2011. augusztus 30. kedd

aug. 30
17:06
Owen Hargreaves a Manchester City játékosa lehet (Agroinform)
A Daily Mirror úgy tudja, hogy a futballista orvosi vizsgálatra érkezett Manchesterbe, így könnyen a City futballistája lehet.
aug. 30
17:08
Az Arsenal 8 millió fontért vinné Maloudát (Agroinform)
A The Sun értesülése szerint az Arsenal 8 millió fontos ajánlatot tett a Chelseanek a francia válogatott középpályásért, Florent Maloudáért.
aug. 30
17:21
Torna: szerdán vb-válogató lesz a tornászoknál, majd vk Gentben (She)
A nőknek Tatán, a férfiaknak a budapesti Tornacsarnokban rendezik szerdán az első válogatót az olimpiai kvalifikációs tornász világbajnokságra, amelyre október 8. és 16. között, Tokióban kerül sor.
aug. 30
17:23
Férfi vízilabda, junior-vb: öt góllal kikaptunk az olaszoktól (She)
A magyar válogatott 13–8-ra kikapott az olaszoktól a görögországi Voloszban zajló férfi junior vízilabda-világbajnokságon.
aug. 30
17:24
Ellenfélnézőben - skandinávok egyáltalán ezek a svédek? (Agroinform)
Még három nap, és kiderül az igazság: mire elég a szerethető válogatott a kontinens krémje ellen, mire megyünk öt sérülttel a nagyon kompakt háromkoronások ellen? Ellenfélnéző elemzés.
aug. 30
17:25
Atlétikai vb: Usain Bolt is csak ember - Asafa Powell (She)
Védelmébe vette a rossz rajtja miatt a tegui atlétikai világbajnokság 100 m-es döntőjéből kizárt Usain Boltot nagy vetélytársa, Asafa Powell.
aug. 30
17:26
Felmentette az MLSZ a Lokit a drágább jegyárak miatt (Agroinform)
Kedd délután a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának ülésésén többek között döntöttek a Videoton beadványáról is, amelyben a fehérváriak a vendégszektor jegyárait kifogásolták.
aug. 30
17:39
Európai Szuperkupa: vizsgálatot indítanak a Barcelona ellen - sajtóhír (She)
A spanyol ONA FM rádió értesülései szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) vizsgálatot indít a Barcelona ellen a múlt pénteki Európai Szuperkupa-mérkőzésen történtek miatt.
aug. 30
17:39
Két évet kaphatnak a futballhuligánok (Metropol)
Változnak a fokozott, illetve a kiemelt biztonsági kockázatú sportrendezvények biztosítására vonatkozó előírások is.
aug. 30
17:41
Serie A: középpályást igazolt a Chievo, csökkenhetnek Varga esélyei (She)
Michael Bradley, az amerikai labdarúgó-válogatott középpályása a Chievo együttesénél folytatja pályafutását.
aug. 30
17:42
Mesut Özilt a föld nyelte el? - videó (Agroinform)
A Real Madrid parádés játékkal 6-0-ra tudott nyerni a Zaragoza otthonában a spanyol bajnokság idénynyitóján. Cristiano Ronaldót háromszor is ünnepelhették társai, egy alkalommal viszont a helyszínre érkező Mesut Özil hirtelen kámforrá vált. Vajon hová tűnhetett?
aug. 30
17:43
Kézilabda: hat-nyolc hét kihagyás vár Szilágyi Viktorra (She)
A német kézilabda-bajnokságban szereplő SG Flensburg-Handewitt körülbelül 6-8 hétig kénytelen nélkülözni Szilágyi Viktort.
aug. 30
17:57
Valencia: katalán válogatott középső védő érkezett Nápolyból (She)
A Valencia labdarúgócsapata bejelentette, hogy szerződtette Víctor Ruizt a Napolitól. A 22 éves katalán válogatott középső védő ötéves szerződést írt alá a „denevérekhez”.
aug. 30
17:59
Ferencváros: finn szélső érkezett, Juha Hakola aláírt (She)
Az ftc.hu közleményben jelentette be, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata szerződtette a finn Juha Hakolát.
