2010. augusztus 27. péntek

aug. 27
11:48
Hollandia: Babos Gábor rutinos belga riválist kaphat (She)
A holland NEC labdarúgócsapata a 31 éves belga Pieter Merlier személyében rutinos kapust tesztelt a héten, pénteken valószínűleg megkötik vele a szerződést.
aug. 27
11:50
Légióssors: Németh Krisztiánt hivatalosan is bemutatták, övé a 29-es mez (She)
Csütörtökön hivatalosan is bemutatták a görög Olympiakosz labdarúgócsapatának négy új nyári szerzeményét, köztük a magyar válogatott támadót, Németh Krisztiánt, aki a 29-es mezben játszik majd a pireusziaknál.
aug. 27
12:06
Belga Nagydíj - Alonso nyerte az esős szabadedzést (Infostart)
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája nyerte a Forma-1-es Belga Nagydíj pénteki első szabadedzését.
aug. 27
12:06
Formula-1: Alonso volt a leggyorsabb az első szabadedzésen Spában (She)
A Ferrarival versenyző Fernando Alonso volt a leggyorsabb a Belga Nagydíj első szabadedzésén. Mögötte Lewis Hamilton és Robert Kubica végzett.
aug. 27
12:42
Barrichello: "Hihetetlen, hogy ez a 300. futamom!" (Behaviour)
Nem akármilyen jubileummal folytatódik az idei F1-es világbajnokság. A Belga Nagydíjon ugyanis a Williams pilótája, Rubens Barrichello a 300. futamán indul, amivel messze a legtöbb versenyt teljesítette a sportágban. A brazilnak ez a 18. szezonja, esze ágában sincs még visszavonulni, sőt, jelenlegi csapatával jövőre versenyt szeretne nyerni.
aug. 27
13:00
Zaragoza: nem lehetnek gondjaim az átállással - Pintér Ádám (She)
A spanyol Zaragoza labdarúgócsapata Pintér Ádám személyében magyar játékossal erősítette meg keretét, a légióst azóta már be is mutatták a klub szurkolóinak, akik az ilyenkor szokásos nagy szeretettel fogadták az új jövevényt.
aug. 27
13:00
Debrecen-Videoton rangadó lesz vasárnap (Infostart)
A címvédő Debrecen az elmúlt szezonban ezüstérmes Videotont fogadja a labdarúgó NB I 5. fordulójának vasárnapi rangadóján.
aug. 27
13:18
Profi ökölvívás: Margarito megkapta az engedélyt, jöhet Pacquiao (She)
Az utolsó akadály is elhárult a Manny Pacquiao–Antonio Margarito mérkőzés elől, hiszen csütörtökön Texas állam hivatalosan is megadta a versenyzési engedélyt a mexikói profi ökölvívónak.
aug. 27
13:20
Európa-liga: ellenfeleket kap a DVSC, a sorsolás élőben az NSO-n (She)
Ma 13 órakor elkezdődött az Európa-liga csoportkörének sorsolása. Folyamatosan frissülő cikkünkből megtudhatja, hogy mely csapatok lesznek a magyar bajnok ellenfelei a főtáblán.
aug. 27
13:36
Formula-1: Michael Schumacher elnézést kért Barrichellótól (She)
A nyilatkozatok után üzenet formájában is elnézést kért Michael Schumacher, a németek hétszeres Formula-1-es világbajnoka a brazil Rubens Barrichellótól, amiért a Magyar Nagydíjon kritikus helyzetet teremtett számára verseny közben.
aug. 27
13:54
Európa-liga: Juhász Huszti, Koman Dzsudzsák, a Man. City a Juve ellen (She)
Az Európa-liga csoportkörének sorsolásán az első és a második kalapból húzták ki először a csapatokat – a Debrecen a negyedikbe kapott besorolást –, de magyar szempontból már így is több érdekes párosítással találkozhattunk.
aug. 27
13:54
Belga Nagydíj: Alonso az első (Metropol)
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája nyerte a Forma-1-es Belga Nagydíj pénteki első szabadedzését.
aug. 27
13:56
Ökölvívás: Bacskai részvételével indul a Papp László-emlékverseny (She)
A szervezők reményei szerint hagyományőrző kezdeményezés indul szeptember 3-án Hajdúszoboszlón, ahol az 1. Papp László-emlékversenyt rendezik meg két napon keresztül. A nemzetközi tornán az Európa-bajnok Bacskai Balázs vezetésével a magyar válogatott is részt vesz.
