2010. augusztus 26. csütörtök

aug. 26
13:36
Gyász: elhunyt a sokszoros magyar bajnok sprinter, olimpikon Kiss Ferenc (She)
Hosszas betegeskedés után tegnap elhunyt Kiss Ferenc sokszoros válogatott, többszörös magyar bajnok, többszörös csúcstartó, olimpikon (1980, Moszkva) rövidtávfutó.
aug. 26
13:38
Euro 2012: a DFB kérésére éjjel játsszák a kazah-német meccset (She)
A németek kedvéért éjjel rendezik meg a világbajnoki bronzérmes válogatott kazahsztáni Európa-bajnoki selejtezőjét, október 12-én.
aug. 26
13:54
Gyász: elhunyt a sokszoros magyar bajnok, olimpikon sprinter Kiss Ferenc (She)
Hosszas betegeskedés után tegnap elhunyt Kiss Ferenc sokszoros válogatott, többszörös magyar bajnok, többszörös csúcstartó, olimpikon (1980, Moszkva) rövidtávfutó.
aug. 26
14:12
Férfi kosárlabda: Farkas Attila Pakson folytatja (She)
A férfi kosárlabda-bajnokság legutóbbi évadának ezüstérmesénél, az Atomerőműnél folytatja pályafutását Farkas Attila.
aug. 26
14:14
Szuperkupa: Thiago Motta, Santon és Juanito hiányzik - a keretek (She)
Rafa Benítez, az Internazionale, és Quique Sánchez Flores, az Atlético Madrid vezetőedzője is 21 fős kerettel készül a pénteki (20.45) európai Szuperkupa-összecsapásra.
aug. 26
14:30
NSO Tv: Nem lehet rangsorolni a válogatottakat - Nyilasi (She)
Az MLSZ szakmai igazgatója és a Sport Tv szakkomentátora, Nyilasi Tibor az utóbbi által rendezett sajtótájékoztatón stábunknak elmondta, mennyire várja a válogatott őszi Eb-selejtezőit és az U21-es együttes előtt álló megmérettetéseket, majd a korábbi támadó azt is hozzátette, kerülni kell mindenféle rangsorolást a csapatok, jelen esetben a két nemzeti válogatott között.
aug. 26
14:32
Getafe: a klub megszerezte Víctor Sánchezt a Barcelonától (She)
A Getafe megszerezte a Barcelonától Víctor Sánchezt, aki egy évig kölcsönben szerepel majd a klubnál, amelynek a jövő nyáron opciós joga lesz a 22 éves védő megvásárlására.
aug. 26
14:48
Arsenal: Squillaci csatlakozott, Wenger szerint jó fogás (She)
Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger hivatalosan is megerősítette Sébastien Squillaci szerződtetését – a tréner szerint a francia védő nagy fogása lehet az „ágyúsoknak".
aug. 26
14:50
Női kézilabda: a veretlenség megőrzése a tét a Telenor-kupán (She)
Csütörtökön, pénteken és szombaton már a 11. női Telenor- (korábban Pannon-) kupát rendezik meg Magyarországon, a mieink ma Törökország ellen kezdenek Kisvárdán.
aug. 26
14:52
Euro 2012: a mieink ellen is készülő moldovai kapitány keretet szűkített (She)
A moldovai válogatott szövetségi kapitánya, Gavril Balint szűkített a Finnország és Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő keretét.
aug. 26
15:06
Mourinho: "Nincs idő sírni a Real Madridnál" (Infostart)
Győzött utolsó felkészülési meccsén a Real Madrid. José Mourinho vezetőedző panaszkodott a felkészülésre, de kiemelte, nincs idejük sírni. A portugál tréner azt mondta, továbbra is ő a "különleges".
aug. 26
15:06
Labdarúgás: Törőcsik András stroke-ot kapott, műtét vár rá (She)
A Nemzeti Sport információi szerint agyi stroke-kal kórházba kellett szállítani Törőcsik Andrást, az Újpest legendás labdarúgóját.
aug. 26
15:08
Kajak-kenu: 50 millió forintos támogatás a 2011-es szegedi vb-re (She)
Szándéknyilatkozatot írt alá dr. Botka László, Szeged polgármestere és dr. Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke a jövő évi szegedi kajak-kenu világbajnokság támogatásáról.
aug. 26
15:10
Ferencváros: argentin játékosok is érkezhetnek, Lencse viszont nem jön (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata ma sajtóbeszélgetést tartott, melyen a labdarúgó zrt. vezetőjétől, Gerstl Alexandertől kérdezhettek az újságírók. A sportvezető elmondta, még nem végleges a csapat kerete, újabb játékosok érkezhetnek.
