2010. június 1. kedd

jún. 1
18:18
Sion: kapusa miatt egy évig nem vehet játékost Vanczák klubja (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) döntése értelmében az egyiptomi kapus, Esszam el-Hadari négy hónapig nem léphet pályára, a svájci Sion labdarúgóklub pedig egy évig nem igazolhat új játékost, mivel megsértették a FIFA átigazolási szabályait.
jún. 1
18:54
London Maratoni: kilométereket vágott le a szenior győztes, kizárták (She)
Diszkvalifikálták a Londoni Maratonit rekordidővel (3 óra, 5 perc) megnyerő szenior versenyzőt, Anthony Gaskellt, mivel 16 kilométert levágott a távból – igaz, ő nem is tartott igényt az elsőségre.
jún. 1
18:56
Barcelona: Xavi biztos benne, hogy Fabregas a katalánoknál folytatja (She)
A Barcelona spanyol válogatott középpályása, Xavi szerint honfitársa, az Arsenalt erősítő Cesc Fabregas a nyáron a katalánokhoz szerződik.
jún. 1
18:58
Vb 2010: Mauro Camoranesi megsérült az olaszok keddi edzésén (She)
Megsérült az olasz labdarúgó-válogatott keddi edzésén Mauro Camoranesi, a Juventus középpályása. A világbajnok játékos a bal lábát fájlalta, egyelőre az olasz szövetség nem kommentálta az esetet.
jún. 1
19:48
Roland Garros: Söderling idén Federert ejtette ki (She)
Hat év után, és az ezalatt lejátszott 119 mérkőzést követően először nem jutott be egy Grand Slam-verseny elődöntőjébe a világelső svájci Roger Federer, miután négy szettben kikapott az ötödik helyen kiemelt svéd Robin Söderlingtől a Roland Garros negyeddöntőjében. A svéd játékos ellenfele az elődöntőben Tomás Berdych lesz, aki megsemmisítő vereséget mért 1 óra 54 perc alatt Juzsnijra.
jún. 1
20:06
Véget ért egy nagy sorozat: Roger Federer kiesett a Roland Garros negyeddöntőjében (Infostart)
A címvédő Roger Federer négy szettben vereséget szenvedett a svéd Robin Söderlingtől a párizsi nyílt teniszbajnokság keddi negyeddöntőjében. Söderling ellenfele a cseh Tomasz Berdych lesz.
jún. 1
20:18
Federer kiesett a negyeddöntőben (Metropol)
A címvédő Roger Federer négy szettben vereséget szenvedett kedden a svéd Robin Söderlingtől a párizsi nyílt teniszbajnokság negyeddöntőjében.
jún. 1
20:18
Roland Garros: Federer kiesett a negyeddöntőben (Behaviour)
A címvédő Roger Federer négy szettben vereséget szenvedett a svéd Robin Söderlingtől a párizsi nyílt teniszbajnokság keddi negyeddöntőjében.
jún. 1
20:54
Dárdai újabb egy évet írt alá a Herthánál (Metropol)
Újabb egy évvel meghosszabbította szerződését a német labdarúgó Bundesliga első osztályából kiesett Hertha BSC-nél Dárdai Pál.
jún. 1
21:36
Videoblog: El vagyunk maradva, de ez kinek meglepetés? - Verebes József (She)
Verebes József videoblogjában ezúttal a magyar labdarúgó-válogatott Németország elleni felkészülési mérkőzéséről (0–3) alkotott őszinte és karakteres véleményt. A Mágus szerint egészen elképesztő volt a mérkőzésen mutatott produkció, ahol akár 8–0-ra is kikaphattunk volna. A mesteredző kitért többek között a szezon végi barátságos meccsek jelentőségére is.
jún. 1
22:12
Vb 2010: megvan az olasz keret - Borriello és Rossi kimaradt (She)
Marcello Lippi szövetségi kapitány kedden este kihirdette a június 11-én kezdődő labdarúgó-világbajnokságra utazó olasz keret névsorát. Az öt kimaradó között ott található Giuseppe Rossi és Marco Borriello is.
jún. 1
22:14
Férfi kézilabda: német és spanyol „kérői" vannak a PLER-es Baloghnak (She)
A következő évadban is Adorján Gábor és Stranigg Ferenc edző irányításával, változatlan szponzori kör támogatásával, és ifibajnok utánpótlására alapozva dolgozik a PLER KC férfi kézilabdacsapata.
