2011. augusztus 18. csütörtök

aug. 18
17:21
Atlétika: London megpályázza a 2017-es vb rendezési jogát (She)
London hivatalosan is bejelentette, hogy megpályázza a 2017-es atlétikai világbajnokság rendezési jogát.
aug. 18
17:23
Genk: szeptemberben lesz új edzője Tőzsér és Köteles klubjának (She)
Csak szeptemberben nevezik ki a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Racing Genk együttesének új edzőjét.
aug. 18
17:24
Sok pénzt követelnek Obi Mikel elrabolt apjáért (Agroinform)
A hivatalos megfogalmazás szerint "jókora" váltságdíjat követlenek azok, akik a múlt héten elrabolták John Obi Mikelnek, a Chelsea labdarúgójának édesapját Nigériában.
aug. 18
17:39
Bundesliga 2.: München megérdemelne még egy élvonalbeli klubot - Király (She)
Bár Király Gábor szerint túl korai még a feljutásról beszélni, a magyar kapus egyértelművé tette, hogy szívesen visszatérne csapatával, az 1860 Münchennel a német labdarúgó-bajnokság élvonalába.
aug. 18
17:39
Eto'o nem megy Mahacskalába (Metropol)
Megakadt a tárgyalás az orosz Anzsi Mahacskala és az olasz Internazionale labdarúgócsapatai között Samuel Eto'o átigazolási ügyében.
aug. 18
17:41
Chelsea: jókora váltságdíjat kérnek a „kékek” játékosának elrabolt apjáért (She)
A hivatalos megfogalmazás szerint „jókora" váltságdíjat követlenek azok, akik a múlt héten elrabolták John Obi Mikelnek, a Chelsea labdarúgójának édesapját Nigériában.
aug. 18
17:42
Kvóta és érem a célunk - Dombi Rudolf (Agroinform)
A Dombi Rudolf, Kökény Roland kajakos duó 1000 méteren a csütörtök délutáni középfutamban a második helyet megszerezve finalista, és továbbra is harcban van a londoni indulási jogért.
aug. 18
17:44
Megjöttek a papírok, Oliveira a Pécs ellen pályára léphett (Agroinform)
Megérkeztek Olaszországból az AC Parmától kölcsönvett Filipe Oliveira papírjai, így a portugál szélső már pályára léphet a Videoton szombaton esedékes bajnokiján.
aug. 18
18:00
Megakadtak a tárgyalások az Anzsi és az Inter között (Agroinform)
Megakadt a tárgyalás az orosz Anzsi Mahacskala és az olasz Internazionale labdarúgócsapatai között Samuel Eto'o átigazolási ügyében.
aug. 18
18:15
Ronaldinho ismét a brazil válogatottban (Metropol)
Ismét meghívót kapott a brazil labdarúgó-válogatottba Ronaldinho. Mano Menezes szövetségi kapitány csütörtökön jelentette be, hogy számít a Flamengo támadó középpályására a Ghána elleni, szeptember 5-i, Londonban sorra kerülő barátságos mérkőzésen.
aug. 18
18:18
Ronaldinho újra a válogatottban (Agroinform)
Újra meghívót kapott a brazil válogatottban a kétszeres Aranylabdás Ronaldinho, aki csapatában a Flamengóban az utóbbi hetekben remek teljesítményt nyújtott.
aug. 18
18:20
Egy arany és egy bronz a paradöntőkben (Agroinform)
Szabó Sándor arany-, Pál Bence pedig bronzérmet szerzett a paraversenyzők csütörtök délutáni döntői során a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 18
18:33
Ligue 1: BL-döntőben is játszó OM-játékossal erősített az Auxerre (She)
Az Olympique Marseille labdarúgócsapatával szerződést bontó Édouard Cissé a szintén a francia élvonalban szereplő Auxerre-be igazolt.
aug. 18
18:36
Sztrájkolnak a Maracana Stadion dolgozói - fotó (Agroinform)
Sztrájkba léptek a 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokság központi helyszínén, a Maracana Stadion felújításán dolgozók, akik magasabb bért és javuló munkakörülményeket követelnek.
aug. 18
18:38
José, minek ez a cirkusz, ha van kenyér? (Agroinform)
Panem et circenses (kenyeret és cirkuszt) – szól a latin közmondás. A kenyeret megkapta a nép, a tévéközvetítésnek köszönhetően százmilliók társaságában zabáltuk a látványt, az orgiához már csak a cirkusz hiányzott.