aug. 26
15:12
Vasas: Kangyal Balázs végzi el a kezdőrúgást a pénteki bajnokin (She)
Pénteken a Siófok elleni bajnokiját játszó futballcsapat mellett a Vasas jégkorongozói is főszerephez jutnak majd a Fáy utcai sporttelepen. Ugyanis amellett, hogy 15.30-kor szurkolói ankétot tart a Vasas jégkorong-szakosztálya a klub otthonában, a labdarúgók bajnoki mérkőzése előtt Kangyal Balázs végzi el a kezdőrúgást.
aug. 26
15:14
Bundesliga: Hajnalra mégis van pénz a Hannovernél, képben a Schalke is (She)
A Kicker értesülései szerint a Hannover 96 labdarúgócsapata a legesélyesebb arra, hogy szerződtesse Hajnal Tamást, a Dortmund magyar irányítóját, annak ellenére, hogy a transzfer meghiúsulni látszott. A lap szerint képben van a VfB Stuttgart és a Schalke 04 is.
aug. 26
15:24
Javulni látszik Törőcsik András állapota (Infostart)
A Honvédkórház-Állami Egészségügyi Központban tartják megfigyelés alatt Törőcsik Andrást, akit csütörtökön agyvérzéssel szállítottak a kórházba. Péntekre javult az Újpest legendás futballistájának állapota, nem kell megoperálni - tudta meg az MR1-Kossuth Rádió.
aug. 26
15:24
Törőcsik Andrást kórházba szállították (Metropol)
Agyvérzéssel kórházba szállították Törőcsik Andrást, az Újpest legendás futballistáját - a Nemzeti Sport internetes kiadásának információja szerint.
aug. 26
15:42
Overdose rendőri segítséget is kapott (Infostart)
Overdose szerda este kilenckor megérkezett Baden-Badenbe. Kora reggeli indulásukat követően, már az M1-es autópályán egy több kilométeres kocsisor állta útjukat, de amikor a rendőrük megtudták, kit visznek a lószállítón, mintegy 10 kilométert vezették fel őket a leállósávon, hogy minél kevesebb időt veszítsenek.
aug. 26
15:42
Úszás: Daynara de Paula 6, Ryan Napoleon 3 hónapos eltiltást kapott (She)
Két újabb úszót tiltott el doppingvétség miatt különböző időtartamra a sportágat irányító Nemzetközi Úszószövetség (FINA) illetékes testülete.
aug. 26
16:18
Barcelona: Hlebet a Benfica, Martín Cácerest a Sevilla vinné (She)
A Barcelona labdarúgócsapatának 2010–2011-es játékoskeretében Pep Guardiola vezetőedző nem számít Alekszandr Hlebre és Martín Cáceresre. A két légiós után máris vannak jelentkezők, az átigazolási határidő végéhez közeledve mindketten klubot válthatnak.
aug. 26
16:20
Fiorentina: Alessio Cerci 3 millió euróért érkezett a Romától (She)
A Fiorentina labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, szerződtette az AS Roma középpályását, Alessio Cercit.
aug. 26
16:36
Szuperkupa: ugyanakkora az esélyünk, mint az Internek - Sabrosa (She)
Pénteken este a Bajnokok Ligája-győztes olasz Internazionale és az Európa-liga címvédője, a spanyol Atlético Madrid az Európai Szuperkupáért mérkőzik meg egymással. A spanyol együttes portugál légiósa, Simao Sabrosa szerint papírforma ide, előjelek oda, pont ugyanakkora az esélyük a győzelemre, mint ellenfelüknek.
aug. 26
16:36
Agyvérzéssel szállították kórházba Törőcsik Andrást (Behaviour)
Agyvérzéssel kórházba szállították Törőcsik Andrást, az Újpest legendás futballistáját - a Nemzeti Sport internetes kiadásának információja szerint.
aug. 26
16:38
Schalke: a Leverkusentől igazolt ghánai védőt a csapat (She)
A Leverkusen ghánai futballistája, Hans Sarpei a Schalkéban folytatja pályafutását. A 34 éves hátvéd kétéves szerződést kötött új csapatával.
aug. 26
17:12
Milan: Galliani szerint 50 százalék esély van Ibrahimovic megszerzésére (She)
Adriano Galliani ügyvezető elnök szerint 50 százalék esély van arra, hogy a Barcelona támadója, Zlatan Ibrahimovic a milánóiaknál folytatja pályafutását.
aug. 26
17:14
Kajak-kenu: a magyarok már a Maty-éren készülnek a sárkányhajó-vb-re (She)
Már csak egy nap, és megkezdődik Szegeden az MKB sárkányhajó-világbajnokság. A Maty-ér épül-szépül, a csapatok sorban érkeznek a nagy eseményre, amelynek csütörtök esti megnyitóján László Boldizsár is fellép.
