2011. szeptember 9. péntek

szept. 9
18:20
NB I: Siófok-Debrecen mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában az eddigi hibátlan Debrecen a Siófok otthonában lép pályára. A Balaton-partiak az előző idényben oda-vissza legyőzték a Lokit, és reménykednek a jó sorozat folytatásában. Hogy így lesz-e, megtudhatják, ha nyomon követik a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 9
18:21
Baszk szakaszgyőzelem született Baszkföldön (Agroinform)
A körverseny útvonala 33 év után haladt át ismét Baszkföldön, ahol a színtiszta baszk csapat, az Euskatel versenyzője, Igor Antón nyerte meg a 19. szakaszt.
szept. 9
18:22
NB I: a Vasas szerződtette a Fulhamnél nevelkedő próbajátékost (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas pénteken a hivatalos honlapján bejelentette, hogy három évre szóló szerződést kötött a Fáy utcában próbajátékon szereplő, a Budapest Honvéd elleni felkészülési mérkőzésen pályára is lépő Kasali Yinka Casallal.
szept. 9
18:23
Könnyed nyitány a házigazda számára (Agroinform)
A várakozásoknak megfelelően könnyed hazai sikerrel (41-10) kezdődött el az Új-Zélandon megrendezésre kerülő rögbi világbajnokság.
szept. 9
18:25
A sportdöntőbíróság elutasította a Fenerbahce fellebbezését (Agroinform)
A CAS pénteken elutasította a Fenerbahce labdarúgócsapatának fellebbezését, amelyet a török klub a BL-ből történt kizárása miatt nyújtott be a szervezethez.
szept. 9
18:27
Demeter és Marosi is magabiztosan jutott döntőbe (Agroinform)
Demeter Bence és Marosi Ádám is bejutott a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság döntőjébe, így mind a négy magyar férfi induló finalista.
szept. 9
18:29
Lemondott a rákos asszonyon gúnyolódó igazgató (Agroinform)
Lemondott a Manchester City ügyvezető igazgatója, Garry Cook, aki egy eltévedt e-mailben a csapat egyik fiatal játékosa, Nedum Onuoha az édesanyjának rákos betegségét gúnyolta ki.
szept. 9
18:36
Vuelta: népünnepély Bilbaóban, baszk versenyző győzött a 19. szakaszon (She)
A baszk Euskaltel-Euskadi baszk versenyzője, Igor Antón 3.53:34 órás eredménnyel nyerte meg a 66. Spanyol kerékpáros körverseny (La Vuelta a Espana) 19., Noja és Bilbao közötti 158.5 kilométeres szakaszát. A világ egyik nagy háromhetes körversenye 33 éves szünet után tért vissza Baszkföldre.
szept. 9
18:39
A Fulhamben nevelkedett Casalt leigazolta a Vasas (Agroinform)
Az elmúlt napokban a Fáy utcában próbajátékon szereplő, és a Budapest Honvéd elleni felkészülési mérkőzésen pályára is lépő Kasali Yinka Casallal hároméves szerződést kötött a Vasas.
szept. 9
18:41
Eltilthatják a francia „szupernagyit” (Agroinform)
Háromszor egymás után nem találták meg a doppingellenőrök, így eltiltásra számíthat a kerékpársport nagyasszonya, a francia Jeannie Longo.
szept. 9
18:54
Belgium: Tóth Balázs hazatért Fehérvárra, és van miből válogatnia (She)
A belga labdarúgóbajnok Racing Genkkel a közelmúltban szerződést bontó Tóth Balázs hazatért Belgiumból.
szept. 9
18:54
Öttusa-vb: Döntőben a magyar férfiak (Metropol)
Demeter Bence és Marosi Ádám is bejutott a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság döntőjébe, így mind a négy magyar férfi induló finalista.
szept. 9
18:57
Button 2012-ben is a McLaren pilótája lesz (Agroinform)
A wokingi istálló érvényesítette opciós jogát a versenyző kontraktusának meghosszabbítására.
