2010. június 2. szerda

jún. 2
14:42
Prukner László a Ferencváros új vezetőedzője (Infostart)
Prukner László lett a Ferencváros labdarúgó-csapatának vezetőedzője. A Kaposvártól érkező tréner hároméves szerződést ír alá a zöld-fehér klubbal.
jún. 2
14:42
Düsseldorf: a Fortuna segítheti hozzá Torghellét a bundesligás szerepléshez (She)
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatottal jelenleg a hollandok elleni mérkőzésre készülő Torghelle Sándor a német másodosztályú Fortuna Düsseldorfban folytatja pályafutását. A támadó a Bildnek nyilatkozva kifejtette, érzése szerint új csapata lehet a most kiesett Hertha mögött a másik favorit a feljutás kérdésében.
jún. 2
15:18
Kajak-kenu: elsőként Ludasi Róbert kapja a Kolonics György Sport Érdemérmet (She)
Első alkalommal Ludasi Róbert, az elhunyt klasszis kenus edzője kapja meg a Kolonics György Sport Érdemérmet, amelyet tavaly alapított a Csepeli Önkormányzat.
jún. 2
15:20
Barcelona: a klub hivatalos ajánlatot tett az Arsenalnak Fabregasért (She)
A Barcelona hivatalos honlapjának beszámolója szerint a katalán klub tegnap hivatalos, írásos ajánlatot tett az Arsenalnak Cesc Fabregasért. Erről Joan Oliver, a Barca általános igazgatója számolt be.
jún. 2
16:06
Prukner László lesz a Fradi új vezetőedzője (Metropol)
A 49 éves tréner 2004-ben jutott fel a Kaposvár csapatával az élvonalba, azóta pedig csakis ő irányította az együttest, összesen 179 első osztályú mérkőzésen ült a kispadon. Egy éve ő vezeti a magyarországi edzőképzést, 3 évre írt alá a Ferencvárosnál.
jún. 2
16:42
A Barcelona bejelentkezett Fabregasért (Metropol)
A spanyol bajnok FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetői hivatalosan is bejelentkeztek Cesc Fabregasért, az Arsenal spanyol válogatott középpályásáért. Spanyol lapértesülés szerint az Olympique Marseille szívesen szerződtetné Diego Forlánt, az Atlético Madrid gólerős támadóját.
jún. 2
16:48
Gerrard iránt érdeklődik a Real Madrid (Infostart)
Spanyol lapinformáció szerint Steven Gerrardot, a Liverpool meghatározó labdarúgóját igyekszik megszerezni a Real Madrid.
jún. 2
17:06
Az Arsenal nem engedi el Fabregast (Infostart)
Az Arsenal visszautasította a Barcelona labdarúgó-csapatának Francesc Fabregasért tett ajánlatát.
jún. 2
17:06
Bayern München: Hamit Altintop további egy évig a bajorokat erősíti (She)
A német bajnok Bayern München középpályása, Hamit Altintop aláírta új szerződését, amelynek értelmében 2011 júniusáig a bajor klub kötelékében marad.
jún. 2
17:24
Sportpolitika: Czene Attila lett a sportügyekért felelős államtitkár (She)
Az elkövetkező időszakban Czene Attila olimpiai bajnok úszó felügyeli államtitkárként a sportügyeket.
jún. 2
17:42
Felkészülés: a brazilok kiütötték Zimbabwét, de Júlio César megsérült (She)
A világbajnokságra készülő brazil válogatott 3–0-ra legyőzte Zimbabwét felkészülési mérkőzésen.
jún. 2
18:00
Zűrzavar és bundavád után extázis Argentínában - vb-história (Infostart)
Bár az 1978-as argentin világbajnokság nem a szupercsapatokról és a szupersztárokról marad emlékezetes, a kiváltott szélsőséges érzelmek és a botrány szele biztosította, hogy helye legyen a futball "mondavilágban". A házigazda argentinok sikere extázist okozott, bár azt beszélték, bundagyanús körülmények között kerültek a fináléba. A magyar válogatott sorsát Törőcsik és Nyilasi kiállítása már az…
jún. 2
19:12
Vb 2010: Valdés holnap Dél-Korea ellen bemutatkozik a spanyol válogatottban (She)
A madridi As napilap információi szerint Víctor Valdés, a Barcelona kapusa holnap bemutatkozik a spanyol válogatottban a Dél-Korea elleni felkészülési mérkőzésen.