aug. 30
18:00
Marek Hamsik a kisgyerekek között parádézott - videó (Agroinform)
A Napoli szlovák támadója, Marek Hamsik éjszaka állt be a gyerekek közé egy kis utcai focira, és láthatóan nagyon élvezte a játékot.
aug. 30
18:02
Pak Csu Jung hivatalosan is az Arsenal játékosa (Agroinform)
Leigazolta az Arsenal csapata az AS Monaco együttesétől a dél-koreai támadót.
aug. 30
18:15
NB I: Supkát egy mérkőzésről eltiltották, a DVSC-t felmentették (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségi fegyelmi bizottsága keddi ülésén több játékost, illetve edzőt is eltiltással sújtott. A Bp. Honvédot irányító Supka Attilának egy mérkőzést kell kihagynia, a kispestieket erősítő Jean-Baptiste Akassout viszont szeptember 25-ig tiltották el, így a légiós 3 bajnokin és 2 Ligakupa-mérkőzésen nem léphet pályára. A DVSC-t az ellene indított vendégszektori jegyárak…
aug. 30
18:15
F1, 2011: gut, besser, Vettel (Behaviour)
A nyári szünet végeztével visszatért a porondra a száguldó cirkusz, pontosabban a legendás Spa-Franorchamps-ba, ahol visszatért a fókuszba Sebastian Vettel is. A világbajnoki címvédő megnyerte a 12. futamot, és a sportág történetének harmadik legnagyobb pontelőnyével vezet. Vettel egyszerűen lenyűgöző: hétszer nyert, négyszer második lett, míg a hazai versenyét a negyedik helyen fejezte be. Még az…
aug. 30
18:17
Bundesliga 2.: volt válogatott játékost tesztel az Alemannia Aachen (She)
David Odonkor, a korábbi német válogatott labdarúgó a másodosztályban botladozó Alemannia Aachennél van próbajátékon.
aug. 30
18:18
Asafa Powell szerint nem Boltot kellett volna kizárni (Agroinform)
Védelmébe vette a rossz rajtja miatt a tegui atlétikai világbajnokság 100 m-es döntőjéből kizárt Usain Boltot nagy vetélytársa, Asafa Powell.
aug. 30
18:19
PSG: a Copa Amércia-győztes uruguayi csapatkapitányt bemutatták Párizsban (She)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata bemutatta kilencedik nyári igazolását: a franciák legújabb szerzeménye az uruguayi Diego Lugano. A Copa América-győztes csapat kapitányának érkezése az elmúlt napokban már tudott volt, a 30 éves védő ma már PSG-mezben pózolt az újságíróknak.
aug. 30
18:20
Finn játékost szerződtetett a Fradi (Agroinform)
Az Ferencváros hivatalos honlapjának bejelentése szerint a klub megegyezett a finn nemzetiségű Juha Hakolával, aki immáron hivatalosan is a zöld-fehérek labdarúgója.
aug. 30
18:33
PSG: bemutatták a Copa América-győztes uruguayi csapatkapitányt (She)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata bemutatta kilencedik nyári igazolását: a franciák legújabb szerzeménye az uruguayi Diego Lugano. A Copa América-győztes csapat kapitányának érkezése az elmúlt napokban már tudott volt, a 30 éves védő ma már PSG-mezben pózolt az újságíróknak.
aug. 30
18:33
A norvég Böhn lett a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya (Behaviour)
A norvég Karl Erik Böhnt választotta a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának kedden a magyar szövetség (MKSZ) elnöksége. Ő az első külföldi szakvezető a nemzeti csapat élén.
aug. 30
18:35
Újpest: Fehér Csabával szerződést bontottak a lila-fehérek (She)
A Nemzeti Sport információi szerint az Újpest labdarúgócsapata szerződést bontott Fehér Csabával, a klub nyáron hollandiai légióskodásból hazatért labdarúgójával.
aug. 30
18:36
Daymond Langkow-t a sivatgba száműzték a Calgary Flamesből (Agroinform)
Az egészségügyi vizsgálatok eredményétől függően a 34 éves Daymond Langkow a Phoenixben folytathatja pályafutását, miután a Calgary elcserélte őt a phoenixi csatárért, Lee Stempniakért.
