant egy szurkoló a Zimbru Stadion gyepére. A szervezők azonnal „elfogták”, majd a lelátón keresztül kivezették.
szept. 6
22:19
Nem sok időnk van ünnepelni, de egy sör talán belefér - Juhász Roland (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra nyert Európa-bajnoki selejtezőn Moldovában, a csapatkapitány, Juhász Roland pedig a mérkőzés után értékelt.
szept. 6
22:21
Jó, hogy van labda nélküli mozgás, és nem kell leállni "verekedni" - Egervári Sándor (Agroinform)
Miután a magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte Moldovát idegenben, Egervári Sándor szövetségi kapitány értékelte a mérkőzést.
szept. 6
22:23
A horvátok hátrányból fordítottak, Izrael már nem juthat tovább (Agroinform)
Már biztos, hogy a Európa-bajnoki selejtezők F csoportjában csak Horvátország vagy Görögország végezhet az első helyen.
szept. 6
22:27
Euro 2012: Horvátország egy félidő alatt fordított Izrael ellen (She)
Az Európa-bajnoki selejtezősorozat F-csoportjának rangadóján Horvátország 3–1-re legyőzte Izraelt, ezzel ideiglenesen átvette a vezetést a csoportban. Izrael a második félidő közepétől tíz emberre fogyatkozott Ben Haim kiállítása okán.
szept. 6
22:29
Euro 2012: négy góllal kikaptak a szlovákok Zsolnán az örményektől (She)
Óriási lehetőséget kapott Szlovákia a délutáni orosz–ír döntetlennek köszönhetően, de nem tudott élni vele: az örmények elleni négygólos győzelemmel az Eb-selejtezők B-csoportjának élére ugorhatott volna, de négygólos vereséget szenvedett, vendége mögé, a 4. helyre csúszott vissza a csoportban.
szept. 6
22:31
Euro 2012: nyertek a dánok, és ott lihegnek a portugálok nyakában (She)
A dán labdarúgó-válogatott hazai környezetben kétgólos győzelmet aratott Norvégia ellen, így a két északi együttes helyet cserélt egymással a H-csoportban.
szept. 6
22:33
Bosnyák és luxemburgi siker a D-csoportban (Agroinform)
Az Európa-bajnoki selejtezősorozat D-csoportjának keddi mérkőzésein Bosznia-Hercegovina hazai pályán 1-0-ra legyőzte a fehéroroszokat, míg Luxemburg szintén hazai pályán gyarapította három egységgel pontjai számát.
szept. 6
22:33
Anzsi: Hiddinket akarják vezetőedzőnek, újabb sztárok érkezhetnek (She)
A török labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitányát, Guus Hiddinket szemelte ki az Anzsi Mahacskala leendő vezetőedzőjének. A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató dagesztáni klub egyik szóvivője azt is elmondta, újabb sztárok érkezése várható.
szept. 6
22:35
Ismét Rudolf volt a nyerő emberünk (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ás győzelmet aratott idegenben Moldova nemzeti tizenegye felett Kisinyovban - mi pedig értékelő írásunkban osztályozzuk játékosaink teljesítményét.
szept. 6
22:35
Videó: zseniális holland gól, Modric-bomba Izraelnek - a legfrissebb Eb-gólok (She)
Huszonhárom mérkőzést rendeznek ma este a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozatban. Folyamatosan frissülő összeállításunk segítségével megnézheti a legújabb gólokat!
szept. 6
22:37
Idegenben páholták el Szlovákiát az örmények (Agroinform)
Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában Szlovákia 4-0-ra égett meg Zsolnán Örményország ellen, a H-jelű négyesben Dánia 2-0-ra múlta felül Norvégiát Koppenhágában.
szept. 6
22:45
Euro 2012: sokáig csak szenvedtek a svédek San Marino ellen, aztán beindult a henger (She)
Az E-csoport második helyéért hajtó svéd válogatott a csoportban eddig egyetlen pontot sem szerző, 44 gólt kapó San Marinóhoz látogatott, erős győzelmi kényszerrel. Aligha gondolták volna, hogy ennyire megizzadnak a kiscsapat ellen az első hatvan percben.
