2011. július 19. kedd

júl. 19
16:16
A Makó eddigi vezetőedzője pályaedző lesz Szegeden (Agroinform)
Kolozsvári János, a Makó FC labdarúgócsapatának volt trénere lesz Takács László, a Szeged 2011 együttesének a segítője.
júl. 19
16:30
Hatodik helyen végzett a női párbajtőrcsapat és a férfi kardozók (Agroinform)
Női párbajtőrcsapatunk a helyosztón az olaszoktól, férfi kardozóink a fehéroroszoktók szenvedtek vereséget a helyosztón.
júl. 19
16:45
Izrael: Lázok az Asdodnál van próbajátékon, edzőmeccsen is játszhat (She)
Izraeli lapértesülés szerint az élvonalban szereplő MS Asdodhoz utazott próbajátékra a Vasastól távozó támadó, Lázok János.
júl. 19
16:47
London 2012: férfi öttusázónk biztosan indul az olimpián - kvótahelyzet (She)
Sorozatunkban annak járunk utána, hogy a bő egy év múlva kezdődő londoni olimpia előtt mely sportágakban hogyan lehet kvótákhoz jutni, illetve azokban a sportágakban, amelyekben már meg lehetett szerezni ezeket, hogy állnak a magyar sportolók. Ezúttal az öttusázók kerültek terítéke.
júl. 19
16:49
Videó: a világ legjobb kosárlabdázója 48 évesen is remekül zsákol (She)
Bár már közel van ötvenedik életévéhez a Chicago Bulls kosárlabdacsapatának korábbi sztárja, Michael Jordan, még mindig olyan könnyedén zsákol, mint évekkel ezelőtt. A 48 éves, hatszoros NBA-győztes játékos a Charlotte Bobcats edzésén nekifutásból húzta be a labdát a gyűrűbe.
júl. 19
16:51
Női kézilabda: U19-es válogatottunk kétszer is legyőzte Romániát (She)
A Gyurka János és Vlagyimir Golovin által irányított magyar U19-es női kézilabda-válogatott Gyulaházán két felkészülési mérkőzést játszott a korosztályos román együttessel és előbb öt-, majd egygólos győzelmet aratott ellene.
júl. 19
17:03
Vívó Eb: vereség Fehéroroszországtól, hatodik a férfi kardcsapat (She)
A női párbajtőrözőkhöz hasonlóan a magyar férfi kardozók is a hatodik helyen végeztek a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon.
júl. 19
17:05
Vizes vb: Kína újabb gólzáporos sikerrel már továbbjutott (She)
Dél-Afrika után Kubát is biztosan verte a házigazda kínai női vízilabda-válogatott a Sanghajban zajló vizes világbajnokság női tornáján a csoportkör második fordulójában, így már biztosan továbbjutott a D-csoportból.
júl. 19
17:06
A válogatott még messze van a csúcsformától - Trotter (Agroinform)
A Szolnok honosított játékosa annak természetesen örül, hogy Irán ellen győzelemmel mutatkozhatott be a magyar válogatottban, de a rengeteg edzés miatt még fáradt a csapat.
júl. 19
17:07
El: a kazah tv nem közvetít, így itthon nem láthatják a KTE meccsét (She)
Az előzetes tervekkel ellentétben a Digi Sport mégsem közvetíti az Aktobe–Kecskemét Európa-liga-selejtező visszavágóját.
júl. 19
17:08
A Gijónból szerződtetett védőt a Roma (Agroinform)
José Ángel Valdést, a 21 éves balhátvédet a Fulhamhoz távozot John Arne Riise utódjának szánják a Farkasoknál.
júl. 19
17:09
NB II: Zahorecz Krisztián Baján folytatja pályafutását (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Baja együttese rutinos játékossal erősödött Zahorecz Krisztián személyében - adta hírül a Bács-Kiskun megyei klub hivatalos honlapja.
júl. 19
17:10
Negyvennégy fős hazai csapat képviseli hazánkat Szegeden (Agroinform)
null
júl. 19
17:21
NB II: Piller Józseffel szerződést bontott a Vasas-Híd II. (She)
A Vasas hivatalos honlapjának híre szerint két biztos távozója van a labdarúgó NB II-ben szereplő második csapatnak.