aug. 30
18:37
Videoton: Horváth Gábor átment az orvosin, aláírt az ADO Den Haaghoz (She)
A Videotontól távozó Horváth Gábor sikeresen átesett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, majd aláírta kettő plusz egy évre szóló szerződését a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő ADO Den Haaghoz – tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t a játékos ügyeit intéző Filipovics Vladan.
aug. 30
18:38
Supka Attilát és Akassout is "elmeszelte" az MLSZ (Agroinform)
Komoly büntetéseket kapott a Budapest Honvéd a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának keddi ülésén: a hétvégén kiállított Jean-Baptiste Akassou szeptember 25-ig nem léphet pályára, Supka Attila vezetőedzőt pedig egy mérkőzésre eltiltották.
aug. 30
18:39
KTE: kútba eshet Lencse szerződése, más klubok is képbe kerültek (She)
A KTE vezetőinek kedden nem sikerült megegyezniük Lencse Lászlóval, a Videoton csatárával, így a csatár sorsa az átigazolási időszak utolsó napján dől csak el – olvasható a delmagyar.hu-n.
aug. 30
18:51
Női kézilabda: Siti Bea hatalmas megtiszteltetésnek tartja a felkérést (She)
Siti Beáta nagyon megtisztelőnek érzi, hogy a magyar női kézilabda-válogatott élére kedden kinevezett norvég szakember, Karl Erik Böhn őt szeretné felkérni a másodedzőjének.
aug. 30
18:53
Játékossors: Bodor Boldizsár Krétán folytatja - sajtóhír (She)
Görög sajtóhírek szerint a jelenleg klub nélküli Bodor Boldizsár a krétai OFI-nál folytatja pályafutását.
aug. 30
18:54
Tovább gyarapodnak Egervári gondjai - Koltai is kidőlt a sorból (Agroinform)
Koltai Tamás révén tovább bővült a sérültek listája a soron következő két Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére készülő magyar labdarúgó-válogatottnál.
aug. 30
18:55
Válogatott: Koltai megsérült, és már el is hagyta a telki edzőtábort (She)
Koltai Tamás megsérült a Svédország és Moldova elleni Eb-selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott keddi edzésén – adta hírül az MLSZ honlapja.
aug. 30
19:09
NB I: a köpő Akassout szept. 25-ig eltiltották, a DVSC-t felmentették (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségi fegyelmi bizottsága keddi ülésén több játékost, illetve edzőt is eltiltással sújtott. A Bp. Honvédot irányító Supka Attilának egy mérkőzést kell kihagynia, a kispestieket erősítő Jean-Baptiste Akassout – aki a Videoton elleni bajnokin arcon köpte Horváth Gábort – viszont szeptember 25-ig tiltották el, így a légiós 3 bajnokin és 2 Ligakupa-mérkőzésen nem léphet…
aug. 30
19:09
Böhn a kézis lányok szövetségi kapitánya (Metropol)
Az új kapitány október 19-én, az Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőn mutatkozik be. A londoni olimpiai kvóta megszerzésére már csak egy halvány esély maradt.
aug. 30
19:11
Diósgyőr: szeptembertől indulhat a két új edzőpálya építése (She)
Megoldódni látszik a néhány nappal ezelőtt az új edzőpályák létrehozása körül felvetődött akadály, így szeptembertől indulhat a pályaépítési projekt Diósgyőrben – olvasható a dvtk.hu-n.
aug. 30
19:11
Újabb válogatott focista sérült meg (Metropol)
Koltai Tamás révén tovább bővült a sérültek listája a soron következő két Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére készülő magyar labdarúgó-válogatottnál.
aug. 30
19:12
Október elsején kezdődik a magyar bajnokság (Agroinform)
Október első napján kezdődik a 2011/12-es szezon a férfi vízilabda ob I-ben: az alapszakaszban először november 21-én csap össze a legutóbbi idény első két helyezettje, a bajnok Eger és az ezüstérmes Vasas.
aug. 30
19:14
A Barca játékosai elégedettek a Villarreal elleni teljesítményükkel - videó magyar felirattal (Agroinform)
A hathárom.hu jóvoltából magyar felirattal is megtekinthetitek a Barcelona-Villarreal (5-0) mérkőzést követően készült interjúkat Busquetsszel, Fabregasszal és Thiagóval.