szept. 6
22:47
Euro 2012: Szerbia 3-1-re, Észtország 4-1-re nyert, Tarmo Kink betalált (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének C-csoportjában Szerbia hazai pályán 3–1-re nyert Feröer ellen, míg Észtország 4–1-es győzelmet aratott Észak-Írország felett.
szept. 6
22:49
Euro 2012: Luxemburg megszerezte első győzelmét, bosnyák siker (She)
Luxemburg hazai pályán 2–1-re legyőzte Albániát, ezzel megszerezte első győzelmét az Eb-selejtezők során. Bosznia-Hercegovina kettős emberelőnyben győzte le 1–0-ra Fehéroroszországot hazai környezetben.
szept. 6
22:51
Olaszország már továbbjutott és fél lábbal Anglia is (Agroinform)
A G-jelű kvartettben Anglia 1-0-ra verte Walest, így szinte páholyban érezheti magát, míg Izland Ciprus ellen aratott becsületgyőzelmet a H-jelű négyesben.
szept. 6
22:51
Euro 2012: svájci sikerrel zárult Hitzfeld és Matthäus csatája (She)
Svájc Xherdan Shaqiri mesterhármasával 3–1-re legyőzte Bulgáriát az Európa-bajnoki selejtező G-csoportjában. A találkozó végén így a bolgárokat irányító Lothar Matthäusnak – aki alatt erősen inog a kispad – kellett gratulálnia honfitársának, Ottmar Hitzfeldnek.
szept. 6
22:53
Euro 2012: gól nélkül zárt Ausztria és Törökország, előbbi elszállt (She)
Ausztria és Törökország nem bírt egymással a 2012-es Európa-bajnokság selejtezőjének A-csoportjában, ahol a törökök nem tudtak meglógni a belgáktól, míg az osztrákok végleg elszálltak.
szept. 6
22:55
Euro 2012: Anglia Ashley Young góljával győzött Wales ellen (She)
Az angol labdarúgó-válogatott Ashley Young első félidőben szerzett góljával 1–0-ra győzött Wales ellen az Európa-bajnoki selejtező G-csoportjában.
szept. 6
23:03
Euro 2012: Pazzini gólja Eb-szereplést ér Olaszországnak (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének C-csoportjában Olaszország hazai pályán 1–0-ra nyert Szlovénia ellen, ezzel kijutott a jövő nyári kontinensviadalra.
szept. 6
23:03
Egervári: győzelemben reménykedünk (Behaviour)
Győzni utazott el Kisinyovba a magyar labdarúgó-válogatott, amely ma este 19.45 órától a moldávok elleni vív sorsdöntő Európa-bajnoki selejtező-mérkőzést. A tét: maradjon - legalább matematikai - esély a pótselejtezőt érő második hely megszerzésére. Pontvesztés esetén ennek lehetősége elszáll.
szept. 6
23:05
Euro 2012: Izland először nyert, otthon verte meg egy góllal Ciprust (She)
Első győzelmét aratta az izlandi labdarúgó-válogatott a 2012-es Eb-selejtezők során, miután hetedik mérkőzésén hazai környezetben minimális különbséggel bizonyult jobbnak Ciprusnál.
szept. 6
23:07
Euro 2012: a franciák gól nélküli döntetlent játszottak Romániában (She)
A francia labdarúgó-válogatott 0–0-s döntetlent játszott Románia elleni Eb-selejtezőjén idegenben. A kissé paprikás hangulatú mérkőzésen a csapatoknak nemcsak egymással, de a pocsék minőségű talajjal is meg kellett küzdeniük.
szept. 6
23:09
A görögök, a franciák és a törökök is pontokat vesztettek idegenben (Agroinform)
Franciaországnak csak egy pont az előnye a D csoport élén, Törökország nem tudott elszakadni Belgiumtól az A csoportban, a görögök hátrébb kerültek.

Keresés