aug. 18
18:51
Ferencváros: Berki, Menráth és Pellady ügyét vizsgálja a rendőrség (She)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke a csütörtöki szurkolói ankéton elmondta, hogy a klubnál befejeződött a szerződések átvilágításának első köre. A rendőrség három ügyet vizsgál: a Berki Krisztiánhoz, a Pellady Péterhez és a Menráth Istvánhoz kapcsolódót.
aug. 18
19:09
Törökország: Güizát elküldte a Fenerbahce, a Getafénál folytatja (She)
Daniel Güiza, a 2008-ban Európa-bajnoki címet nyerő spanyol labdarúgó-válogatott tagja otthagyja a Fenerbahcét, és visszatér hazájába.
aug. 18
19:11
NBA: 16 nap után szabadult a börtönből a rossz útra tévedt kosaras (She)
Csütörtökön szabadlábra helyezték Jalen Rose-t, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) közel ezer mérkőzést játszó kosarast, aki az utóbbi időben az ESPN elemzőjeként dolgozott.
aug. 18
19:12
Mourinho nagy pofont kapott Vilanovától - videó (Agroinform)
Miután a portugál belenyúlt Tito Vilanova szemébe a barcelonai segédedző "visszakézből" kioszott egy mafflást a Special One-nak.
aug. 18
19:13
Férfi kosár: Magyarország-Portugália Eb-pótselejtező élőben az NSO-n! (She)
Az utolsó szalmaszálba kapaszkodhat bele a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amely az Európa-bajnoki pótselejtezőben ismét Portugália ellen mérkőzik. Mészáros Lajos együttesének legalább hat ponttal (esetleg az öt is elég lehet...) kellene győznie, hogy reális esélye maradjon a kontinensviadalra.
aug. 18
19:30
A súlyemelő Nagy Péter ezüstérmet szerzett (Agroinform)
Ezüstérmet nyert csütörtökön a súlyemelők plusz 105 kg-os kategóriájában Nagy Péter a kínai Sencsenben (Shenzhen) zajló Universiadén, az egyetemi és főiskolás sportolók világjátékán.
aug. 18
19:45
Premier League: malajziai tulajdonba került Buzsáky Ákos együttese (She)
Megvásárolta csütörtökön az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokságban újonc Queens Park Rangerst Tony Fernandes malajziai vállalkozó, a Formula–1-es Lotus-csapat tulajdonosa.
aug. 18
19:47
FTC: Lipcsei Péter megégethetné magát az első csapatnál - Kubatov (She)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke a csütörtöki szurkolói ankéton beszélt a labdarúgócsapat szakmai igazgatójával, Prukner Lászlóval történt szakításról, a két légiós, Liban Abdi és Andrezinho elküldésének okairól, valamint Lipcsei Péterről is.
aug. 18
19:48
Ecclestone szerint időben elkészül az indiai pálya (Agroinform)
Bernie Ecclestone, a Forma-1 elsőszámú embere biztos abban, hogy időben elkészül a pálya az októberi Indiai Nagydíjra.
aug. 18
20:03
Ferencváros: Berki, Menráth és Pellady ügyét egyaránt vizsgálják (She)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke a csütörtöki szurkolói ankéton elmondta, hogy a klubnál és a labdarúgó-szakosztálynál befejeződött az átvilágítás. Három konkrét ügyet említett, amelyeket vizsgálnak: a Berki Krisztiánhoz, a Pellady Péterhez és a Menráth Istvánhoz kapcsolódót.
aug. 18
20:06
Buzsáky csapata maláj tulajdonba került (Agroinform)
Megvásárolta csütörtökön az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokságban újonc Queens Park Rangerst Tony Fernandes malajziai vállalkozó, a Forma-1-es Lotus csapat tulajdonosa.
aug. 18
20:08
Elégedetten nyilatkoztak érmeseink (Agroinform)
null
aug. 18
20:21
El: megint bejött a moszkvaiaknak, hogy brazil anyagból dolgoznak (She)
A brazil légiósoknak jelentős szerepük van abban, hogy a Lokomotiv Moszkva és a Szpartak Moszkva egyaránt továbbjutást ígérő eredményt ért el a labdarúgó Európa-liga rájátszásának csütörtöki játéknapján.