aug. 30
19:27
Vízilabda: október 1-jén rajtol a bajnokság, Eger-Vasas november 21-én (She)
Október első napján kezdődik a 2011–12-es szezon a férfi vízilabda ob I-ben, s a szövetségben elkészített sorsolás alapján az alapszakaszban először november 21-én, a hevesi megyeszékhelyen csap össze a legutóbbi idény első két helyezettje, a bajnok Eger és az ezüstérmes Vasas.
aug. 30
19:30
Mario Been lett Tőzsér és Köteles új trénere (Agroinform)
A holland Mario Beent nevezték ki a Tőzsér Dánielt és Köteles Lászlót is foglalkoztató, belga bajnok Racing Genk labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.
aug. 30
19:45
Olympiakosz: Némethről két görög klubbal is megállapodtak, de máshova menne (She)
Görög sajtóhírek szerint az Olympiakosz a krétai OFI-val és PASZ Janninával is megállapodott Németh Krisztián kölcsönadásáról, így csak a csatáron múlik, hogy elfogadja-e valamelyik klub ajánlatát, ám a légiós egyik menedzsere, Pataky Tibor a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, továbbra is Görögországon kívüli csapatban gondolkodnak.
aug. 30
19:47
Videó: Böhn a norvég és a magyar stílust ötvözné kapitányként (She)
Karl Erik Böhn lett a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A Larvikkal KEK-győzelemig és öt dán bajnoki címig és kupagyőzelemig jutó szakember úgy véli, hatalmas megtiszteltetés a magyar nemzeti csapatot vezetni, főleg úgy, hogy külföldiként ő kap először lehetőséget. A szövetséggel hosszútávú szerződést kötött, amelynek azonban vannak időközben kötelezően teljesítendő…
aug. 30
19:48
Lencse László búcsút inthet a Videotonnak (Agroinform)
Távozik a címvédő Videoton csapatától Lencse László, akinek menedzsere több élvonalbeli klubbal is tárgyalásban áll.
aug. 30
19:49
Újpest: jó úton halad az egy évvel hosszabbító Kiss Zoltán felépülése (She)
Kiss Zoltán egy évvel, 2012. június 30-ig meghosszabbította szerződését az Újpest labdarúgócsapatával – adta hírül a klub honlapja. A márciusban súlyos térdsérülést szenvedő védő októberben már szeretne újra a keret tagja lenni.
aug. 30
19:50
Nyert Tsonga és Ferrer, a hölgyeknél nincs meglepetés (Agroinform)
Nem hibáztak a kiemeltek az amerikai nyílt teniszbajnokság második játéknapjának elsőp forduló mérkőzésein: továbbjutott a következő körbe a fehérorosz Azarenak, a belga Wickmayer, a német Lisicki és az olasz Penetta is. A férfiaknál Jo-Wilfried Tsonga három szettben múlta felül tajvani ellenfelét.
aug. 30
20:03
Real Madrid: menedzsere szerint Gago a Románál folytatja (She)
Fernano Gago, a Real Madrid argentin középpályása minden bizonnyal az AS Románál folytatja pályafutását – ügynöke elárulta, a két klub már megegyezett egymással.
aug. 30
20:05
Ligakupa: a Kaposvár Farkas Zoltán szabadrúgásgóljaival nyert Pécsen (She)
A labdarúgó Ligakupa 2011–2012-es kiírásának első mérkőzésén a Kaposvár 2–1-re nyert a Pécs otthonában.
aug. 30
20:06
Kiss Zoltán hosszabbított, a Fradi ellen már pályára lépne (Agroinform)
További egy évvel, 2012. június 30-ig meghosszabbította szerződését az Újpest vezetőség a csapat 24 éves játékosával Kiss Zoltánnal.
aug. 30
20:07
Jégkorong: Rolinderre nem tartanak igényt Miskolcon, Bonar visszatér (She)
Négy edzőmeccs után a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapatának vezetősége úgy döntött, a nyáron érkezett Linus Rolinderre mégsem tart igényt.

Keresés