szept. 9
19:12
Férfi kosárlabda Eb: német sikert ért a törökök elleni küzdelem (She)
A Litvániában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság középszakaszának második fordulójában Németország gyatra rajt után izgalmas hajrában nyert Törökország ellen.
szept. 9
19:12
Van másfél milliót kereső ferencvárosi futballista is (Behaviour)
Az anyagi gondokkal küzdő, a labdarúgó NB I-ben 14. helyen álló Ferencvárosnál a fizetések csökkentése után is van olyan futballista, aki havi másfél millió forintot keres.
szept. 9
19:15
2016 végégig Renault-motort használ a Red Bull (Agroinform)
A Red Bull öt évvel meghosszabbította szerződését motorszállítójával, 2016 végégig biztosan Renault-motorokkal futnak az istálló autói.
szept. 9
19:17
Jól esik, hogy Roberto Carlos érdeklődik az állapotom felől - Dzsudzsák Balázs (Agroinform)
Az Anzsi balszélsője Magyarországon kezelteti kulcsonttörését, és volt ideje arra, hogy megnézze a Debrecen Siófoki bajnokiját, ahol beszámolt állapotáról.
szept. 9
19:30
Parasport: négy magyar érem a kerekesszékes vívó vk nyitányán (She)
Dani Gyöngyi arany-, Szekeres Pál ezüst-, Krajnyák Zsuzsanna és Juhász Veronika pedig bronzérmet szerzett az egri kerekesszékes vívó világkupa-verseny első, pénteki napján.
szept. 9
19:32
Anzsi: Dzsudzsák „kötekedett” is, hogy gyorsan Moszkvában lehessen (She)
Dzsudzsák Balázs, az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Anzsi Mahacskala magyar légiósa a Sport Televíziónak elmondta: miután kulcscsonttörése után szépen javul az állapota, úgy tervezi, hogy két hét múlva már újra Moszkvában lesz.
szept. 9
19:33
Vitalij Klicsko 13 éve nem volt ilyen "sovány" - videó (Agroinform)
Péntek délután megtartották Lengyelországban a szombat esti Vitalij Klicsko-Tomasz Adamek WBC nehézsúlyú világbajnoki mérkőzés hivatalos mérlegelését.
szept. 9
19:35
Puyol visszatérésére készül - videó (Agroinform)
Carles Puyol visszatérése alkalmából zenés összeállítást készített a Barca TV, amellyel a Barcelona június óta sérüléssel bajlódó csapatkapitányát üdvözlik.
szept. 9
19:48
Videó: A Green Bay Packers megvédi NFL bajnoki címét - Iványi (She)
Közép-európai idő szerint ma hajnalban elrajtolt a tengerentúli profi amerikai futball-bajnokság, az NFL 2011-2012-es szezonja. A címvédő Green Bay Packers sikerrel vette az első akadályt, amelyet a Vince Lombardi-trófeára szintén esélyes New Orleans Saints csapata jelentett. Az NSO Tv szakértője szerint a Green Bay a szezon végén megvédi a címét.
szept. 9
19:50
NB II, Nyugat: a Videoton-PFA sem tudta lefékezni a Tatabányát (She)
A Tatabánya 3–1-re győzött a Videoton-Puskás Akadámia vendégeként a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában, a 4. forduló egyetlen pénteki mérkőzésén.
szept. 9
20:06
Jégkorong, Mol Liga: az FTC súlyos vereségbe szaladt bele Miskolcon (She)
A Ferencváros jégkorongcsapata súlyosnak mondható, hatgólos vereséget szenvedett Miskolcon a Mol Liga alapszakaszában. A házigazdák össze gólja emberelőnyös szituációból született. A két együttes ezzel a találkozóval mutatkozott be a 2011–2012-es kiírásban.
szept. 9
20:06
A prológgal megkezdődött a Mecsek-rali (Metropol)
Pénteken késő délután a Pécs Plaza előtti prológgal megkezdődött a hagyományos Mecsek-rali, az országos bajnokság hatodik, egyben utolsó futama, amelyen több mint fél tucat pilóta szerezheti meg az abszolút bajnoki címet. A szép számú közönség előtt zajló előverseny nem számít bele az összetettbe, ugyanakkor a részvétel kötelező az indulók számára.