aug. 26
17:16
Profi ökölvívás: Martínez és Williams november 20-án lép ringbe (She)
November 20-án ismét összecsap egymással Sergio Martínez és Paul Williams. A két kiváló profi ökölvívó a WBC középsúlyú világbajnoki címéért lép ringbe, amelyet Martínez Kelly Pavlik legyőzésével szerzett meg.
aug. 26
17:30
Brazília: Luiz Felipe Scolari megúszta a 12 meccses eltiltást (She)
A brazil Palmeiras labdarúgócsapatának vezetőedzője, a dél-amerikai ország nemzeti csapatával szövetségi kapitányként 2002-ben világbajnoki címet szerző Luiz Felipe Scolari megúszta a 12 meccses eltiltást, miután nem találták bizonyítottnak, hogy verbálisan valóban súlyosan megsértett volna egy játékvezetőt.
aug. 26
17:48
Platini ráijesztett a lengyelekre és az ukránokra - robban a foci-Eb bombája? (Infostart)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke szerint "rendkívüli módon javul a helyzet" a két év múlva esedékes kontinensviadal előkészületeit illetően, így egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy - az eredeti elképzelésnek megfelelően - Lengyelország mellett Ukrajnában is négy stadionban lehet majd mérkőzéseket rendezni.
aug. 26
18:06
Euro 2012: négy-négy lengyel, illetve ukrán helyszín (She)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke szerint „rendkívüli módon javul a helyzet” a két év múlva esedékes kontinensviadal előkészületeit illetően, így egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy – az eredeti elképzelésnek megfelelően – Lengyelország mellett Ukrajnában is négy stadionban lehet majd mérkőzéseket rendezni.
aug. 26
18:08
El-selejtező: A Liteksz nem okozhat meglepetést - Dombi Tibor (She)
A DVSC labdarúgócsapatának középpályása, Dombi Tibor csapata mai, Liteksz Lovecs elleni El-selejtező-visszavágója előtt elmondta, a bolgár csapat várhatóan jobb teljesítményt nyújt majd, mint egy hete, amikor 2–0-ra kikapott Nyíregyházán, de felkészültek az ellenfélből, nem félnek attól, hogy a hazaiak meglepik őket.
aug. 26
18:24
Halálcsoportban a Milan és a Real Madrid (Infostart)
Egy csoportba került három egykori győztes, a Milan, a Real Madrid és az Ajax a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájának sorsolásán. A G csoport negyedik együttese az Auxerre. A címvédő Inter a Brémával, a Tottenhammel és a Twentével került össze.
aug. 26
18:24
Hegyikerékpár: vasárnap a Kékest ostromolják a bajnoki címért (She)
A vasárnapi, kilencedik Mátra Maraton alkalmával rendezik meg a hegyikerékpárosok maraton szakágának országos bajnokságát. A T-Mobile Top Maraton sorozat negyedik, záró állomását 29, 57 vagy 89 km-en lehet teljesíteni; eddig mintegy 1300 előnevezőt regisztráltak. A Vuelta Sportiroda kétnapos családi és sportprogramokról gondoskodik; a természetvédelem az idén is kiemelt szerepet kap.
aug. 26
18:24
Ifjúsági olimpia: hetedik helyen zártak a magyarok (Behaviour)
A magyar küldöttség a hetedik helyen zárt a Szingapúrban lezajlott I. ifjúsági olimpia éremtáblázatán.
aug. 26
18:26
Női kézilabda: horvát győzelemmel indult a Telenor-kupa (She)
A Telenor-kupa első mérkőzésén a horvát női válogatott esélyt sem adva, tizenöt góllal nyert Macedónia ellen. A házigazda magyar válogatott első mérkőzésén Törökország ellen lép majd pályára Kisvárdán.
aug. 26
18:28
Vasas: egy évre kölcsönbe Angyalföldre került a DVTK tehetsége (She)
A Vasas labdarúgócsapata egy évre kölcsönvette a Diósgyőr 19 éves védőjét, Polényi Gábort – adta hírül az angyalföldi klub hivatalos honlapja.
aug. 26
18:42
Sakk: döntetlen a harmadik parti Lékó és Gelfand között Miskolcon (She)
Döntetlenül ért véget a harmadik játszma Lékó Péter és Borisz Gelfand között a miskolci páros mérkőzésen. A magyar és az izraeli nagymester 71 lépésben osztozott meg a ponton. Érdekesség, hogy az első két játszmához hasonlóan ezúttal is Anti-meráni csel került terítékre a megnyitásban.