aug. 27
13:58
Jégkorong: Milan Varga és Lukas Martinka a két választott a DAB-nál (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a DAB.Docler jégkorongcsapata négy szlovák játékost tesztel, közülük csak ketten maradhatnak a Mol Ligában szereplő klubnál. J. P. MacCallum vezetőedző meghozta a döntést, Milan Varga és Lukas Martinka marad az együttesnél – olvasható a klub hivatalos honlapján.
aug. 27
14:12
Dzsudzsák és Koman a Loki ellen (Infostart)
A Debrecen a holland PSV Eindhovennel, az olasz Sampdoriával és az ukrán Metaliszt Harkovval került egy csoportba a labdarúgó Európa Liga sorsolásán.
aug. 27
14:12
Európa-liga: a DVSC Dzsudzsákék és Komanék ellen játszhat (She)
Az Európa-liga csoportkörében a DVSC-TEVA labdarúgócsapata a PSV, a Sampdoria és a Metaliszt Harkiv ellen játszhat majd. Csoportonként két–két továbbjutó lesz, amely klubok a BL-csoportkör harmadikjaival kiegészülve a 32 között folytathatják a küzdelmeket a második számú nemzetközi kupasorozatban.
aug. 27
14:14
Videó: szédületes gólpassz sarokkal a francia Ligakupában (She)
A francia Ligakupában megrendezett Reims–Le Havre találkozó (0–2) első gólja egészen parádés egyéni alakítás után született. A duplázó Brice Jovial Hassane Allától kapott zseniális sarokpasszt a vezető találat előtt, amely sokáig emlékezetes marad.
aug. 27
14:30
Európa-liga: Lehet célokat kitűzni, de fölösleges - Herczeg András (She)
Az Európa-liga csoportkörében a DVSC-TEVA labdarúgócsapata a holland PSV, az olasz Sampdoria és az ukrán Metaliszt Harkiv ellen játszik majd a csoportkörben. A hajdúságiak szakvezetője, Herczeg András a Nemzeti Sport Online-nak úgy nyilatkozott: lehet célokat kitűzni, elvárásokról beszélni, de szerinte teljesen felesleges.
aug. 27
14:32
Európa-liga: Máté játéka miatt gondban lehet a Debrecen (She)
Bár a pályán nyújtott remek teljesítménnyel az Európa-liga főtáblájára került a DVSC-TEVA, a magyar bajnokcsapat szereplésére árnyékot vet egy adminisztrációs ügy: Máté Péter esetleges jogosulatlan szereplése.
aug. 27
14:34
Kosárlabda: B-divíziós Európa-bajnok a leány U16-os válogatott (She)
Augusztus 12-22. között rendezték meg Szkopjében az U16-os leányok B-divíziós Európa-bajnokságát, melynek fő tétje az első két hely valamelyikének megszerzése volt, hiszen a két döntős csapat (ill. nemzet akkori aktuális U16-os válogatottja, tehát az 1995-ös generáció) jut fel jövőre az A-divízióba.
aug. 27
14:48
Európa-liga: az UEFA már tájékoztatta a magyar szövetséget Máté ügyében (She)
A Nemzeti Sport Online érdeklődésére az UEFA sajtóosztálya megerősítette értesülésünket, mely szerint a DVSC-TEVA csapatában tegnap pályára lépő Máté Péter ügyében „nincs minden rendben”.
aug. 27
15:06
Dzsudzsák és Koman ellen készülhet a Debrecen (Metropol)
Dzsudzsák Balázs csapata, a holland PSV Eindhoven, a Koman Vladimirt foglalkoztató olasz Sampdoria, valamint az ukrán Metaliszt Harkiv lesz a Debrecen ellenfele az Európa Liga csoportküzdelmeiben az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) Monte-Carló-i, pénteki sorsolása alapján.
aug. 27
15:24
Nagy bajban a Loki: az UEFA "elveheti" a továbbjutást (Infostart)
Gondja támadhat a Debrecen labdarúgócsapatának az Európa Ligában, mivel a bolgár Liteksz Lovecs elleni csütörtöki visszavágón Máté Péter valószínűleg jogosulatlanul lépett pályára.
aug. 27
15:24
Európa-liga: folyamatosan csörög Dzsudzsák Balázs telefonja (She)
Dzsudzsák Balázst nagyon sokan keresik az Európa-liga-sorsolást követően. A PSV légiósa a klub honlapjának kommentálta szűkszavúan, hogy mostani és egykori csapata egymás ellen játszik majd.