szept. 9
20:08
NB I: először veszített pontokat a Debrecen, döntetlen Siófokon (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában az eddigi hibátlan Debrecen a Siófok otthonában lépett pályára. Az első félidőt tulajdonképpen sikerült említésre méltó helyzet nélkül „letudni", a folytatásban sem változott sokáig a játék képe. Dajan Simac a 64. percben megkapta második sárga lapját, a Siófok pedig emberelőnyben megpróbálta eldönteni a meccset, de végül nem született gól a találkozón. Kondás…
szept. 9
20:09
Gyenge meccsen vesztette el a Debrecen hibátlan mérlegét Siófokon (Agroinform)
Nem sok helyzetet hozott a Siófok-Debrecen mérkőzés az Otp Bank Liga nyolcadik fordulójában, így gól sem született a találkozón.
szept. 9
20:24
Siófokon veszített először pontokat a Debrecen (Infostart)
Először veszített pontokat a Debrecen a labdarúgó OTP Bank Ligában: a hajdúsági együttes hét győzelem után Siófokon gól nélküli döntetlent ért el a 8. forduló pénteki nyitómérkőzésén.
szept. 9
20:24
Ukrajna: a Sahtar braziljai heves gólzáporral üzentek a Portónak (She)
A címvédő Sahtar Doneck 5–1-re legyőzte a Voliny Luckot az ukrán labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának pénteki játéknapján, és visszavette az első helyet a tabellán.
szept. 9
20:24
Siófokon vesztett először pontokat a Debrecen (Metropol)
Először veszített pontokat a Debrecen a labdarúgó OTP Bank Ligában: a hajdúsági együttes hét győzelem után Siófokon gól nélküli döntetlent ért el a 8. forduló pénteki nyitómérkőzésén.
szept. 9
20:42
Női kézi NB I: a Vác Debrecenben győzött, veszprémi pontszerzés (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság alapszakaszának 2. fordulójában a Vác négygólos győzelmet aratott az előző idényben még ezüstérmes, ám anyagi nehézségek miatt a nyáron jelentősen meggyengülő Debrecen vendégeként.
szept. 9
20:45
A Miskolc kiütötte a Ferencvárost (Agroinform)
A Ferencváros 7-1-es vereséget szenvedett a Miskolc vendégeként a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga pénteki játéknapján.
szept. 9
21:00
Férfi kézilabda NB I: a Kecskemét hat góllal nyert Tatán (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság alapszakaszának 2. fordulójában a Kecskemét a Tata vendégeként aratott hatgólos győzelmet úgy, hogy a házigazdák a félidőben még tartották a döntetlent.
szept. 9
21:02
Serie A: Milan-Lazio idénynyitó rangadó élőben az NSO-n! (She)
Az eredetileg 2. fordulóra kiírt AC Milan–Lazio mérkőzéssel elrajtol az olasz labdarúgó-bajnokság 2011–2012-es szezonja. A találkozót folyamatosan frissülő cikkünk segítségével követheti nyomon!
szept. 9
21:03
Debrecenben nyert a Vác, pontot rabolt Fehérvárról a Veszprém (Agroinform)
A Vác három góllal bizonyult jobbnak a házigazda Debrecennél a női kézilabda NB I pénteki játéknapján.
szept. 9
21:04
Videó: emberelőnyben rontotta el a meccslabdát a Siófok a Loki ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a Siófok emberelőnyben (Dajan Simac kapott piros lapot) próbálta meg eldönteni a Debrecen elleni meccset, de végül nem született gól a találkozón. Nézze meg a kiállítást és a meccs legnagyobb helyzetét!
szept. 9
21:05
Idegenben győzte le a Kecskemét a Tatát (Agroinform)
A Kecskemét vendégként győzte le a Tatát a Budapest Bank férfi kézilabdaliga pénteki mérkőzésén.
szept. 9
21:36
Férfi vízilabda BL: háromgólos szegedi siker a görög Pana ellen (She)
A csütörtöki döntetlent követően mindkét pénteki mérkőzését megnyerte a Szeged-Beton VE férfi vízilabdacsapata a Kotorban zajló Bajnokok Ligája-selejtezőn.