jún. 1
22:48
Vb 2010: Samuel Eto’ót leküldték, Portugália 3-1-re legyőzte Kamerunt (She)
Portugália labdarúgó-válogatottja 3–1-es győzelmet aratott Kamerun ellen felkészülési mérkőzésen. Carlos Queiroz csapatának első két gólját Raul Meireles szerezte, a harmadikat remek emeléssel Nani, míg a Samuel Eto'o kiállítása miatt egy órát emberhátrányban játszó „Szelidíthetetlen Oroszlánok" részéről Webó talált be.
jún. 1
23:24
Vb 2010: nézze meg a Hollandia–Ghána meccs góljait! (She)
Hollandiának nem okozott gondot Ghána legyőzése. Dirt Kuyték remek támadójátékkal esélyt sem adtak az afrikai együttesnek.
jún. 1
23:42
Vb 2010: így kapták össze magukat a portugálok Kamerun ellen (She)
A Zöld-foki-szigetek elleni gól nélküli döntetlen után a Cristiano Ronaldo vezette portugálok Kamerun ellen már tudásukhoz méltóan játszottak. Igaz, a kétgólos sikerhez Samuel Eto'o kiállítása is kellett a 33. percben.

2010. június 2. szerda

jún. 2
0:00
Vb 2010: a Serie A gólkirálya kapta meg a 10-es mezt a squadrában (She)
Az olasz labdarúgó-szövetség nyilvánosságra hozta a világbajnoki keret mezszámait, tízes trikóban a Serie A előző szezonjának gólkirálya, Antonio Di Natalét láthatjuk majd a tornán.
jún. 2
0:04
Videó: Raul Meireles és Nani szépségdíjas gólja Kamerun ellen (She)
A Zöld-foki-szigetek elleni gól nélküli döntetlen után a portugál labdarúgó-válogatott Kamerun ellen már tudásához méltóan játszott. Igaz, a kétgólos sikerhez Samuel Eto’o kiállítása is kellett a 33. percben. A portugál gólok közül Raul Meireles második, éles szögből elért találatát és Nani pazar emelését érdemes kiemelni, ezeket alábbi videóinkon meg is tekinthetik.
jún. 2
0:18
Videó: Parks gyönyörű góljával győzött Costa Rica Svájc ellen (She)
Costa Rica idegenben győzte le Svájc együttesét felkészülési mérkőzésen. Winston Parks gólja nem mindennapi körülmények között született. Eközben Ausztrália is egy góllal nyert Dánia ellen.
jún. 2
3:54
Baj van Nagy László gerincével (Blikk)
VESZPRÉM — Lemondta a válogatottságot Nagy László (29), így a nemzeti férfi kézilabdacsapatnak a Barcelona sztárja nélkül kell megvívnia a szlovénok elleni két vb-selejtezőt. A vasárnap klubjával a Bajnokok Ligája döntőjében alulmaradó átlövő azonban ezúttal sem adott végleges választ a régóta feszegetett kérdésre: valaha is magára húzza-e a címeres mezt?
jún. 2
6:48
Családi Foci Program indul (Behaviour)
Olyan 30 millió forintos Családi Foci Programot hirdetett meg az E.ON Hungária Zrt., amelyből utánpótlás-neveléssel foglalkozó labdarúgóklubok és -szakosztályok részesülhetnek.
jún. 2
6:50
Vörös Zsuzsa visszavonul (Behaviour)
Befejezi versenyzői pályafutását Vörös Zsuzsanna olimpiai, világ- és Európa-bajnok öttusázó.
jún. 2
6:52
Klubmentés létszámemeléssel? (Behaviour)
A pályán nem sikerült kiharcolnia a bennmaradást a Nyíregyházának és a Diósgyőrnek, a két klub mégis tagja maradhat az NB I-nek: profi bizottság mai ülésén a létszámemelés lehetőségéről tárgyalnak. Elvi akadálya nincs a változtatásnak, a morális aggályok a magyar futballban nem játszanak szerepet, de van rá esély, hogy a józan ész erősebbnek bizonyul a dilettantizmusnál.
jún. 2
6:54
Nagy László döntött, lelke rajta! (Behaviour)
Világklasszis átlövője nélkül kell megvívnia saját harcát a magyar kézilabda-válogatottnak, miután Nagy László, a Barcelona ásza a meghosszabbított határidő lejárta előtt jelezte Mocsai Lajosnak, hogy gerincbántalmai miatt most nem tud visszatérni a nemzeti csapatba. Nagy alighanem felveszi a spanyol állampolgárságot és a londoni olimpián már a hispán mezt viseli.