aug. 18
20:24
Nehéz helyzetben a Sparta Praha (Agroinform)
Az Európa Liga rájátszásának első mérkőzeit rendezték csütörtökön, a cseh Sparta Praha kétgólos hátrányba került a visszavágó előtt, a Szpartak Moszkva idegenben ért el 2-2-es döntetlen Varsóban.
aug. 18
20:39
El: Pukki meglepte a Schalkét, bruges-i döntetlen Grúziában (She)
A Schalke együttese kétgólos vereséget szenvedett a HJK Helsinki otthonában a labdarúgó Európa-liga 4. selejtezőkörében. A Zesztafoni és az FC Bruges gólzáporos döntetlent játszott egymással.
aug. 18
20:41
FociFesztivál: világsztárokkal érkezik a volt szovjet csapat (She)
Aranylabdás, olimpiai bajnok és számos KEK-győztes érkezik Telkibe a Belanov, Daszajev és Zavarov neve által fémjelzett '86-os szenior (ex-)szovjet válogatottal, amely 25 évvel a mexikói világbajnokság után újra megmérkőzik az akkori magyar csapattal a FociFesztivál keretében – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapján.
aug. 18
20:42
Egy kvóta elment, hét hajónk jutott döntőbe az első napon - összefoglaló (Agroinform)
A csütörtöki előcsatározások során a nyolc magyar hajóból hét bejutott a pénteki döntőkbe a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, egy kvótaszerzési esély - férfi K-1 1000 m-en - ugyanakkor már elúszott.
aug. 18
20:57
Kubatov új stadiont ígér az FTC-nek (Metropol)
Véget ért a gazdasági átvilágítás első része az FTC-nél, Kubatov Gábor klubelnök ugyanakkor nem hozta nyilvánosságra az eredményeket.
aug. 18
21:00
Bajban a Schalke, gólgazdag döntetlent ért el a Brugges Grúziában (Agroinform)
Kedvező helyzetből várja a grúz Zestafoni ellen egy hét múlva esedékes visszavágót a belga FC Bruges labdarúgócsapata, amely csütörtökön 3-3-as döntetlent ért el idegenben az Európa Liga-selejtező 4. fordulójának első mérkőzésén.
aug. 18
21:02
Itthon is kikaptunk Portugáliától - nem leszünk ott az Eb-n (Agroinform)
Kilencpontos vereséget szenvedett Szolnokon a magyar válogatott Portugáliától, ezzel pedig eldőlt, hogy a mieink már biztosan nem tudják kivívni az Eb-részvételt.
aug. 18
21:15
Férfi kosár: esélyünk sem volt a portugálok ellen, oda az Eb (She)
A kiábrándító teljesítményt nyújtó magyar férfi kosárlabda-válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőn hazai pályán nagyon simán, 66–57-re kikapott Portugáliától. A magyar csapat így az utolsó, Finnország elleni mérkőzés eredményétől függetlenül már nem juthat ki a kontinensviadalra.
aug. 18
21:15
Elbuktak a magyarok az EB pótselejtezőn (Metropol)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott 66-57-re kikapott csütörtökön Portugáliától az Európa-bajnoki pótselejtezőben Szolnokon, így harmadik vereségével már biztosan nem juthat ki a litvániai Eb-re.
aug. 18
21:17
El: Leandro győztes gólt szerzett, nyert az FTC-t kiejtő Aalesund is (She)
Az Omonia Nicosia hazai pályán 2–1-re legyőzte a Salzburgot a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének 4. körében. Leandro végig a pályán volt, és ő szerezte a győztes gólt.
aug. 18
21:33
Férfi kosár Eb-pótselejtező - Újabb vereség, elbuktak a magyarok (Infostart)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott 66-57-re kikapott csütörtökön Portugáliától az Európa-bajnoki pótselejtezőben Szolnokon, így harmadik vereségével már biztosan nem juthat ki a litvániai Eb-re.
aug. 18
21:33
Tenisz: Nadal három és fél órás csatában győzte le Verdascót (She)
Rafael Nadal hatalmas küzdelemben győzött honfitársa, Fernando Verdasco ellen a Cincinnatiben zajló férfi tenisztorna 3. fordulójában.