júl. 19
17:21
F1-fesztivál Mogyoródon (Metropol)
Fesztiválhelyszínné alakítják át idén a korábban botrányairól elhíresült Hungaroringet körülvevő területet, a GP Fest nevű rendezvény szervezői színvonalas, országimázsépítő programokat ígérnek.
júl. 19
17:23
Tour de France: a norvég világbajnok szakaszsikere, Evans javított (She)
A francia kerékpáros körverseny tizenhatodik szakaszát a norvég világbajnok, Thor Hushovd nyerte. A második helyen honfitársa, Edvald Hagen végzett, míg a harmadik Ryder Hesjedal lett. Az összetettben továbbra is Thomas Voeckler vezet, Cadel Evans egy helyet javítva feljött a második pozícióba.
júl. 19
17:24
Hushovd a szakaszgyőztes, Evans a nap nyertese (Agroinform)
Akciódús szakasz után továbbra is Thomas Voeckler viselheti a sárga trikót, de Cadel Evans és Alberto Contador is sokat hoztak a riválisokon.
júl. 19
17:25
Videó: Francesco Totti háttal lőtt gólt büntetőből a Roma edzésén (She)
Ritkán látható módon talált be Francesco Totti az AS Roma labdarúgócsapatának legutóbbi edzésén. A világbajnok olasz játékos háttal lőtt a jobb alsó sarokba egy tizenegyest. Pár nappal korábban az arab emírségekbeli Awana Diab is hasonló mozdulattal talált be Libanon kapujába.
júl. 19
17:39
Videó: Ha hozom a budapesti időt, akkor meglesz az az érem - Gyurta (She)
Magyar idő szerint vasárnap hajnalban az úszók is megkezdik szereplésüket a sanghaji világbajnokságon. A 200 méter mellúszás címvédője, Gyurta Dániel az NSO Tv-nek elmondta, formájából kiindulva érmet vár magától, de minden csak a medencében dől majd el.
júl. 19
17:42
Már 7500 jegy elővételben elkelt a Vidi BL-visszavágójára (Agroinform)
A magyar bajnok négy ingyenes szurkolói buszt is indít a meccs előtt és után a városban a szurkolók részére.
júl. 19
17:57
Primera División: Vadócz Krisztián csapatától igazolt a Villarreal (She)
Támadó középpályással erősítette meg keretét a Villarreal labdarúgócsapata, amely az Osasunától szerezte meg Javier Camunast.
júl. 19
17:59
Kajak-kenu: az elnökség jóváhagyta a 44+4 fős világbajnoki keretet (She)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöksége kedden jóváhagyta az augusztus 17. és 21. között, Szegeden sorra kerülő, olimpiai kvalifikációs világbajnokságon induló hazai csapat névsorát. Ennek megfelelően 44 - plusz a para versenyszámokban négy - versenyző képviseli majd a magyar színeket a Maty-éri viadalon.
júl. 19
18:00
Eidur Gudjohnsen az AEK Athén játékosa - hivatalos (Agroinform)
A görög AEK Athén bejelentette, hogy szerződtette az izlandi válogatott Eidur Gudjohnsent.
júl. 19
18:01
Görögország: Gudjohnsen az AEK-nél folytatja - hivatalos (She)
A görög labdarúgó-bajnokságban szereplő AEK Athén bejelentette, hogy megszerezte az izlandi válogatott Eidur Gudjohnsent.
júl. 19
18:03
Tour de France: holtan találtak egy televíziós technikust (She)
A francia kerékpáros körverseny, a Tour de France szervezői kedden bejelentették, hogy holtan találtak egy televíziós technikust, Patrick Guayt. Az 59 éves szakember a befutó előtti karavánban tartózkodott, halálának okát még nyomozza a rendőrség.
júl. 19
18:15
BL-selejtező: a Sturm edzője nem akar ráülni az eredményre (She)
Franco Foda, a Videoton Bajnokok Ligája-selejtezőbeli ellenfelének, a Sturm Graznak az edzője szerint Magyarországon is gólt kell rúgniuk, ha tovább akarnak jutni.
júl. 19
18:18
Vége a hármasugró-világbajnok szezonjának (Agroinform)
Lábsérülés miatt a hármasugrás fedett pályás világbajnoka, az idei szabadtéri vb egyik fő esélyese, a francia Teddy Tamgho nem indulhat Teguban.
