2010. augusztus 27. péntek

aug. 27
19:36
Háromgólos siófoki vereség Angyalföldön (Metropol)
A Vasas hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Siófokot a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, így az újonc vendégek továbbra is nyeretlenek a bajnokságban.
aug. 27
19:54
Jégkorong: még két légiós érkezhet a Vasashoz (She)
Szurkolói ankétot tartott a Vasas Hockey Club a Fáy utcai kézilabda-csarnokban. Az eseményen kérdések sokaságával bombázták a drukkerek a megjelent Kangyal Balázs klubigazgatót, Svasznek Bence csapatkapitányt, Risto Kurkinen edzőt, Libor Pavlis cseh idegenlégióst és természetesen Markovits Lászlót, a Vasas elnökét is. Az eseményen kiderült, a szakvezetés még két idegenlégiós szerződtetését…
aug. 27
19:56
El: mivel Máté nem volt eltiltva, nem biztos a DVSC kizárása - szakvélemény (She)
Egy magát megnevezni nem kívánó, az Európai Labdarúgó-szövetséghez (UEFA) közel álló informátorunk szerint Máté Péter Európa-ligában való jogosulatlan szereplése nem von automatikusan kizárást maga után, ugyanis a védő nem volt eltiltva.
aug. 27
19:58
Fogathajtás: négy magyar győzelem a junior-világbajnokságon (She)
Vecsésen, a Dobrovitz Lovasfarmon folyó I. Junior Fogathajtó Világkupán 10 nemzet 88 fogathajtója állt starthoz, a magyar csapat négy aranyérmet szerzett.
aug. 27
20:12
Sárkányhajó-vb: magyar-orosz vetélkedés várható az aranyérmekért (She)
Az első nap versenyei alapján a férfi és a női számokban is magyar-orosz párharc várható az aranyérmekért a Szegeden zajló MKB sárkányhajó-világbajnokságon.
aug. 27
20:14
Tereprali ob: Szalay az élen, Schlesser a díszvendég (She)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László páros a legjobb magyar a HunGarian Baja első napja után, míg az abszolút sorrendben a lengyel Krzysztof Holowczyc áll az élen.
aug. 27
20:30
Háromgólos siófoki vereség Angyalföldön (Infostart)
A Vasas hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Siófokot a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, így az újonc vendégek továbbra is nyeretlenek a bajnokságban.
aug. 27
20:30
Női kézilabda: újabb könnyed győzelmet aratott a Mátéfi-csapat (She)
A magyar női kézilabda-válogatott a Telenor-kupa második játéknapján is könnyed győzelmet aratott, ezúttal Macedónia volt az „áldozat”, a mieink pedig 33–19-re nyertek. Holnap a Horvátország elleni mérkőzés dönt a torna első helyének sorsáról.
aug. 27
20:32
Videó: a Vasas a második félidőben kezdte el gyártani a gólokat (She)
Sokáig csak helyzetekig jutott a Vasas hazai pályán a Siófok ellen a labdarúgó NB I ötödik fordulójának nyitó mérkőzésén. Aztán a második játékrészben beindult a Vasas-henger...
aug. 27
20:34
Tenisz: Petrova döntőbe jutott New Havenben (She)
A nyolcadik helyen kiemelt orosz Nadja Petrova jutott elsőként döntőbe a New Havenben zajló tenisztornán. Az orosz teniszező honfitársát, Maria Kirilenkót győzte le három játszmában.
aug. 27
20:48
Jégkorong: a Dab.Docler döntetlent játszott a Grazcal (She)
A Dab.Docler jégkorongcsapata felkészülési mérkőzésen 4–4-es döntetlent játszott az osztrák másodosztály újoncával, az ATSE Graz-cal. A jégkorongban szokatlan módon a döntetlen ellenére nem következtek büntetők a lefújást követően.
aug. 27
20:48
A macedónokat is legyőzte a magyar női kéziválogatott (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott fölényes győzelmet aratott a macedón csapat felett a Telenor Kupa pénteki, második fordulójában, Fehérgyarmaton.
aug. 27
21:06
Labdarúgó NB I: Tischler góljával nyert az MTK az Újpest ellen (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójában az MTK Tischler Patrik 90. percben szerzett fejesgóljával 1–0-ra legyőzte az Újpestet.
aug. 27
21:24
Szuperkupa: Internazionale-Atlético Madrid élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött az Internazionale–Atlético Madrid európai Szuperkupa-mérkőzés. A találkozót ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
aug. 27
21:26
Díjugrató ob: Csongrád megye lett a csapatbajnok (She)
A csütörtöki „bemelegítés" után pénteken már nagy volt a tét a kiskunhalasi Fiat díjugrató országos bajnokságon: ezen a napon dőlt el a csapat-aranyérem sorsa.
aug. 27
21:42
Kaposvár: Oláh a héten már teljes értékű edzésmunkát végzett (She)
A kaposvári Rákóczi játékosa, Oláh Lóránt a héten már teljes edzésmunkát végzett, felépült sérüléséből, és bár a Siófok ellen csak egy félidőt játszott, képesnek érzi magát arra, hogy a Pápa ellen végigjátssza a találkozót.