jún. 2
19:30
Anglia: Capello nem megy az Interhez, új szerződést kötött az angolokkal (She)
Eldőlt, hogy Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya biztosan nem lesz az olasz Internazionale vezetőedzője a nyártól, mivel a szakember aláírta kiegészített szerződését az angol Labdarúgó-szövetséggel, amely a 2012-es Európa-bajnokságig a „háromoroszlánosokhoz” köti.
jún. 2
19:32
Női kézilabda: az EHF-kupa-győztes Szabó Edina irányítja az újonc Érdet (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Szabó Edina lesz az NB I-ben újonc Érd női kézilabdacsapatának vezetőedzője. A Cornexivel 2005-ben EHF-kupát nyerő szakember érkezését holnap jelentik be.
jún. 2
19:48
Roland Garros: Nadal három szoros szettben verte Almagrót (She)
A francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének negyeddöntőjében a második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal három szoros szettben legyőzte honfitársát, a tizenkilencedik helyen rangsorolt Nicolás Almagrót, így bejutott az elődöntőbe.
jún. 2
19:50
NB II, Keleti csoport: a második DEAC legyőzte otthon a Makót (She)
A DVSC-DEAC 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Makót az NB II Keleti csoportjában, a 30. fordulóból előrehozott mérkőzésen.
jún. 2
20:06
NB II, Keleti csoport: az MTK II hét gólt vágott a Baktalórántházának (She)
Az MTK II kiütötte a Baktalórántházát: 7–0-ra győzött az NB II Keleti csoportjának 30. fordulójából előrehozott mérkőzésén.
jún. 2
20:24
Roland Garros: Djokovics kétszettes előnyről bukott Melzer ellen (She)
A Roland Garros férfi egyesének utolsó negyeddöntőjében a harmadik helyen kiemelt szerb Novak Djokovics kétszettes előnyről vereséget szenvedett az osztrák Jürgen Melzertől.
jún. 2
20:42
Vb 2010: Paraguay legyőzte a görögöket, Barrios megint betalált (She)
Paraguay 2–0-ra legyőzte Görögországot a két világbajnoki résztvevő felkészülési mérkőzésén.
jún. 2
20:44
Jégkorong: Németh Miklós lehet a szövetség új elnöke (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Magyar Jégkorongszövetség (MJSZ) elnöksége Németh Miklóst, a Közgép Zrt. elnök-vezérigazgatóját szeretné felkérni elnöknek, miután Studniczky Ferenc bejelentette távozási szándékát.
jún. 2
20:54
Már Amszterdamban a Koeman-csapat (Metropol)
Szerda délután megérkezett Amszterdamba a magyar labdarúgó-válogatott, amely szombaton 14 órától a világbajnokságra készülő hollandokkal vív felkészülési mérkőzést. A találkozón valószínűleg sérülés miatt nem léphet pályára Németh Krisztián.
jún. 2
21:18
WBA: Fülöp mellett walesi válogatott kapus is célkeresztben van (She)
Angol lapértesülések szerint a Premier League-be újonnan feljutott West Bromwich Albion labdarúgócsapata a napokban 1.2 millió fontos ajánlatot tesz a Hull City walesi válogatott kapusáért, Boaz Myhillért.
jún. 2
23:06
West Bromwich: a klub 23-szoros spanyol válogatott védővel erősített (She)
A Premier League-be újonnan feljutott West Bromwich Albion a 23-szoros spanyol válogatott védővel, Pablo Ibánezzel erősítette meg a keretét.
jún. 2
23:08
Hannover: osztrák válogatott védő és német kapus érkezett (She)
Két játékossal erősítette meg a keretét szerdán a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover.