szept. 9
21:38
Jégkorong, EBEL: jesenicei győzelemmel kezdett az Alba Volán (She)
Jesenicei győzelemmel kezdte az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokságot (EBEL) a Sapa Fehérvár AV19.
szept. 9
21:39
Második pénteki meccsén is nyert a Szeged Kotorban (Agroinform)
A csütörtöki döntetlent követően mindkét pénteki mérkőzését megnyerte a Szeged-Beton VE férfi vízilabdacsapata a Kotorban zajló Bajnokok Ligája-selejtezőn.
szept. 9
21:40
Jégkorong, Mol Liga: a Fehérvár a Steauát, a DAB a Brassót verte meg (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a Fehérvár a Steauát, a DAB a Brassót verte meg hazai pályán magabiztosan.
szept. 9
21:42
Eurofutball: a BATE gyengén főpróbázik a BL-re, de ez is belefér (She)
A címvédő BATE gól nélküli döntetlent játszott idegenben legközelebbi üldözőjével, a Sahtyorral a fehérorosz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának nyitó mérkőzésén, így már négy forduló óta nyeretlen.
szept. 9
21:54
Mecsek-rali: Botka meglepte a komplett nemzetközi mezőnyt a prológon (She)
Botka Dávid nyerte meg a hétvégi Mecsek-rali péntek esti prológját Pécsett.
szept. 9
21:56
NB I: Kondás felemás érzésekkel, ifj. Mihalecz elégedetten zárt (She)
Mint arról beszámoltunk, a debreceni Dajan Simac a 64. percben megkapta második sárga lapját, a Siófok így a hajrában emberelőnyben próbálta meg eldönteni a Loki elleni hazai meccset, de végül nem született gól a találkozón. A mérkőzést közvetítő Sport Tv-nek a két vezetőedző nyilatkozott.
szept. 9
21:57
Előbb-utóbb nem elégszem meg a kupameccsekkel - Bogdán Ádám (Agroinform)
A magyar válogatottban eddig két mérkőzést kapott Bogdán Ádám, aki a Boltonban többnyire csak kupamérkőzéseken jut szerephez, de szeretne ezen változtatni.
szept. 9
22:12
Férfi kosárlabda Eb: a litvánok kárára maradtak hibátlanok a franciák (She)
Hetedik mérkőzését is megnyerte a francia férfi kosárlabda-válogatott a Litvániában zajló Európa-bajnokságon, ezúttal a középdöntő második fordulójában a házigazda együttest győzte le. Litvánia második vereségét szenvedte el a tornán, és 2/2-val várja a középszakasz utolsó fordulóját, a már biztos negyeddöntős franciák 4/0-val.
szept. 9
22:14
Videó: beadás helyett luftot rúgott, majd összecsuklott a dán szélső (She)
A Dánia–Norvégia Eb-selejtezőn (2–0) a hazaiak szélsője, Dennis Rommedahl egyik lábával elrúgta a másik elől a labdát, majd beadás helyett összecsuklott. A több, mint százszoros válogatott támadó együttese ennek ellenére biztosan győzött.
szept. 9
22:30
US Open: Andy Murray legyőzte Isnert, bejutott a legjobb négy közé (She)
Magyar idő szerint péntek este Andy Murray négy játszmában legyőzte John Isnert az Amerikai nemzetközi teniszbajnokság, a US Open férfi egyes negyeddöntőjében, így bejutott az elődöntőbe.
szept. 9
22:33
A Leverkusen gyors kapott gól után fölényesen nyert (Agroinform)
A találkozó első gólját gyorsan megszerezte az újonc, de még gyorsabban válaszoltak a Gyógyszergyáriak, akik végül könnyedén nyerték a találkozót.
szept. 9
22:35
Andy Murray elődöntős a US Openen (Agroinform)
A US Open pénteki napján a férfiaknál két negyeddöntőt terveztek a szervezők, melyek közül a Murray – Isner találkozó ért véget elsőként.

Keresés