aug. 18
21:33
Kajak-kenu vb - Schmitt Pál a Maty-éren szurkolt Vajdáéknak (Behaviour)
Schmitt Pál köztársasági elnök, a vb fővédnöke a helyszínen szurkolta végig a csütörtök délutáni középfutamokat a szegedi, olimpiai kvalifikációs MOL kajak-kenu világbajnokságon, és találkozott a nemzetközi, valamint a hazai sportági szövetség vezetőivel.
aug. 18
21:35
Videó: Hangáék nem jutnak tovább, Mészáros szerint nem érdemeltek győzelmet (She)
Amint arról már beszámoltunk, a magyar férfi kosárlabda-válogatott a hátralévő utolsó pótselejtező-mérkőzése eredményétől függetlenül biztos, hogy nem juthat ki az Európa-bajnokságra. Mészáros Lajos, a csapat szakmai igazgatója a Sport Televíziónak adott nyilatkozatában elmondta: hiába beszéltek meg mindent, és gyakorolták a „győztes taktikát”, a parketten semmi sem úgy jött össze, ahogyan kellett…
aug. 18
21:36
Leandro góllal segítette csapatát a győzelemhez, a Fradi-verő Aalesund legyőzte az AZ-t (Agroinform)
A ciprusi Omonia Nicosia labdarúgócsapata a korábbi magyar válogatott Leandro góljának is köszönhetően 2-1-re legyőzte az osztrák Salzburg együttesét az Európa Liga-selejtező 4. fordulójának első mérkőzésén.
aug. 18
21:37
El: presztízscsatát nyert a Steaua, óriási bajban a Panathinaikosz (She)
A Steaua Bucuresti 2–0-ra legyőzte a CSZKA Szófiát, a Panathinaikosz három góllal kikapott a Maccabi Tel-Aviv vendégeként a labdarúgó Európa-liga rájátszásának csütörtöki játéknapján.
aug. 18
21:54
Nadal a végletekig kiélezett, közel négyórás meccsen nyert Verdasco ellen (Agroinform)
A második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal több mint 3 és fél órás mérkőzésen, a döntő játszma rövidítésében 11-9-re nyert a spanyol Fernando Verdasco ellen az egyesült államokbeli Cincinnatiben zajló tenisztorna férfi versenyének csütörtöki nyolcaddöntőjében.
aug. 18
22:09
Videó: Nem érdemeltünk volna győzelmet - Mészáros Lajos (She)
Amint arról már beszámoltunk, a magyar férfi kosárlabda-válogatott a hátralévő utolsó pótselejtező-mérkőzése eredményétől függetlenül biztos, hogy nem juthat ki az Európa-bajnokságra. Mészáros Lajos, a csapat szakmai igazgatója a Sport Televíziónak adott nyilatkozatában elmondta: hiába beszéltek meg mindent, és gyakorolták a „győztes taktikát”, a parketten semmi sem úgy jött össze, ahogyan kellett…
aug. 18
22:11
El: az Anderlecht Juhász Roland nélkül nyert Törökországban (She)
A sérült Juhász Roland nélkül felálló Anderlecht 2–1-re győzött a Bursaspor vendégeként a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének 4. fordulójában.
aug. 18
22:12
Befejeződött a klub átvilágításának első része (Agroinform)
Véget ért a gazdasági átvilágítás első része az FTC-nél, Kubatov Gábor klubelnök ugyanakkor nem hozta nyilvánosságra az eredményeket.
aug. 18
22:27
DVSC: Mészáros a Pápa játékát méltatta a hétvégi meccse előtt (She)
Mészáros Norbert, a DVSC labdarúgója elismerően beszélt a debreceni csapat hétvégi ellenfeléről, a Pápáról.
aug. 18
22:29
Videó: Németh Andrásnak és a Hyponak idő kell az összeszokottsághoz (She)
Brazília kézilabda szövetsége a Hypo-NÖ támogatójává vált mind szakmai, mind gazdasági szempontból. Ennek következtében a dél-amerikai nemzet válogatottjából nyolc játékost „exportáltak” Németh András csapatába (ebből hárman már az előző szezonban is az osztrákoknál játszottak). A magyar szakember érdekes kihívásnak tartja a munkát, persze korábbi váci játékosainak (Temes Bernadett és Rédei-…

Keresés