aug. 27
15:26
U21: kijelölték a magyarok ellen készülő bosnyák keretet (She)
A bosnyák U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője, Branimir Tulic kihirdette keretét a szeptember 7-én esedékes Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésre.
aug. 27
15:28
Európa-liga: a BL-nevezési listán ott volt, az El-listán viszont már nem volt ott Máté Péter (She)
A Nemzeti Sport megpróbált utánajárni a Máté Péter-ügynek, a rendelkezésre álló információink szerint az alábbi történhetett Máté Péter ügyében. Bár rengeteg kérdés vetődik fel az üggyel kapcsolatban, ezúttal a száraz tényeket próbáltuk meg rekonstruálni.
aug. 27
15:42
Európa-liga: Máté Péter a BL-nevezési listán rajta volt, az El-listán már nem (She)
A Nemzeti Sport megpróbált utánajárni a Máté Péter-ügynek, a rendelkezésre álló információink szerint az alábbi történhetett. Bár rengeteg kérdés vetődik fel az üggyel kapcsolatban, ezúttal a száraz tényeket próbáltuk meg rekonstruálni.
aug. 27
16:00
Formula-1: ismét Alonso volt a leggyorsabb, tíz percet állt az edzés (She)
A Belga Nagydíj második szabadedzésén ismét az első tréningen legjobb időt elérő Fernando Alonso volt a leggyorsabb. A második legjobb időt a Force Indiával Adrian Sutil, a harmadikat Lewis Hamilton autózta. A szabadedzést tíz percre megállították, ugyanis a kilences kanyarban a nézők veszélyes helyen tartózkodtak.
aug. 27
16:36
Vasas: Németh Norbert másfél évre aláírt az angyalföldiekhez (She)
Másfél éves szerződést kötött a Vasas labdarúgócsapatával a legutóbb az orosz élvonalban szereplő Tom Tomszkban légióskodó középpályás, Németh Norbert.
aug. 27
16:36
Alonso a második szabadedzést is megnyerte (Metropol)
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Belga Nagydíj pénteki második szabadedzésén is.
aug. 27
16:38
Európa-liga: Kabát Péter röntgenre vár, és az ügyüket illetően bizakodó (She)
Sérülés miatt kellett lecserélni a csütörtöki Európa-liga-mérkőzésen Kabát Pétert, a DVSC-TEVA válogatott támadóját. A hajdúsági együttes a selejtező rájátszásának visszavágóján idegenben is legyőzte (2-1) bolgár ellenfelét, a Liteksz Lovecset, de egy adminisztrációs hiba folytán (a 90. percben csereként beálló Máté Pétert nem nevezték a találkozóra) UEFA-vizsgálat folyik az ügyükben.
aug. 27
16:54
Európa-liga: a Harkiv ellen Budapesten kezdhet a Debrecen (She)
Az UEFA elkészítette az Európa-liga csoportkörének menetrendjét. A Debreceni VSC az ukrán Metaliszt Harkivot fogadná az első fordulóban – olvasható a hajdúságiak hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n.
aug. 27
16:56
Bundabotrány: a FIFPro védelmébe vette Polekszicséket (She)
A profi labdarúgók nemzetközi érdekvédelmi szervezete, a FIFPro védelmébe vette a Debrecen hosszú időre eltiltott játékosait, Vukasin Polekszicset és Mészáros Norbertet. A futballistákat az UEFA azért tiltotta el, mert nem tettek eleget jelentési kötelezettségüknek, amikor egy mérkőzés befolyásolására próbálták rávenni őket.
aug. 27
17:12
Labdarúgó NB I: Vasas-Siófok mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a labdarúgó NB I ötödik fordulójának nyitó mérkőzése, a Vasas–Siófok találkozó. A mérkőzést ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
aug. 27
17:14
FTC: Emil Miljkovic már alig várja, hogy Heinzzel játszhasson (She)
A Ferencváros új bosnyák csatára. Emil Miljkovic a csapat hivatalos honlapjának elmondta, nagyon várja már, hogy Marek Heinzzel szerepeljen a támadósorban.
aug. 27
17:30
ZTE: új igazolások várhatók, megvannak a kiszemeltek (She)
A Zalaegerszeg ügyvezető igazgatója, Dézsi Attila a csapat hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, új labdarúgók szerződtetését tervezik, már a kiszemeltek is megvannak, de konkrétumokat várhatóan csak a jövő héten árulnak el.