júl. 19
18:20
Idővel és pénzzel is jól állnak a londoni szervezők (Agroinform)
Az épületek 88 százalékban készen állnak, és a jelenlegi állás szerint a költségek is bőven beleférnek majd a tervekbe a brit sportminiszter szerint.
júl. 19
18:22
Juzsnyij, Simon és Fognini is nyolcaddöntős (Agroinform)
Három kiemelt is búcsúzott a salakpályás hamburgi férfitorna második fordulójában, miután Chela, Dolgopolov és García-López is kikaptak.
júl. 19
18:33
Videoton: A Real Madrid elleni sikeremből is építkezünk - Paulo Sousa (She)
Szerda este a Videoton labdarúgócsapata hazai pályán fogadja a Sturm Grazot a Bajnokok Ligája selejtezőjének visszavágóján. Az idegenbeli 2–0-s vereség után a gárda vezetőedzője, Paulo Sousa a keddi sajtótájékoztatón elmondta, felkészültek a mérkőzésre, amelyen csak a győzelem elfogadható.
júl. 19
18:35
Videoton: A Sturm Graz csak csatát nyert, a háborút mi fogjuk - Hováth G. (She)
Egy nappal a Sturm Graz elleni Bajnokok Ligája-visszavágó előtt csak a győzelem jár a Videoton labdarúgóinak fejében. Horváth Gábor szerint a csapat hozzáállása és a hazai pálya sokat számíthat.
júl. 19
18:51
Németország: az ötödosztályban bizonyítana a vb-bronzérmes szélső (She)
Lapértesülések szerint a német labdarúgó-válogatottal a 2006-os világbajnokságon bronzérmet szerző David Odonkor az ötödosztályú TuS Dornberghez szerződik. A 27 éves szélső szerződése lejárt a Real Betisnél, így ingyen igazolható.
júl. 19
18:51
Vizes vb - Vereséggel folytatta a női vízilabda-válogatott, Risztovot kizárták (Behaviour)
A kazahok feletti 15 gólos diadalt követően második csoportmeccsén súlyos, 16-7-es vereséget szenvedett az Egyesült Államok legjobbjaitól a magyar női vízilabda-válogatott a sanghaji vizes világbajnokságon, kedden.
júl. 19
18:54
Iszinbajeva Stockholmban debütál a Gyémánt Ligában (Agroinform)
A kétszeres olimpiai- és világbajnok rúdugrónő, Jelena Iszinbajeva a július 29-i stockholmi Gyémánt Liga-versenyen tér vissza a nagyközönség előtt "önkéntes száműzetéséből".
júl. 19
18:56
Guardiola és Mourinho még mindig fogva tartják játékosaikat - rajzfilmek (Agroinform)
A Marca Toons rajzfilmkészítői jól elfoglalják magukat a nyáron, már az ötödik részénél tart a Real és a Barca felkészüléséről szóló vicces sorozatuk.
júl. 19
18:58
Lampard szerint igazolások nélkül is sikeres lehet az új Chelsea (Agroinform)
A londoniak válogatott középpályása úgy véli, nem feltétlenül kell erősíteniük ahhoz, hogy az idény végén trófeákat nyerjenek.
júl. 19
19:09
Videoton: A Sturm Graz csak csatát nyert, a háborút mi fogjuk - Horváth G. (She)
Egy nappal a Sturm Graz elleni Bajnokok Ligája-visszavágó előtt csak a győzelem jár a Videoton labdarúgóinak fejében. Horváth Gábor szerint a csapat hozzáállása és a hazai pálya sokat számíthat.
júl. 19
19:09
Három játékost tiltott el az MLSZ (Metropol)
Három játékos eltiltásáról döntött keddi ülésén a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága.
júl. 19
19:11
Videó: Jó lenne betalálni az első 20 percben - Horváth Gábor (She)
Egy nappal a Sturm Graz elleni Bajnokok Ligája-visszavágó előtt csak a győzelem jár a Videoton labdarúgóinak fejében. Horváth Gábor szerint feladatuk nem könnyű, de nem is megoldhatatlan. Szeretnék, ha már az első félidőben betalálnának és rá tudnák erőltetni játékukat az ellenfélre.