jún. 2
6:54
Kerékpár: a svájci körversenyen teker Armstrong a Tour de France előtt (She)
A svájci körversenyen szerepel közvetlenül a júliusi Tour de France előtt Lance Armstrong amerikai kerékpáros.
jún. 2
8:06
Győri ETO: fél év játék után már nem kell a bosnyák válogatott csatár (She)
Nem hosszabbítja meg Eldin Adilovic szerződését a Győri ETO labdarúgócsapata.
jún. 2
8:08
Vasas: lejárt a szerződése, távozik a klubtól Kincses Péter (She)
Lejárt a szerződése, és távozik a Vasas labdarúgócsapatától Kincses Péter.
jún. 2
8:42
NB II, Keleti csoport: a DVSC-DEAC és az MTK II meccsét előrehozták (She)
A 30. fordulóból előrehozott két mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II Keleti csoportjában.
jún. 2
8:54
Harminc magyar gyerek a Győztesek Versenyén (Metropol)
Tizenkét ország, köztük hazánk daganatos, leukémiás megbetegedésből felépült, 7-16 év közötti gyermekei vesznek részt a „Győztesek Versenyén” június közepén, Moszkvában.
jún. 2
8:54
Rossi és Borriello kimaradt a keretből (Behaviour)
Többek között az amerikai születésű Giuseppe Rossi, valamint az AC Milan csatára, Marco Borriello sem került be a jövő pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokságra kijelölt 23 fős olasz keretbe.
jún. 2
10:48
Ferencváros: megvan az első igazolás, Rodenbücher érkezett (She)
Megvan a Ferencváros labdarúgócsapatának első nyári igazolása: a zöld-fehérek hároméves szerződést kötöttek az MTK Budapest 26 éves védőjével, Rodenbücher Istvánnal.
jún. 2
11:24
Lombard Pápa: a Slovan Bratislavával és a Genclerbirligivel is megmérkőznek (She)
Alakul a Soproni Ligában szereplő Lombard Pápa TFC nyári programja. A csapat az Európa-ligában induló Slovan Bratislava mellett a Thomas Doll irányította Genclerbirligivel is felkészülési mérkőzést játszik júliusban – számolt be erről a klub hivatalos honlapja.
jún. 2
12:36
Tereprali: négy magyar résztvevő lesz a 2011-es Dakar-ralin (She)
Lesznek magyar résztvevők a 2011-es Dakar-ralin, amelyet január 1. és 16. között ismét Argentínában és Chilében rendeznek meg.
jún. 2
12:38
Vb 2010: kapusként nevezték be a tornára az észak-koreai csatárt (She)
A világbajnokságra készülő labdarúgó-válogatottak szövetségi kapitányai kedd éjfélig leadták hivatalos, 23 fős kereteiket a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) felé.
jún. 2
12:40
DVTK: marad az NB II - nem szavazták meg a létszámemelést (She)
Mégsem maradhat az NB I-ben a DVTK, ugyanis a Profi Liga Tulajdonosi Bizottsága leszavazta a létszámemelésről szóló javaslatot.
jún. 2
12:42
Eredivisie: az AZ válogatott kerettag csatára Dzsudzsákékhoz szerződött (She)
Ötéves szerződést kötött a PSV labdarúgócsapatával Jermain Lens, az AZ Alkmaar holland válogatott kerettag támadója.
jún. 2
12:54
Négy magyar résztvevő lesz a 2011-es Dakaron (Infostart)
Négy magyar résztvevő lesz a 2011-es Dakar-ralin, amelyet január 1. és 16. között ismét Argentínában és Chilében rendeznek meg.
jún. 2
12:54
MOB: tizenhét helyszínen állhatnak rajthoz a Suzuki-nagyfutamon (She)
Szombat reggel tíz órakor az ország tizenhét pontján veszi körül tömeg a Suzuki márkakereskedéseket, de nem valamiféle országos tüntetéssorozatra kerül sor, hanem az egészségesebb, sportosabb életmódért demonstrálnak sokan a japán autócég támogatásával.
jún. 2
12:56
Női kosárlabda: Németh Bernadett is lemondta a szereplést a válogatottban (She)
Tovább szűkült az augusztusi Európa-bajnoki selejtezőre készülő női válogatott kerete, miután Németh Bernadett, a Szeged irányítója is visszakozott térdműtéte miatt. Székely Norbert szövetségi kapitány megtizedelt csapatának célján valamelyest módosítottak az elnökség és az edző egyeztetését követően.