aug. 26
18:44
Labdarúgás: Törőcsik túl a műtéten, jelenleg mélyaltatásban van (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Törőcsik András túljutott a műtéten: az egykori kiváló labdarúgó jelenleg mélyaltatásban van, az orvosok kivárnak, a szervezete hogyan reagál a beavatkozásra.
aug. 26
18:46
El-selejtező: ugyanaz a Debrecen kezdője, mint egy hete (She)
Herczeg András klubmenedzser nem szolgált meglepetéssel a Debrecen kezdőcsapatának kijelölésekor a Liteksz Lovecs elleni labdarúgó Európa-liga-selejtező visszavágója előtt. A szakember ugyanazt a kezdőt jelölte ki, mint egy hete Nyíregyházán, amikor 2–0-s előnyt szerzett a hajdúsági együttes.
aug. 26
19:18
BL: a Milan, Real Madrid, Ajax, Auxerre kvartett lett a „halálcsoport" (She)
Kisorsolták a Bajnokok Ligája 2010–2011-es kiírásának csoportbeosztását, a legnehezebbnek az A- és a C-csoport ígérkezik, de különösen az utóbbi, amelybe az AC Milan, a Real Madrid, az Ajax és az Auxerre kapott besorolást. A címvédő Internazionale sem dőlhet hátra, a milánóiaknak a Werder Bremennel, a Tottenhammal és a Twentével kell megmérkőzniük.
aug. 26
19:20
El-selejtező: Már megmutattuk, hogy semmi sem lehetetlen - Babic (She)
A Győri ETO a Dinamo Zagreb vendégeként lép ma este pályára az Európa-liga utolsó selejtezőkörének visszavágóján. Valentin Babic, a győriek jobbhátvédje a megyei portálnak nyilatkozva elmondta, hisz a továbbjutásban.
aug. 26
19:22
UEFA: Júlio César, Maicon, Sneijder és Diego Milito a legjobbak (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) díjazta a 2009–2010-es Bajnokok Ligája-kiírás legjobb játékosait: a címvédő Internazionale légiósai révén az egyéni elismerések között is tarolt.
aug. 26
19:24
Női kosárlabda: hosszabbításban szenvedtünk vereséget a törököktől (She)
A magyar női kosárlabda-válogatott Törökország ellen fejezte be az Eb-selejtező-sorozatot, a mieink Miskolcon a harmadik negyed után már 15 ponttal is vezettek, ám az utolsó játékrészben képtelenek voltak a gyűrűbe találni, a vendégek pedig kiegyenlítettek. A mérkőzést végül hosszabbítást követően a törökök nyerték meg 78–75-re.
aug. 26
19:36
US Open: Arn Gréta Clijsters, Szávay Ágnes Záhlavová ellen kezd (She)
Talán a lehető legnehezebb ellenfelet kapta Arn Gréta a nyitó körre a US Open csütörtöki sorsolásán. A világranglista-104. magyar játékos a címvédő belga Kim Clijsters ellen kezd majd.
aug. 26
19:36
Újra együtt a Milan és a Real Madrid a BL-ben (Metropol)
A tavalyi évhez hasonlóan ismét egy csoportba került a labdarúgó Bajnokok Ligájának két legeredményesebb klubja, az olasz AC Milan és a spanyol Real Madrid.
aug. 26
19:54
Férfi kosárlabda: Andres Nocioni kihagyja a világbajnokságot (She)
Az argentin férfi kosárlabda-válogatott kulcsembere, Andres Nocioni bokasérülése miatt kihagyja a szombaton kezdődő törökországi világbajnokságot.
aug. 26
19:56
El-selejtező: Liteksz Lovecs-DVSC mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Csütörtök este a Debrecen a bolgár Liteksz Lovecs ellen idegenben harcolhatja ki a csoportkörbe jutást, amire jó az esélye, hiszen az előző mérkőzésen 2–0-ra nyert. Kövesse élő, szöveges tudósításunk segítségével az összecsapást!
aug. 26
19:58
Ferencváros: Juan Sebastián Verón öccse a Fradiban folytathatja (She)
Az ftc.hu tájékoztatása szerint Juan Sebastián Verón öccse, Iani Martin Verón a Ferencvárosban folytathatja pályafutását, miután az argentin futballista előrehaladott tárgyalásokat folytat a zöld-fehér csapattal.
aug. 26
20:12
Ezért van Overdose-nak hatalmas szerencséje! (Infostart)
A német galopp-versenyintézőség közzétette a 140. Goldene Peitsche végleges startlistáját. Overdose-nak összejöttek a legnépszerűbb szerencseszámok, idei harmadik futására hetessel indul a tizenhármas startboxból.

Keresés