2010. június 3. csütörtök

jún. 3
0:18
Vb 2010: Del Bosque nem kockáztat, Torres kihagyja a koreai meccset (She)
A világbajnokságra készülő spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Vicente Del Bosque végül úgy döntött, nem kockáztat és nem küldi pályára a térdsérülése után lábadozó Fernando Torrest a dél-koreaiak elleni holnapi felkészülési mérkőzésen.
jún. 3
0:36
Porto: 32 éves korábbi Mourinho-segéd ül le a kispadra (She)
A portugál élvonalban szereplő Porto labdarúgócsapata megtalálta a szezon végén menesztett Jesualdo Ferreira utódját.
jún. 3
0:54
Liverpool: Rafa Benítez 3 millió fontért „leléphet” - sajtóhír (She)
A BBC beszámolója szerint Rafa Benítez képviselője, Manuel García Quilon szerdán egyeztetett a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőivel, és a felek megegyeztek abban, hogy a spanyol szakember hárommillió font „lelépési díj” ellenében elhagyhatja a „vörösöket”.
jún. 3
6:48
Még Federer is elképesztő sorozatról beszél (Behaviour)
Robin Söderling sorozatmegszakító specialistának is nevezhető, ugyanis az elmúlt évben a címvédő Rafael Nadalt, idén pedig a tavalyi nyertes Roger Federert búcsúztatta a Francia Nemzetközi Tenisztornán. A meccs fordulópontja az volt, amikor Söderling a harmadik játszmában a meccs legnagyobb labdamenetét megnyerve hárított egy szettlabdát.
jún. 3
6:50
Pénteken rajtol az NBA nagydöntője (Behaviour)
Magyar idő szerint péntek hajnalban rajtol el az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 64. nagydöntője, amelyben 12-edszer lesz főszereplő a Boston Celtics és a Los Angeles Lakers.
jún. 3
6:52
Prukner László az FTC új edzője (Behaviour)
Prukner László lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának új vezetőedzője, a hároméves szerződés aláírására pénteken kerül sor.
jún. 3
6:54
Győzött a józan ész, 16 csapatos maradt az NB I. (Behaviour)
Nem csinált bohócot magából az NB I.-es bizottság, a labdarúgó liga utolsó két helyezettje, a Nyíregyháza és a Diósgyőr kiesését most már a klubvezetők is tudomásul vették, jövőre tizenhat csapat játszik az élvonalban, a bennmaradt tizennégy együtteshez csatlakozik az NB II. Keleti és Nyugati csoportjának bajnoka.
jún. 3
7:12
Játékossors: Bodnár László a belga újoncnál folytathatja (She)
A debreceniek válogatott jobbhátvédje, Bodnár László hamarosan Belgiumba költözhet. A Nemzeti Sport információi szerint az élvonalba feljutott Lierse vetett szemet a labdarúgóra.
jún. 3
7:14
Brazília: Vágner Love góljával nyert a Flamengo, élre állt a Ceara (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) 6. fordulójában hazai pályán nyert a Ceara, így 14 pontjával pillanatnyilag az első helyen áll a tabellán. Előnye azonban csak egy pont az öt meccsnél járó Corinthiansszal szemben.
jún. 3
9:00
Vb 2010: Carlitos, Kun és Jonas az argentin mezeken (She)
Mezfelirataik alapján nem különösebben ragaszkodnak polgári nevükhöz az argentin válogatott tagjai a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 3
9:18
Sportrendezvény: ötven szövetség és szervezet a Szigeti Sportvarázson (She)
Budapest Főváros Önkormányzatának koordinálásában az idei évben hatodik alkalommal is megrendezésre kerül a több, mint ötven sportszövetség és sportszervezet által szervezett Szigeti Sportvarázs, az év egyik legrangosabb szabadidősport eseménye.
jún. 3
9:36
Női kosárlabda: új modell kialakításán dolgoznak a BSE-nél (She)
Nagy Dóra, a magyar női kosárlabda egyik emblematikus alakja. A korábbi kiváló játékos decemberben vette át a BSE női csapatánál a szakosztály vezetését, de máris elérkezettnek látja az időt arra, hogy új alapokra helyezze a működést.