aug. 27
17:32
Portugália: Simao Sabrosa nem játszik többé a válogatottban (She)
A jövőben nem kíván szerepelni a portugál labdarúgó-válogatottban Simao Sabrosa, aki a június-júliusi, dél-afrikai világbajnokságon hazája csapatának legtapasztaltabb játékosa volt.
aug. 27
17:48
FTC: Emil Miljkovic már alig várja, hogy Heinzcel játszhasson (She)
A Ferencváros új bosnyák csatára, Emil Miljkovic a csapat hivatalos honlapjának elmondta, nagyon várja már, hogy Marek Heinzcel szerepeljen a támadósorban.
aug. 27
17:50
Ferencváros: Jakimovszki a Partizan helyett választotta az FTC-t (She)
A Ferencváros nyáron szerződtetett futballistája, a macedón Nikola Jakimovszki a klub hivatalos honlapjának elmondta, a szerb Partizan Beograddal szemben döntött a magyar csapat mellett.
aug. 27
18:06
Jégkorong: a Miskolc megnyerte a Szepesség-kupát (She)
A Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata megnyerte a Szepesség-kupát, ahol a Liptószentmiklóst, az Iglót és az Eperjest is sikerült legyőzni.
aug. 27
18:24
Strandfoci: válogatottunk győzött Anglia ellen az Euroligában (She)
A magyar strandlabdarúgó-válogatott hatalmas csatában legyőzte Angliát az Euroliga lisszaboni Szuperdöntőjében, így megmaradt az esélye a feljutásra az A-csoportba.
aug. 27
18:24
Kizárhatják a Debrecent az Európa Ligából? (Metropol)
Gondja támadhat a Debrecen labdarúgócsapatának az Európa Ligában, mivel a bolgár Liteksz Lovecs elleni csütörtöki visszavágón Máté Péter valószínűleg jogosulatlanul lépett pályára.
aug. 27
18:26
Cegléd: két MTK-játékos érkezett a klubhoz kölcsönbe (She)
A Cegléd VSE labdarúgócsapatához érkezett kölcsönbe az MTK-tól Nagy Tamás és Ladiszlai Krisztián. Rajtuk kívül a legutóbb Hévízen szereplő Miski Zoltán, és a több mint 300 NB I-es mérkőzéssel rendelkező Nagy Lajos, – aki a Siófokban, a ZTE-ben, a Fehérvárban és a Gázszerben is megfordult – is a klubnál folytatja pályafutását.
aug. 27
18:42
Európa-liga: már a bolgár sajtóban is téma a magyar bajnok ügye (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Máté Péter szereplése miatt veszélybe került a DVSC szereplése az Európa-ligában. Az üggyel már a bolgár sajtó is foglalkozik.
aug. 27
19:00
Törőcsik Andrást megműtötték (Infostart)
Törőcsik Andrást, az Újpest legendás futballistáját pénteken megműtötték a Honvédkórház-Állami Egészségügyi Központban.
aug. 27
19:00
Labdarúgó NB I: Ferenczi vezérletével győzött a Vasas a Siófok ellen (She)
Ferenczi István két, és Katona Máté egy góljával a Vasas legyőzte a Siófokot a labdarúgó NB I ötödik fordulójának nyitó mérkőzésén.
aug. 27
19:18
Mikóczy: Overdose-nak élete legjobbját kell futnia (Infostart)
Overdose-nak élete legjobb formáját kell futnia a vasárnapi baden-badeni versenyen, amelynek hat induló is esélyese - mondta az InfoRádiónak Mikóczy Zoltán, a ló tulajdonosa. Hozzátette: a telivér jó formában van, és folytathatja a 14 győzelemnél tartó győzelmi szériáját.
aug. 27
19:18
Jégkorong: a Miskolc megnyerte a Szepesség-kupát, Dever elégedett (She)
A Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata megnyerte a Szepesség-kupát, ahol a Liptószentmiklóst, az Iglót és az Eperjest is sikerült legyőzni.
aug. 27
19:20
Labdarúgás: Törőcsik Andrást ma megműtötték a Honvédkórházban (She)
Törőcsik Andrást, az Újpest legendás futballistáját pénteken megműtötték a Honvédkórház-Állami Egészségügyi Központban.
aug. 27
19:22
Labdarúgó NB I: MTK-Újpest mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójának péntek esti mérkőzésén az MTK az Újpestet fogadja. Vajon milyen eredménnyel zárul a 202. MTK-Újpest bajnoki? A választ megtudhatják, ha nyomon követik a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!

Keresés