jún. 2
13:24
Kammerer: párosban szép az élet (Behaviour)
Úgy tűnik, jó döntést hozott háromszoros olimpiai bajnokunk, Kammerer Zoltán, amikor eldöntötte, a szegedi MOL Világkupán csak párosban indul. Kajakosunk ugyanis mindkét számot megnyerte - 500 és 1000 méter -, ráadásul két partnerrel. Lapunknak elmondta, öregségére vélhetően elment az esze, ugyanis azt vette magán észre, hogy újra szeret edzeni és versenyezni, sőt, a régebben utált uszodát is…
jún. 2
13:30
Új elnöke lesz a Magyar Jégkorong Szövetségnek (Infostart)
Új vezetője lesz a Magyar Jégkorong Szövetségnek (MJSZ), mivel az eddigi elnök, Studniczky Ferenc nem jelölteti magát a június 11-i tisztújító közgyűlésen.
jún. 2
13:42
Új elnök a hokisok élén (Behaviour)
Új vezetője lesz a Magyar Jégkorong Szövetségnek (MJSZ), mivel az eddigi elnök, Studniczky Ferenc nem jelölteti magát a június 11-i tisztújító közgyűlésen.
jún. 2
13:44
Cselgáncs Világkupa: öt férfi Madridban, három nő Bukarestben (Behaviour)
Hétvégén a férfiaknak Madridban, a nők számára Bukarestben folytatódik az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa-sorozat, s előbbi helyszínen öt, míg utóbbin három versenyző képviseli a magyar színeket.
jún. 2
13:48
A 45 éves Dominátor az orosz hokiligába szerződik (Infostart)
A 45 éves Dominik Hasek kapus az orosz profi jégkorongligában (KHL) érdekelt Szpartak Moszkvához szerződik.
jún. 2
14:00
Dupla ultratriatlon-vb júniusban (Behaviour)
Június 24. és 27. között Bonyhádon és Dombóváron rendezik meg a dupla ultratriatlon-világbajnokságot, amelyre eddig 15 ország sportolói neveztek.
jún. 2
14:02
Négy magyar résztvevő a Dakar-ralin (Behaviour)
Lesznek magyar résztvevők a 2011-es Dakar-ralin, amelyet január 1. és 16. között ismét Argentínában és Chilében rendeznek meg.
jún. 2
14:06
Kaposvár: a Fradihoz tartó Prukner László elköszönt játékosaitól (She)
Már szinte biztosra vehető, hogy Prukner László lesz a Ferencváros új szakmai irányítója. Ahogy azt korábban már megírtuk, az elmúlt években Kaposváron dolgozó szakember a vezetőedzői poszt első számú várományosa a fővárosi zöld-fehéreknél.
jún. 2
14:18
Négy magyar lesz a 2011-es Dakaron (Metropol)
Az autós versenyt január 1. és 16. között ismét Argentínában és Chilében rendezik meg. A négy magyar közül ketten újoncok, valamint a 2010-es szünet után Szalay Balázs, és navigátora, Bunkoczi László is újra ott lesz a mezőnyben.
jún. 2
14:18
Dubajba igazolt Cannavaro (Behaviour)
Az Egyesült Arab Emírségekben fejezi be a pályafutását Fabio Cannavaro, a Juventus világbajnok védője, aki szerdán két évre szóló megállapodást kötött a dubaji al-Ahli labdarúgócsapatával.
jún. 2
14:24
Düsseldorf: Fortuna segítheti hozzá Torghellét a bundesligás szerepléshez (She)
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatottal jelenleg a hollandok elleni mérkőzésre készülő Torghelle Sándor a német másodosztályú Fortuna Düsseldorfban folytatja pályafutását. A támadó a Bildnek nyilatkozva kifejtette, érzése szerint új csapata lehet a most kiesett Hertha mögött a másik favorit a feljutás kérdésében.
jún. 2
14:26
Serie A: Marino padot cserélt Guidolinnal, ő lett a Parma új edzője (She)
A korábbi Udinese-tréner, Pasquale Marino lett az olasz Parma labdarúgócsapatának új vezetőedzője. Marino Francesco Guidolint követi a pozícióban, aki azért hagyta ott a Parma együttesét, hogy átvehesse az Udinese irányítását.

Keresés