júl. 19
19:13
Sturm Graz: Végig koncentrálnunk kell - Roman Kienast (She)
Az első mérkőzésen csereként beállva talált be a Videoton ellen, a Bl-selejtező visszavágóján azonban újra kezdő lehet Roman Kienast, a Sturm Graz támadója.
júl. 19
19:15
NHL: visszavonult a háromszoros Stanley-kupa-győztes kapus (She)
Harmincnyolc évesen bejelentette visszavonulását a háromszoros Stanley-kupa-győztes (1997, 1998, 2008) jégkorongkapus, Chris Osgood.
júl. 19
19:17
Blackburn: a klub lemondta az indiai túráját a terrorcselekmények miatt (She)
A Blackburn Rovers labdarúgócsapata hivatalos közleményben tudatta, hogy nem utazik Indiába a Mumbaiban történt terrorcselekmények miatt.
júl. 19
19:19
MLSZ: Halmosi Péter nem játszhat a Honvéd ellen, fegyelmi határozatok (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága egy mérkőzésről tiltotta el a Haladás válogatott középpályását, Halmosi Pétert, akit az élvonalbeli bajnokság első fordulójában Pécsett állítottak ki két sárga lapot követően, adta hírül az mlsz.hu.
júl. 19
19:27
Videó: a fehérvári védő már az első 20 percben gólt lőne a Sturmnak (She)
Egy nappal a Sturm Graz elleni Bajnokok Ligája-visszavágó előtt csak a győzelem jár a Videoton labdarúgóinak fejében. Horváth Gábor szerint feladatuk nem könnyű, de nem is megoldhatatlan. Szeretnék, ha már az első félidőben betalálnának és rá tudnák erőltetni játékukat az ellenfélre.
júl. 19
19:30
Örülhetünk, hogy Touré nem sérült meg súlyosan - Milner (Agroinform)
A Manchester City angol válogatott középpályása szerint szörnyű talajú pályán játszottak a Vancouver ellen, és súlyos sérüléseket is szenvedhettek volna.
júl. 19
19:32
Egymeccses eltiltást kaptak a hétvégén kiállított játékosok (Agroinform)
Halmosi Péter, Dusan Mileusnic és Rados Bulatovic sem léphet pályára az OTP Bank Liga következő fordulójában.
júl. 19
19:45
Atlétika: kihagyja a világbajnokságot az Európa-bajnok gátfutó (She)
Petr Svoboda nem lesz ott az augusztus 27-én kezdődő tegui atlétikai világbajnokságon, miután nem épült fel sérüléséből.
júl. 19
19:47
Bajnokok Ligája: Nincs könnyű helyzetben a Videoton - Szabics Imre (She)
„Nincs könnyű helyzetben a Videoton", foglalta össze lényegre törően a szerdai Videoton–Sturm Graz mérkőzés esélyeit Szabics Imre, az osztrák együttes magyar válogatott támadója a Nemzeti Sport Online kérdésére válaszolva. A labdarúgó Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének visszavágóját Székesfehérváron rendezik meg szerdán, 20.30 órás kezdéssel, az első mérkőzésen a Sturm 2–0-ra nyert…
júl. 19
20:03
Ökölvívás: Khan egy gyilkos, de akármivel próbálkozhat - Judah (She)
Hétvégén kerül sor a kisváltósúly WBA/IBF címegyesítő profi ökölvívó találkozójára a már sokat látott Zab Judah és a fiatal Amir Khan között. Judah úgy gondolja, Khan menedzsmentje az ellene való meccsel túl korán dobta őt a mély vízbe, és akármivel próbálkozik a WBA bajnok, ő majd letöri.
júl. 19
20:05
Tenisz: Juzsnij és Simon már a 3. fordulóban Hamburgban, Chela kiesett (She)
A kiemeltek közül már első mérkőzésén vereséget szenvedett a hamburgi férfi tenisztornán az ukrán Alekszandr Dolgopolov és az argentin Juan Ignacio Chela is, ugyanakkor az orosz Mihail Juzsnij és a francia Gilles Simon már a harmadik fordulóban van, miután sikerrel vette keddi összecsapását. A címvédő kazah Andrej Golubjov már az első fordulóban búcsúzott, miután két szettben kikapott a hazai…

Keresés