jún. 3
10:30
Oroszország: terrortámadástól tartanak a szocsi olimpia előtt (She)
Oroszország attól tart, hogy szélsőséges csoportok támadásokat terveznek a 2014-es szocsi téli olimpia előtt.
jún. 3
10:48
Benítez távozik Liverpoolból (Infostart)
Rafael Benítez hárommillió font lelépési díjat kap és távozik a Liverpool labdarúgó-csapatának vezetőedzői posztjáról - az angol sajtó egybehangzó értesülése szerint.
jún. 3
11:06
Premier League: a lejáró szerződésű Joe Cole az Arsenalban köthet ki (She)
A Daily Mirror információi szerint a Chelsea labdarúgócsapatának lejáró szerződésű válogatott középpályása, Joe Cole az Arsenalhoz távozhat.
jún. 3
11:42
Jégkorong: Holéczy, Fodor és Orbán a Volánban folytatja, Szirányi kérdőjeles (She)
Nagyjából véglegesnek tekinthető a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának 2010–2011-es játékoskerete.
jún. 3
11:44
Vb 2010: Mandela ott lesz a dél-afrikai torna megnyitóján (She)
Nelson Mandela is részt vesz a jövő pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokság megnyitó ünnepségén.
jún. 3
12:00
Amnesztia után olasz világbajnoki arany - videók (Infostart)
A spanyolországi világbajnokság volt az első, amelyen 24 válogatott szerepelt. Az 1982-es torna fő esélyese, a brazil alakulat szép játékkal és gólgazdag győzelmekkel menetelt, ám végül az olaszok megállították őket - Paolo Rossi mesterhármasának köszönhetően. A csatár eltiltása után visszatérve gólkirály lett, és aranyéremig vezette a squadra azzurrát. Vb-történeti sorozatunkban az 1982-es torna…
jún. 3
12:00
Női kézilabda: Szabó Edina az újonc Érd trénere - hivatalos (She)
Mint arról szerdán már beszámoltunk, az EHF Kupa-győztes Szabó Edina lett a női kézilabda NB I-ben újonc Érd vezetőedzője. A hivatalos bejelentést csütörtökön tette meg a klub.
jún. 3
12:18
Játékossors: Del Piero követheti Cannavarót a dubaji al-Ahlihoz (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Juventus csapatkapitánya, Alessandro Del Piero követheti korábbi csapattársát, Fabio Cannavarót az al-Ahlihoz.
jún. 3
12:36
Ferencváros: újabb szatelitklubbal kötöttek megállapodást a zöld-fehérek (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata és a Felsőpakony KSE megállapodást kötött, amelynek értelmében a fővárostól nyolc kilométerre található település csapata a zöld-fehérek szatellitklubja lesz. Az együttműködés része az FTC utánpótlás-stratégiájának.
jún. 3
13:12
Vb 2010: nem játszhat a mezőnyben a kapusként nevezett koreai csatár (She)
A FIFA hivatalos közleményben jelezte: nem engedélyezi Észak-Koreának, hogy a kapusként nevezett csatár, Kim Mjong Von mezőnyjátékosként játsszon a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 3
13:14
Milan: Allegri júliusig nem csatlakozhat a piros-feketékhez (She)
A Milan júliusig nem számíthat Massimiliano Allegri szolgálatára, miután a Cagliari nem hajlandó rendezni szerződését az utolsó pillanatokig.
jún. 3
13:24
Svéd edzőjük lett a fehérvári hokisoknak (Metropol)
A svéd Ulf Weinstock lett a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának új vezetőedzője — jelentette be csütörtökön a székesfehérvári klub.
jún. 3
13:30
Olaszország: Prandelli felbontotta firenzei szerződését, várja a squadra azzurra (She)
Cesare Prandelli, a Fiorentina labdarúgócsapatának vezetőedzője felbontotta szerződését az együttessel.

Keresés