aug. 27
21:44
MTK: A második félidőben felnőttünk a feladathoz - Garami (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, az MTK hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Újpestet. Garami József elismerte, az első félidőben jobb volt az Újpest, de aztán csapata felnőtt a meccs színvonalához. Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője pedig bosszantónak nevezte a vereséget, mivel csak a 90. percben szerzett győztes gólt Tischler Patrik.
aug. 27
21:46
DVSC: a klub szerint az UEFA nem változtatja meg a Liteksz-meccs eredményét (She)
Ahogy arról a Nemzeti Sport Online délután beszámolt, Máté Péter jogosulatlanul lépett pályára tegnap a DVSC Liteksz Lovecs elleni El-selejtezőjén. A debreceni klub ma este hivatalos közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban, amit változtatás nélkül adunk közre.
aug. 27
21:48
Atlétika: Tyson Gay győzött a Gyémánt-ligában de nem javított csúcsot (She)
Az esélyeknek megfelelően az amerikai Tyson Gay nyerte a férfi 100 méteres síkfutást pénteken, az atlétikai Gyémánt-liga sorozat idei utolsó viadalán, Brüsszelben.
aug. 27
22:00
Atlétika: Gay győzött a Gyémánt-ligában, de nem javított csúcsot (She)
Az esélyeknek megfelelően az amerikai Tyson Gay nyerte a férfi 100 méteres síkfutást pénteken, az atlétikai Gyémánt-liga sorozat idei utolsó viadalán, Brüsszelben.
aug. 27
22:18
Atlétika: Tyson Gay nyerte a 100 méteres síkfutást Brüsszelben (She)
Az esélyeknek megfelelően az amerikai Tyson Gay nyerte a férfi 100 méteres síkfutást pénteken, az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat idei utolsó viadalán, Brüsszelben.
aug. 27
22:36
Európa Liga: a Loki elismerte a hibát - Máté jogosulatlanul lépett pályára (Infostart)
A Debreceni VSC elismerte, hogy Máté Péter valóban jogosulatlanul lépett pályára a Liteksz Lovecs elleni, csütörtöki Európa Liga-mérkőzésen, de álláspontja szerint ez a szabályszegés az összecsapás eredményét vagy a továbbjutást nem befolyásolta.
aug. 27
22:36
Bundesliga: a 'Lautern 2-0-ra megverte a Bayern Münchent (She)
A német élvonalbeli bajnokság 2. fordulójában a Kaiserslautern az első félidőben egy percen belül két gólt lőtt, amivel eldöntötte a három pont sorsát a címvédő Bayern München ellen. Az újonc hazai pályán 2–0-ra győzött.
aug. 27
22:54
MotoGP: Talmácsi 9. az első szabadedzésen Indianapolisban (She)
Az Egyesült Államok Nagydíját rendezik a hétvégén a gyorsaságimotoros-világbajnokságon. Indianapolisban az első szabadedzésen a Moto2-es kategóriában Scott Redding volt a leggyorsabb, a 125-ösöknél a pontversenyben vezető Marc Marquez, a királykategóriában a Ducatival versenyző Casey Stoner motorozta a legjobb időt. Talmácsi Gábor a Moto2-esek mezőnyében a kilencedik időt érte el.
aug. 27
22:56
Szuperkupa: az Atlético 2-0-ra legyőzte az Internazionalét (She)
Az Atlético Madrid José Antonio Reyes és Kun Agüero góljával 2–0-ra legyőzte az Internazionalét a Monte-Carlóban rendezett Szuperkupa-mérkőzésen, és ezzel története során először elhódította a trófeát.
aug. 27
22:58
Videó: egy bomba és egy szélsebes kontra okozta a Bayern vesztét (She)
A német labdarúgó-bajnokság második fordulójában a Kaiserslautern hazai pályán Ilicevic és Lakic találatával 2–0-ra legyőzte a címvédő Bayern Münchent. Nézze meg a találkozó két gólját videón!
aug. 27
23:00
Juventus: Fabio Quagliarella egy évre kölcsönbe érkezik a Napolitól (She)
A Juventus labdarúgócsapatának hivatalos honlapja bejelentette, hogy egy évre kölcsönbe megszerezte a Napolitól a 27 éves olasz válogatott támadót, Fabio Quagliarellát.
aug. 27
23:12
Videó: Reyes és Agüero segítette az Atléticót a Szuperkupához (She)
Hogy arról már beszámoltunk, az Atlético Madrid 2–0-ra legyőzte az Internazionalét az európai Szuperkupa mérkőzésen. Nézze meg a találkozó góljait!
aug. 27
23:30
Eb-selejtező: Michael Ballack kimaradt a németek keretéből (She)
Michael Ballack, a német labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya kimaradt Joachim Löw szövetségi kapitány Európa-bajnoki selejtezőkre készülő keretéből.
aug. 27
23:48
Juventus: Amauri egy hónapra kidőlt, Trezeguet-t három csapat vinné (She)
A Juventus brazil támadója, az olasz válogatott Amauri egy hónapra kidőlt, miután megsérült csapata tegnapi, Sturm Graz elleni El-meccsén. A csapattal kapcsolatos hír, hogy a francia David Trezeguet-nek a hírek szerint az angol élvonalból és a spanyol első osztályból is van ajánlata.

Keresés